Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

holnap demo ha mindenigaz!!

Varenga
akkor sorry...

Alexease
Meg a - remelhetoleg - holnap erkezo demo elott egy kis bemelegito😊)) Spain (AVI, DivX, 8.5Mb)
arty
már nem bétás, már gyártják a korongokat 😊 amit láttál, azt veheted meg boltban 😊 illetve amit a demoban fogsz látni, érezni 😉

Forza.

Varenga
sztem a Flatout qrva jó game lesz, mert rengeteg ökörséget lehet benn csinálni(plusz a törésmodell miatt is) és nem hiszem, hogy rövid életû lesz....
a CRC-rõl meg annyit, hogy a 2-es videóban amikor földet ér az audi beütésû verda az ugratás után........hát engem meggyõzött a realitásáról, akkor is ha még bétás a cucc.

b-type
háát ez elég kétélû..nekem volt utasként balesetem, ahol kirepültem egy Wartburgból, míg a a hátul mellettem, és az anyósülésen ülõ srác, akik bentmaradtak, meghaltak.(igaz bentmaradt a sofõr is, és neki nem sok baja lett..)
én nem bírtam függetleníteni, ezért letöröltem.
szal nálam pl. nem vonzó(..kifejezetten taszított)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Megnéztem a Flatout-ot, a demóját elsõre vigyorogva vettem a kamyarokat és akkor ért egy kis meglepetés amikor az elsõ nagyobb ütközéskor a pasas kirepült a kocsiból, de úgy hogy majd' a fél pályát átszelte, s még inkább vigyorogva vettem a kanyarokat s direkt nyomtam az ellent a hídlábhoz, és néztem, hogy a kocsim mellet a sofõrje "int be nekem" reptében. Valóban árkádos beütésû, fun game, ezzel is el lehet tölteni pár jó órát, de nem lesz husszú életû.
Nálam Insane mai napig meg nem unható kategória.
arty
😊

éreztem én hogy szokatlanul jol mozog a kocsi, holott nem arrol szólna a játék ...

Forza.

Gregorius
Igen, az egy az egyben a Screamer 4x4 motorja volt benne. 😊

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

arty
sztem a kocsimozgás a t3ban is rendben volt... ha más nem is 😉

Forza.

Gregorius
Ebben a mellékszálban ez lesz az utolsó hozzászólásom megígérem, mert úgyis csak fárasztjuk egymást feleslegesen, de én egy ilyen bátor ember vagyok. 2000 óta játszok az Invictusos játékokkal, és levontam egy elhamarkodott következtetést, hogy végignézve a fizikai motor fejlesztését eddigi játékaikban, talán erre a termékre való különös tekintettel sem fognak eltérni a fejlesztéstõl. Nekem személy szerint már a SL fizikája és irányítása is megütötte az LFS szintjét. Grafikailag nézve a videót pedig számomra felülmúlta annak képi világát. Ízlések és pofonok különböznek, de én így gondolom. Aztán le lehet engem inteni, hogy elfogult vagyok, mert tetszik, amit eddig láttam, de ha csak az szólhatna valamit, akinek nem tetszik, akkor nem sok jót hallanánk egy játék felõl sem.
Csak számomra ha az általam eddig az Invictusról és az általuk készített játékokról gyûjtött tapasztalataim során a CRC nem ütné meg az LFS szintjét, akkor az számomra egy még általam soha, a játékiparban nem tapasztalt mértékû csalódást jelentene, ami még a Terminator 3-at is felülmúlná.
Na, mostmár kibeszéltem magam a témában, ezek után lehet rám akármit mondani, elfogadom, és megkövetlek benneteket, ha eztán sem látszik mire gondoltam, akkor biztos bennem van a hiba, bár én még nem tapasztaltam soha, hogy egy játék demója között, egy a játékról készült videó, és a tényleges termék között olyan nagy eltérés lenne. Lehet ez a baj.

