Cross Racing Championship
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt egyszer jól kibeszéltük.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Most jut eszembe. A CRC egyik riválisa a FlatOut lesz ami úgy tudom nem lesz nagy védelemmel ellátva... szerintem ki fog derülni pár hét múlva a megjelenések után, hogy mi a helyzet. Mennyire számít a védelem.
Egyébként azzal is egyetértek, hogy amelyik játékot megtörik annak nagyobb a rajongótábora, mert többekhez jut el. (persze ha a gém megérdemli)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ezzel egyetértektehát akkor a többieket te beszélted rá, hogy vegyék meg?
"nekem is köszönhettek a készítõk egy pár eladott példányt"
Mert õk (is) megvették, vagy be-warezolták?
"Ott volt a Toca 2 ami ilyen védelemmel volt megáldva, és szinte semmit nem hallottunk róla mert nem sok ember játszott vele. Most se játszanak olyan nagyon sokkal többen a lehúzogatós dolog miatt."
De lehet, hogy az a kevesebb játékos többet hozott a konyhára, mert megvették a játékot, minthogy a fél világ warezben jut hozzá az NFSU2-höz.
"Nekem most is fent van."
Na ugye? 😄
"olyan 1-2 hete le van húzva a táp de sokat mondok, ha 6-szor elõvettem a játékot."
Persze ez csak azt erõsíti meg, hogy: "Nem vagyok egyik játékba se beleõrülve hónapokra..."
Azzal egyetértek, hogy a világ baja, hogy egy magyar ember nem engedheti meg magának, hogy beszerezzen minden játékot, amit akar, de sok más helyen sem teszik ezt. A nagy Amerikában sem szereznek be maguknak az emberek minden játékot, csak azt, amelyikkel tényleg játszanak. Sokkal többet ér ugyanis, hogy veszel magadnak egy játékot, amivel aztán online játszogatsz haverokkal éjjel-nappal, mint egy warezos játék, amire egy hónap után ráunsz, és amibõl 352 díszeleg a polcodon, vagy még azon kicsiny szentimentalitás hiányában még ott sem.
Persze éppen a világ bajából kifolyólag én is passzív támogatója vagyok a wareznek, mert nem is annyira a warez ténye, mint a hasonló mentalitás az, ami zavar.
De amúgy is, tehetõsebb országokban meg fogják venni a játékot a SF3 ellenére, vagy éppen abból kifolyólag, tehát nem hiszem, hogy a warezolók kegyeire lennének kiéhezve mind a fejlesztõk, mind a kiadók, sõt!
Egyébként pedig pont erre a célra vannak kitalálva a demók. Abból ragyogóan le lehet szûrni, hogy egy játékra az ember ráun, vagy sem. Meg akarja venni, vagy inkább rá sem hederít.
És itt most nem téged "barmollak", mert úgy éreztem a hangvételedbõl, hogy te is van ahol 3dik személyben beszélsz, de ide kapcsolódot a véleményem. 😊
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Ott volt a Toca 2 ami ilyen védelemmel volt megáldva, és szinte semmit nem hallottunk róla mert nem sok ember játszott vele. Most se játszanak olyan nagyon sokkal többen a lehúzogatós dolog miatt. Nekem most is fent van, cd olvasót nem nagyon használok, olyan 1-2 hete le van húzva a táp de sokat mondok, ha 6-szor elõvettem a játékot.
No de mindennek, mint ennek is van másik oldala, és ez csak az én véleményem takarja.
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
A demó multi vagy single vagy mind2 lesz. Azért kérdezem, hogy LANba ki tudjuk-e majd próbálni...
elõreisköszi
mert kérdeztem mailbe csak inkább 2x 😊
az OFP-ben is ilyen volt, csinált is érdekes dolgokat ahogy mondták...
Akkor mirõl írtatok srácok.
