Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
na igen, ezek a beszólások game közben ritka rosszak és idegesítõek. szvsz ki kéne kapni belõle.

Carlos
Nos a féktárcsa úgy izzik, ahogy kell.
A piros izzás a kezdeti stádium. Gondolom azt Te is tudod, hogy nem egybõl sárgán világít egy féktárcsa, hanem ahogy melegszik, enyhe pirosból (inkább vörös) átmegy sárgába. Nincs azzal gond.

Þór vígi þessi rúnar

Alexease
Es az a poen, hogy ezek mind benne is vannak, csak egy kicsit egyedien es itt-ott bibis a dolog😉)
Jacek
en nem vedem a jatekot mert nem fogom megvenni😊) online miatt..

De akik itt szenne fikazzak azokat nem ertem, grafika hat talan dx9-es kareszon kene nezni😊))
Aki meg a fizikan meg az iranyitason van kiakadva allitom hogy lama volt es nem szanta ra az idot ami kb 1 perc😊))) mindegy ugysem valja be hogy faszlama volt😄

Jacek
grafika szar ezt nem ertem😊)))

Jacek
egyebkent az idegesito hogy minden alkalommal be kell tolteni az iranyitast, majd javitjak.

De a problema az ogyha agyszer be allitod akkor sem menti el a ket also kormany helpet magyarul fals lesz a cucc mert betoltes utan benn marad es megint le kell huzni.

Jacek
na ennyit kell allitani a kormanyon😊)

erre csak azt mondom hogy toca race driver azis agyon volt hypolva 😊
Mar miert nem? 😊

CRC:
Hihetetlenül akkurátus fizikai modell.
100% szimuláció, semmi csalás.
Ultramodern grafikai motor (environment mapping, bump mapping, specular lights, animált textúrák, pixel shader effektek, motion blur, zaj effektek, dinamikus kontraszt állítás)
Aprólékosan modellezett autóbelsõk, egyedülálló felfüggesztések és felizzó féktárcsák
Részletes és élõ környezet.

Ez van a hype dumaban. Na mar most a leiras alapjan nehogy hasonlitani lehetne az LFS-hez, hanem siman el is ver.

De a kozelebe sem er.

"Szóval én mindenkinek aki szidja azt tanácsolom nézze meg újra és újra, próbálgassa és várja meg a véglegest.
Olvassa el majd a véglegesrõl megjelenõ teszteket és az alapján döntsön."

Igen? Es hogy? Vegyem meg a jatekot es akkor deruljon ki, hogy tenyleg nem az amit vartam? Egy fenet, inkabb kihagyom. Az netes/ujsagos erosen szubjektiv (neha erezheto penzzel megtamogatott) cikkeket meg alapbol el kell felejteni. Nalam kimarad az tuti 😊

LFS marad 😛

En mar reg elmultam 18. Tetszik a Flatout, de az igaz hogy neha felidegesit rendesen 😊

A CRC demo uninstallalasa kozben eszembe jutott az a komment amit valaki nemreg irt az SF3 miatt. Talan azert valasztotta az Invictus az SF-t mert tudja, hogy nem eppen az a game az amit kiadnak, mint az amit a beetetett nep var? Egyre inkabb erosodik bennem ez a meglatas.

gyraph
Nekem tovabbra is nagyon tetszik a jatek. Ami nekem nem tetszik az igazabol csak mondvacsinalt, vagy kesobb javithato, gondolok itt a gyenge beszolasokra("ez fájhatott"stb.) es a visszapillanto hasznalhatatlansagara. Teljessen leveve minden segitseget es fullra pakolva az FF-et szerintem egeszen jo a vezetes elmenye. A valtasokra nagyon jol reagal az auto es erezni benne az erot...foleg, ha rajta van nemi tuning is, de itt is bosegessek a lehetosegek. Autok mozgasa nekem bejon es vezethetosegben szerintem jol megtalaltak az egyensulyt a full szim es a jo arcade kozott. Grafikaval szinten semmi bajom...szerintem egeszen fotorealisztikus elmenyt nyujt es nincs szines puding, karacsonyfas NFSU filing. Nalam akadas nelkul megy 1280X1024ben a game, minden fullon...igaz izmos gepem, de azert azt lattam hogy mindenki kedvere butithatja a grafikat, ha gyengus geppel rendelkezik. Direkt kiprobaltam, hogy mennyire serul az auto, ha mondjuk dobok egy frontal szegelyt es hat azert annyira csak megserult, hogy lefulladt a motor es nem is indult ujra. A belso nezet szerintem kivalo es a driver dinamikaja nekem tokeletes...igy mar TrackIR sem kell.
Vegul Flatout-tal osszehasonlitani azert kicsit eros lenne...en azt peldaul bottal csapkodtam le a vincseszteremrol annyira kellemetlen elmeny, bar 18 eves korig biztos jo moka. Ez az en velemenyem.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

