Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gregorius
Itt a pont. Az vele igazán a gond, hogy tényleg egyedi benne szinte minden. (Most jöhetnék azzal, hogy azért, mert bizony mindenhol megcsinálták az überfrankót, 😄 de nem fogok, mert azért ez tényleg nincs így. Az 1nsane-nél szimulátorosabb jóval, de azt nem mondhatnám, hogy az LFS-nél árkádosabb. Inkább csak teljesen más, szerintem semmilyen várakozásba nem talált bele, leginkább ez a nagy felháborodás oka.

Az LFS fizikája nem volt ennyire összetett, és ott arra kevés dologra, amire odafigyeltek a fejlesztõk, abból kihozták a maximumot, ezért van az, hogy ott egyes dolgok nagyobb élvezetet nyújtanak. Ott például nagyon el volt találva az egyensúly a kasznidobálás, és a kerékrugózás között. Itt vannak benne kisebb defektek, de nem mondom, hogy az irrealitása miatt, mert az LFS-ben is lehet mûvelni a fizikát megcáfoló dolgokat, mégsem veszik el a játék élvezet. Más.

Még korai bármit is mondani, mert nem ismerem a játékot még annyira, elveszek teljesen a beállítások útvesztõjében, de én senkit nem fogok megkövezni, ha nem veszi meg a játékot, mert nincs kedve bíbelõdni vele ennyit. Nem is nekik szól a játék. De így elsõ (második, harmadik) nekifutásra legalább annyi köze van az LFS-hez és a FlatOut-hoz, mint az 1nsane-hez. Ez is autókról szól. 😊

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

ranGer2
Talán azért van hogy nem emlitem meg hogy mi tetszik mert egyenlõre nem sokminden van ami ugymond megnyerte volna a tetszésemet... salz ez van..
Amugymeg Axel hangneme egy picit nem tetszett... hogy azok mind hülyék mert nekik minden ingyen kell.. meg azok nem tudnak semmit.. háát...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Alexease
De ezen ne vivjunk, nem sok ertelme. Peace!😊

En ugy vagyok vele, nekem eddig tetszik - bar meg nem teszteltem igazan - es orulok, hogy a bo 2 ev alatt bele kerult szinte minden olyan dolog, amiert folyamatosan "lobbiztam"😊)))

Alexease
Nem gond, de eleg ha csak egyszer mondod el, es nem jarsz vissza hajtogatni azt.

Minden jatek keszito, kiado megmondja a frankot, ebvbol elnek. Ezzel nem lehet mit kezdeni. Egy tapasztalt jatekos - sot szamitogepes, software-s - mar tapasztalatbol "ala lo" s igy nem lesz csalodas😉)))

En is LFS, GPL, NR stb., de ez egy kicsit mas kategoria. Ez egy "mindenkinek" autos jatek elsosorban, es a fejlesztoi, kiadoi, marketing hatter is cseppet mas.😊
bfg900
Te miert csak veszedeni jarsz ide? Vegig lehetne kovetni az itteni hozzaszolasaidat, hogy szinte csak kotozkodes van benne. Miert?
Es nem arrol van szo, hogy nem lehet a hibakat megemliteni. De csak ezt csinaljatok. Nem vagyok hajlando elhinni, hogy nem lehet megemliteni, hogy ez vagy az tetszik benne.
Ezt csak azert mondom, mert szerintem a topik atment egy egeszen mas temaba, mint ahogy folynia kene.
Gregorius
Na, komplett nVidia, ASUS uninstall és reinstall, összes kodeket és szarságot leszedtem a gépemrõl és láss csodát: 60FPS fölött megy a gamma 640x480 minden fullon, részlet, szûrõ az egekben. Persze a noise 640x480-ban érdekes élményt nyújt 😊

Nálam kezd a mennyekbe menni a játék. Lehet, hogy a hardware szarakodásnak köszönheti, mert vagy 15 kört mentem és 10-szer indítottam újra a gammát csak azért, hogy változtassak a hardware és játékbeállításokon, és mostmár nagyon tetszik. Sajna én még csak épp most értem 2 perc alá, de minden körben 3 mp-et javítok. 😊

A grafika mostmár nagyon tetszik, bár a FSAA valami miatt nem megy, de asszem a karim nem támogatja, de annyi baj legyen, ki tudok én egyezni a gyorsabb képfrissítéssel.

Így az árkádos érzés már eltûnt, még hébe-hóba jön elõ a tükörsima aszfalt és a borzadájos kamera miatt, ami lehet hogy a kormányrásegítések miatt van még mindig katasztrófális állapotba,majd még utánajárok.

