Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gregorius
Nekem egyelõre egyetlen problémám van vele: Az én öreg kis AMD 2000+, GeFroce 4 Ti 128Mb, Soundblaster Live!, 512MB RAM mellett már a menüben nem produkál többet 2 FPS-nél, amikor az autót mutatja. A játékba most ne is menjük bele, hogy ott hogy megy. 😄
Gondoltam ez volt az alapbeállítás, kicsit túllõttem a célon, le kéne venni. De mindent levéve minimumra sem ment 4 FPS fölé a menüben. 😞

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

b-type
😄DD
ja, tényleg billes nagyon...lõni kell még.
aszfaltos idõ: '47.5
de foglalkozni kell ezzel a játékkal mire jó lesz.
egyre jobban tetszik, csak tolja az elejét kerékdõlés, meg egyebek kellenének.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Insane még mindig sokkal jobb.
ranGer2
IGAZA VAN!!! hátt szó ami szó nekem se jön be nahmeg az hogy a kocsit szarrá zúzom és még akkor is megy... a többi bug ról meg ne beszéljünk.
Nah itt a kocsi amivel még ezután is tudtam menni... jah és kanyarodott is!! 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

jaja atw lehalt..

naezmarjolesz
Kaszi46
sima és jobb klatty ra sem indul be a letöltés.

*Posse*T.W.D*

Carlos
Steering helpet állítgassátok picit!
Klavról 65-75%-on szerintem tökjó!

Þór vígi þessi rúnar

Kaszi46
na jo ezt még kiproszálom

*Posse*T.W.D*

Kipróbáltam, de nekem nagy csalódás.
Úgy imbolyog az autó, hogy tengeribetegséget kaptam.
Az irányítás sem jön be. Über fizika??? Hááát... Az ingyenes netKar simán leveri. Szerintem.
az a setup nekem nagyon nem jott be 😊
akkora holtjatek volt benne hogy oan erzes mintha billel iranyitanam az autot ,csak itt a kormanyt kellett jobbra balra rangatni..😊
szorakoztam en is a beallitassal, szntem igy elvezheto..
klatty
Kaszi46
na jo feladom😞 szeretném szeretni de.....

kösz b type a setupot

*Posse*T.W.D*

kösz...
freewebrol csakis igy lehet..
en nem inditottam ujra es lass csodat megy 😊
Racer feeling... <#szomoru1>
Törölt felhasználó
Azt verném agyon aki csak olyan játékot tud írni, aminek az installja után újra kell indítani a gépet. Egyszerûen nem tudom felfogni. 1 éve 24 órában megy a gépem és egy ilyen tetû program miatt indítsam újra, szakítsak meg minden letöltést (DC -n például amire 3 hete várok slot-ra) mert nekik úgy tetszik. A Doom3, Far Cry stb miért tud elindulni? Nem ér ennyit az egész játék. Gondolom ez sokaknak nem gond, de engem felbosszant.
arty
nna.

angol demo... ittis steering gamma 😄DD

mindent alapon hagytam és rajt ... minden jobbnak tünt már bill.vel is ... kormányra csere .. és ugyis!!! kezd tetszeni!! 😊

b type free a te allitasaid is megprobalom 😊

a por viszont minden idõk legjobbja!!! 😊

Forza.

háát.. nekem sem jött be annyira, de azért el lehet vele jáccani, legföképp a kamera nézet az ami zavart, olyan mintha imbolyogna a kocsi, és nem tudom megtartani holott simán meglehet mert csak a kamera mozog jobbra balra, nem rögzitett, nem lehet ezt valahogy kikapcsolni? mindent maxra tettem, a graffal nincs bajom, de elég bugos, beleragadtam egy betonházba, eltünt benne a kocsim szo szerint nem is láttam. törés lehetne egy kicsit jobb, beleszálltam vagy 100-al az elöttem haladoba és semmi nem látszott a kocsija hátulján.. majd még összeszedem a gondolataimat.

ha vki rajon hogy a korman erzekenyseget mivel lehet allitani ne habozzon elarulni mert en nem talalom😊
a kormany gamma nem az igazi..
+ eszrevetel, a magyar demoban a kormany beallitasoknal alul a steerhelp turn stb nem nagyon magyar.. 😊) de ez csak szorszalhasogatas..
NzzN
A beállításokat láttam, de a fejmozgást teljesen ki szeretném kapcsolni, mert egyelõre nagyon zavar, az egér érzékenysége pedig minimumon van, de még így is túl érzékeny. Még a tükrön is kéne javítani, mert idegesítõ, hogy a Revo Gt-ben ott vannak a tükrök, de semmit nem érek vele, mert mindent látni, csak azt nem amit kéne. Mintha torzítana, vagy nemtom. Tükör helyett viszont ott van a kocsi kormánya amin tükrözõdik az ÚT. Régebben is írtam, és most megismétlem. Miért csak a környezet tükrözõdik a kormányon, ha egyszer a kocsinak van belseje is, meg ugye ott ül az ember is a kormány mögött?

