6775
  • Raho
    Ez jó lesz???
  • ALIENwoods
    Utolsó képek a legfrissebbek !

• basta002
    Itt már mindenki kavarodik... Én is lemaradtam már egy pár napja... Hogy mi folyik itt???
  • ALIENwoods
    ~1,500 kürüli amivel jelenleg dolgozok
  • exHumano
    ok, még egyszer megpróbálom: hány poligon általában egy ilyen nfs-ből hozott verda?
  • streeter
    Légyszi linkeket is adjatok hozzájuk mert van vagy 5-6 fajta egy típusból és a végén nem az lesz amit kinéztetek.

Kössz!!
  • ALIENwoods
    szóval, ne kavarodjunk össze-vissza:

a, változat:

Minden folyamatban lévő kocsit befejezünk (legalább BETA szinten), s azután állunk neki újabbaknak

b, változat:

Kapunk 1 Toolt ami segítségével könyebben és gyorsabban tudunk egyszerre több autót csinálni. de ez titkoss :))

Egyenlőre az "A"-változat van érvénybe
  • Raho
    Jöhet, a az A4-es is az király lenne:)
  • Ombika
    Ahh BMW YES YES!!
  • b-type
    akkor én Ezt szeretném, ha még színt is lehet, akkor mondjuk a piros,
    nagyon jó, és illene a játékba sztem.
  • streeter
    Nyugi majd lesznek jobbak :)
    Lehet majd kívánni is akár.
    Tényleg ha már itt tatok akkor várunk javaslatokat kocsikra, hogy miket szeretnétek. Egyelőre innen lehet válogatni.
  • Zetorg
    nekem nem tetszik :(
  • exHumano
    Ezek az extra modellek elég barátiak! hány poligonból jön ki kb. 1 db autó?
  • ALIENwoods
    még mielőtt félre értés esne a Mercedesnek szándékosan kék egyes része, egyfajta tunning változat
  • M@TriX
    hmm, szépen halad...

na nézegettem a ladát nagyon süti...
  • streeter
    Na és akkor mindez a játékba.

A feles üvegek ne zavarjanak senkit az el lesz tüntetve.
    Még csak a kaszni van egybe. Újra le kell bontani mindent, mert amit eddig csináltam nem sikerült jól texturázni.

Köszönet az eddigi és a jövőbeli segítségekért ALIENwoods-nak De a segítség szigorúan elméleti :D
  • ALIENwoods
    Kicsit belesegítek a Merci készítésébe (szigorúan csak elméleti szinten :))):

• streeter
    A Mercedes CL55 modellje már kész.

Jelenlegi állás.

Ablak is lesz normális.
    Na így néz ki a kocsi ha nincs átírva a kerekek scriptje.
  • streeter
    SLR-nél jók voltak a cfg és most is jók csak a CRC-nél nemjók. A szekesztés jegyzettömbel már rég működik is és jó is csak most nem a paraméterek vannak benne hanem ez az össze vissza jelek.
  • ALIENwoods
    legyünk hivatalosak, küldhet-e az 1st HUN CRC Modders' Teamnek az Invitus, 1 toolt a modpack kiadása előtt ami segít az újonnan készülő autók szerkesztésbe,
    remélem jól fogalmaztam :P
  • ALIENwoods
    jaja úgy hívják hogy WordPad :D
  • Alexease
    Jo volt a CFG es egyeb kodolt file-od?! Kaptad valakitol vagy valamelyik esetleg hasznalt editor bontotta ki?!

Ha megjelenik "kint" is a jatek, es kiadjak a DevKit-et, abban benne lesz a kis programocska amivel szerkeszteni lehet majd.
  • streeter
    Jah és ha ennyire levédtek minden fil-et akkor elég nehéz lesz moddolni a játékot és elég amar unalmassá fog válni.
  • streeter
    Éppen ezen vagyunk :D De ha nem buheráljuk a cfg-ket akkor elég érdekesn fognak kinézni a leendő autók. Jah de vannak akiknek jók és nekem is volt már jó.
  • Alexease
    Mivel tomoritve/kodolva van:))) Es nem csak ez, hanem az osszes tobbi fontos file is;) Ha nem lenne, mar reg szet buheraltak volna az emberek a jatekot:D
  • streeter
    Sajnos nálam ebbe is ilyen hülye írásjelek vannak.
  • Zetorg
    tessék
    revoé
  • streeter
    Kellene egy kis segítség!!!
    Valaki legyen oly szíves egy még nem módosított vehicle1 chassis.cfg-t.
    Fontos lenne, mert nálam ilyen zagyvaság van a cfg helyett és hogy be tudjam lőni a merci kerekeit kellene egy jó chassi.cfg

Akinek van az küldje el ide: [email protected] ra
  • Carlos
    Nos, ezt majd megkérdezem Dénes-től, hogy elmondhatom-e, ill. elküldhetem-e a kis tool-t. Tehát nem csak rajtam múlik...
  • ALIENwoods
    Millio felülírástól mentenél meg akkor minket
  • Carlos
    Majd ha jók lesztek, megmondom, hogy kell autót duplikálni, és akkor nem lesz lecserélés, hanem majd megmarad a revo is, meg az új autó is bekerül a játékba.
  • streeter
    V12-es motor a merdzsóba :)

• Beniboy
    Nekem a textúrával lesznek gondok szerintem
  • basta002
    Rx8 nem tudom mikor lesz, de az is a Revo GT helyére megy.
  • ALIENwoods
    Elérhetőek a BETA változatok, KITT és a Lada. Mindekttő a Revo GT helyére megy
  • ALIENwoods
    hát akko még talán az ablakokat megcsinálom, a festés nem nagyon lesz mivel ~15x15-s rész a szín a texturában :)
  • M@TriX
    gondolom, azért mondom , hogy Ladát a népnek :) mégha béta is vagy ami. :)

csinálnák hozzá festést meg ilyenek...
  • streeter
    merci még idő mert jópár cucc átlátszó és azt meg kell csinálni.
  • M@TriX
    király mind a 2., jah Alien, egy előzetes Lada verziót ami eddig kész van akkor nem adod ki, csak mert én nem bírom kia ddig amíg a merci is kész lesz!!! :)
  • Beniboy
    Én most ezzel próbálkozok:
    a moddel már majdnem kész