Ugyan arról a védelemrõl beszéltek?
mert én abszolút nem ismerem mint írtam, mit is csinál a védelem azon kívül, hogy védi a játékot...
tényleg ennyire zûrös?
ktamás: más védelem tényleg nem beszámítható, nem vagyok nagyon benne abben a témában, de a FADE-et is eléggé dícsérték (nem a warezosok 😊)
Reméljük nem lesznek fennakadások, még legális SF3-as védelmû játékom még nem volt, nem ismerem a nyûgjeit...
- nekünk a játékfejlesztésbõl kell megélni, és érthetõen az a célunk, hogy minél több példányban kelljen el a játék
- az Street Legal es a Monster Garage nem volt itthon kapható és megértettük ha valaki itthon a warez verzióval játszott, sõt ugyanúgy támogattuk a warez játékosokat, mint aki a gyári példánnyal játszott.
- A CRC magyarországon lesz elõször a boltokban. Azok, akik a warez verzióval játszanak, azok semmivel sem járulnak ahhoz hozzá, hogy a következõ játékunkat sok emberrel, és elég idõ alatt alaposan kidolgozhassuk
- nem sok hatékony másolásvédelmi renszer van manapság, így a kevés felhozatalból kézenfekvõ megoldásként mi is a StarForce Pro 3-at választottuk.
- a játék itthon 7990 Ft-os áron fog indulni, és ennek is biztosan hamar csökkeni is fog az ára (mint minden más játéké).
Ha valakinek van valami kérsése szívesen válaszolunk, de a fentieket mindenképpen gondoljátok meg.
Üdv,
Kozák Tamás
Invictus
A sofõr kezei a véglegesben is ilyenek maradnak? A mozgása szép, csak tenyerel a kormányon, nem fog rá (legalábbis a mutatóujja nyújtva van, és így sokkal inkább feltûnõen háromszög alakú). Kissé idétlennek hat a kidolgozott autóbelsõben.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
rosszabb úgysem lesz mint amilyen jó.
addig valahogy el kellene ütni az idõt, mert ha vár az ember lassan megy az idõ...
egy PIV3Ghz-es géppel, 1GB RAm-al és egy 50ezres vidkarival abszolút élvezhetõ az SLRR, ez pedig nem egy mai átlag gép, a fejlesztõknek sokmindenre kell gondolniuk magukon kívül 😊
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu
Igen.
és hogy a rallyba lesz e navigátor? ha igen
akkor annak a hangja magyar lesz?
Navigátor nincs, mert ez a játék nem olyan Rally program, hanem sok-sok minden más is. Autocross is, Rallycross is, Pályaverseny..stb. Tele van kommentárokkal, meg beszólásokkal. Ezek persze mind magyarul lesznek.
és az utolso kérdésem irtátok hogy lehet majd uj autokat csinálni bármilyet lehet majd csinálni pl:lada trabant stb.
Igen.
Mit szeretnél, egy jól kidolgozott motorteret, amit csak akkor látsz, amikor lerepül a motorháztetõ és kiszakad a motor, ehhez társulna egy kis frémrétcsökkenés offkósz! Vagy egy fake lapot, de 15-20 FPS-el többet?
Kompromisszumokat kell hozni a játékfejlesztésben!
Nem tartana nekünk (szerintem) sokból belerakni egy olyan motort, mint amilyen az SLRR-ben volt, de akkor biz nem annyival menne a cucc, mint most.
Þór vígi þessi rúnar
Hát sajnálnám ha semmilyen formában nem lenne netes változata a játéknak. Szerintem meg kéne csinálni, mégha butítva is. Ha nem is sikerül visszaadni teljesen a singleplayer hangulatát, akkor sem hiányozhat a játékból.
Persze gondolom pattoghatok én itt ennyivel a megjelenés elõtt, hogy legyen belõle bármi is, de a véleményemet azt elmondom. Elvégre ez egy szabad ország, ahol a szabad ember azt mond, amit szabad. 😄
Nem feltétlenül a motortérbõl kell kiszámítani, és tudom, hogy az elektron is közel c -vel megy, és nagyon pici, de az nem is autó, szóval intelligens módon meg lehet oldani ezt a dolgot.
Forza.