Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LFS-ben jatekmenet?😉

Gregorius
Amúgy pedig számomra az animáció képi világa (mivel ahogy elnézem az elsõ 10mp-en, és az utolsó 10mp-en kívül minden játékmotor által van renderelve) jobban megfogott, és inkább bele tudom élni magam, mint az LFS látványvilágába. Úgyhogy ha az irányítás, és a hangok, valamint a játékmenet is lesz olyan jó, mint ott, akkor nekem jobban tetszik.
Ilyen egyszerû, mit nem lehet ezen érteni?

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
De nem mondom meg, tehát nem vagyok az. <#vigyor>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Hát ha megmondod, hogy egy animációt milyen módon lehet egy S1-el összehasonlítani...
Valóban elfogult vagy.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

'Én látom, hogy az LFS-t, az eddigi, általam csúcsjátéknak titulált fejlesztést kenterbeveri simán.' LOL. Enyhén elfogult.
Gregorius
Süti! 😊
Ki csinálta az animot? Lehetett volna benne szerintem egy kicsit több vágás, és cserébe esetleg rövidebb is, hogy pergõsebb legyen, de ez csak az én véleményem.
Az meg, hogy hogy mozognak az autók, az soha nem jön le videóból, csak ha az én kezem alatt ugrálnak. 😊 Én látom, hogy az LFS-t, az eddigi, általam csúcsjátéknak titulált fejlesztést kenterbeveri simán.

u.i.: újabb SF-os játékot törtek fel

Sajnálom, hogy nem jött ki a demó, de már több éve várunk egy ilyen jó kis progira, az az egy hét szinte semmi. 😊

Carlos
Ha akarod rugózik, visszapattan. Ha akarod akkor nem.
A rally autók álltalában az ugratás után simán visszapattanás nélkül érkeznek a talajra. Beállítás kérdése...

Þór vígi þessi rúnar

Hát nem tudom, megnéztem még egyszer de nem látom olyan veszélyesnek a dolgot.
Valszeg ez az általatok vélt be nem rugózás is inkább beállításoknak köszönhetõ mivel a dõlés és billegés tisztán kivehetõ, így rugózásnak is lennie kell és szerintem van is.
De ez szerintem széria függõ lesz.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Jacek
jo csak mar az elso videoban lattam csak nem mertem megszolalni mert olyan kis szende vagyok<#zavart2>

Alexease
Egy kicsit gazosnak tunt nekem is😞(( Mint ha nem rugozna be. remelem csak a videoban ilyen. Nem hinnem hogy ilyen lenne, az Invictus-tol erdekes lenne ha fizikaban "hibaznanak".

Persze, ha a piac megkoveteli, akkor be lehet allitani barhogy😊)
Jacek
egyebkent senkinek nem tunt meg fol hogy a videokban milyen idetlenul erkezik le a kocsi amikor elugrat? remelem ez csak a videobol jon igy le vagy en vagyok vaksi..

Jacek
mondjuk sejtettem hogy ugysem jon ki ma, igy lesz benne online is😊)))))))))))

Megtudhatjuk, hogy mi lesz a demo-ban?
(Autó(k), pályák stb...)
M@TriX
nanááá!!! 😊 állat lesz... úgy emléxem a riportban kérdeztem rá, és akkor Tamás azt mondta, hogy nagyon egyszerû lesz...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

malter
a viz nem gyenge😊már látom lelki szemeimel hogy SLRR skyline-al nyomulok pályán😊ha még áll hogy lehet konvertálgatni belölle
arty
a kintiek késõbb kapják ?? 😮 érdekes... hát, ha megnézik ezt az introt, akkor azért lesz nyálcsorgatás 😄 tökéletes!!!

én akkor is azt gondolom, érdemes lett volna beelõzni a flatoutot, így jóval kisebb visszhangja lesz ... (hiába lesz akár fényévekkel is jobb ...)

Forza.