hali szerintem se lett valami jo a game én többet vártam a videok alapján ugy érzem hogy talán egy patch sorozatal meg lehet oldani.
Mi nem tetszik a játékban leginkább a hangok borzalmasak én a készitoknek uzenem hogy ha még rá szántak volna két honapot a játék
készitésére akkor sokkal jobb is lehetne és akkor kelet volna demot kiadni megvárni az emberek reakcioját és lehetet volna javitani

En a flatout-al jol elszorakozom 😊 De tenyleg nem lett olyan jo game.
Ez pedig egyenesen lehangolt 10 perc utan. Nem megy az Invictusnak a jatekkeszites. Az INSANE arnyekaban elnek jo ideje (pedig az sem volt valami nagy szam).

Gregorius
De nem is arra használjuk 😉 Itt komoly játék folyik kérem, csak semmi szórakozás 😄

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Valahogy nem oldotta meg a problémát az újraindítás sem. Ugyan már lehetett kanyarodni, de azért 80-nal venni az elsõ kanyart égés, mikor steering help-pel, ami elvileg egy csomó felesleges mozdulatot eredményez padlógázzal is be lehet venni. Általában nincs kanyar, ahol ne kéne 2-esbe visszakapcsolni.

Valami gáz van ezzel a steering help-pel, nézzetek utána!

CRC_DEMO has caused an illegal operation and will be terminated
(csakúgy megint az autóbetöltésnél, ami a múltkor az nv4_disp.dll-t nem komálta, és 2 éve elõször softver által elõidézett kék halált produkált XP alól.) 😊

Ha sikerül úgy megfoltoznia demót, hogy én jobban össze tudom crash-elni a kocsim, mint a progi a gépem, és ki lesz javítva a kamera és a steering help, én nagyon valószínû, hogy megveszem, ha nem is rögtön, de ha lemegy az ára, egyébként egy kicsit félek tõle, mert bizonytalan a beállítása és a hardware-kompatibilitása.
Jól jönnének egyébként a játékhoz elõre megírt defaul irányítási beállítások, mondjuk amilyenekkl ti nyomtátok a teszteket. Mert azt azért nem hiszem el, hogy ti nem kanyarodtatok 70 fölött.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

flat outtal nekem semmi gondom sincs, nagyon jo kis örültködös baromkodos game az, és nem volt agyonhypeolva, ma megemlitem a suliba, szinte senki sem ismeri.

a crc teljesen más, ezt nem ökörködésre szánták.

malter
ebben igazad van,tul nagy volt a porverés körülötte,driver-röl nem beszélünk ennyit,szinte minden autos game topicban meg volt emlitve valamilyen modon a crc,de ettöl függetlenül sztem nem rossz
Törölt felhasználó
Na, kábé azonos mennyiségû szarral lehetne illetni ezt is meg a Flatoutot is... más szempontból ugyan, de mindkettõ atomcsalódás (a túlzott elvárások miatt ami újfent a felesleges hypeolásnak tudható be) Ha nem szopta volna mindenki be az istenítést hónapok óta, egészen más lenne a cuccok megítélése, de mivel a messiást várta mindenki, hát pofára esett. Tagadni lehet, beismerni nehezebb.
malter
mindenkinek szive joga eldönteni tetszik,vagy sem,de ezt azért joval kulturáltabban is el lehetne mondani<#lookaround>
malter
ennyi szart 1 hozzászolásban😄D
JuanG
Csõ!

ez a CRC gagyi...a videók alapján többet vártam tõle sokkal, most már egyértelmû hogy csak ügyesen volt megcsinálva a mozgókép ...inkább megcsinálták volna rendesen a street legalt, abban még fantázia is volt...de ez...szar fizika (szinte árkád), szar hangok, grafika szar, és lassú, a pályák szarok, kitalált autók...sajnálom...a Flatout mellett labdába se rúghat!

ez az én véleményem! mindenkinek jó játékot, akinek tetszik!!!