Loco: Akinek nem inge ne vegye magára! Én sem vagyok ám mindig beszámítható állapotban, van, hogy félreértek valamit, vagy hogy úgy fogalmazok, hogy azt félre lehet érteni. Peace!

Flatout pedig nem olyan rossz játék, sok jópofa ötlet van benne, amik tetszettek nagyon, és ismerek sok embert, akiknek biztos nagyon tetszene, nem féltem a játékot, biztos rengetegen megveszik és nagy sikere lesz. Nem hiszem, hogy nagyon hamar kifutna, de a FlatOut és a CRC rajongói köre maximum tévedésbõl fedhetik egymást. Ebben úgy tûnik egyet értünk Toya-val, de magam sem tudom miért, hiszen a CRC is lehet még NFS kezelhetõségû. 😄

Én a hátulütõjét abban látom a dolognak, hogy az 1nsane és a CRC, valamint a SL és a Monster Garage is merõben különbözõ játékok, és így minden egyes fejlesztésnél gyakorlatilag lehet egy új rajongói tábort kovácsolni. Persze nem tudom mi a jobb, ez a megoldás, vagy a rókabõr, de mindenestre szerintem ebbõl a szempontból szerencsétlen a helyzet.

Én se hiszem, hogy FlatOut-ban lenne valami egetverõ sim mód, mert ha valami nincs olyan állapotban, hogy bele lehessen rakni a demóba most, akkor a kiadásig milyen állapotba kerülhet a legjobb esetben is akár? És ha egy játék arról szól, akkor miért nem azt rakják a demóba? 😄 Vagy az is lehet, hogy a avégén a FlatOut egy repülõ sim lesz?

Racer-t majd megnézem, hátha mostanra felismeri a hardverfelépítésemet.

Hát igen, online nélkül valóban nevetséges sok minden, amit az ember bele tudna álmodni ebbe a játékba, de tudod, amíg élek, remélek. 😊 Vagyis én halok meg utoljára. 😄
Mindegy, már csak pár hosszú CRC demótalan nap, és sokkal okosabbak leszünk..., de legalábbis egy kicsivel mindenképp'. 😉

u.i.: Elég hosszú lett, elnézést mindenkitõl, aki ilyen késõn olvasná még esetleg, és azoktól is, akik nem késõn olvassák! Akik meg nem olvassák, azoktól úgyis hiába kérnék elnézést. 😊
De nem is én lennék, ha meg tudnám fogalmazni, amit akarok 300 sronál rövidebben. 😊

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

arty
márhogy nem kell fékezni? 😉 amugy nekem még igy is tetszik, de erõsen megunhato lesz az egyszerüsége miatt 😞

Forza.

Jacek
flatout tokre tetszene aztan jott a harom irany bill😊) na mondom jolvan😊

arty
upsz 😊

demora már duplán kiváncsi vagyok, most h a flatout ugye elszállt a tulságosan leegyszerüsitett irányitással a komolyabb autosgémek mezejérõl 😊 (nem, nem hiszek a készítõknek, h lesz szim mód)

szoval hajrá CRC...

( mondjuk a novemberi megjelenést továbbra sem tartom jónak, fõleg, hogy a flatout is pont most ... )

Forza.

Alexease
Ugy tudom modellezo a csapatnal.
arty
te már kiprobáltad?? háddehogy...? 😊 ujságiro vagy? 😊

Forza.

bfg900
Magam reszerol nagyon elveztem az autok iranyitasat a crc-ben. Eddig nem nagyon ertettem a kocsikhoz. A crc-ben rengeteget tanultam a beallitasok hasznossagarol. Remekul ereztem, hogy bizonyos configokra hogyan reagal az auto es kialakitottam mindegyikhez a szamomra legmegfelelobb beallitast. Nem vagyok szimulator erto, ezert nem tisztem megsaccolni, hogy mekkora mertekben ut az eredetire, de szamomra nehez volt jol iranyitani es nalam ez egy jo autos jatek merceje. Persze ez szigoruan SZVSZ, nem kritikat mondtam, hanem nemi tapasztalatot.
arty
"goldba menés" 😊

Forza.

arty
amugy, flatout a lesz(?) a jo példa rá mennyire is derül ki egy demobol a végleges játék ... a honlapon pl irják, h ez az árkád irányitás, és a full-ban lesz egy keményebb ... namost, ez alapján ki mer megvenni egy játékot ??? és miért is nem került bele a demoba?