Szóval nálam egyre nyerõbb a játék.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

ranGer2
HAgyd itt csak az szólalhat meg aki elvakultan jónak tartja a gamet a többieknek kuss... mert azok mind hülyék akik 1 pici hibát is találnak benne nahmeg ugye nekik fogalmuk sincs semmirõl... (nevetséges)...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

az igaz hogy nem egy lfs, netkar.. de nem is biztos hogy hasonlitani kene hozza...
uff
Alexease
A jatekot meg nem igazan neztem, de nekem egyelore tetszik. Bar kicsit szaggat, de beallithato azert rendesen. Mondjuk, a gepem sem mostani darab (2-3 eves)😊))
De igy hirtelen, tenyleg - es SZERENCSERE! - eleg advanced a dolog, foleg beallitasok, szolgaltatasok teren. Elvileg minden letezo dolog benne van, amit autos jatektol el lehet varni (kiveve az online): fizika; iranyitas; rengeteg es allithato nezetek; sofor dinamika; jatekkon beluli beallithatosagok (!); visszjatszasok; efektek; egyszeru de megis atlathato, erezheto tuning, setup; tores; az arkad es a szim kozotti teljes bealithatosag; es meg azt hiszem sorolhatnam sokaig.

Persze, azt is el kell ismerni, hogy a jatek koncepcio, a megoldasok eleg egyediek, kicsit szokni kell. De szerintem, valahol ez nagyon pozitiv, mert egy osszetettebb, komolyabb jatekot nem lehet megoldani egyszerubben.

Valszeg tobb jatekost lehet ezzel bukni, de ennyit meger.
Bocs. Én csak szimulátorokkal foglalkozom.
Elsõsorban.
(Lfs, GPL, NR200x, RBR).
Az Insane-t és a FlatOut -ot az 5éves fiam tolja... 😉
Nem szeretem más munkáját leszólni, de ha vki hónapokig mondja a frankót, hogy megcsinálta az "über szimulátort" és az bõven alulmúlja a várakozásaimat, akkor hadd mondjam el a véleményemet, jó?

hmmmhmmm.. kezdem megszokni szal nem oan rossz ez 😊)
van par aprobb dolog ami viszont nagyon hianyzik nekem pl leesik az auto nincs hangja jobb motorhang kicsit Realisztikusabb vezetesi elmeny😊 stb de egesz jol elszorakoztam time trialon 😊)
1.39.xx a recordom.
ranGer2
#1321 --> #1319

ranGer2
Emberszámba se lehet venni õket mert van saját véleményük a játékról és nem feltétlenül tartják azt TÖKÉLETESEN JÓNAK??? ez azért már gáz szerintem....

Tuning.
A futómûnél egy szimulátorban a következõket lehet állítani pl.:
- Lengéscsillapító:
berugózás;
kirugózás;
- Kerék szét és összetartás;
- Kerékdõlés;
- Stabilizátorok;
- Hasmagasság (elöl/hátul);
- Nyomtáv (ez van a CRC-ben is, csak rejtélyes okból "keménységnek" hívják) 😊
És akkor ez csak a futómû volt.
Alexease
Eloszor is: Grebber-rel, SE-vel es a tobbi "minden jhatekot letoltok" kolokkel nem kell foglalkozni, fingjuk sincs semmirol. Minden jatekot leszednek, bejarnak feleslegesen a topic-okba, es megmondjat az 1IQ-s frankot...
Ezt csak azert irtam, mert neha bosszant, hogy ingyen kell es azonnal minden ezeknek, gozuk sincs semmirol, keptelenek raszanni az idot valamire, vagy komolyabban foglalkozni valamivel es meg sorolhatnam. Szet b*sznak minden forumot a gyerekes hulyesegukkel;/

Bocsi, most ertem haza - de az atlagnal sokkal korabban - es kicsit farad vagyok es nyugos😉)
nekem megért, le is irtam mit gondolok, nagyon sok jo dolog van benne ez igaz! pl a belsö nézet nekem nagyon tetszik, tekeri össze vissza a kormányt nagyon zsir! meg a porozás és a koszolodás is nagyon jo! viszont ha ugratok azt szinte észre sem veszem?!