és hogy miért írtam ezt le? Mert sokkal többet vártam tõle!!!

Sziasztok!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

malter
nah kiprobáltam én is😉nekem tetszik,igy elsö benyomásra,a hang az inkább csak a pályán tünik föl hogy kicsit egyszerü,de az orvolhato valoban,a törésmodel viszafogotsága érthetö,de a lámpákat azért meg lehetett volna szerintem oldani hogy külön legyen mert igy elég illuziorombolo hogy "benyomodik a kaszniba"de ez valoszinüleg a Nova álltal emlitett Sl miatt van,hogy ott megszoktuk a részletességet.egyenlöre ennyi még kb 10percet nyomtam
I-NoVa
Ez szerintem starforce szopatás. Most épp a legális demo usereknek. Örüljünk?

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Ez nekem is jelentkezett és csak egy újraindítás után múlt el.
70 felett egyszerûen nem kanyarodott a kocsi, elég vicces volt 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

"Tudom, mar sokszor lett felemlegetve, de ez a hatranya, ha egy jatek nem 3 ev alatt keszul el, hanem csak egy..."

Saját magadnak mondasz ellent Alex 😊
Eddig az volt az érv, hogy ez jó lesz mert ez már nem Value kategória és van idõ nyugodtan fejleszteni.
Bár szerintem az idõ hiányával minden programot lehet védeni...Pl. a Doom3 is mennyivel változatosabb lett volna ha nincsenek az elvárások és több idejük lett volna a fejlesztésre 😄

Nekem amúgy mostmár tetszik, az Alex féle idõt kormány nélkül gombokkal megautóztam, mostmár felrakom a kormányt elõbb-utóbb 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Gregorius
Nekem valahogy nem stimmolnak az irányítás-helpek, ha kikapcsolom õket, akkor 3dik sebességfokozattól nem kanyarodik a kocsi. De nem úgy, hogy nehézkesen, hanem meg sem mozdul a kormány.

Alexease
Ezek elnek, igy is vannak sajnos😞(
Tudom, mar sokszor lett felemlegetve, de ez a hatranya, ha egy jatek nem 3 ev alatt keszul el, hanem csak egy...
I-NoVa
Egyelõre csak a negatívumok jönnek le, de nagyon. Alt-tabot nem komálja túlzottan, a gamma az egekbe ugrik. Belsõ 2 szék közötti kamerából nézve a sofõr jobb lába szép lassan forog körbe. A pozíciót a krosszpálya hajtûkanyaros részénél néha elszámolja, ha már nagy elõnye van az elõttem lévõnek, de épp közel van egy visszakanyarodó szakasz miatt, hajlamos kijelenteni hogy megelõztem. Két kitört elsõ kerékkel is egész jól kormányozható féktárcsákon gurulva a kocsi, komolyan megríkatott ez a csoda. A törés... ha eddig sírtam, itt a dunába vetettem magam. Az SL után kevésnek hat ez a visszavett autórészletesség, semmi leszakadó lökhárító, egyéb apróság. Az irányítás jó, default elrettentõ iszonyat. Max helppel könnyedén el lehet körözgetni vele. Az ideális egér érzékenység kb a minimális beállítható fele lenne, most csak idegbeteg kormányrángatásra jó még minimálison is. A kamerák... A belsõnézetes fejmozgással megbarátkoztam, tetszik, a külsõ nézet viszont nem. Maradok belül (Bár a kormányt markolászó csápok nem túl bizalomgerjesztõek, sõt). A grafika is kettõs, a talaj, víz, fényeffektek, blur, particleeffektek nagyon tetszenek. Megint az az érzés árad a programból, hogy sokkal jobb is lehetett volna. Eddig csalódás

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

WiZZaRD
no raszantam magam, kiprobaltam a demot😊. ha csak a gt versenyek lennenek, azt mondanam, mar majdnem egy sports car gt az egesz. a kocsik piszok jol neznek ki. a terepverseny nekem egy kicsit eroltetettnek tunik... na es persze ismet lesz mit patchelgetni, de az insane ota ez az elso autos game, ami hasznalhato lesz aprobb javitasok utan. mondjuk a gepigeny itt is elkepesztore sikeredett, na de ez van😊...

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

ehh sietségemben mellé...
van flatout topik nem?
amugy szedj le mindent clone cd-t és alcoholt.

