6775
  • Carlos
    Egyetértek...
  • SE
    off
    Főleg, hogy a DVD dobozban nem DVD, hanem esetenként 4-5 CD van...
    on.
  • bfg900
    Az az igazsag, hogy mivel ezt a forumot rendeszeresen olvassak a fejlesztok is, szerintem illetlenseg pont itt warez utan kutakodni ;) Amugy tudtommal nem letezik feltort verzioja a jateknak es egy jodarabig nem is varhato.
  • B@dsector
    Király a game, tényleg megért megvenni.
  • arty
    Invictus E-Shop
  • fireball
    de az a baj ho sehol sincs fönn a neten...: ( vki nemtud ajállani oldalt?????????,
  • Toya
    Azért az nem ennyire egyszerű, de erre rájöhetsz magadtól is ha megnézed a GTR topicot :D
  • I-NoVa
    Biztos?

StarFucker

Driver szintű védelemnek annyi. Állítólag működik.
  • Toya
    Igazad van Carlos, örülök hogy nem csak én hiányolom a dobozos játékokat.
    Általában azt vettem ameddig divat volt, de ez a dvd tokos megoldás már teljesen kiölte ezt a formát :(
  • arty
    ez azt jelenti, hogy direct IP alapu "netes" lehetőség sincs benne? csak egy LAN-os automata szerverkereső ???
  • B@dsector
    addig legfeljebb nyomom a gázt:)
  • M@TriX
    jelenleg nincs.

De a Flatoutban sem volt mégis királyul megy online is :)

majd a nemzetközi megjelenés után többet tudunk :)
  • B@dsector
    Online mod nincs benne?
  • b-type
    jaja....mivel némi hajlandóság azért nem árt arra, hogy megveszi a játékot...legalább ha tetszik.
    Az ingyenes játékok készítői (isten éltese őket! :D ) és a modderek (szintén!) azok akiknél így lehet próbálkozni. :))))
    van egy valag warezom...mind poros.
    de hát ez egy régi téma....van haszna a wareznak, jobban mondva nagyobb tragédia lenne felhasz. szemmel, ha nem lenne.
    Meg kb. van 3 játék amit használ az emberfia hónapokig, a többi felesleg.
    na ON :) :
    B@dsector: sztem is vedd meg, jó játék, nekem tetszik.
  • Gregorius
    Most még így érzed, de lehet, hogy eljön az az idő, amikor arra nem lesz, ami miatt arra nincs időd, amire majd lesz.
  • Gregorius
    Ámen...
  • Gregorius
    Alapvetően ilyen mentalitáshoz semmilyen játék nem készül.
  • B@dsector
    az nem érdekel, mert arra nincs sajna időm...
  • M@TriX
    és az esetleges LAN partykat nem is említettem :)
  • B@dsector
    Ok, ezt akartam hallani akkor este irány az 576...
  • M@TriX
    a demoban lévő pályák semmik azokhoz képest amik a fullban vannak, a karrierrel is nagyon jól el lehet szórakozni. És a kiegészítő verdák az esetleges javítások miatt, szerintem nem bánod meg.

valakinek a demó nem tetszett de a full meggyőzte, szóval ha neked már a demó tetszett akkor gondolhatod... ;)
  • B@dsector
    Nekem nagyon bejött a demo, aki megvette eredetiben az nem csalódott benne?

Mert nagyon gondolkozok rajta én is, hogy megveszem eredetiben.
  • bfg900
    Nekem huszonakarhany eredeti jatekom van, de egyre inkabb nem kerek beloluk. Pedig egyre olcsobbak, meg minden, de amikor meglatom a dvd tokot a polcon, a zsebkendonyi manuallal, akkor elmegy a kedvem az egesztol. Dvd-tokot énis tudok venni, meg szineset is nyomtatni. A lemezt meg ugyis 3x látom kb.

