6775
  • Carlos
    CRC Crashes

Na ezt csináltam szabadidőmben jól!
  • Carlos
    1 óra múlva fennlesz a videóm az atw-n, majd belinkelem!!!
  • Alexease
    Azert ez eleg nagy szo a BHMS-en, hogy az "ev remenysegei" kozott emlitik a jatekot! Bar az MBWR2 erosen arkad lesz, de az LFS2, First Racing, rFactor, netKarPro komoly szimulator, de a tobbi is, vagy barmelyik, barmilyenek is legyenek majd, erosen vart autos jatekok.

BHMS: "Some of the highlights of 2005 should be: Live for Speed ( S2 ), Nascar Sim Racing from EA Sports, F1RST Racing, Crashday, MotoGP3, rFactor, Mercedes World Racing II, NetKar Pro and Cross Racing Championship, just to name a few. Again there looks to be a myriad of racing titles on the horizon regardless of your tastes in Motorsports. Keep it tuned to BHMS and we’ll do our best to keep you informed."

Szerintem, ha sikerulne az online reszt megoldani, legalabb 4-8 jatekossal, nagyon sikeres lehetne. Foleg, ha tenyleg komolyan MOD-olhato lesz. Bar az auto beallitasok, s talan a palyak reszletessege nem "kedvez" egy GT, DTM, Trans-Am, F1 vagy barmilyen palyaauto-versenymodnak, de mint egyedulallo "rally-cross" jatek, biztos sok hianypotlo versenymoddal gazdagodhatna, az egyszeru homokfutoktol, a buggykon keresztul a barmilyen cross sorozatokig.
  • ALIENwoods
    A nagy fehér placc a motortér lesz, egypár ablak megvan, és elővan készítve a F_bumpernak ill. Hoodnak a hely:
  • Raho
    Nem baj, már most is tetccik!!!
  • streeter
    Még nagyon nagyon előzetes képek.

• Raho
    Most nincs sajna képem, de holnap lesz.
  • Raho
    Nagyon komoly a bicod, én DH-zok nyáron kezdem
  • streeter
    Jaja bikeolok. Most egy ilyen bikeom van. 2hetes :)
    Ha érdekel akkor még itt vannak videók képek stb... :)

Boccs az off ért
  • Tom911
    Ok azért köszi.
  • Raho
    Én tudomásom szerin még nem, és sajna nem is tudom megmondani, hogy mikor adják ki
  • Tom911
    Kiadták már külföldön a játékot, vagy ki fogják adni egyáltalán, ha igen mikor?
  • Raho
    Infodban látom te tényleg triálozol, na szóval bicozol???
  • Raho
    Azt nem tudom,de a full game az kira, ha még nem vetted meg,akkor azt mondom, hogy vedd meg,
  • streeter
    Kezdő arc vagyok még CRC-be, de igyekszek :)
    Valami patch van demo-hoz??
  • Raho
    OK.
  • streeter
    Valahogy sejtettem :)
    Holnap szerintem nekilátok
  • Raho
    Van rá igény!
  • streeter
    Nagyon zsír a lada Honnan van??? :D:D
    SL:R-ből esetéeg??? Csak, mert ida én ALIENwoods és Basta csináltuk, de nem lett túl jó, de lehet neki látok normálisan megcsinálni a GTS változatot ha van rá igény???? És utánna persze megosztom.
  • Gregorius
    Állam keresem, nem láttátok? :D
  • ALIENwoods
    ebben egyértelműen neked van igazad :]
  • Alexease
    :)))
    Bar, a cockpitbol ugy sem latni;)) Nezd meg a RBR-t. Ott ha az ember belulrol vezet, kivul csak annyi van az auton, ami bent rol latszik, vagyis se kerekek, se hatso cuccok se semmi;))))))))
  • ALIENwoods
    lehet, csak szeretem ha nem sokszögön gurul az autó :P
  • Alexease
    Jo az a felni, de min. 20-ad ennyi poligonbol is meglehet oldani ugyan igy:)))
  • Carlos
    Alakul...
  • Carlos
  • Raho
    Naon kira
  • b-type
    herém leszáll! nagyon jó! :)
  • ALIENwoods
    mindenre képes vagyok