H.E.L.P.
Feltettem a Flatoutot és nem akar menni, mert ezt írja ki:

CD/DVD emulation softvare has been detected. please disable all CD/DVD emulation softvare, and restart the game.

Alcohol nincs fent. Daemon tools 3.47 essel telepítettem....
Clone CD-s verzio
azokat most szinkronizálom nehogy kitöröljétek öket! 😊

Alexease
- A motorhang tenyleg kicsit gaz, de cserelheto
- A beleszovegeles nekem sem az igazi, de a ..Sound\Speech\HU (esetleg az az angol verzional ENG) konyvtar atnevezesevel teljesen megszunik😊 Esetleg, csak azokat a file-okat archivaljuk onnan, ami nem kell vagy idegesito.
na ha mar ennyien leirtak a velemenyuket, eggyel tobb nem fog problemat okozni😊
szoval:
+fust,auto grafikaja tetszik
+szerintem a beallithato autoparameterek eleg jol lefedik egy atlag autozo igenyeit
+siman fut nalam szaggatas nelkul(fps-t nem neztem), igaz viszonylag uj a gepem(Athon2.5,R9800Pro128Mb,512DDR)
+nekem viszonylag jonak tunt az auto mozgasa, persze nem vagyok szakerto, ugyhogy ez csak velemeny...
-motorhang
-beleszovegeles nem kikapcsolhato, egy ido utan NAGYON unalmas
-utkozesnel mintha a motor szetverese semmilyen kovetkezmennyel nem jarna(valoszinuleg egy elem az egesz kaszni es a motorter)
-FFB meg en sem talaltam meg a normalis beallitasait(MOMO Racing)

holnapra kész az uj szinkronizálásom 😄DD
jah amugy nem tom ismeri e vki a strongholdot, azt is leszinkronizáltuk 😄

bfg900
A celegyenes elotti kanyarkombinacio szopas, en mindig ott dobtam el a legtobbet, aztan rajottem, hogy iszonyat gyorsan at lehet menni rajta, csak meg kell csusztanti a kocsit egy picit.
Alexease
Na ennyit a tesztrol dolgozzunk😉)) Meg reggelig le kell adnom egy anyagot, mert ha nem, nem lesz 20-an CRC vetel😊)) Foleg, hogy meg is lincselnek...😊))))
Alexease
1:44:328 (minden OFF cockpit, FF😎, de az attetel kicsit bosszant😞(
áh. thx a tippet 😄
magamtol jöttem rá, gondoltam bemásolok egy számot hátha jo 😊

Alexease
Igen, le van irva a readme be is😊) Es meg mast is lehet, erdemes elolvasni😊))))
bfg900
Hát õ a Jim 😊
váh 😄DD
én is most nézelödtem 😊
zenét már tudok berakni ingame alá 😄D király! 😄 (csak bele kell másolni a music/ingame mappába) 😄DDD

Gregorius
Ja, ez nekem is feltûnt, de nem akartam szõrszálhasogatni. 😊
Ja, és elírtam, 1:45.865

Gregorius
Hát az tuti, hogy nem véletlenül kért újraindítást.

Alexease
A "Keszitok" resz is bugos😊) Meg ki az a Jim McMorrow ?!?!😊))
,,- Az FFB valahogy nem az igazi. Mintha folyamatos kozepre huzas lenne (HIBA!!!), es mintha nem jonne vissza minden info a felfuggesztesrol."

Rendkívül érdekes probléma, de azt hiszem megtaláltam a magyarázatot:
csak akkor mûködik a force feedback, ha az "overall effects"-en túl az ember bekapcsolja a "spring" és a "damper" effekteket.

Namármost ebben csak az a szépséghiba, hogy mind a Nascar 2003-nál, mind a GPL-nél, mind az LFS-nél csak az "overall effects" aktiválása javasolt, mert a többi hatást nem a szimulátor kelti, hanem a kormány drivere "erõsít" mindenfélét a saját kénye-kedve szerint, így pontatlan és nem kívánt erõket tapasztal az ember. (Ez olyan mint. pl. az álsztereo hangzás egyes TV készülékeken...nem az igazi)

Kíváncsi lennék Invictusék véleményére, biztos tesztelték a játékot FF kormánnyal is.

Alexease
Az EXE-ben meg SF3/LZW paros jatszik, az is mellozos😊)
Gregorius
Szerintem maxon volt, de majd utánanézek, köszi!
Most értem le 1:46.864-re
Annyit bénázok, hogy öröm nézni