6775
-
Ez jó lesz???
-
Utolsó képek a legfrissebbek !
-
Itt már mindenki kavarodik... Én is lemaradtam már egy pár napja... Hogy mi folyik itt??? -
~1,500 kürüli amivel jelenleg dolgozok -
ok, még egyszer megpróbálom: hány poligon általában egy ilyen nfs-ből hozott verda? -
Légyszi linkeket is adjatok hozzájuk mert van vagy 5-6 fajta egy típusból és a végén nem az lesz amit kinéztetek.
Kössz!! -
szóval, ne kavarodjunk össze-vissza:
a, változat:
Minden folyamatban lévő kocsit befejezünk (legalább BETA szinten), s azután állunk neki újabbaknak
b, változat:
Kapunk 1 Toolt ami segítségével könyebben és gyorsabban tudunk egyszerre több autót csinálni. de ez titkoss :))
Egyenlőre az "A"-változat van érvénybe
-
Jöhet, a az A4-es is az király lenne:) -
Ahh BMW YES YES!! -
akkor én Ezt szeretném, ha még színt is lehet, akkor mondjuk a piros,
nagyon jó, és illene a játékba sztem. -
Nyugi majd lesznek jobbak :)
Lehet majd kívánni is akár.
Tényleg ha már itt tatok akkor várunk javaslatokat kocsikra, hogy miket szeretnétek. Egyelőre innen lehet válogatni. -
nekem nem tetszik :( -
Ezek az extra modellek elég barátiak! hány poligonból jön ki kb. 1 db autó? -
még mielőtt félre értés esne a Mercedesnek szándékosan kék egyes része, egyfajta tunning változat -
hmm, szépen halad...
na nézegettem a ladát nagyon süti... -
Na és akkor mindez a játékba.
A feles üvegek ne zavarjanak senkit az el lesz tüntetve.
Még csak a kaszni van egybe. Újra le kell bontani mindent, mert amit eddig csináltam nem sikerült jól texturázni.
Köszönet az eddigi és a jövőbeli segítségekért ALIENwoods-nak

De a segítség szigorúan elméleti :D
-
Kicsit belesegítek a Merci készítésébe (szigorúan csak elméleti szinten :))):
-
A Mercedes CL55 modellje már kész.
Jelenlegi állás.
Ablak is lesz normális.
Na így néz ki a kocsi ha nincs átírva a kerekek scriptje. -
SLR-nél jók voltak a cfg és most is jók csak a CRC-nél nemjók. A szekesztés jegyzettömbel már rég működik is és jó is csak most nem a paraméterek vannak benne hanem ez az össze vissza jelek. -
legyünk hivatalosak, küldhet-e az 1st HUN CRC Modders' Teamnek az Invitus, 1 toolt a modpack kiadása előtt ami segít az újonnan készülő autók szerkesztésbe,
remélem jól fogalmaztam :P -
jaja úgy hívják hogy WordPad :D -
Jo volt a CFG es egyeb kodolt file-od?! Kaptad valakitol vagy valamelyik esetleg hasznalt editor bontotta ki?!
Ha megjelenik "kint" is a jatek, es kiadjak a DevKit-et, abban benne lesz a kis programocska amivel szerkeszteni lehet majd. -
Jah és ha ennyire levédtek minden fil-et akkor elég nehéz lesz moddolni a játékot és elég amar unalmassá fog válni. -
Éppen ezen vagyunk :D De ha nem buheráljuk a cfg-ket akkor elég érdekesn fognak kinézni a leendő autók. Jah de vannak akiknek jók és nekem is volt már jó. -
Mivel tomoritve/kodolva van:))) Es nem csak ez, hanem az osszes tobbi fontos file is;) Ha nem lenne, mar reg szet buheraltak volna az emberek a jatekot:D -
Sajnos nálam ebbe is ilyen hülye írásjelek vannak. -
tessék
revoé -
Kellene egy kis segítség!!!
Valaki legyen oly szíves egy még nem módosított vehicle1 chassis.cfg-t.
Fontos lenne, mert nálam ilyen zagyvaság van a cfg helyett és hogy be tudjam lőni a merci kerekeit kellene egy jó chassi.cfg
Akinek van az küldje el ide: [email protected] ra -
Nos, ezt majd megkérdezem Dénes-től, hogy elmondhatom-e, ill. elküldhetem-e a kis tool-t. Tehát nem csak rajtam múlik... -
Millio felülírástól mentenél meg akkor minket
-
Majd ha jók lesztek, megmondom, hogy kell autót duplikálni, és akkor nem lesz lecserélés, hanem majd megmarad a revo is, meg az új autó is bekerül a játékba. -
V12-es motor a merdzsóba :)
-
Nekem a textúrával lesznek gondok szerintem -
Rx8 nem tudom mikor lesz, de az is a Revo GT helyére megy. -
Elérhetőek a BETA változatok, KITT és a Lada. Mindekttő a Revo GT helyére megy -
hát akko még talán az ablakokat megcsinálom, a festés nem nagyon lesz mivel ~15x15-s rész a szín a texturában :) -
gondolom, azért mondom , hogy Ladát a népnek :) mégha béta is vagy ami. :)
csinálnák hozzá festést meg ilyenek... -
merci még idő mert jópár cucc átlátszó és azt meg kell csinálni. -
király mind a 2., jah Alien, egy előzetes Lada verziót ami eddig kész van akkor nem adod ki, csak mert én nem bírom kia ddig amíg a merci is kész lesz!!! :) -
Én most ezzel próbálkozok:
a moddel már majdnem kész