6776
-
online (nagyon) jo hír, csak igaz legyen ... ;) -
olyan játékból ahol csak 1 textura van -
ezek meik jatekbolvannak? -
kisebb 'diplomáciai' okok miatt szünet van nekem autók készítésébe,
nem kell félni nem álltam le :))) csak a jövőm formálom -
Volt egy szűk 3 perc, amikor unatkoztam. Illetve olyan szellemi teljesítő képességben voltam, hogy csináltam magamnak egy ilyen felmérést, aztán gondoltam, hogy megosztom veletek.
Népszerűségi index:
onEscapee: 465
1nsane: 48.763
Street Legal: 19.360
Street Legal Racing Redline: 14.860
Monster Garage: 6.130
Cross Racing Championship: 56.830 -
thx
-
jó az csak olvass fentebb :)
[apro]na jó:
Peugeot 206 GTi
Mitsubishi Lancer WRC Evo VI -
A 206ost meg a evo-t belinkelnéd mer az also nem jo -
jah, az is elég süti, ezt csak pldnak mondtam a lennti linkeken említettek sztem mind elég jók...
pl ezek is egyszerűek, de nagyszerűek:
persze ha szavazni kell, akkor a Corvette ;) -
Ha sikerül texturáznom a TransAM ajtaját akkor ez lesz a következő.
Vagy a Lamborghini Gallardo -
csak mondom, hogy szerintem a StingRay is sütin nézhet ki beinmportolva, persze lekapva a textúráról ez a 25 éves izé anélkül szerintem bruti lehet...
-
melyik játék mikor jelenik meg? A CRC, mert akkor nem vagy valami naprakész :) -
na ez szép mi?
mondtam, hogy minőségiek, gratula az importhoz ;) -
steweee #2463 mikor jelent meg ? nem is tudtam hogy van ilyen játék. pedig eléggé naprakész vagyok -
baktiz #2462 Hello mindenki,nagyon tetszik a játék, tényleg gratula. Hogy lehet letölteni azt a nagyon dicsért videót,mert ez az ATW nem nagyon akar bejönni.Valami nem regisztált vagy ilyesmit ir ki. -
mind1, azért kösz, hogy megpróbáltad:( -
van egy rosz hírem nem tom megcsinálni mert a zmodeller nem nyitja meg fájlt
-
majd megnézem mit tehetek de ne éld bele magad h sikerülni fog de azért megpróbálom -
el se hiszem:)
Cadillac Fleetwood Brougham'85
és kösz! -
Két kép a játékból.
Már csak a két ajtó texturáját kell valahogy megcsinálni. Az már csak holnapra marad.
Tudom itt elég magas a kocsi de az azóta meg lett csinálva.
-
ha megadod a kocsi nevét és h honnan töltsem le akkor megpróbálhatom -
[BHMS] -
P3 moves into top gear [18-01-2005 | IS | Comments (1) ]
Dutch publisher Project Three Interactive BV today announced it has signed the European rights for the racing game Cross Racing Championship for PCCDROM. The game has a scheduled pan-European releasedate of April 15th 2005.
Cross Racing Championship is being developed by developer Invictus- Games, located in Debrecen, Hungary, and is already very close to gold status.
Project Three CEO Rob Ercevic said: CRC will be a real great racing experience for any fan of racing games on the PC. We're very excited to have this quality game aboard and look forward very much to bring it to gamers across Europe in 3 months time.
Invictus-Games MD Tamas Kozak added: We're extremely pleased to have signed this deal with a dedicated publisher such as Project Three and will work closely together with them to finish the game in the weeks to come.
About Cross Racing Championship (CRC)
In CRC the player can contest in races across six distinct environments, ranging from icy mountainous regions and lush countryside to parched desert areas and beaches. CRC will appeal to both rally fans and road-racing fans with its unique crossover approach to vehicles and race circuits.
CRC features single- and multiplayer action and extensive set-up options which are an integral part of the game, along with realistic real-time damage and stunning graphical effects including High Dynamic Range imaging, bump mapping, dynamic environmental reflections and motion blur. The vehicles are fully user-customisable, both in their appearance and performance, using an intuitive and powerful interface. The game also features TV replay options and realistic sound effects.
In CRC you start your own racing career, starting out as an amateur Autocross racer and racing through 65 various racing events, ultimately becoming the "Cross Racing Champion". The various racing disciplines include Autocross, Rallycross, Off-Road, Rally-Sprint, Rally, Road Racing and finally the championship ends in tough Circuit Racing.
Play CRC anyway you prefer: with keyboard, gamepad, joystick or steering wheel. The game will support multiplayer, both online and on a LAN up to 8 players per game. -
ezt csinálja meg vki nagyon szépen kérem:))
-
Semmi gond. -
lassan végigviszem a gémet.már csak 21 verseny van, de most jön a neheze :) -

-
Most egyelőr úgy tűnik hogy a Matrix által választott Pontiac TransAM lesz az a kocsi amit szeretnék megcsinálni.
Maxból pár kép.
-
azokat linkeltem, de így már működik hogy az Audi címére kattints aztán bejön az utolsó 4jegyű számot átírod arra amelyik kocsi érdekel ennyi. ez 100 hogy működik -
andjel=& csak ezt is lekódolta ott '' idézőjelekkel nélkül, bocsi a komplikációkért -
Ez se jött össze :D
Azt az oldalt linkeld be ahol vannak az adatai a kocsinak meg ahonnan le lehet tölteni. Ez a biztos. -
ezek tetszeni fognak ;)
sorry de az utolsó 4 szám a lényeg az a kocsik kódja naszóval, most Linux alatt vagyok aztán az kavar be:
"%A7ion" = "'andjel'secion"-t kell írni a linkben
amúgy így egyszerűbb:
vagy mondjuk a lenti A4-es audi linkjének végére írjátok a linkekből kinézhető 4jegyű számvégződést... -
Én is!
@Raho: Lécci válasz valami más és jobb modellű kocsit csak, mert ez az audi annyira rossz hogy nem igaz.
Boccs, hogy nem tudom megcsinálni neked, de nem akarom magam kiidegelni rajta.
Keressetek valami jobb és újabb és a képen is jól kinéző kocsikat. -
Én akármelyikre rákattintok, csak ezt kapom: Section doesnt exist, Redirecting you back to the main page. -
Valamit nagyon ellinkeltél mert egyik kép se jön be.
A Lamborhini Gallardo az tényleg jó lenne. -
hmm, süti, mondjuk szerintem szar modelleket szar textúrával nem kellene izzadni velük, mint pl a lentebbi Audi A4. Nem akarok megbántani senkit, de szerintem az eléggé gáz. Olyanokat kellen amikkel érdemes szórakozni mert a modell az minőségi esetleg a textúra is használható. Szerintem ezek életrevaló verdák lennének, persze nem az összes csak amelyik nektek is tetszik.. (A Latest Caroktól visszafele érdemes nézni, mert mostanság már elég minőségi kocsik születnek...):
Dodge Viper RT/10
Lamborghini Gallardo
BMW M5 E34
Chevrolet Corvette STINGRAY 25th Anniversary Limited Edition
Volkswagen KING Bogár
Nissan 350Z
Peugeot 206 GTI
Mitsubishi Lancer WRC Evo VI
Pontiac Trans Am SD45 -
hosszú lesz Streeter, nagyon hosszú :P -
Én vállaltam az audidat, de nem egy délután lesz, mert a modelje nem a legjobb. -
Crc-ben festhetők az autók... szerintem... -
én a legnagyobb királyt szeretném kérni, ha egyszer sorrakerülök :)