HL2 is csak azert van meg, mert egyreszt tenyleg megerdemlik, masreszt nem kivantam belépni a "feher puloveres no nem szall be a liftbe, micsinaljak" buliba :))) Ne tudjatok meg emnnyit szorakoztam azokban a napokban a HL2 topikot olvasgatva :)))
  • Carlos
    Ja és a másik, hogyha nekem tetszik egy játék amit letöltöttem, akkor azt megveszem eredetibe. Most a NFSU2-n gondolkodom.
    Más téma, hogy mostanában eltüntek a dobozos játékok, meg a kézikönyvek. Ehelyett kapunk egy dvd tokot, meg jóesetben egy 30 oldalas izét.
    Bezzeg a Nascar 1. Vagy 300 oldalas kézikönyv, Pharaoh 260 oldal.
    Én spec ezért is álltam át inkább a warezra. De ha valami nagyon jó, azt tessék megvenni.
    Szerintem...
  • Carlos
    Egyetértek!
    Amúgy énis úgy vagyok vele, hogy ha nagyon várok valamit, akkor azt megveszem.
    Lsd: Pharaoh+expansion, Dio2+expansion, Z, Nascar 1 (!!!!!).
    Mondjuk a kényszer nagy úr. Ezért énis szoktam warezolni, mint mindenki.
  • M@TriX
    ha mást nem is az őszinteséget lehet értékelni :)
  • b-type
    akkor ez a játék alapvetően nem neked készült...
  • fireball
    én nem vok az a tipus aki eredeti játékot vesz...olyat csak a tesco-ba láttam még....ő se lessz kivétel...nem fogom+venni...remélhetőleg föltörik majd...és akkor letöltöm és jáccok vele...
  • Toya
    Hát azért ha megnézed az Xpand Rally és a CMR2005 elég tisztességesen fel lett törve - igaz ezt a két játékot az Ultima törte fel.
    Az amit te a SF-nak tulajdonítasz szerintem az nem teljesen a védelem érdeme, legalább akkora szerepe van ebben annak, hogy szétverték a komoly warez csapatokat.

Sajnos a visszaforgatás hiú ábránd marad szerintem és a többlet bevétel valszeg a kiadók részvényeseinek a zsebébe vándorol.
    A jövő a Valve által kifejlesztett rendszerben vagy a LFS-hez hasonló megoldásokban van. Ekkor van esély összesen a minőségi előrelépésre véleményem szerint.

A GTR-t meg ne is említsd mert ha az a program az egész világon egy időben jelenik meg, akkor nincs ennyi warezzel játszó, hanem már sokan lesétáltak volna a boltba és megvették volna maguknak a játékot a szívás helyett.
    De hát ugye erre lehetőség sincs és ez komoly baklövés :(
  • arty
    az 1.1 demoban már ki lehet, a teljesben majd a patch után ...
  • Alexease
    Nem akarok belefolyni a StarForce/Warez-be, de azert az meg tulzas, hogy feltortek a SF3-at:) A TRD2-vel aprilis ota szenvednek, a GTR inditasa meg nem valami konfortos:) Az hogy mukodik ugy-ahogy, egy dolog, de szerintem ilyen feltetelek melett, aki kicsit is komolyan gondolja - es persze megteheti - az inkabb megveszi;)
    Foleg, hogy az SF "driver szintu", patch-elheto a jatekkal, igy ha kell, a jatekhoz kiadott kissebb patch formajaban, mar ismet ujabb problemak johetnek a warez mukodtetessel;)

Termeszetesen nem vagyok SF reszvenyes, sem warez ellenes, de bizonyos szempontbol talan jott tett, hogy a jatekokat nem a hivatalos megjelenes elott jatszak vegig az emberek;))))))))))) Es talan, az utobbi idoben mar tulzottan is "termeszetesnek" tuno "letoltom-felrakom-vegigjatyszom" lesz a divat.

Persze, ennek akkor lenne igazan ertelme, ha a kiadok, fejlesztok az igy "szerzett" (?!?!:DD) tobblet bevetelt, a jatekok tovabbi minosegi fejlesztesere forditanak... de hat almodik a nyomor;P
  • HellBurner
    A kormány irányába nézést nem lehet teljesen kikapcsolni ?
  • Carlos
    Jaja...
    Példa: Pharaoh és a kiegje megvan eredetiben...
    És imádom. Meg is lett véve... :)
    Mega Dio2 is...
    Ennyit megér...
  • Toya
    Persze és ez így természetes, akit érdekel és sokat játszik vele az szánja rá a pénzt.
  • Carlos
    Egyértelmű!
    Csak nem könnyű feltörni. Amig feltörik addig megveszik azok, akiket érdekel...
    Eredeti, nagyon helyes!
    Nekem is van, kettő is...
  • Toya
    Engem nem érint különösebben mert van eredeti :D
    Én nem azt írtam, hogy könnyű lesz de eddig minden SF3-as programot feltörtek.
  • Carlos
    Hehe...Csak azt hiszed, hogy könnyű lesz...
  • Toya
    Tuti feltörik - már ha elég érdekesnek találják hozzá.
    Nézz szét a Starforce 3 királysága is pünkösdinek bizonyult (Colin McRae Rally 5, TRD2, GTR és még lehetne sorolni).
  • Carlos
    Nincs warez!
    Legalábbis addig, amig nem jön ki az international master és nem töri fel valaki, ami nem lesz könnyű!
  • fireball
    csááááááááááááááááááh all
    ez a gammmmmma tök full....abálja a flatoutot is!!!!!!
    már csak 1 baj van hogy nincs + a gammmmma
    :(:(:(:(és sehol se látom varezon.....:(:(
    nemtuggya vki hogy hol tudom föllelni???fizetős is lehet!!!!