de még sok munka lesz vele
  • Tom911
    Kiadták már külföldön a játékot, vagy ki fogják adni egyáltalán, ha igen mikor?
  • Gregorius
    Ja, igen, a rally-s pályákon ez nem jön elő, mert ott nem lehet rángatni az autót a rossz tapadás miatt, nekem ott ilyen irányítás mellett is tökéletes. A rossz tapadás miatt nagyobb kormánymozdulatokra sem válaszol olyan vehemensen az autó.
  • Gregorius
    Az íven, az ív hajlatának megfelelő sűrűségű impulzusokkal tartjuk az autót a pályán, de úgy kell megoldani, hogy lehessen hirtelen mozdulatokat is tenni, és enyhe kanyaroknak megfelelően impulzusokat közölni anélkül, hogy a kormányt berántanánk. Szerintem az a gond, hogy a kormánysebesség lineáris, eltekintve a sebességből származó ellentartóerőtől, ezért vagy az egyiket, vagy a másikat tudjuk megtenni. Billentyűzetre úgy kéne megoldani, hogy a rövid impulzusok hatására kevésbé, még hosszabb impulzusok hatására, vagy nagyobb gombnyomás hatására az erőt is növeli exponenciálisan.
    És azt is figyelembe kéne venni, hogy honnan vágjuk vissza a kerekeket. Egy nagyobb kanyarodás után, ahol 90 fokban eltekertük a tárcsát gyorsan vissza kell, hogy jöjjön a kerék, hogy tudjunk ellenkormányozni, vagy kihúzni az autót. De ha csak éppenhogy el van csavarva a kormány, akkor nem kell, hogy visszarántsa a kerekeket, mert akkor megint beszitál.

"Szerintem" :)
  • Gregorius
    Alapvetően a probléma még mindig a billentyűzetnél van. Ahogy hallom a kormányokkal már a patch előtt is kiválóan ment, ha nem volt valami hardware-es akadálya a dolognak, amit aztán a patch orvosolt, ha máshogy nem beállítások szintjén. Billentyűzettel alapvetően az a probléma, hogy a kormányzás nem megoldható erősen tapadó felületeken, úgy, mint az aszfalt. A rally pályán jól működik, mindjárt mondom, hogy szerintem miért, és aki egyetért, az nyugodtan helyeseljen. :)

Szóval ha a kormánykerék nem jön vissza magától, az billentyűzeten problémás, de ennek a sebessége már a patch-ben változtatható. Viszont a kormányzás sebessége is macerás, hiszen billentyűzettel alapvetően impulzusokkal irányítjuk az autót. Legalábbis ha jó az irányítás. Ha lassúra van állítva a kormányzás, akkor soha az életben nem fogunk tudni bevenni egy élesebb kanyart, hiszen mire eltekerjük a kormányt megalszik a tej a szánkban. Ha korábban kell elkezdeni kanyarodni, akor nagyban leszűkül a beautózható út. Jó, hogy lehet állítani a játékban a kormánysebességet, ellenben ha gyorsra állítjuk, akkor viszont az impulzusos kormányzás miatt rángatózik az autó. És emiatt közepes hajlatú kanyarokban teljesen instabillá válik, mert beszitál. Ezenkívül teljesen természetellenes vezetést mutat.
  • sagem
    atw.hu
    carloska
  • ALIENwoods
    rim_Baiern_DTM_13.0_19_ET_-40_LOD_CATALOG_GARAGE CRC-ben:
  • ALIENwoods
    már énis gondoltam rá,
    hmmm kipróbálom
  • M@TriX
    már megy a CRC buherációs is? szuper, na dobáld befele az SLRRből a cuccokat ;) juhejj
  • Carlos
    Ja, amúgy meg a CRC Crashes videót feltöltöttem a freewebra, amit aztán le is szedtek aon nyomban. Okoséknál 20Mb-os film limit van. Valakinek van valami 5lete, hogy hova tegyem, ahonnan nem szedik le???
  • ALIENwoods

és mégis
  • Carlos
    Na azért ne vigyük túzásba a dógot.
    Nem elsősorban azzal foglalkozunk, hogy custom autókat gyárcsunk a játékhoz. Ezt csak megtalálta Dénes és berakta a maga és a csapat szórakoztatására. Jókat fankodtunk multiban.
    Naggyából ennyi.