Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
a demók sajnos nem mindig tükrözik a végterméket, sõt...
ezt egyszer jól kibeszéltük.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Carlos
Single.

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
egyébként abban igazat adok az elõttem szólóknak, hogy ha valakinek annyira tetszik úgyis megveszi, aki meg nem akarja vagy nem tudja az meg vár pár hónapot vagy másik gémmel nyomul. Én sem vagyok pénzes gyerek, eddig vagy 4-5 eredeti játékom van kb a 10 év során, de azok nekem mind nagy nevek. De egy olyan játékom sem volt, amit elõtte ki nem próbáltam volna "nemhivatalosan" 😊 Nagyon megnézem mire adom ki a zsét.

Most jut eszembe. A CRC egyik riválisa a FlatOut lesz ami úgy tudom nem lesz nagy védelemmel ellátva... szerintem ki fog derülni pár hét múlva a megjelenések után, hogy mi a helyzet. Mennyire számít a védelem.

Egyébként azzal is egyetértek, hogy amelyik játékot megtörik annak nagyobb a rajongótábora, mert többekhez jut el. (persze ha a gém megérdemli)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Carlos
Nincs tapasztalata etéren ahogy én látom!

Þór vígi þessi rúnar

Gregorius
"Hát én megmondom õszintén, aki meg akarja venni eredetiben a játékot, az meg is fogja venni, aki meg nem, az meg tuti nem fogja."

Ezzel egyetértektehát akkor a többieket te beszélted rá, hogy vegyék meg?

"nekem is köszönhettek a készítõk egy pár eladott példányt"

Mert õk (is) megvették, vagy be-warezolták?

"Ott volt a Toca 2 ami ilyen védelemmel volt megáldva, és szinte semmit nem hallottunk róla mert nem sok ember játszott vele. Most se játszanak olyan nagyon sokkal többen a lehúzogatós dolog miatt."

De lehet, hogy az a kevesebb játékos többet hozott a konyhára, mert megvették a játékot, minthogy a fél világ warezben jut hozzá az NFSU2-höz.

"Nekem most is fent van."

Na ugye? 😄

"olyan 1-2 hete le van húzva a táp de sokat mondok, ha 6-szor elõvettem a játékot."

Persze ez csak azt erõsíti meg, hogy: "Nem vagyok egyik játékba se beleõrülve hónapokra..."

Azzal egyetértek, hogy a világ baja, hogy egy magyar ember nem engedheti meg magának, hogy beszerezzen minden játékot, amit akar, de sok más helyen sem teszik ezt. A nagy Amerikában sem szereznek be maguknak az emberek minden játékot, csak azt, amelyikkel tényleg játszanak. Sokkal többet ér ugyanis, hogy veszel magadnak egy játékot, amivel aztán online játszogatsz haverokkal éjjel-nappal, mint egy warezos játék, amire egy hónap után ráunsz, és amibõl 352 díszeleg a polcodon, vagy még azon kicsiny szentimentalitás hiányában még ott sem.

Persze éppen a világ bajából kifolyólag én is passzív támogatója vagyok a wareznek, mert nem is annyira a warez ténye, mint a hasonló mentalitás az, ami zavar.

De amúgy is, tehetõsebb országokban meg fogják venni a játékot a SF3 ellenére, vagy éppen abból kifolyólag, tehát nem hiszem, hogy a warezolók kegyeire lennének kiéhezve mind a fejlesztõk, mind a kiadók, sõt!

Egyébként pedig pont erre a célra vannak kitalálva a demók. Abból ragyogóan le lehet szûrni, hogy egy játékra az ember ráun, vagy sem. Meg akarja venni, vagy inkább rá sem hederít.

