6775
-
A képzaj szerintem is jópofa. Mondjuk elgondolkodtató, hogy effekt ként van bent, és valszeg ez a jövő, pedig ha egy Voodoo-n nyomnám, azon is lenne képzaj hardware-esen. 
Furi, nem? Hogy egy effekt, ami a kép minőségét teszi tönkre effekt ként kell számolnija egy karinak. -
1. itt a demó: www.crc-game.com
2. a képzaj szerintem pont hogy egy király újítás :)
3. az effektek a legújabb karikon nem mennek, mert gondolom mivel nem ismeri fel őket a játék azt hiszi valami régi szar :) A volt 5900-omon nekem is szépen mennt minden.
szíííííííveseeeeen!!! -
csáááááááááááááh all
látom itt effect problematikák vannak...nekem minden effect faszául megy az egész fullra van tolva...csak a képzaj nemnagyon tecccet...de a többbbi fasza!!!!!öööööövan az 1.1 es demo ami állítólag sokkal jobbbmint az előggye...az is van magyar nyelvűbe????ha van léccci vki linkelje már ki...kösssssssssssszi!!! -
HellBurner #2150 Ha otthon leszel légyszi szolgálj pontosabb infoval. én szedtem le hozzá anno de nem oldotta meg -
van rá megoldás, pecs :) google ... ha otthon lennék, pontosabb infokkal is szolgálhatnék :) -
Tenyleg, bocsi:) -
HellBurner #2147 Azt már régóta szeretném újra végig tolni (factory drive isten volt), de nem megy windows xp + 9600xt-n. Legalábbis nekem. Ha a kompatibilitást win98-re állítom akkor elindúl csa kúrva lassú, mintha bullettimeba menne -
morgo #2146 na varj, azert az NFS:U az nem ugyanaz mint az NFS:PU :) -
Nem kovezunk meg:) Lehet hogy jo volt az NFS:U-nak is az FFB-je - bar nem probaltam - de most itt autos jatekokrol beszeltunk;PPPP -
morgo #2144 most lehet, hogy megkoveztek, de emlekeim szerint az NFS:Porsche Unleashed-nek is egesz jo volt az FFB-je.
A Flatout Demojae nekem nem jott be, a CRC-je viszont kezd alakulni;) -
Van nehany autosjatek ami nagyon jol kihasznalja az FFB-t. Es van koztuk komoly szim es lazabb jatek is. Ezekkel probalkozhatsz meg: Insane, Screamer 4x4, GPL, netKar, LFS, NR2003, GTR, rFactor, FlatOut... -
A "szokasost": Win. XP Prof. Eng. SP1 -
Lehet, hogy nem is kell tovább keresned. :D -
pontosan, az effektek nem OP függők, hanem driver vagy játék... jelen esetben játék... -
HellBurner #2139 Én kb egy 3/4 éve vettem egy force feedback kormányt e azóta csak két játékkal találkoztam amivel élvezetes volt (RBR,F1 CHALLANGE 99-02). Nem tudnátok ajánlani valami jó játékot ami tényleg kihasználja a FFB lehetőségeit? -
monhatni... -
az a kártya nem támogatja a pixel shadereket, amire a legtöbb effekt alapul... -
Érdekes, nekem GeForce 4 MX -m van 64 mb-os és 2,4-s procim, XP Professional SP 2, de még ígyse kapcsolhatók az effektek :( -
melyik Xpt dobtad fel, csakmert nekem is volt pár hardver csere meg ilyesmi aztán gondolkoztam már egy reinstallon. SP2re gondoltam, talán már megérett rá :)
de az effektek baromira hiányzonak, de azt mondták a fiúk, hogy rávetik magukat a megoldásra... -
De azért vedd meg CRC-t, mert a full a király 
-
még 7 nap a válaszig :P -
Én karácsonyra szerettem volna a CRC-t, de végül egy ATI 9600 Pro lett belőle (egyenlőre).
