6775
-
Wee letölthető az Invictus LIVE ! -
az ATW-ről így megy a töltés: http://users.atw.hu/carlintos/crc_crash.avi
(most töltöm)
Mikor lesz patch? Ugye lesz benne Geforce6 támogatás (hdr, motionburl... ezek Ati9600-al működtek) -
Naezaz!
Valaki ígyis-úgyis belekötne valamibe! -
tök mindegy, akárhogy csinálnátok meg úgyse lenne jó, meg
nem az aratás a lényeg hanem a célbaérés
-
Remélem ez jó lesz mindenkinek. Bár az előzőtt is le tutták szedni egyes emberkék (két gépen énis teszteltem), dehát ezek szerint valami becsúszott... :) -
Módosított CRC Crashes videó! -
Kompromisszumok...
Persze modellezhetnénk minden búzatáblát, meg borítható is lehetne minden mint a flatout-ban, csak akkor meg ugye lassabb lenne. -
Bizony, Carlos ha lehet tegyél alulvonást "_" a szóköz helyére ! -
N
K
MMENT
-
Nekem nem jön le valami miatt. Azóta próbálkozom, hogy feltetted, de nem sikerült. Csak 519byte jön le mindig. -
egy modell a chassis, minden cuccal egybe volt beimportálva -
Ezzel mi a gond, hogy így szétesett ingame? -
Leszedtem, megnéztem, és máshogy csináltam volna. Kikerültem volna olyan részeket, ami kiábrándító, pl búzatábláról úgy pattan vissza rongyátörve, hogy ihaj, meg beesik a textura mögé. ez persze természetes szinte egy játéknál, csak egy demonstráló videóból ki kellett volna hagyni. Meg más töréseket belerakni. Hatalmas svunggal beleszáguld a kb 600kg-os autó a 20 dekás korlátba, és ronygyá törve pattan vissza, mígy a földre simán lerakott korlát meg se mozdul, meg se törik. Szóval várom a szerencsésebbenn válogatott crashmovie-t, mert amúgy jó! -
majd meglátjuk hogy Mr. Te mennyivel jobb, bugmentesebb játékot csinálsz
-
valszeg sok szenvedés vár rád hogy igazold az ideológiádat...
vagy csak nem lesz egy jó játékod.
-
azhogy megveszem vagy leszedem nemzárja ki egymást pénzt nemadok ki ezért mer nemaz amit vártam, igértek de az nemzárja ki hogy ne szedjem le.... -
Akkor meg minek akarod leszedni?!?!?! Most magadbol csinalsz hulyet vagy csak a gyujtoszenvedelyed akarod kielni?! -
:DDD őő poént? hát demot megnéztem videokból jonak tünt meg is vettem volna de szerencsére láttam a demot és katasztrófa mekkora fos ( street legal grafika kicsit megspékelve, ugyan az a fizika , ugyan az az irányitás, ugyan az a bugahlmaz) na ezér nemadok ki egy fillért se méga magyar is akkor se. -
Ha ennyi penzed van EGY videokartyara, akkor nevetseges, hogy poent uzol egy magyar jatek, magyar fejlesztoi topicjaban azzal hogy nem adsz erte 7900 Ft-ot... -
mivan vele -
"ABIT ATI RADEON x800 256 DDR3" ?!?!? -
ezér pénzt nemadnok ki :) -
Sehonnan. Esetleg egy polcrol a boltban... -
Honnan lehet a gémet leszedni? -
Honnan lehet a gémet leszedni? -
4 Ft/ MB -
Te tudod...de mivan, ha túlléped? Max lassabban jön a cucc, szerintem.
Szívesen! -
Hmmmm... Az a baj ebben, hogy kb. 40 megám van még erre a hónapra, mert filmet töltöttem (hülyeség volt), úgyhogy max jövő hónapban tudom letölteni... sajnos...
Kössz a bíztatást! :) -
Helyes...hajrá...
-
105, de szerintem megéri letölteni. -
Én nem akarok bűnbe esni, de hány megás ez a videó, azt tudnom kell!! -
Helló! Nem tudom valaki ismer-e, néhány embernek kellene. Eddig ALIENwoods-szal és Streeterrel együtt ténykedtünk a Street Legal topicban. Erősen elleneztem, hogy áttérjünk, de azt hiszem eljött az ideje a továbblépésnek. Délutánra összedobok valamit. Csak olyan jelzés értékű bemutatófélét. Egy szál normális kocsim sincs, de majd alakítunk valamit. Akik olvasgatták a fent említett topicot, azok tudják, hogy mivel foglalkoztam az elmúlt hónapokban. Megpróbáljuk azt belerakni... Majd meglátjuk... -
Én nem tom hogy mi, ez a videó zeneileg, és hangulatilag rettenet jól sikerült, én linkeltem azért ide-oda, ahol sztem helye van.
számomra, a legjobb részek:
a lejátszó szerinti 0:13-nál a frontális, amikor az ajtó késve esik le (oriási),0:46-1.00-ig(ezt kötelező megnézni, főleg a 0:54-est), 1:13 fejen csúszását, 1:30-nál az orra bukást, az 1:54-es belassított felrepülős segges ütközés az brutál.
de felépítésileg így ahogy van egy egész.
bűn nem láttatni. -
-
durva a videó, főleg mikor kicsit 'leül' hátulja a kocsinak
-
Online pecselős rencer!
Letöltöd a kis progit, felismeri, hogy milyen legális(!) Invictus SoftWare van a gépeden és installálja hozzá a szükséges patch-eket! -
Köszönöm az elismerést!
Remélném énis, de nem rajtam múlik!
Én megcsináltam annó magam szórakoztatására. Bent tetszett mindenkinek, de nemtom, hogy Tamásék akarják-e promóciós célokra használni.
Ez az Ő döntésük. -
Ez egészen döbbenetes!
Nagyszerű, ami benne van. Némelyik borulás borzongatóan valóságosnak hat.
a belassított segges ütközés meg a végefelé...
Ezt remélem szélesebb körben is terjesztitek! -
Felvilágosíthatnátok minket egy kicsit, hogy mi is az az Invictus Live! -
Marha jól néz ki, csak le kell skálázni egy kicsit.