6775
  • Raho
    Kösz!!!
  • M@TriX
    ha kikerül a MODkit, akkor ahogy ismerem a rajongótábort, özönleni fognak a király autók.
    Ennek a megjelenése jövőre lesz :)
    Pontosabban hamarosan, az ígéretek szerint az első javítással karöltve vagy azután nem sokkal.

Gondolom most még elsősorban a nemzetközi verzióból irtják ki a bugokat és készítik el a mesterCDt, aztán jönnek az ilyen fincsi dolgok... Szerintem.
  • Raho
    Most vettem meg a geme-t, nagyon király, mikor lesznek letölthetö
    cuccok hozzá???
  • Carlos
    Helyes. Énis űzöm a fényt a szobámból ahogy csak tudom... :)
  • M@TriX
    4 kerék van alatt a mozgást lehet immitálni ;)
  • M@TriX
    nem valami napsütötte a gépes szobám...

valamit valamiért :)
  • Gregorius
    Nem semmi, forcefeedback-es?
    És van hozzá ilyen lecsukható fém-biztonságikeret is?
  • ALIENwoods
    Unlockoltam Rudolfot,
    kegyetlen
  • arty
    hűha... elég kellemes még igy randa képként is! bőr? nyáron nem lesz meleg?
  • M@TriX
    bocsi a szar képért, majd ha a hugom haza hozza a digifényképezőjét akkor csinálok jobbat, ez most csak egy reggeli mobilos kép. :)

• Redfox
    Nem. Xp prof, magyar, SP1.
  • Beagie
    4 éve hozott, és nemrég sajna tönkrement :( (már 100 00 km volt benne :))
  • arty
    megértelek, de irreálisan nehézzé teszed igy :) nem hozott kormányt a jézuska? ;)

• Beagie
    kösz szépen, kiprobalom

arty: ok hogy nem lehett bill.-el "szimulátorosan" játszani de én igyekszem a lehetőségekhez képest minél magasabbra emelni a szimuláció-szintet billentyűzet irányítás mellett
  • Gregorius
    Véletlenül nem Millenniumod van?
  • Redfox
    Köszi müxik, márcsak az irányítást kell megszoknom. Nagyon az árkád gamékhoz vagyok szokva, és ez nekem elég furcsa volt.:)
  • Redfox
    Oksa megpróbálom, köszi.
  • morgo
    ha nem gond, esetleg probalj ki egy regebbi drivert.
    nekem pelaul RBR-rel volt hasonlo gondom, persze ATI-val, es ott segitett a visszavaltas. Hatha itt is segit. De termeszetesen ez csak otlet, ha gondolod vard meg egy NVIDIA-s valaszat...
  • Redfox
    Nem, az a menü nem jön be teljesen, mellesleg a demo is ugyanezt csinálta.:(
  • morgo
    nekem atim van, ugyhogy csak talalgatni tudok.
    esetleg a demo-t probaltad, az megy rendesen?
    videobeallitasoknal minden rendben mukodik? minden opcio elerheto?
  • Redfox
    Ez a legújabb, és mellesleg DirectX 9.0 c.
  • Redfox
    66.93-ast használok.
  • morgo
    leiras alapjan videokartya driver problema. Milyen drivert hasznalsz? probaltad mar masikkal(ujabbal, nem betaval, stb..)?
  • Redfox
    Azért thx.
  • Gregorius
    Nem volt még marha soxor, úgyhogy nem kell visszaolvasnod, de stay tuned, biztos jön majd a válasz. Én nem tudok rajtad segiíteni sajnos.
  • Redfox
    Hali!
    Most kaptam karácsonyra a gamét (tessék étrékelni, ritkán van eredeti játékom :D), nagyon örülök neki, csomagol szanaszét, telepít mint őrült, megnéz intró, nagyon sirály, idáig. Ezekután jön a gond, ugyanis a menük elég hiányosak (grafikailag, tehát egy két dolog nem látszik), majd miután elindítanám a karrier módot, fogja és újraindítja a gépet.:(
    Biztos százszor volt már ez a probléma, de légyszíves válaszoljatok mert szeretnék vele játszani, nem pedig 2000 üzit olvasgatni.:P
    Konfig.: P4 2,4 GHz, GeF 3 Ti 200 128 Mb, 512 Mb DDR.
    Előre is köszi!
  • M@TriX
    sikerült is :)
  • Alexease
    A SanraRide-hoz egy kis zene: jingle_bells.mp3
  • Gregorius
    Egészen pontosan #1947, mondjuk lehet, hogy egy kicsit árkádos, de hát a billentyűzet már csak ilyen, no meg ízlések és pofonok.

Santa Ride: 3210 pont Olyan büszke vagyok magamra!
  • Gregorius
    Látom mindent megtettél, mintha az oszlopnak akarnád szorítani
  • Gregorius
    Keress vissza, és a nickem alatt találsz valahol
  • arty
    képet! :)

beagie: billentyüzettel nem lehet "szimulátorosan" játszani, mert akkor irányitani nem fogod tudni ... vagy ha igen, akkor meg árkád lesz :)
  • Beagie
    yoreggelt!

tud v.ki olyan bill configot ahol nem tul arkados a game de azert meg jatszhato?
  • M@TriX
    Amúgy a sógoromtól egy egyedi bőrfotelt kaptam. Egy Fuego sportüléseiből csinált egy irodai bőrfotlet, ebből csak 2Db van a világon az egyiket magának csinálta a másikat nekem adta. :)
    A mázlista fejem.

Hát gyerekek székileg sem semmi, de abban játszani már elég fullos :)
  • M@TriX
    na sikerült beröffenteni a gémet, de a képzaj és a motion blur eléggé hiányzik...
    Na de itt van két kép, az első a vizet mutatja be ami rohadt jó lett :)

Ez pedig egy izgalmas futam befutója.
    Az utolsó körben szépen elcsessztem az utolsó kanyart ahogy az lenni szokott, a 2. helyen lévő verda akkor ért mellém. Onnantól gyorsulási verseny kezdődött amit egy hajszállal de én nyertem. Leizzadtam az biztos.

• Gregorius
    Megkésve, de Kellemes Ünnepeket!
  • M@TriX
    Na eedig is hasonló volt az ízlésünk, mostmár a vidkarink is ua. ;) Igaz nekem MSI...
    Na azt az opsönsz törlést én is benézem, mert így jól gém nélkül maradtam a pár szünnapra.
  • Alexease
  • Carlos

• Carlos
    Hehe...raj...