Cross Racing Championship
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
en is kiprobaltam miutan olvastam hideget meleget rola 😊
tenyekrol tudok csak beszelni: a kormanyzas egy bizonyos szintig szokhato,de borzalmas. fekek eleg erdekesen hatnak,kocsi fornthajtasnal is hatsokerekeskent viselkedik.nincs tapadas, es nincs sebessegerzet.150-et mutat az ora,de 30-40 nek tunik,mindekozben ugy kell fekezni mintha telleg 150-nel menne<#ejnye1>#ejnye1> es tapadas hianyabol adodoan borzalmasan veszi a kanyart az auto<#csodalk>#csodalk>. most hogy szetfikaztam. az engine jol megy,buher rulez. es egeszen emberien kezeli az objecteket meg egy gyengebb vidkarival is 😛
varom majd full-t meg peccst. aztan lehet vegleges velemenyt alkotni 😊
Juan: nekünk lelassul a kocsi füvön, de az AI bezzeg úgy fog közlekedni, mintha betonon menne. Gondolom majd a kavicságy sem fogja megfogni...
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
amúgy nem ez a legnagyobb bajom vele, csak ez szembeötlõ...és lehet hogy meg lehet majd buherálni, csak attól "félek" hogy egy csomó ilyen buherálni való marad benne 😊))...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
A fullban a különbözõ játékmódokban annyiszor menthetsz, ahányszor akarsz!
Þór vígi þessi rúnar
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
egyebkent ha meg nem lassulna, akkor meg az lenne a baj, hogy nem erzitek a fu es az aszfalt kozotti tapadasi kulonbseget...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
kiemeltem a rugókat, hogy megnézzem 3kerekezik-e az autó, de még nem 😞
, és hátsóhajtással(klassziker pályaautó)..mindjárt másfél ms-sel jobbat mentem...aztán bebuktam felet...
Replay:
-tök jó kis letisztult verdám van..erre a Replay-ban rárak egy csomó matricát..
-hogyan lehet egynél több replay-t elmenteni?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A kormánnyal és a FFB-kel semmi gondom nem volt, a vezethetõség nehézsége szerintem el van találva. A sok bug-ról már volt szó, nem írom le õket. Aki játszott vele 30 percnél többet, sajnos tapasztalhatta.
A törések és a fizika továbbra is gyenge. Érdemes külsõ nézetbõl "partizánkodni" egy kicsit (Cross), és kiderül mirõl beszélek😊 Az 1nsane-ben érdemes volt a visszajátszásokat nézni...
Tényleg olyan mint egy béta verzió, nagyon sok patch kell még a megfelelõ futáshoz. Nem hiszem, hogy a fejlesztés végén tisztában voltak a készítõk azzal, hogy arcade legyen vagy szimuláció. Valahogy a kettõ között van, de ez így egyiknek sem jó!Uninstall..sajnos
Amúgy ha nem iziben nyomod, akkor nem igazán fér bele, vagy csak max egy darab.
Þór vígi þessi rúnar
A fizikával nem volt sok gondom, egyedül a fejmozgást kellett megszokni, de azért csinált néha furcsa dolgokat az autó. Hát ennyi.....remélem ez csak még a demo miatt van. Nem szeretnék ennél nagyobbat csalódni!<#ejnye1>#ejnye1>
valahogy nem érzem a kocsit, mikor fog megcsuszni, utána pedig képtelen vagyok megtartani ... de ez nem a gém hibája, nascar2003 is heteimbe telett, mire sikerült 1-1 hosszabb versenyt végigmennem ...
sajnos képtelen vagyok a demo alapján eldönteni, kell e nekem a játék 😊 tetszik is, meg nem is ...
Forza.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
...a lényeg számomra, hogy az RBR, GTR, rFactor mellet nekem ez nem fog hiányozni...és valószínûnek tartom, hogy a végleges verzió tele lesz buggal...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Ez a kép HDR-el készült:
Ez meg anélkül:

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
nem lenne rossz, de érzem, hogy nem megyek úgy ahogy szeretnék..
-sokat csúszik az autó(irányitás miatt...még mindig nem tökéletes)
márpedig ha csúszik(aszfalt) az nem jó.
-tolja az orrát..ha megcsúsztatom akkor elvész a lendület..
annyi erõ nincs benne, hogy kitolja-kihúzza magát ívbe.
-merevítést, súlyelosztást, kerékterpesztést muszáj lenne állítani.