(én arra tippelek, hogy azért nem, mert igy a szim modon fellelkesülve sokan megevszik, hátha jobb mint a demo, és lesz jonagy csalódás.....)

remélem a CRC demo igenis tükrözi majd a a final produkt minõségét ... (agybajt kapok a dmok eme jellegzetességétõl, ráadásul a GOLBA menés után adják ki õket ....mégis, MIBEN lehet ilyenkor más a full ???)

Forza.

A halál mondta hogy ott voltam ennek meg annak a megjelenésénél. miért az a lényeg? Dehogy is. én most látom, hogy elfogult voltál. Nem tudom miért beszélsz egy olyan játék vislekedésérõl, amirõl csak pár videót meg képet láttál, és mondod, hogy bármihet képest is jobb/rosszabb, reálisabb/árkádabb irányíthatóbb vagy nemaz lesz? igen, visszaolvastam, látom, szépen szemmel követted a fórumot. Jó. Ez nem jelent sokmindent, hiszen te se ismered a többi fórumozót.
Ja az új Racert nézd meg, nem olyan rég jelent meg belõle új verzió az talán megy már nálad is.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Engem az egész írásodban az érintett érzékenyen, hogy egy videót hasonlítottál egy kész játékhoz, ami azért elég jó 😊
Te egy videó alapján írtad, hogy ezt simán leveri majd a CRC amit látatlanban bátor megállapítás.

A FlatOut nekem sem tetszik.
Valóban erõssen NFS feeling és inkább arcade és fun mint rendes autóverseny, szóval ha ez volt a nagy rivális akit vártunk akkor a CRC-nek nincs mitõl félnie 😊

Elõbb várjuk meg milyen támogatást is kapnak majd a moderek.
Ha megkapják a megfelelõt akkor számukra általában nincs lehetetlen...ezt már néhány csoda mod bebizonyította.
Amúgy online nélkül valóban feleslegesnek tûnik a végtelenített pálya támogatása, mivel úgy is a szériákra, új autókra és más hasonló dolgokra mennek majd rá a moderek.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Gregorius
Így már legalább értem miért érintett a hozzászólásom olyan érzékenyen benneteket. Nem is tudom ki az elfogult. <#vigyor> Én már ekkor ott voltam..., én meg ekkor, és úgy készül, ahogy mi akarjuk, hogy nekünk tetszen. <#vigyor>

A Racer-t sajna nem viszi el a gépem, azzal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni. Bár sokan dícsérték, kíváncsi lennék rá.

Azonabn megnéztem a FlatOut demóját, és azt kell mondjam kellemes kis játék lesz, de nem az én világom. Ha a CRC is ilyen lesz, akkor az sem az én világom lesz.
A grafika kellemes, tetszetõs, a hangok átlagosak, de azon már nem nagyon van mit elrontani egy játékban (a doppler-hatás jó ötlet, csak aztán mire eljutottam a játékig el is felejtettem, és igazából észre sem vettem) a fizika nagyon tetszett, de az autók kezelhetõsége nagyon hasonlított az NFS sorozathoz, és az nekem nagyon nem jött be. Nem tudom mitõl lett ilyen sajnos.

Nekem még egy olyan kérdésem lenne, hogy az oké, hogy ez a játék igazábók pályaverseny, de esetleg a játékosok által épített pályákon be lehet majd járni nagyobb "arénát" kvázi? Esetleg lehetne gömb alakú a pálya egy kapcsoló álíításával, hogyha máshogy nem akkor modolás szerint meg lehessen oldani az 1nsane-es játékmódokat, vagy azoknak egy hasonló a CRC-re átültetett változatát?