És itt most nem téged "barmollak", mert úgy éreztem a hangvételedbõl, hogy te is van ahol 3dik személyben beszélsz, de ide kapcsolódot a véleményem. 😊

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

avcom
a HSW-n tapasztalhatjuk, hogy a StarForce védelemmel rendelkezõ játékok köré nem alakul ki masszív "moddoló közösség" egy adott esetben jól szerkeszthetõ játék népszerûségét a kiadott cucc mennyiségével is lehet mérni. Na most ha összehasonlítjuk a kívülrõl-belülrõl "szétszedhetõ" Xpand Rally-t a Richard Burns Rally-val elég élesen látszik az ellentét a kettõ népszerûsége között, pedig a RBR jóval kevesebb lehetõséget kínál. Nem tudom mennyire sikerült érzékletesen a példám, minden esetre arra szeretnék kilyukadni, hogy szerény véleményem szerint nem feltétlenül célra vezetõ egy ilyen (nem találok jobb szót) gusztustalan védelmet használni, mivel rengeteg embert ismerek, aki többek között a GTR-re is a starforce miatt orrolt meg, pedig tervezte, hogy megveszi. A Sims 2 is asszem Safedisc-et vagy Securom-ot használ, amelyet elég gyorsan fel is törtek, mégis viszik, mint a cukrot. Persze hozzá kell tennem, hogy konkrét eladási és bevételi adatokról más játékok esetén nincs információm...

toMpEr
nem feltetlenul, ha rendszeresen olvastad volna a topicot tudhatnad, hogy sokan azert vettek meg, mert nem volt feltort verzio...

Gregorius
És ami még fontosabb, hogy a LAN-t máris elkezdjük ráerõltetni NET-re. 😄 Hátha sikerül. 😄

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

karikusz
Hát én megmondom õszintén, aki meg akarja venni eredetiben a játékot, az meg is fogja venni, aki meg nem, az meg tuti nem fogja. Én az utóbbi vagyok. Nem vagyok egyik játékba se beleõrülve hónapokra, így csak felesleges pénzkidobás az egész. AZ NFSU-val játszottam a legtöbbet, asszem olyan 1-2 hónapot (azt se éjjel nappal). De joggal mondhatom, hogy mivel bejött, mondtam sok embernek, hogy milyen vagány a játék, és így nekem is köszönhettek a készítõk egy pár eladott példányt(no meg azt is, hogy a legnagyobb magyar NFSU lapot én csináltam).
Ott volt a Toca 2 ami ilyen védelemmel volt megáldva, és szinte semmit nem hallottunk róla mert nem sok ember játszott vele. Most se játszanak olyan nagyon sokkal többen a lehúzogatós dolog miatt. Nekem most is fent van, cd olvasót nem nagyon használok, olyan 1-2 hete le van húzva a táp de sokat mondok, ha 6-szor elõvettem a játékot.

No de mindennek, mint ennek is van másik oldala, és ez csak az én véleményem takarja.

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

M@TriX
ha már így befutottál gyorsan megkérdezem, persze nem kell válaszolni ha nem lehet.

A demó multi vagy single vagy mind2 lesz. Azért kérdezem, hogy LANba ki tudjuk-e majd próbálni...

elõreisköszi
mert kérdeztem mailbe csak inkább 2x 😊

Lehet, de pl a multkor is SFs gamet installaltam es valamit rakott fel, majd az SF kerte hogy inditsam ujra. Nem a game. Ezek szerint tuti rakott fel valamit. Onnantol uninst az egesz es nem erdekelt tobbe.

M@TriX
aham, na már okosabb is lettem 😊
az OFP-ben is ilyen volt, csinált is érdekes dolgokat ahogy mondták...

M@TriX
ahahm, én is csak ennyit hallottam róla, a FADE is így mûködött ha jól tom.

Akkor mirõl írtatok srácok.
Ugyan arról a védelemrõl beszéltek?

Sokan a StarForce-t hivjak FADE-nek, mert a játékot fade-eli egy masik, nem megfelelõen mûködõ játékba.
A StarFroce nem installálgat a gépedre. Nem ez a lényege. Ha ezen múlna, akkor könnyû lenne a SF védelmet kiírtani. Arról szól az egész, hogy a crack-elt verzió is mûködik, csak "hibásan", és a crakcer nem tudja, hogy sikerült a törés vagy nem.
M@TriX
neked volt fennt?

mert én abszolút nem ismerem mint írtam, mit is csinál a védelem azon kívül, hogy védi a játékot...

M@TriX
"más védelem tényleg nem beszámítható"? kérdés akart lenni. 😊

toMpEr
en nemertem miert baj az nektek, ha fent van az sf3 a gepeteken, hol zavar az teged?

