6775
-
-
Peace and Happiness 2 all of U. -
:DDDDDD
jaja.. detto Boldog Karácsonyt! :) -
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
(Carlos & Fanta) -
Ááááá...egy lelkes ámmmátőr... -
fasza ugyse valami nagy gém demo okádás volt talán full 1 fokkal jpb megnéztem volna de mind1 thx
-
-
Sehonnan, nincs warez-ben. -
tegnap voltam Media Marktban,ott meg volt a polcon,en leszedtem volna egyet csak nem volt nalam mar zseton
de amugy mashol is lehet kapni ha jol lattam... -
Honnan lehet a fullt leszedeni????? -
Kellemes Unnepeket Mindenkinek! -
de azért gyanus, h már a második 6800 tulaj vagy, akinek nem akar menni ... olvastam, jött ki valami 70.XX szériás drv, főleg az uj kártyákhoz ...
azért, grat a kártyához, megérte ennyit melozni :) -
ASUS V9999GT-TD (nVidia 6800GT 256Mb DDR3)
Nem hinnem hogy konkretan ezzel a kartyaval lenne baja, inkabb az architekturaval. Meg re-install es driver csere nem volt. -
sztem a crash képek nagyon jok :)
alex milyen vidkartya lett? szintén gef6800? mert akkor gyanuisan azzal van baj a gémmel ... 70.xx drv kiprobálva? -
Tudom, csak gondoltam talan a video resze gyorsul egy kicsit, ha mar kapott meg fel giga ramot, meg egy nehanyszor gyorsabb videokartyat:)))))) De mivel ugy is kell cserelnem procit, alaplapot is, igy a sebesseg annyira most nem izgat. A problemasabb az ami nem mukodik egyaltalan (lentebb irtam):( -
Hogy tetszenek a képek?
Vannak még faják, csak írjatok, hogy kell-e és hogy milyen... -
Ja. A fizika az ha jól selytem a procit eszi. Meg a hang is. Az asztán nagyon. Az én benti alaplapos hangkártyámon, ha bármilyen hang szól, akkor egy olyan 10 fps minusz.
Szóval akinek nem tetszik a hang/zene vagy lesz*a a hangokat az húzzon le minden, mert lehet(!!!) hogy jelentős sebességnövekedést ér el. -
Es ha mar hiba:((
En is beletoltam a gepbe egy nagyobb videokartyat, es a jelenseg hasonlo mint Matrixnal:(( Eloszor totalisan nem indul - kilep a videok utan, a menu toltesekor. Ezt meg meglehet oldani egy ..\save\game\options torlessel, de a grafikai funkciok ugyanugy meg nem mennek (kontraszt, HDR, motionBlur, kepzaj, elsimitas);/
Valszeg a DirectX 9 detektalo resz hibazik, majd meg tuningolom egy kicsit...
De mint erdekesseg. Bar az elozo grafika funkciok nem uzemelnek, osszehasonlitva a fps erteket az elozo kartyaval, ugyanazon a beallitasokon, szinte teljesen ugyanaz?!?! Valszeg ez is mint az elozo jatekok, szinte csak processzor fuggoek. -
Egyszeruen. Ha megjelenik egy jatek, akkor nem a warez az elsodleges, es ha talal az ember valamilyen hibat akkor nem fikaz, szutykoz, gagyiz es karomkodik, hanem megprobalja kulturaltan letesztelni, leirni a hibat hogy segitsen:))
Max en annyival vagyok "aktivabb" talan az atlagnal, hogy 4-5 eve tartom a kapcsolatot a keszitokkel telefonon es levelben;) Igy eleg sok hibat lehetett kiszurni, es jonehany otletet, valtoztatast lehetett beleaplikalni a jatekba:PPP -
hogyan lehet valaki 'aktív fan'? -
"Aktiv" fan vagyok:) Ahol tudok "segitgetek", otletezek, tesztelgetek;)) -
te amugy az invictusnak melozol? vagy csak rajongas/tisztelet? :) -
MOn igen -
reggelt, hát fiúk ti meg így az ünnepnapra CRC nélkül hagytatok :(
Pedig megnéztem volna, hogy fut fullon a picike. :)
Azért addig sem kell untakoznom, de már lassan kiakasztom a SR-t :) -
Máté008 #2009 Mikor jelenik meg a játék? Vagy már megjelent? -
No problemo. -
A SantaRide fel is kerult a BHMS-re;) Persze, rossz linkkel;/ Lehet, hogy en baltaztam el
Szerencsere Tamas figyel es mar javitva van;) THX es sorry.
-
Ajm driming of a wajt krisztmas (Projector Flash EXE, 600kbyte) -
Ha gondolod nosza! -
Jo kepek, de sajnos meg nem tartok itt;)))
A SantaRide nagyon jo volt, gratula!;) Holnapra feltetettem a BHMS-re hirnek azt is, hagy oruljon a nep karacsonyra kint is;)))))
Lehet, hogy ezekbol a kepekbol is lehetne feltenni majd parat, hogy megmaradjon az erdeklodes.;) -
nem semmi munka volt...főleg a kasztnisnak, az oldallemezek, és az eleje 2darabba, a motortető meg 4-be volt vágva, hogy ráférjen a Ford coupe alapra, az elvágott oldal miatt a kerékíveket újra rakták sok kicsi darabból. :)
mindezért az lenne a minimum, hogy láthassák menni, de sajnos apámnál áll már 2-3 éve (igaz fedél alatt, de ehh..) -
Hehe... :)
Na, zúzok Barátokköszt nézni!
Csumpi! -
apám akkori VW Derby-je eltörpül :)))
-
Azé édes... -
régen készült akkor is a felni összhatást néztem (nem lett jó)
onnan szkenneltem vissza, de
itt van. -
Some pics pls... -
pedig a -tudatosan- szót még le is hagytam az elejéről :D
én csak motoron művelem, de nagy jóság :)
(meg van egy épített autóm (Mercury xr7-es) de nincs papirja :(( )
-
"kontollált tapadásvesztés"
Ez a szaxó nagyon tetszik...
-
:)
ez igen.
hozzátartozik, hogy nem divatból üt nálam a drift, de sztem a kontrollált tapadásvesztés az egyik ami igazán elválasztja az embert egy géptől. :)
-
Ja, asszem az lesz az.
Hogy tetszenek a drift képek?