6775
  • Alexease

• Carlos
    Peace and Happiness 2 all of U.
  • b-type
    :DDDDDD
    jaja.. detto Boldog Karácsonyt! :)
  • Carlos
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
    (Carlos & Fanta)
  • Carlos
    Ááááá...egy lelkes ámmmátőr...
  • Istencsászár
    fasza ugyse valami nagy gém demo okádás volt talán full 1 fokkal jpb megnéztem volna de mind1 thx
  • Alexease
  • Alexease
    Sehonnan, nincs warez-ben.
  • sanzik
    tegnap voltam Media Marktban,ott meg volt a polcon,en leszedtem volna egyet csak nem volt nalam mar zseton
    de amugy mashol is lehet kapni ha jol lattam...
  • Istencsászár
    Honnan lehet a fullt leszedeni?????
  • Alexease
    Kellemes Unnepeket Mindenkinek!
  • arty
    de azért gyanus, h már a második 6800 tulaj vagy, akinek nem akar menni ... olvastam, jött ki valami 70.XX szériás drv, főleg az uj kártyákhoz ...

azért, grat a kártyához, megérte ennyit melozni :)
  • Alexease
    ASUS V9999GT-TD (nVidia 6800GT 256Mb DDR3)
    Nem hinnem hogy konkretan ezzel a kartyaval lenne baja, inkabb az architekturaval. Meg re-install es driver csere nem volt.
  • arty
    sztem a crash képek nagyon jok :)

alex milyen vidkartya lett? szintén gef6800? mert akkor gyanuisan azzal van baj a gémmel ... 70.xx drv kiprobálva?
  • Alexease
    Tudom, csak gondoltam talan a video resze gyorsul egy kicsit, ha mar kapott meg fel giga ramot, meg egy nehanyszor gyorsabb videokartyat:)))))) De mivel ugy is kell cserelnem procit, alaplapot is, igy a sebesseg annyira most nem izgat. A problemasabb az ami nem mukodik egyaltalan (lentebb irtam):(
  • Carlos
    Hogy tetszenek a képek?
    Vannak még faják, csak írjatok, hogy kell-e és hogy milyen...
  • Carlos
    Ja. A fizika az ha jól selytem a procit eszi. Meg a hang is. Az asztán nagyon. Az én benti alaplapos hangkártyámon, ha bármilyen hang szól, akkor egy olyan 10 fps minusz.
    Szóval akinek nem tetszik a hang/zene vagy lesz*a a hangokat az húzzon le minden, mert lehet(!!!) hogy jelentős sebességnövekedést ér el.
  • Alexease
    Es ha mar hiba:((

En is beletoltam a gepbe egy nagyobb videokartyat, es a jelenseg hasonlo mint Matrixnal:(( Eloszor totalisan nem indul - kilep a videok utan, a menu toltesekor. Ezt meg meglehet oldani egy ..\save\game\options torlessel, de a grafikai funkciok ugyanugy meg nem mennek (kontraszt, HDR, motionBlur, kepzaj, elsimitas);/
    Valszeg a DirectX 9 detektalo resz hibazik, majd meg tuningolom egy kicsit...

De mint erdekesseg. Bar az elozo grafika funkciok nem uzemelnek, osszehasonlitva a fps erteket az elozo kartyaval, ugyanazon a beallitasokon, szinte teljesen ugyanaz?!?! Valszeg ez is mint az elozo jatekok, szinte csak processzor fuggoek.
  • Alexease
    Egyszeruen. Ha megjelenik egy jatek, akkor nem a warez az elsodleges, es ha talal az ember valamilyen hibat akkor nem fikaz, szutykoz, gagyiz es karomkodik, hanem megprobalja kulturaltan letesztelni, leirni a hibat hogy segitsen:))
    Max en annyival vagyok "aktivabb" talan az atlagnal, hogy 4-5 eve tartom a kapcsolatot a keszitokkel telefonon es levelben;) Igy eleg sok hibat lehetett kiszurni, es jonehany otletet, valtoztatast lehetett beleaplikalni a jatekba:PPP
  • ALIENwoods
    hogyan lehet valaki 'aktív fan'?
  • Alexease
    "Aktiv" fan vagyok:) Ahol tudok "segitgetek", otletezek, tesztelgetek;))
  • arty
    te amugy az invictusnak melozol? vagy csak rajongas/tisztelet? :)
  • M@TriX
    MOn igen
  • M@TriX
    reggelt, hát fiúk ti meg így az ünnepnapra CRC nélkül hagytatok :(
    Pedig megnéztem volna, hogy fut fullon a picike. :)

Azért addig sem kell untakoznom, de már lassan kiakasztom a SR-t :)
  • Máté008
    Mikor jelenik meg a játék? Vagy már megjelent?
  • Carlos
    No problemo.
  • Alexease
    A SantaRide fel is kerult a BHMS-re;) Persze, rossz linkkel;/ Lehet, hogy en baltaztam el Szerencsere Tamas figyel es mar javitva van;) THX es sorry.
  • Alexease
    Ajm driming of a wajt krisztmas (Projector Flash EXE, 600kbyte)
  • Carlos
    Ha gondolod nosza!
  • Alexease
    Jo kepek, de sajnos meg nem tartok itt;)))

A SantaRide nagyon jo volt, gratula!;) Holnapra feltetettem a BHMS-re hirnek azt is, hagy oruljon a nep karacsonyra kint is;)))))
    Lehet, hogy ezekbol a kepekbol is lehetne feltenni majd parat, hogy megmaradjon az erdeklodes.;)
  • b-type
    nem semmi munka volt...főleg a kasztnisnak, az oldallemezek, és az eleje 2darabba, a motortető meg 4-be volt vágva, hogy ráférjen a Ford coupe alapra, az elvágott oldal miatt a kerékíveket újra rakták sok kicsi darabból. :)
    mindezért az lenne a minimum, hogy láthassák menni, de sajnos apámnál áll már 2-3 éve (igaz fedél alatt, de ehh..)
  • Carlos
    Hehe... :)
    Na, zúzok Barátokköszt nézni!
    Csumpi!
  • b-type
    apám akkori VW Derby-je eltörpül :)))
  • Carlos
    Azé édes...
  • b-type
    régen készült akkor is a felni összhatást néztem (nem lett jó)
    onnan szkenneltem vissza, de
    itt van.
  • Carlos
    Some pics pls...
  • b-type
    pedig a -tudatosan- szót még le is hagytam az elejéről :D
    én csak motoron művelem, de nagy jóság :)
    (meg van egy épített autóm (Mercury xr7-es) de nincs papirja :(( )
  • Carlos
    "kontollált tapadásvesztés"
    Ez a szaxó nagyon tetszik...
  • b-type
    :)
    ez igen.
    hozzátartozik, hogy nem divatból üt nálam a drift, de sztem a kontrollált tapadásvesztés az egyik ami igazán elválasztja az embert egy géptől. :)
  • Carlos
    Ja, asszem az lesz az.
    Hogy tetszenek a drift képek?