6775
  • ALIENwoods
    semmi akadálya, de akkor minőségi legyen, textura meg minden, vagyis jó lenne egy olyan
  • Denny
    Haliho sracok!

Nincs kedve valakinek segiteni egy picit?
    Arrol van szo, hogy jelenleg epp probalok(-unk) javitani a CRC vezethetosegen, es szeretnem kinyomozni, hogy akinek nem tetszik (lasd 'osszevissza csuszkal', miegymas), annak miert nem. Egyelore az is kerdes, hogy a 'fizikaban' (ill. az autok hangolasaban) van-e a hiba, vagy az inputkezelesben (foleg billentyuzet). Ugyhogy nagyon halas lennek mindenfele (de foleg konkretabb) informaciora, tippre, megerzesre, otletre, hogy pl. mikor viselkedik 'hibasan' vagy furcsan az auto (es persze melyik, milyen beallitasokkal, palyan, stb.), vagy legalabbis milyen szituban maskepp, mint amit varna tole az ember. Pl. tul hirtelen csuszik meg? vagy ellenkormanyzasra tul hirtelen csap vissza? A legjobban talan replay-eknek orulnek (lehetoleg kommentekkel), mert abbol rengeteg hasznos infot (ha nagyzolni akarok, telemetriat :o) lehet kinyerni.

(Persze leginkabb azoktol varok infot, akinek valamiert nem tetszik (mondjuk ok meg miert eroltetnek magukat :o), de ha valakinek tetszik/megszokta, de van otlete, velemenye, hogy miert mas mint pl. LFS/GTR/barmi, es az miert nem (vagy miert igen) jo, az se baj, sot. )

Elore is nagyon koszi.

(u.i. Sajna mar nem tudom, ki csinalta a ladat eredetileg (valahol itt talaltam az SLRR forumban), de ha itt van, es engedelyezi, elvileg semmi akadalya, hogy kozkezre adjam. :o)
  • Carlos
    Azt még várhatod egy ideig...
  • Raho
    Már várom a ladát
  • Carlos
    oks, majd csekkolom...
    Most zúzok jáccani!
    Písz!
  • ALIENwoods
    saját felelőségre, bár én ATW-t jobban szeretem a 'nagy fájlokhoz'
  • Carlos
    No way...
    CRASHES!!!!!
    A freeweb nem banolja a nagy file-okat? (esetleges warez miatt)
  • Raho
    Örömködök
  • ALIENwoods
    hmmm....
    Lada Drift?
  • ALIENwoods
    jah, azon vagyok :)
  • Carlos
    Tervezek egy kis meglepetést az itt egybegyűlteknek.
    Feltöltöm majd holnap talán (kb 100 Mb) ha nem felejtem el és lehet örömködni!!!
    Egy helyre kis vedióról van szó! Aki ismer naggyából sejtheti milyen videóról lesz szó!
  • Carlos
    Ez azért nem igy van...
    Persze ha elküldenénk neki a ladát, könnyebb dolga lenne, mert az már meg van csinálva...
  • bfg900
    Oszinten, ha SL pro vagy, akkor meg az is lehet, hogy par dolog mukodne benne, de szvsz nem nagyon menne, szerintem eleg szopas. Asszem meg annak se par ora, aki pontosan tudja, hogy mit csinal.
  • Raho
    Nekem nagyon kell a LADA, be tunám rakni a full-ba???Müködne???
  • Carlos
    Vedd meg.
  • ALIENwoods
    ha meglenne a game tuti hogy "segítenék" megcsinálni bele :P
  • Carlos
    Akkor még egy pár, nehogy asziggyétek fakézunk:

Tegyük hozzá gyorsan, hogy ezek viszonylag réági verzióból szedett képek. Szóval azóta, mint láthatjátok a Serpentine is változott!
  • Carlos
    De!
  • ALIENwoods
    véletlenül nem Nagymáthé Dénes?
  • Raho
    Nagyon ot van, király
  • M@TriX
    én is nagyon :) hamarosan meg lesz az ;)
  • ALIENwoods

Már régóta megvannak az alapok a Ladához, csak a modpackra
    várok/várunk:

(SLR:R-hez készült renderek)

• M@TriX
    azért messze van a tökéletestől, de az slrrhez készült már jobb id
  • b-type
    ezt a Lada-t azonnal légyszives srácok! :)
    nagyon jó.
  • M@TriX
    állat :)
  • sagem
    valami ilyesmi?

nagyon nem huvatalos es regi verzio
    (redline hoz csinalta valki(RESPECT), a dénes meg berakta poenbol):)

lada kep
  • Raho
    Igazából a game ralikrossz szóval a LADA lesz a király, csak lenne már:)
  • M@TriX
    jaja, ebbe még egyszerűbb lesz az ígéretek szerint, szóval király lesz majd egy off road verseny ladákkal! juhejj! :)
  • ALIENwoods
    Igaz még nincs meg a game, meg inkább Street Legalozok, de amint elkészül a modpack, rávetem magam, megy 1pár havert
  • Raho
    jaja,de azért szerintem kellett a játékba ez a gép is

én azt várom, hogy majd csináljon valaki LADÁT a game-hez

tudom messze van az még
  • M@TriX
    pontosan némi gyakorlás után már lehet vele menni, de élesen kanyarodik, full gáznál elég pördülékeny.

Csak amúgy a nehezebb gépeket szeretem, aztán amikor kötelező volt ezzel menni... :) kissé más karakterisztika...
  • Raho
    Én azt vettem észre a buggy irányítására rá kell érezni, nem olyan mint a többi gép
  • M@TriX
    akkor jó neked, lehet a beállításaim jobban fexenek a többi járgányhoz, a buggyhoz meg nem annyira, de mindegy azért haladok, csak mostanában időm sincs sajna. Minden honnan a tökömet markolásszák (és nem olyan értelemben sajnos :))
  • Carlos
    Nekem az egyik legkönnyebben a buggy-sok mentek...
  • Carlos
    Már végignyomtam párszor...
  • M@TriX
    elején, :) a buggyval nagy harcot vívok, azon kívül az addig teljesíthető össze megvan... de a buggy túl érzékeny nekem ;)
  • Raho
    Hol tartotok a Karrier mod-ban???
  • Carlos
    őőőőőőő...ámmmőőő........!
  • Gregorius
    "nija" Jesszusom ez én voltam!? És ráadásul délután, nem is éjjel.
  • ALIENwoods
    modern világ amikor a graf-kártyák szándékosan zavaró képet csinálhatnak :P
    szörrnyűű