Csak a második demóval prószáltam, minden effektet be tudtam kapcsolni, és gyönyörűen futott. -
Mind a ket demot probaltam. Az elso nekem iranyitas szempontjabol abszolut megfelelt, kozben pedig sokan irtak, hogy ossze-vissza csuszkal az auto es szinte keptelenseg megtartani. Aztan kiprobaltam a masodik demot es nekem meg a masodik demo iranyitasa volt kezelhetetlen...ossze-vissza csuszkalt, epp ugy mint az elso demo sokaknak...ha jol emlekszem neked is! Akarhogy is van nalam nyero a jatek...a keszitok is szerintem ki tudtak szedni a konstruktiv kritikakat az ertelmetlen fikazasok kozul es ha csak a fele javitasra kerul a kozeljovoben, akkor szamomra hosszu ideig remek szorakozas lesz...eppugy, mint az insane :). Varom majd en is a javitasokat es remelem online game is lesz nemsokara. -
Koszi!
Az uj demot probaltad vagy a regit. Eleg nagy a kulonbseg! A teljes a regi demo alapjaival "uzemel", de keszul a patch ami a masodik demot is magasan felulmulja majd! Ha sikerul, ismet lesz egy-ket erdekes es foleg a szimes erzest novelo efekt, feature!! -
Itt is BOLDOG UJ EVET KIVANOK mindenkinek. Holnap vegre en is megveszem a jatekot. Nekem a demo is bejott, ugyhogy biztos nem fogok csalodni :). -
Gf4Ti4200-on nekem is rendesen ment...;) -
Ja, de nem játékon belül gondoltam, hanem driver-ben.
Én most cseréltem nVidia-ról ATi-ra, és mind a kettőben jól mennek az effektek. nVidia GeForce 4 Ti és ATi 9600 XT
pipálva.
-
Koszi! Viszont kivanjuk! -
XRV #2125 Boldog Új Évet Kívánok Nektek! -
Es az benne a poen, hogy lehuzva mindent minimumra a jatekban, meg akkor is teljesen jol nez ki. Persze, nem olyan "szep" mint a tobbi, de ha fent vannak az efektek - persze ha mukodne;P - akkor valahogy meg is sokkal jobb "vizualis elmenyt" nyujt, mint a "tobb millio poly-s" hight-tech (muanyag/steril) texturas csodak;) -
És ha leveszed a kártyabeállításokat "igénytelen"-re, akkor megint megduplázhatod. ;) Én úgy csináltam. Levettem simán teljesítményre, és hasított, mint az álom. -
legyen végre modpack!
mert a Street Legal engine nem bírja teljesz egészében megjeleníteni ezt a felnim
-
Volt egy kis gep tuning, friss Win es egyebb install, eredmenyek. Ugyanugy nem mukodnek a speci efektek (motionblur, kontraszt, zaj) de legalabb jol begyorsult;)) Ugyanazokkal a beallitasokkal, ugyanazon a palyan, autoval stb. az elozo cuccoson 25-45 fps volt, most kitolja magabol a 125-185 fps-t folyamatosan;)))) (A videokartya ugyanaz!!!) -
Boldog új évet! -
BOLDOG ÚJ ÉVET! -
Boldog új évet mindenkinek! -
Mindenkinek B.U.É.K. 

-
Megjött a 6600GT-m és nekem se mennek az extra grafikai dolgok: montionburl stb.
Sajnos csak alig gyorsult, procilimites a játék AMD2700+on min és max beállítással majdnem ugyanúgy megy. De nem olyan vészes csak ha 3-nál több ellenfél van, de a bajnokság végén már vannak ilyen versenyek. -
hhehehe..kicsit olcsóbbra gondoltam.... -
A tescoban tegnap láttam is egy Age of Akármi dobozost!
Age of empires 1+mission, Age of Empires 2+mission. El is csábultam volna, de annyira nem szeretem az aoe sorozatot...