Replay:
-kicsit kusza, jobb lenne egy legördülõ menû, hogy melyik nézetet
akarom, hasonlóan mint a NascarR.2003-ban.
-nekem nem volt teljessen egyértelmû, hogy most melyik körömet is nézem..a legjobbat, vagy az utolsót...azt hiszem a legjobbat, de még mindig nem vagyok biztos benne.
a aszfalt best még mindig csak '41.8 😞
A Force Feedback NAGYON gyenge es pontatlan. Szerintem eleg sokat dobna a jatek hangulatan, ha igazan jo lenne az FFB!
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
"A játék elindulása után a fõmenübe jutunk, ami szerintem nagyon tetszetõsre sikeredett, a zene nekem nagyon bejövõs. Elõször érdemes menni pár kört és aztán ellátogatni a "Beállítások"-hoz, akkor már jobban fogjátok tudni mit merre kellene állítani. Én sem tököltem, egybõl egy "Quick Race"-be ugrottam. Jó hallani ha magyarul számolnak vissza indításkor, az elsõ jó pont meg is született. A verseny azonban rosszul indult. Tökig nyomtam a gázt, az autó össze-vissza csúszkált. Na - gondoltam - rosszabb lett mint a FlatOut? Nem eszik ennyire forrón a kását. Durcásan ki is léptem a fõmenübe és beizzítottam a Revo GT-t a német aszfaltcsíkon, de elõtte szétnéztem egy kicsit az autó beállításainál. Kaszni, Futómû, Motor, Váltó, Fék, Hajtás... szuper, és akkor láttam meg egy lényeges részt: "Gumik" Van aszfalt, Off-Road és Mud verzió. Haháá! Vissza is téptem a Cross Race-hez és tényleg, aszfaltgumi volt a Quadro AD-men, amivel nem csoda, hogy vezethetetlen volt. Rá is gyúrtam 4 terepgumit és adtam a sárkupacnak.
Azt most mondom, hogy billentyûzetrõl próbáltam a demót, a kormányt lusta voltam elõszedni. Billentyûzeten pedig nincs fél gáz, csak full. A startnál érdemes erre odafigyelni, ugyanis hamar a sor végére kerülhetünk. Érdemes ellátogatni a Beállítások/Irányításba, nagyon részletesen magunkhoz állíthatjuk a vezethetõséget. Ezzel egyetemben meg is utálhatjuk a játékot, ha nem szánunk rá elég idõt. A két leglényegesebb csúszka a "Kormányzás" és a "Gázpedál" rásegítés. A kormányzás rásegítés pótolja azokat a reflexeket, amit az autó mozgására és a kormány visszahatására reagálnál a valóságban. Digitális vezérlõ vagy hátsó kerék meghajtás használata esetén különösen hasznos a kormányzás rásegítés használata. A kormányzás rásegítés túlzott használata azonban alulkormányzottá teheti az autót, és nehézkessé teheti az autó bedobását egy kanyarba. Fontos a megfelelõ arány kiválasztása! A gázpedál rásegítés a gázkar szabályozásával bizonyos esetekben segíthet megelõzni a nem kívánt kipördüléseket, és segíthet kitartani a csúsztatásokat. Hátsó kerék meghajtás használata esetén különösen hasznos a gázpedál rásegítés használata. A gázpedál rásegítés túlzott használata azonban a kanyarokban túlzottan lelassíthatja az autót, és akadályozhatja a hirtelen kanyarbevételeket! Fontos a megfelelõ arány kiválasztása, mely nagymértékben függhet a hajtáslánc fajtájától (AWD, 4WD...). A beállítgatások után már egészen ráéreztem a játékra és meg kell mondjam nekem bejött. Nem tudtam hirtelen eldönteni, hogy szimulátor-e vagy árkád, de nekem megfelel. Az autók is elég részletesen beállíthatóak és azok érzékelhetõek is. A belsõ nézet pedig a legprofibb amit eddig láttam.
