Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
arrrrghh, piszok! 😄
M@TriX
háát, izé, majd otthon megmondom, most csak egy irodai gépen, 2Ghz, Ati9200Se-vel nyomom, örülök hogy beröffent. Az irányítás kissé érdekesnek tûnik, de majd minden szép folyamatos FPS akkor pontosabbat tudok mondnai 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Vernoon
Jon nekem is, de miert nem az Invictus szervererol?

Rigley
😊))))))))))))))))))))

dddstudio.tk

Istencsászár
😄DDDDDDDDD REMÉLEM IRÁNYITÁST ELTALÁLTÁK

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Rigley
én onnan szedem, az még elég gyors 😊

dddstudio.tk

M@TriX

mintha nem vettem volna észre.. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
wááá, tényleg!!!

hali
egyre lassul 😞

www.napisajto.hu

Dunpeal
Már A hivatalos honlapon is fenn van a demo!

NzzN
40k-val jön, nekem az pont elég gyors.

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

hali
jo lassu

www.napisajto.hu

robotnyk
már nekem is
Rigley
nekem is 😊

dddstudio.tk

Jön lefele
M@TriX
nálam igen, 91MB

NzzN
Szerintem a demót az Invictus szerverén kéne keresni, ugye Carlos :-)?

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

robotnyk
nem él a link
M@TriX
hopp, itt van valami:

Bazz, kijött a CRC demó!!!!!!
vagy mi a rák ez?

CRC demó

arty
NEM NYUGI!! 😄 gémet akarok! 😉 és sokat akarok vele menni 😊 nem este egy félórát ...

Forza.

Carlos
Nem. 20-án lesz a boltokban!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
rám hallgass... 😊

arty
sõt, ha 2006 áprilisában jönne ki, az meg annál lenne jobb, mint ha 2013 októberében jönne ki 😉

ennyire ne legyünk már pozitivak 😉

Forza.

M@TriX
tudod, hogy az INvictusnál mindig csak du van aktivitás, eddig minden akkor jelent meg, 4 körül vagy hamarabb...

M@TriX
kijön, nyugi

Rigley
Még mindig jobb lenne, mintha nem is jönne ki.

dddstudio.tk

arty
hejj, holvan már a demo!? délután van! 😉

remek lesz, ha kijön este ... 😞

Forza.

M@TriX
elméletileg már a boltokban a cucc nem?

M@TriX
sztem sikerül

Rigley
hmm... Nagy a csend
Kíváncsi vagyok a demóra - Remélem sikerül még ma befejezni a tesztelését.
Carlos jobbulást ! <#vigyor0>

dddstudio.tk

Carlos
Az volt... <#sir>

Þór vígi þessi rúnar

malter
ehh kellemes lehetett,már attol is kiráz a hideg ahogy meséled
Carlos
Mondhatni... 😊
Amúgy csak hülyén léptem.
Majd bekakkantottam ott a sziklán. Alõször csak aszittem, hogy begörcsölt a térdem. Jóvan mondom mingyá vége és mehetek. Amikor nem akart elmúlni (5mp) akkor lenéztem és láttam, hogy bizony hülye szögben áll a térdem. Na gondoltam baj van. Elkezdett baromira fájni. Léptem volna tovább erre visszaugrott a helyére.
Szóval kiugrott, visszament. Most fáj, de majdcsak elmúlik.

Þór vígi þessi rúnar

malter
én majd csak este jövök 22felé addigra már tuti kint lessz,váááá vagy ne is menjek melozni?<#ravasz1>
malter
hát nagyon kiváncsi vagyok😊
M@TriX
én is du-ra gondoltam, csak ne 4kor!!! 😊

M@TriX
Valóságban tesztelted a CRC törésmodelljét vagy mi a rák? 😊
ejnye...
errõl jut eszembe, hogy a 20 métert esett bringás srác se volt semmi..

Carlos
Szerinem is itt, mert Tamás biztos, hogy itt is kihirdeti, hogy lehet tölteni.
Amúgy szerintem még várni kell picinyt, mert még tesztelés alatt van a demó. Igaz nélkülem, mert egy kisebb baleset történt velem a Rám-Szakadékban szombaton. A térdkalácsom jól lefigyelt a térdem elejérõl és kiment oldalra. Elég gáz volt. Mind1.
Szóval délután biztos, hogy kinnlesz a cucc.

Þór vígi þessi rúnar

I-NoVa
Magyapám azért ki tudott repülni. Pókhálósodik, de ki is szakad ha kell, különben közel olyan eséllyel meghalna az ember az autóban, mintha az A oszlopnak repülne neki.

Off vége, demót a népnek, legyen mirõl áradozni már.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

M@TriX
itt, itt egybõl meghallod ha megjelenik 😊 most még semmi...

Hol keressem a demo-t?
Alexease
Sot, szep nagyokat lehet repulni😊))) Attol hogy ragasztott, csak annyi elonye van, hogy nem hullik az ember arcaba az uvegtormelek😊
Jacek
na attol hogy ragasztott uveg van benne meg ki lehet repulni rajta

Vernoon
Hat eleg gagyi a kirepulos modell. Remelem ki lehet majd kapcsolni, mert nevetsegesen irrealis. (vagy a biztonsagi ovet BEkapcsolni!) Probald ki: allsz az ut kozepen szemben a forgalommal, megvarod, hogy az egyik telibekapjon, kb 150m-t repulsz elore, (a kocsid egyhelyben all, becsapodik nagy sebeseggel egy nagy tomeg, miert indulsz meg akarmilyen iranyba 150m-t? maximum a kocsit uti ki alolad, de azok ott maradnak.) Meg az is bosszanto, hogy elso helyen ramesz egy piros bolyara es abban a pillantaban kirepulsz a szelvedon. Egyebkent a szelvedon meg soha senki nem reult ki, mert retegelt uveg pokhalosodik (kiveve Tango&Cash elso ot perce, nade az egy realisztikus dokumentumfilm volt😊 )

grebber
Bárcsak igaz lenne!!

Next PC upgrade: 2022

magus
elindul gef 2 mx 400 on?😄

traXion
something changes

Carlos
Glich in the Matrix when change something! 😊

Þór vígi þessi rúnar

arty
de ja vu ... 😊)