Persze ez nagyon elméleti kérdés, hiszen ha nem lesz online része a játéknak, akkor gyakorlatilag értelmetlen az ilyen módok támogatása.

Igazad van, de a Racer és a netKar az igazából garázs project.
Szvsz. az Lfs profi, független fejlesztés.

u.i.
Tudom, hogy offolunk, de amíg nincs demó, addig nem tudunk jobbat... <#nevetes1>
Persze, de ezen az alapon a Racernek vagy a netKarnak is sokkal sikeresebbnek kellene lennie.
Tudom, hogy nem amatõrök - de szerintem a fejlesztésnek ez a garázs project jelleg kifejezetten jót tett.

off.
Rosszul gondolod.
Úgy emlékszem, hogy már az elsõ publikus verziót is demo-nak hívták, de lehet, hogy nem. Mindegy, én a kezdetektõl figyelem az Lfs fejlesztését és használom is a programot az elsõ letölthetõ változattól kezdve. Tudom, hogy hogyan fejlõdött idáig.
Szerintem az elsõ letölthetõ verzió már meggyõzte a "szimulátorosokat", hogy erre a projektre nagyon oda kell figyelni. Erre akartam csak utalni a hozzászólásomban. Teljesen igazad van abban, hogy az Lfs azért olyan jó, mert a fejlesztõk gyakorlatilag napi kapcsolatban vannak a rajongókkal és minden hibát igyekeznek gyorsan kijavítani.
(Azért az tudni kell, - gondolom Te tudod is - hogy a három srác nem hobby-programozó, grafikus stb., hanem profi.)
on.
A LFS fejlesztése nyomokban sem így zajlott, de annyi baj legyen 😊)))
Gondolom te már inkább az a réteg vagy aki csak a demó megjelenésekor figyelt fel rá.

A LFS nem azzal gyõzte meg a szimulátorosokat, hogy a demó annyira jó volt (bár az is jó volt valóban), hanem sokkal inkább azzal hogy a fejesztés nem titokban zajlott, hanem a játékosok aktív közremûködésével.
Minden normális ötletet, észrevételt beleraktak, a hibákat azonnal javították és ezzel valóban elérték azt a megbecsülést amit a játékosok azonnal megadnak valakinek amikor valóban úgy érzik hogy a fejlesztés értük is zajlik és nem csak a pénz kaszálás a cél.

Ráadásul ez a gerilla marketing amit a LFS készítõi alkalmaznak legalább annyira hatásos vagy még hatásosabb mint rendes fizetett reklám - persze ilyenkor a produktumnak is jónak kell lennie 😊

Árkád autós játékokkal dunát lehetne rekeszteni.
Ahhoz, hogy sok pénzt hozzon egy ilyen, nagy kiadó kell hatalmas reklámmal.
arty
náluk is elõfordulhatna, ha pl. azt gondolnák: sok pénzt árkáddal lehet keresni.

Forza.

Ki mondta, hogy a CRC vezethetõségét megállapítottam a videóból???
Én drukkolok nekik, hogy jól sikerüljön a játék. Sõt, ha jó akkor meg is veszem, mint az Insane-t is.
Csak arra akartam rávilágítani, hogy nem kell elájulni egy videotól meg a fejlesztõk dumájától.
off
(Lásd: Lfs csapat, nulla önfényezés után kidobtak egy demót ami meggyõzte a szakértõ közönséget (is). Ja és náluk nem kell attól félni, hogy a kiadó beleugat a fejlesztésbe, ergo nem fog elárkádosodni (de szép magyar kif. <#vigyor2>) a végére a játék.)
on.
Szia Varenga, tényleg szoktad tolni az Insane-t? Akkor szeretettel invitállak egy kis IP játékra vasárnap.
Varenga
hogyne! verda sim. fan vok. 😊 (és a Flat-out is nagyon hiányzik már!)