M@TriX
úgy látom, neked vannak tapasztalataid az SF3 kapcsán 😊

tényleg ennyire zûrös?

ktamás: más védelem tényleg nem beszámítható, nem vagyok nagyon benne abben a témában, de a FADE-et is eléggé dícsérték (nem a warezosok 😊)

Akarmilyen jo a jatek, akkor en kihagyom. Nem a warez miatt, mert van jo par magyar jatekom eredetiben, de a SF-t nem turom meg hogy pakolgasson, installaljon a gepre es maszkaljon a registry-ben. Sok sikert.

M@TriX
Nova a védelem komplikáltságára gondolt, mint írta, lehet elég jó a védelem, csak SF3 ne legyen. nem a warez miatt mondta, hanem az SF3 nem szimpi neki..
Reméljük nem lesznek fennakadások, még legális SF3-as védelmû játékom még nem volt, nem ismerem a nyûgjeit...

A másolásvédelemmel kapcsolatban azt kell hogy mondjam, hogy eléggé meg van kötve a kezünk. Az indokok a következõk:
- nekünk a játékfejlesztésbõl kell megélni, és érthetõen az a célunk, hogy minél több példányban kelljen el a játék
- az Street Legal es a Monster Garage nem volt itthon kapható és megértettük ha valaki itthon a warez verzióval játszott, sõt ugyanúgy támogattuk a warez játékosokat, mint aki a gyári példánnyal játszott.
- A CRC magyarországon lesz elõször a boltokban. Azok, akik a warez verzióval játszanak, azok semmivel sem járulnak ahhoz hozzá, hogy a következõ játékunkat sok emberrel, és elég idõ alatt alaposan kidolgozhassuk
- nem sok hatékony másolásvédelmi renszer van manapság, így a kevés felhozatalból kézenfekvõ megoldásként mi is a StarForce Pro 3-at választottuk.
- a játék itthon 7990 Ft-os áron fog indulni, és ennek is biztosan hamar csökkeni is fog az ára (mint minden más játéké).

Ha valakinek van valami kérsése szívesen válaszolunk, de a fentieket mindenképpen gondoljátok meg.

Üdv,
Kozák Tamás
Invictus
Ebbe gondolom a kiadónak is van beleszólása...
robotnyk
loko, gumisztájl 😊
M@TriX
de lagalább már nem lóg bele semmibe. persze tõlem jobb lehet, de én már ennek is örülök 😊

M@TriX
nem vicc, megnézem azért.. 😊

M@TriX
jah, milyen?

arty
kijött az nfsu2 demo, üsd el azzal 😄DDD

jojo, viccvót... 😉

Forza.

I-NoVa
Carlos, nyugtass meg minket, hogy starforce-hoz köze sem lesz a játéknak. Nem nagyon izgat, hogy milyen alapon mûködõ, mennyire betonbiztos módszerû, akár hardwarekulcsos védelem van egy progin, de ha egy védelem drivert telepít, újraindítást kér, beleköt, milyen programok vannak telepítve, na azt nem bírja a gyomrom.

A sofõr kezei a véglegesben is ilyenek maradnak? A mozgása szép, csak tenyerel a kormányon, nem fog rá (legalábbis a mutatóujja nyújtva van, és így sokkal inkább feltûnõen háromszög alakú). Kissé idétlennek hat a kidolgozott autóbelsõben.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Carlos
Mármint logó?
We're still workin'!

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
szép új loko 😛
Carlos
Meglássuk. Mint látod azon vagyunk, hogy örömköggyetek!

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
OPTIMIZMUS gyerekek 😊

rosszabb úgysem lesz mint amilyen jó.

addig valahogy el kellene ütni az idõt, mert ha vár az ember lassan megy az idõ...

arty
majd ötödikén dalolunk.. vagy sirunk 😊

Forza.

Carlos
Szép az élet, daloljunk!