bfg900
Igazsag szerint csak a jelensegre akartam felhivni a figyelmet, nem pedig rad, csak felreertheto voltam. Amugy szerintem feladtam a lecket az 1:37:39 es koridovel a racetracken, bar munkatarsam ennel meg sokkal jobbat is ment. Bizti vannak olyanok, akik jatszani is szeretnenek vele, nem csak elve boncolni. Szerintem jo kis versenyt lehetne csinalni. Szerintem kiserletezzetek a beallitasokkal, leginkabb a hajtas es valto az, amivel rengeteget lehet nyerni.
Jacek
azert vicces hogy kijon egy gamma es meg e menuket sem nezik meg mit lehet allitani😊)) flatout-ban persze nem kell mert csak harom irany bill kell hozza, a crc mintdenben lelepi egyszeruen ezt igy csak a ket demo alapjan irom de a full flatout-ot meg sem nezem fullban.
Viszont ez meg bukott nalam az online miatt😊

azt a velemenyemet igen 10-20 perc probalkozas utan irtam.. de ha latnad meg szoszoltem vele jo darabig es szoszolok is..
de ettol fuggetlenul nem lesz a kedvenc jatekom ugy erzem..
Jacek
optimalizalas? te ezen azt erted hogy az idok vegezeteig jol fusson azon a gepen ami be van irva nalad? kicsit elhaladt az ido...

bfg900
Az arcade kerdeshez: ugyan vegyetek mar le a steering es throttle helpet es megnezem, hogy hogyan iranyitjatok 😉
bfg900
"haaat.. en most probalgattam egy 10-20 percig.. de vhogy nem az igazi"

Szerintem ezzel a hozzaallassal is baj van. Persze megertem, ha valaki nem akar tobbet idozni vele, de ebbol meg csak az jon le, hogy az osszes hibat leirja ide, aztan a pozitivumokat meg nem veszi eszre. Mert higyjetek el, van neki boven, rajottem, miutan parszor vegigjatszottam a full-t. Mindenkinek szive-joga mondjuk. Irtatok, hogy sok embernek nem lesz kedve a beallitasokkal szoszolni. Ez eleg nagy hiba lenne, mert pl szerencsetlen Quatro AD iranyithatosagat elegge szeles spektrumon lehet allitgatni csak a tuning resz csuszkaival es szintjeivel. Szerintem megerne 10 percnel tobbet is, hogy megnezzetek.
Jacek
mar lenezest en latlak teged mindenhol sirni hogy nehez iranyitani, megkerdeznem mivel is probalod ezt vegre hajtani?

Jacek
iranyitas/advanced es legalul a 3 kormany rasegitest kikapcsolni😊)

Jacek
arcade????? ja igen en is neztem butan mi ez nagyon erdekesen ment😊)
de aztan megtalaltam a 3 fele kormany rasegitest ami 100%-ra van rakva es lass csodat mindjart eltunt az arcade😊))

Hsznál vki Logitech Momo kormányt?
A beállításait megosztaná a CRC-hez?
bfg900
b type free: boven lehet menni 1:36 kornyekere 😊
Nekem 1:37:39 violt a legjobb idom, de sokat teszteltem kulombozo beallitasokkal.
csak ezt nem azért nehéz.
grebber
Azt hittem a RBR után nem lesz más game amit nehéz irányitani erre tessék it van egy 😞

Next PC upgrade: 2022

Ronaldo07
Nekem is ez a bajom a játékkal!!

Gregorius
Na, vagy ti rontottatok el valamit, de nagyon, vagy ami még valószínûbb, hogy én. Visszamentem mégegyszer kipróbálni 800x600 alatt, és olyan nemes egyszerûséggel küldte el a gépemet a fizikai memóriát merevlemezre menteni, mint a szél. Az nv4valami.dll volt a lúdas. Épp akkor tette mindezt, amikor töltötte az autót a menüben.