Szoktál LFS-t is? Gyere online, érdekesebb!!! www.liveforspeed.hu
Varenga
persze nem azt mondom,hogy nem lehet összehasonlítani....csak az 1nsane ezért jó, az LFS meg azért, én a mai napig szoktam néha tolni az 1nsane-t + az LFs-t is. (és még mindig qrva jó)<#nevetes1>

teljesen igazad van!!! csak szóbakerült az összehasonlítás, és szvsz felelõtlenség leírni ilyeneket egy játékról #1090
Varenga
sztem, nem kéne nagyon összehasonlítani a két gamét, mert attól eltekintve, hogy mind a kettõ autós, nagyon távol állnak egymástól...

'nulla mennyiségû fizika' ezt te se gondoltad komolyan, igaz? LOL Amúgy én nem állítanám, hogy az elõzõ invictusos játékok arra utalnak, hogy valósághoz közelibb a fizikai szimuláció, mint a liveforspeedben. Lehet, hogy a crc-ben megváltozik a helyzet.
gyraph
Az jo lenne! Lehet karacsonyra meglepem magam, ha jol viselkedek 😊.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Van egy kiállítva! És ki is lehet próbálni majd a CRC -vel is!
M@TriX
hát igen a vezethetõséget a képekbõl és a videókból ha meg tudtad állapítani akkor grat. 😊
nem lesz kötelezõ játszani vele, de én inkább nem adok erre a kijelentésedre és a demót azért megnézem 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

gyraph
Szerintem is kellemes es nagyon gondolkozom rajta en is. Remelem egyre tobb jatek fogja favorizalni es akkor tenyleg nem kell mar rajta filozni sem. Na meg mar nagyon kivancsi vagyok erre a jatekra, mert a masik autos jatek ami tamogatja -a GTR- nekem nem jon be annyira, legalabbis demo alapjan...az F1 2002-re epulo GT MOD jobban tetszett, megha a keszitok ugyanazok is. Valoban jo lenne vasarlas elott kiprobalni, de gondolom a bemutatoteremben van ra sansz.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Jó. Nem voltam pontos. Fizikán nem csak azt értem ami, hanem: vezethetõség, kormányzás (joystick) stb.
Alexease
30 rugo?!?! Jol hangzik. Bar elotte azert ki kellene probalni rendesen.
Alexease
Pedig fizikaban minimum ott van, vagy sokkal komolyabb, sot evek ota ott van az engine (mar az elozo is). Csak hat ez es az elozo Insane jatekok nem szimulatornak keszultek. Hogy ne legyen felre ertes: az ISI engine-ben nulla mennyisegu fizika van, de megis eleg jo szimulator (leszamitva nehany bakit😄) Vagyis nem ettol fugg, bar ennek kelle mar az alapnak lennie (fizikai alapok).
Carlos
A videót Fanta kollégám csinálta.
Fanta & Hotelsinus

Þór vígi þessi rúnar

Gregorius
Hát jó, az nem sok van az LFS-ben, de én most arra gondoltam, hogy a versenyek mennyire kiegyensúlyozottak, és milyen játékélményt nyújtanak. Semmi többre.

Hát remélem, azért legalább megközelíti az LFS fizikát, de szerintem abban nem lesz hiba.

Köszi!

gyraph

Tartok tõle, hogy még az Lfs S1-et sem fogja "kenterbeverni" (fizika), fõleg nem az S2-t...
Egy-két kérdés a készítõkhöz.
Egyre jobban tetszik ez a TrackIR technológia, de ha jól láttam a hivatalos oldalon ennek nincs magyar forgalmazója.
1. Tudtok arról valamit, hogy lesz-e ilyen egyáltalán vagy itt marad a nyugatról való berendelés?
2. Van ugye a TrackIR3 és a TrackIR3 Pro, de egyes európai forgalmazóknál még TrackIR2-t is láttam (bár ez lehet, hogy a TrackIR3 más elnevezéssel). Errõl tudtok mondani valamit?