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
"ez pedig nem egy mai átlag gép"

Alexease
Sokara lesz nekem 3 gigas gepem 1 giga ram-mal...😊)
M@TriX
meg kell találni a kompromisszumot sajnos... ezt fell kellett áldozni, hogy úgy nézzen ki a játék ahogy... ha megnézed a képeket és a videókat meglátod nem lesz az olyan nagy hiányosság. Összetörheted a verdát rendesen. Ha motor kell, akkor arra ott az SLRR. Sztem szépen látható a különbség, az SLRR-ben már nincs ereje a gépeknek még a várossal is foglalkozni, nagy százaléka az autóra megy el...

egy PIV3Ghz-es géppel, 1GB RAm-al és egy 50ezres vidkarival abszolút élvezhetõ az SLRR, ez pedig nem egy mai átlag gép, a fejlesztõknek sokmindenre kell gondolniuk magukon kívül 😊

I-NoVa
Jajj, csak azt ne. A legjobban várt játékot nem lennék hajlandó feltelepíteni a gépemre emiatt, és nem csak én vagyok így vele.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

NzzN
Komolyan ilyen nagy sebességbeli különbséget okozna ha lenne rendes motortér? Tudom, hogy hülyeségnek tûnik, hogy még mindig ezzel vagyok elfoglalva, de nem lehetne megoldani egy kapcsolóval a beállításoknál,hogy milyen részletetes legyen? Tisztában vagyok vele, hogy ez plusz munkával járna. Gondolom nem úgy tûnt eddig, de ezt a programot várom a legjobban az összes közül és ha tehetem meg is fogom venni, csak ne jöjjön közbe semmilyen pénzügyi válság. Még múltkor írtátok, hogy a védelmi rendszer miatt késik a demó. Ugye nincs köze semmilyen Csillagos védelemhez(SF3)?

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

M@TriX
mail idézetet vágtál be?

hello lenne egy olyan kérdésem hogy az uj játékotok teljesen magyar lesz?
Igen.

és hogy a rallyba lesz e navigátor? ha igen
akkor annak a hangja magyar lesz?
Navigátor nincs, mert ez a játék nem olyan Rally program, hanem sok-sok minden más is. Autocross is, Rallycross is, Pályaverseny..stb. Tele van kommentárokkal, meg beszólásokkal. Ezek persze mind magyarul lesznek.

és az utolso kérdésem irtátok hogy lehet majd uj autokat csinálni bármilyet lehet majd csinálni pl:lada trabant stb.

Igen.

M@TriX
ezt fejtettem ki lentebb... 😉

malter
persze hogy nem kell foglalkozni az emberekkel,hisz belölük élnek😊)
Alexease
Nem kell foglalkozni az emberekkel. Ha megjelenik valami ujitas egy jatekban, azutan mar minden jatekba azt akarjak, az osszeset. Ahogy kijott az SL, azutan mar minden jatekba olyan szerelest, tuningot akartak😊) Meg olyanba is, ami vagy full szim vagy atom primitiv arkad😉))
Carlos
Figyi, bró!
Mit szeretnél, egy jól kidolgozott motorteret, amit csak akkor látsz, amikor lerepül a motorháztetõ és kiszakad a motor, ehhez társulna egy kis frémrétcsökkenés offkósz! Vagy egy fake lapot, de 15-20 FPS-el többet?
Kompromisszumokat kell hozni a játékfejlesztésben!
Nem tartana nekünk (szerintem) sokból belerakni egy olyan motort, mint amilyen az SLRR-ben volt, de akkor biz nem annyival menne a cucc, mint most.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Eleinte csak LAN!

Þór vígi þessi rúnar

Gregorius
Megint van netem 😊)

Hát sajnálnám ha semmilyen formában nem lenne netes változata a játéknak. Szerintem meg kéne csinálni, mégha butítva is. Ha nem is sikerül visszaadni teljesen a singleplayer hangulatát, akkor sem hiányozhat a játékból.
Persze gondolom pattoghatok én itt ennyivel a megjelenés elõtt, hogy legyen belõle bármi is, de a véleményemet azt elmondom. Elvégre ez egy szabad ország, ahol a szabad ember azt mond, amit szabad. 😄
Nem feltétlenül a motortérbõl kell kiszámítani, és tudom, hogy az elektron is közel c -vel megy, és nagyon pici, de az nem is autó, szóval intelligens módon meg lehet oldani ezt a dolgot.

arty
inet gamemodrol valamit? legalább direct IPs modra lesz lehetõség? vagy totál CSAK lan?? 😞

Forza.

arty
még 1 év és meglesz a hardver, amin az SLRR is jol fog futni! Már most is majdnem jo ...

Forza.