6775
-
Kösz!!! -
ha kikerül a MODkit, akkor ahogy ismerem a rajongótábort, özönleni fognak a király autók.
Ennek a megjelenése jövőre lesz :)
Pontosabban hamarosan, az ígéretek szerint az első javítással karöltve vagy azután nem sokkal.
Gondolom most még elsősorban a nemzetközi verzióból irtják ki a bugokat és készítik el a mesterCDt, aztán jönnek az ilyen fincsi dolgok... Szerintem. -
Most vettem meg a geme-t, nagyon király, mikor lesznek letölthetö
cuccok hozzá??? -
Helyes. Énis űzöm a fényt a szobámból ahogy csak tudom... :) -
4 kerék van alatt a mozgást lehet immitálni ;) -
nem valami napsütötte a gépes szobám...
valamit valamiért :) -
Nem semmi, forcefeedback-es? 
És van hozzá ilyen lecsukható fém-biztonságikeret is?
-
Unlockoltam Rudolfot,
kegyetlen
-
hűha... elég kellemes még igy randa képként is! bőr? nyáron nem lesz meleg? -
bocsi a szar képért, majd ha a hugom haza hozza a digifényképezőjét akkor csinálok jobbat, ez most csak egy reggeli mobilos kép. :)
-
Redfox #2063 Nem. Xp prof, magyar, SP1. -
Beagie #2062 4 éve hozott, és nemrég sajna tönkrement :( (már 100 00 km volt benne :)) -
megértelek, de irreálisan nehézzé teszed igy :) nem hozott kormányt a jézuska? ;)
-
Beagie #2060 kösz szépen, kiprobalom
arty: ok hogy nem lehett bill.-el "szimulátorosan" játszani de én igyekszem a lehetőségekhez képest minél magasabbra emelni a szimuláció-szintet billentyűzet irányítás mellett -
Véletlenül nem Millenniumod van? -
Redfox #2058 Köszi müxik, márcsak az irányítást kell megszoknom. Nagyon az árkád gamékhoz vagyok szokva, és ez nekem elég furcsa volt.:) -
Redfox #2057 Oksa megpróbálom, köszi. -
morgo #2056 ha nem gond, esetleg probalj ki egy regebbi drivert.
nekem pelaul RBR-rel volt hasonlo gondom, persze ATI-val, es ott segitett a visszavaltas. Hatha itt is segit. De termeszetesen ez csak otlet, ha gondolod vard meg egy NVIDIA-s valaszat... -
Redfox #2055 Nem, az a menü nem jön be teljesen, mellesleg a demo is ugyanezt csinálta.:( -
morgo #2054 nekem atim van, ugyhogy csak talalgatni tudok.
esetleg a demo-t probaltad, az megy rendesen?
videobeallitasoknal minden rendben mukodik? minden opcio elerheto? -
Redfox #2053 Ez a legújabb, és mellesleg DirectX 9.0 c. -
Redfox #2052 66.93-ast használok. -
morgo #2051 leiras alapjan videokartya driver problema. Milyen drivert hasznalsz? probaltad mar masikkal(ujabbal, nem betaval, stb..)? -
Redfox #2050 Azért thx. -
Nem volt még marha soxor, úgyhogy nem kell visszaolvasnod, de stay tuned, biztos jön majd a válasz. Én nem tudok rajtad segiíteni sajnos. -
Redfox #2048 Hali!
Most kaptam karácsonyra a gamét (tessék étrékelni, ritkán van eredeti játékom :D), nagyon örülök neki, csomagol szanaszét, telepít mint őrült, megnéz intró, nagyon sirály, idáig. Ezekután jön a gond, ugyanis a menük elég hiányosak (grafikailag, tehát egy két dolog nem látszik), majd miután elindítanám a karrier módot, fogja és újraindítja a gépet.:(
Biztos százszor volt már ez a probléma, de légyszíves válaszoljatok mert szeretnék vele játszani, nem pedig 2000 üzit olvasgatni.:P
Konfig.: P4 2,4 GHz, GeF 3 Ti 200 128 Mb, 512 Mb DDR.
Előre is köszi! -
sikerült is :) -
A SanraRide-hoz egy kis zene: jingle_bells.mp3 -
Egészen pontosan #1947, mondjuk lehet, hogy egy kicsit árkádos, de hát a billentyűzet már csak ilyen, no meg ízlések és pofonok.
Santa Ride: 3210 pont
Olyan büszke vagyok magamra!
-
Látom mindent megtettél, mintha az oszlopnak akarnád szorítani
-
Keress vissza, és a nickem alatt találsz valahol -
képet! :)
beagie: billentyüzettel nem lehet "szimulátorosan" játszani, mert akkor irányitani nem fogod tudni ... vagy ha igen, akkor meg árkád lesz :) -
Beagie #2041 yoreggelt!
tud v.ki olyan bill configot ahol nem tul arkados a game de azert meg jatszhato? -
Amúgy a sógoromtól egy egyedi bőrfotelt kaptam. Egy Fuego sportüléseiből csinált egy irodai bőrfotlet, ebből csak 2Db van a világon az egyiket magának csinálta a másikat nekem adta. :)
A mázlista fejem.
Hát gyerekek székileg sem semmi, de abban játszani már elég fullos :) -
na sikerült beröffenteni a gémet, de a képzaj és a motion blur eléggé hiányzik...
Na de itt van két kép, az első a vizet mutatja be ami rohadt jó lett :)
Ez pedig egy izgalmas futam befutója.
Az utolsó körben szépen elcsessztem az utolsó kanyart ahogy az lenni szokott, a 2. helyen lévő verda akkor ért mellém. Onnantól gyorsulási verseny kezdődött amit egy hajszállal de én nyertem. Leizzadtam az biztos.
-
Megkésve, de Kellemes Ünnepeket! -
Na eedig is hasonló volt az ízlésünk, mostmár a vidkarink is ua. ;) Igaz nekem MSI...
Na azt az opsönsz törlést én is benézem, mert így jól gém nélkül maradtam a pár szünnapra. -
-
-
Hehe...raj...