A játék alatt a Street Legal-sorozatban megismert grafikai motor dolgozik, ami azért erõsen át lett gyúrva. Volt szerencsém tesztelni egy PIVCel2.4Ghz, 512MB RAM, ATi9200-es és egy PIV3Ghz, 1GB RAM, nVidia5900XT-s gépen. Örömmel tapasztaltam, hogy mind a 2 gépen megtaláltam az optimális grafikai beállítást. A 9200-as gépen közepes beállításokkal, 20-30 FPS simán kihajtható volt. Az igazi gyönyörhöz egy DX9-es videókártya elengedhetetlen, ugyanis az effektek nagy része a DirectX-re épül. (Bump mapping, specular lights, animált textúrák, pixel shader effektek, motion blur, zaj effektek, dinamikus kontraszt állítás)
Persze azért nem ilyen tökéletes a demó, azaz a játék. A versenyzés alatt különbözõ beszólások érkeznek nekünk rádión, ami az elején érdekes, de mivel csak kb. 5 van belõlük így hamar unalmassá, idegesítõvé válnak. Szerintem igazán lehetett volna a szinkronemberrel vagy húsz mondatot felmondatni és kész. Azért jó hír, hogy könnyedén be lehet illeszteni saját készítésû vagy az Internetrõl letöltött hangokat, mellyel lecserélhetjük vagy kibõvíthetjük a játékban hallható kommentárokat, vagy a versenyzõktõl hallható beszólásokat. A saját hangok beillesztése a játékba nagyon egyszerû: egy fájlkezelõ programmal keresd meg, hogy hova telepítetted fel a játékot, és a játék adatbázisában Sound / Wav könyvtárba egyszerûen másold be az új hang-fájlokat. A hang-fájloknak Wav formátumúaknak kell lenniük! A Music/Ingame könyvtárba pedig .mp3-akat másolhatunk be és hallgathatjuk õket versenyzés közben.
További negatívum, hogy a NFSU2 Nissan 350Z hangja után, a motorhangok itt talicskanyekergésnek tûnnek. Persze ezt is le lehet majd cserélni. Az SL-sorozat nagy újdonsága a törésmodell volt. A CRC-ben kompromisszumokat kell kötni sajnos. A karosszériának vannak részei, amik lógnak és le is esnek, de nagy bánatomra a motor eltûnt, azaz egy objektum az autóval. Ez azért is gond, ugyanis a jobb felsõ sarokban láthatjuk az autónk rajzát, ami az elején zöld és a sérülések után elpirosodik. Ha eléggé piros, akkor leáll a motor. Ez nekem eléggé nem tetszet, mint ahogy az sem, hogyha elhagyjuk a kereket akkor nem dõl meg a kocsi, hanem szépen lavírozhatunk tovább. A játék egyik újítása a visszajátszás. Ebben van legnagyobb bug, de ennek a segítségével szépen megnézhetjük a törésmodellt is. Az egyik pálya elején rohanjunk a falba frontálisan, majd nézzük vissza ahogy nekirohanunk, majd tekerjük kicsit vissza és nézzük meg újra, majd újra... Az idõben visszarakott autó az összetört autó. Ezt úgy kell érteni, hogy a visszajátszások nem tartalmaznak törést, hanem csak a jármûvek útvonalát és ha az érintkezik valamivel, akkor számolja ki. Ha egy egész versenyt akarunk visszanézni, aminek az elején egy ütközésünk volt és az ütközést megnézzük vagy ötször, akkor az autónk rommátörve fog végigmenni a visszajátszott versenyen.
A hibák ellenére én meg vagyok elégedve a játék alapjaival rendben van minden. Az ígéretek szerint hamarosan megjelenik ugyanis a DevKIT (Fejlesztõi Csomag), amely segítségével új autókat, objektumokat vihetünk bele a játékba. Mondjuk egy Nissan Skyline R34-el is végig szaggathatunk majd az aszfaltpályákon, vagy majd egy BigFoot-tal a Sarason és ami még lesz a teljes játékban. Ha a DevKit segítségével esetleg motorok is kerülnek a bekerülõ modellekbe akkor sokkal elégedettebb leszek. Vannak még hibák és jó dolgok a játékban, de ez csak egy rövid vélemény nyilvánítás akar lenni, 😊"
forrás 😊
én nem látok semmi dx9-es effektet az Lfs képeken.
on
Ha hazaérek rögtön kipróbálom a demót.
Mostanában úgysincs semmi nekem tetszõ autós gém(csak a RBR 😊)
A GTR nekem nem jön be,a TOCA sem,a Flatout nekem már egy kicsit "mókás" ....meg valahogy már kinöttem az árkád gémekbõl :/
Remélem ez nem okoz csalódást,mert akkor... <#violent>#violent>
Lfs
És ez mind benne is van, de elfogadom, ha neked nem tetszik, az én szememben pont ezekkel veri az LFS-t.
Nekem nincs Dx9-es kártyám, de a grafika még így is a legjobb, mint amit eddig autós játékban láttam.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
és a "Noise Effects". Amúgy semmi korszakalkotót nem látok benne. Sõt. Sajnos. Szerintem.