M@TriX
pontosan...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Alexease
A megjelenes csak magyarorszagi, vagyis a flatout semmit nem zavar.
Amse
Az intró nagyon jó!Még jobban várom a demót.=o)

arty
inkább ment volna aranyba 8.-án, s a demo jelent volna ma meg... 8.-ára mindenki flatout lázban fog égni, a kutya nem fog foglalkozni ezze... (az itteni kicsiny közösséget kivéve, én spec. nemzetközi szintre értettem)

sztem ez hiba volt ...

Forza.

M@TriX
Videó süti, a hír szomorú, de kibírjuk valahogy 😊

toMpEr
ksozonjunk az info, grat a goldhoz, a demot meg kivarjuk 😊

www.crc-game.com • 2004. november 2.

Cross Racing Championship magyar változata November 2-án aranyba ment!

Mivel az Invictus csapata teljes erejével a játék befejezésén dolgozott, ezért a Cross Racing Championship demója, November 8-án hétfõn jelenik meg.
Frissült a www.crc-game.com honlap, ahonnan is a játék hivatalos bevezetõ animációját lehet letölteni, mely még több részletrõl lebbenti fel a fátylat!
robotnyk
😄D
egzakt, nagyon egzakt
Alexease
Basszus, ez lesz estig?!😊 Szerintem 15-17 kozott varhato, ha nem akkor este, ha akkor sem akkor holnap, de ha megem akkor majd maskor😉)))))))
robotnyk
türelem CRC-t terem
arty
kezdek kifutni az idõbõl 😞(( Invictus, ébresztõ!!! 😊

Forza.

hali
<#confused>

www.napisajto.hu

Amse
<#kuss>Mi lesz már?

M@TriX
én realista vagyok, azért mondtam 😊
majd meglátjuk.. még semmi..

arty
na, ha már egy demo is csuszik ... de csaknem 😊

Forza.

M@TriX
ma legkésõbb 23:59 perckor, hacsak nem jelentik be, hogy csúszik...

mikor jön a demo??<#conf><#conf>

ranGer2
<#wink>

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

M@TriX
sztem feltétlen, sokmindent elárul majd a játékról... törés, gépigény... stb.

ranGer2
MEgéri meglesni a demot? 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

hali
demooooooooooooot 😊

www.napisajto.hu

arty
ha nem lesz demo délig, mexivom!! 😞 du. edzés, utána melo... netedd, invictus!! 😊

Forza.

Ronaldo07
Na hol a demó????
Már nagyon várom!!!!

arty
másodika van, demó? 😉

Forza.

tom..
jöhetme már a Demoja<#vigyor2>

http://android-forum.hu/

Glpetyus
Na erre a demóra kiváncsi vok

arty

ugye már csak 4-5 óra a demóig? 😉

Forza.

arty
nem lenne hülyeség, mert ami pl xpand forumon is megy... 😉 persze arrol én is tehetek 😄 de csak segiteni akartam ...

Forza.

Alexease
Meg mielott megjelenik a jatek, mar gondoskodni kellene egy moderetorrol (hazigazda) ide is. Mivel ez is StarForce-os lesz, nem akarnam hogy itt is szetlamazzanak mindent.

Bar nehez igazsagosan meghuzni a vonalat a lama hulye kerdes es a normalisak kozott, de ha kell akkor csinalok egy egyszeru info oldalt, ahova majd a fontosabb valaszokat kiirom (warez, starforce, ftp, mod, "nemindul", mittudomen...).
Alexease
<#vigyor3><#vigyor2><#eljen><#vigyor3><#vigyor2><#eljen><#vigyor3><#vigyor2><#eljen>
arty
igen, hajnalban keljen fel vki, és tegye ki! 😊

gregorius: kösz! vajon a micro machinest nem õk csinálták ?? vagy itt csak a legujabbak vannak kint ?

Forza.

varom..!
M@TriX
FIÚK!, ha lehet akkor ne 4 órakor adjátok már ki a demót, hogy a melós netesek is leszedhessék 😊 (munkaidõben)
ThX 😊

M@TriX
Juhejj, holnap demó!!!!!!!!! 😊