Üdv!
Nem vagyok egy nagy autós,de gondoltam ezt kipróbálom,biztató volt amit láttam belõle videó.
De azt kérdezném hogy mindenkink ekkorákat ránt a kocsi a legkisebb kormánymozdulatra,vagy be kéne állitani valamit,vagy csak szimplán béna vagyok
Pedig én nem is bill-el próbálkoztam hanem egy analóg karos controller-el,de nem tudok olyan finomat mozditani rajta hogy normálissan kanyarodjon.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Gregorius
Na, még poénbõl nVidia reinstall elõtt megnéztem megint. Gondoltam kipróbálom 640x480-ban. 😊 Na, így már a menü hasított 30 FPS körül, de a játék még így is 15 FPS volt max. A 3dik körre egész jól belejöttem, és én úgy érzem, az árkádos érzés csupán a kamera miatt van. Azzal viszont tényleg csinálni kell valamit. Kicsit olyan, mint az 1nsane F6-os módja, amit azért nem szeretek, mert nem látni merre is tart az autó. Ha jól érzem, itt a külsõ nézet mindig abba az irányba forog, amerre az autó halad, vagy éppen csúszik. De valami átlagnak kéne inkább lennie a haladás, és az irányban állás között. Persze lehet nem jól éreztem.
Azt viszont végképp nem értettem, hogy visszajátszásban, ugyanezen a beállításon miért megy 60FPS fölött. Ott tökéletesen ment a gamma.
A grafika minimumon tényleg nem szép, de megadva a módját, a diavetítéssel tetszetõs, még mindig.
A fejforgatás nem rossz, épp olyan, mint az 1nsane-ben, ott is meg kellett szokni, de hazsnos. A gond nem az, hogy forgatja a fejét, hanem a váz holttere. 😊 De akinek még mindig nem tetszik, nem tudom miért nem használ F4-et. 😊

WiZZaRD
hat en ezert nem inditom ujra a gepem😞 affene, pedig kivancsi lettem volna ra...

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

I-NoVa
Ezt már eljátszottuk a street legalokkal is, aminek a 2. része a végén már tényleg jó is lett. Hány év is kellett hozzá? Most valahogy elõször nem szopni szeretnénk ahhoz, hogy késõbb kellemesen eljátszadozzunk, és ez szerintem érthetõ. A starforce meg csak hab a tortán.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

arty
ettõl félek én is 😞 sokan elsõre le fogják írni, pedig ézem én hogy több van ebben a hibái ellenére... vagy csak hinni akarjuk ...

nekem nagyjábol a beállitásaimmal most tetszik, de ha minden segitség ki van kapcsolva, nem érzem logikusnak a kocsi viselkedését.

Forza.

Most nem azért, de pl. az RBR -nél nem kellett semmit állítani (esetleg belsõ nézet) és rendesen kezeli a kormányt és a garfika sem rossz. Sõt az autók alapbeállításai is! De az ügye szimulátor...
az a gond, hogy igy jon ki a demo .. be lehet allitani vmennyire ,hogy elvezheto legyen de ezzzel sokan nem fognak szarakodni.. csak mi akarjuk azt, hogy igen ez egy magyar jatek es hogy joooo.. de a kulfoldiek ezt magasrol leszarjak ( sok magyar is😊 )
szal reszemrol bukta de azert meg nem adom fel ????....
I-NoVa
VS+PS2.0-ra gondoltam, de az kizárt. Driverreinstall elõtt nézd meg, hogy az anti alising nincs-e fix bekapcsolva.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Törölt felhasználó
Csináltak már ennél szarabbat is Invictusék, ha ezt lehet dícséretnek venni, hát tessék.

Az aszfaltos rész hiába próbálja felvenni a versenyt az LFS -el, nem fog menni, a cross rész viszont nem rossz.
ranGer2
<#ravasz1>

Gregorius
Nagyon érdekesek a hozzászólások amúgy. Van akinek túl árkádos, van aki az 1nsane-t isteníti mellette, pedig az 1nsane volt aztán az árkád csúcsa. 😊

Gregorius
Ja, shader-t szûrõt aztán semmit nem használok. Nem vagyok én olyan, és 800x600-ba gyûröm. 😊 Megnézem nVidia reinstall után.

Arcade-nek ott a FlatOut, ez annak (se) jó. Sajnos.
Gregorius
Egyébként a diavetítésbõl, amit eddig láttam, nekem teszetõs a grafika. 😊 Az irányításról meg majd 15 FSP fölött mondok bármit is. 😊

I-NoVa
Fsaa ki, mennie kell többel is. Vagy mindenképp shader kell neki (kizárt)?

ranGer2
de kanyrodott..

Én a Magyar verziót próbáltam, de a mitfarer(?) poénos beszólásaitól kiütéseket kaptam... Mi az, hogy "rosszfele mész öcsi!" ? Elõször is nem fele, hanem felé...
b-type
kerekek nélkül nagyot nem kanyarodhatott...
nekem mikor kihullott az egyik, akkor tökre jól érezhetõ volt..kapásból tudtam mi van.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

I-NoVa
Bejött az "arcade-ban van a zsé" hozzáállás? BAAAAD shit. Ne vegyétek el a kedvem, lassan haza sem akarok menni játszani.