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

b-type
az eredeti nevek szerint a game, és control mappába
tökre nincs kiforva, de hátha segít valamennyit..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
mondom street legal ugyan az arra épül ugyan az a bugos szar mint az volt semmi uj ezen mit kellett 2 évet ülniük nemértem.......

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kipróbáltam. Jobbat vártam, de annyira nem rossz a helyzet. A külsõ nézet nem olyan rossz, a belsõ sem. Engem nem zavart a fej forgatása. Hasznos, csak meg kell szokni.
A grafika nem az igazi, pláne a vele járó gépigény! Sok helyen csúnya a játék😞 Az én gépemen a Flatout max grafikán teljesen simán megy, a CRC pedig néha beszaggat, nem folyamatos.
A fizika is csalódást okozott, ugyanúgy mint a törés.
A játékon látszik, hogy sok munka van benne, de olyan mintha két éve készült volna (grafika). Kb annyi jó van benne, mint amennyi rossz. És van bug rendesen😞
Inkább maradok az Insane-nél.

eger erzekenysege???
az lenne a kormany erzekenysege??
A beállítások/játékbeállítások menüpontban szabadon állítható a fejmozgás mértéke.
Természetesen az egér érzékenységét is lehet állítani az irányítások menüben.

nekem is ..
Kaszi46
kimentenéd és elérhetõvé tennéd a kormányzásbeállításodat?
oder msn [email protected]

*Posse*T.W.D*

haaat.. en most probalgattam egy 10-20 percig.. de vhogy nem az igazi..
inkabb arcadeos mint sz\imes szntem ,lehet kopkodni..😊
a kormanyt en sehogy se tudom beallitani hogy jo legyen.. a kormany gamma probalgattam feljebb tolni de akor meg ha gyorsan megyek lassan tekeri ha lassan akkor meg gyorsan es nem tom pont jol beloni..
+ nem erzem azt hogy en most egy autot vezetek.. lfs netkar gpl ben vahogy megis..
Istencsászár
Hát megnéztem (kár volt)
Azthittem legalább egy uj enginét irnak alá meg fizikát de nem.
ez a játék egy az egyben street legalra épül ugyan az dobtad hozzá pá effectet és egy "szebb" belsõ nézetet ( nézzétek meg a vátlót hamarabb vált mint a keze odaér giga lol)😄 irányitás nagy szar fizika is ugyanaz semmi ujdonság. Gépigénye ugyan az a optimalizálatlan szar mint a street legalba semmi elõrelépés.
Nagy csalódás hogy ennyit sikerült összhozniuk😞
!!!!Flatout 4ever!!!!!!!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nah megyek letesztelem 😊

lol
b-type
persze szim powa, de azért mégis kellett lõni. 😊
nekem se jöt be egyenlõre a benézek kormányzás...talán csak szokatlan..meg ha a viselkedésre kiváncsi vagyok akkor azért ez zavar.
de nem gáz ki lehet kapcsolni, kellett az érzékenységen, és a holtjátékon is.
'48-as idõt mentem 😄DD ez biztos nagyon karesz...elég sokat pöcsöltem a controllers beállnál(meg kilõtem minden gyanús, segítség szagú cuccost)
Na a vége az, hogy:
jó a játék na!
tetszik...köszi 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

NzzN
A program sebességén meglepõdtem. Max grafikán FSAA nélkül majdnem olyan jól futott mint a Live for Speed, csak éppen sokkal szebb. Konfig 2000+ Athlon XP, 392MB SDRAM, Ati Radeon 9200 128bit 128MB. A gép finoman szólva nem egy mai csúcsgép, de a program jól játszható, kivéve amikor sok a por, füst stb... Ami viszont zavar, az amit már többen írtak, hogy az ember fejforgását nem lehet kikapcsolni teljesen. Aztán, hogy az irányítás beállításánál nem tudom rendesen konfigolni az egeret. Már megint az LFS-el jövök, de ott már megszoktam, hogy teljesen az egérrel irányítom a kocsit. Itt viszont ha beállítom, hogy mondjuk a gáz az egér lefele húzása, akkor nemtom beállítani a féket a felfele mozdításra, mert azt hiszi a progi, hogy lefele húztam az egeret és kicseréli a gázzal. Jó lenne, ha az egérérzékenységet lehetne még lejjebb venni. Most hirtelen ennyi.

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

arty
én világ életemben külsõ nézetbõl játszottam, akár a nascar3 akár a screamer rally volt a game ... (avagy a viper racing) - aztán vettem egy kormányt, onnantól a motorháztetõ lett a sláger 😊 - pár honapja vettem egy logitech FFB kormányt, és hihetetlen, de én is igénylem a belsõ nézetet single-ben ! valahogy élvezet ezzel a kormánnyal menni, de akkor már a maximális realizmus érdekében beváltok belsõbe 😊

de ebben a kanyarbanézés ....

Forza.

Nekem még nem jött le, de véleményem már van! <#mf1>
Gregorius
Pedig azt kellett volna a világnak adni! 😄 Egy kis magyar kultúra a népnek. 😄
Nálam még sajnos csak 59%-nál tart, pedig már 20 perce szedi. De elõbb-utóbb csak lejön. A külsõ kameranézet valóban kényes pontja tud lenni egy játéknak. De gondolom az 1nsane után már itt is szériatartozék a 213.5 kameranézet.
Egyébként nem is rossz ötlet külön ladder-t csinálni kameranézeteknek. 😄 Mert belsõ nézetbõl biztos nehezebb vezetni egy autót, mint madártávlatból.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

minnyá lenn van nekem is 10 perc 😊

ranGer2
Nah kiváncsi vagyok hogy milyen. ha szar akkor kegyetlenül megmondom 😄DD ha meg jó akkor jó! 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

arty
szedem az angol demot, köszönet 😊

gregorius: nemnem, gondolom ott az angol van kint... mivel nem értek pár dolgot a demoban, csak gondoltma rá, h lekapom az angolt is 😊

Már jön is 😊 hátha!! már mutattam is páromnak, hogy az esélyes karácsonyi ajándékom demoját látja 😄 egyenlõre viszont nem vagyok biztos a dolgomban...

Forza.

Gregorius
Miért bhmotorsports-ra magyar demót linkelték ki? 😄

I-NoVa
Tessék csak neked:
Angol demo
Meg nekem is, úgy már érthetõ lesz 😊

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Gregorius
Ráéreztél, csak az angol nyelvû oldalon keresd! 😊

I-NoVa
A leadtek nem az enyém, egy user másik fórumból. A dual monitoros lassulást majd egy hosszúra nyúlt munkanap végére hagyom, ma inkább egy rövidre nyúltat tartanék, ha lehet 😊.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

arty
ugy, hogy a kanyarbanézés engem nagyon zavar, de mind1, mert az üldözõ nézet nem leng ki jól oldalra, s így ez használhatatlan. Marad a motorháztetõ számomra.

Arra rájött vki, hogy mit jelent a kormány/gáz/fék GAMMA ???

A logitech kormányommal továbbra is ugy érzem, mint ha nem tudnám a tulérzékenységét levenni .. ezt vajh mivel lehet? Utálom a magyar programokat, nemtom melyik lehet 😄 Angolban a steering sensitivity egybõl egyértelmü lenne 😊 bh-motorsporton angol demo van kint ?

Forza.

Nálam nem akadozik: AMD 2200+@2 Ghz, 512 MB 400 Samsung DDR RAM, 120 GB Seagate HDD, ATI 9800 Pro VGA -legfrissebb Omega driverrel- (4x-es élsimítás 8x-os anizotróp szûrés) SB Live 5.1 hangkártya, 1152*864x32 bit-es felbontáson belsõ nézetbõl átlag 50 fps-t mérek magas minõségi beállításokkal.

Nova-nak: lehet hogy egy új driver segítene a Leadtek 6800-on😊

A fejlesztõknek: Greatulálok, igazi minõségi munka! Viszont a Force Feedback-et hiába állítom bárhová, a Logitech Momo Racing kormányomon semmilyen erõ-visszahatást nem érzek....Pedig nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen realisztikus a játék a Live For Speed-hez képest...de FF nélkül nem érzem az autót😞

I-NoVa
Annyira nem jól. A játékban sem az fsaa-t, sem a hdr-t nem lehet bekapcsolni állítólag, mintha félkész feature lenne eleve patchra ítéltetve. Azért ennek utánanézek, még 2 óra (munkaidõ, hazamenés, download megint).