Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a bhmotorsportson pozitivan nyilatkozokrol egy statisztika:
egy belga, ket angol, egy sved, egy lengyel, egy magyar, ket ismeretlen...

nyilvan ugy gondoltak, hogy mindegy milyen, csak magyar legyen, ugye!?

Érdemes benézni a külföldi fórumokba valóban, nagyon érdekes.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

En pl. az SL-el sem birtam jatszani. Nem is ertettem azt, hogy sokan hogyan birjak vele. Volt egy jol megcsinalt garazs es kesz. Mikor kimentel a varosba akkor kerulgetett a hanyinger es a bugwar

Jah. Van par fanatikus "Mindegy hogy milyen csak magyar legyen".

"egyébként csak és kizárólag negatív vélemények vannak róla mindenhol."
ez azert nem igaz.

I-NoVa
Összeszedve a gondolataim, kicsit konstruktív javaslat a következõ projecthez (nem fikázásnak szánom):

Ehhez is 100% elfogultan álltam hozzá a demo megjelenése elõtt, a legutolsó SLR patch után, mivel nagyon hangoztatták, hogy most aztán igazán megmutatják. Az elfogultságom 10 perc játék után a semmibe veszett, és lehet, hogy a CRC2 patch 6-ig vissza sem tér.
Az engine jobban sikerült, mint az eddigiek. A játékötlet jó. A fizika inkább csak elmegy, nem sikerült eltalálni az arcade és a szimulátor között a helyes arányt. A törés... ha nem lett volna ezelõtt egy SLR, jónak nevezném. De volt. A beállítások rendben. És itt a DE. Még mindig tele van nagyon amatõr koncepciós hibákkal a játék. Még ha a fizikai engine licenszelhetõ lenne, azt mondhatnánk sebaj, ez is egy nagyobb techdemo. Még mindig úgy tûnik, hogy minden lelkesedés elmegy a fizika, grafika párosba, és ezt egy élvezhetõ játékká összegyúrni már csak kötelezõ nyûg, apróságokon úszik el a hangulat. Hiába gyönyörû a belsõ nézet, ha az év legrondább kézmodellje markolja a kormányt elvonva a figyelmet az egészrõl. Hiába lehet jól beállítani az irányítást, ha az alapértelmezett használhatatlan. Hiába a legjobb fizikai modell, ha egy elég bizarr arcade szintûre van butítva, és hiába a kidolgozott egymásra ható törésmodellezés, ha a ez csak egy dobozra hat esetenként 1-2 rátett aprósággal. Ezek ugranak be azonnal úgy, hogy már vagy 14 órája nem láttam a progit, de nem csak ezek zavartak nagyon.

Felhozhatom még az ellenfelek repair használatát problémaként, nekem nem tetszik, hogy komoly törést kockáztatva az elsõ helyért küzdve leszorítom az ellenfelet egy szakadékba, aztán miután újra sikerül egyenesbe jönni, már sértetlenül üldöz.
De hogy ne csak az én kissé keserû véleményem legyen itt, idézgetek egy másik fórumból:

"megnéztem a filmet amit még régen leszedtem.. és meghozta a kedvem..na mondom még1x hátha most jobb lesz.... de nem még rosszabb volt"

"probáltam valami szép esést produkálni de nem ment"

"inkább ki se adták volna.. oh remélem a full 20x ilyen jo lesz
de 1ébként hogy van ez hogy csinálják a játékot és ki akarnak adni egy demot és látják hogy xar mert ok is emberek és kiadják.. ennyire elfogultak a mûvükkel szemben?"

" Én sajna ennyire nem tudtam szemûgyre venni, mert már igy is a hányás kerülgetett tõle.. "

"Szvsz van 1-2 apró nagyon szép grafikai megoldás
De amúgy tényleg szégyen. Irányítás/kamera egy nagy "

Hát, nem épp egy game of the year idézetgyûjtemény. Max a pixeleffekteket dícsérték elvétve, egyébként csak és kizárólag negatív vélemények vannak róla mindenhol. Már aki hajlandó volt megnézni, volt aki a feltelepülõ starforce driver láttán uninstallálta azonnal egy sf cleanerrel követve. Én feldobtam egy döglõdõ (kattogós maxtor) vinyóra egy XP-t, azzal néztem meg.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

arty
gregorius: az lesz, megvárom a vélekedést az elsõ pecsek után... ugyis max karácsonyra kapnám meg 😊 mivel egy hétköznap nem adhatok ki ugyamugy 8ezret ... 😊

Forza.

M@TriX
na nekem 1:40:9, de most még lentebb nem megy 😊 ugyanis rommátörtem a verdát 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Varenga
Az elképzelés nagyon jó, csak még dolgozni kéne rajta.....
Hajrá Invictus!<#eljen>

Nem kötelezõ megvenni. <#wave>
Warez-hez meg nem jár support sehol...
M@TriX
mondtam én, hogy figyelnek bennünket 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
hát ez elég támogatandó 5let

Carlos szerintem szolj a fonokeidnek hogy allitsanak le, mert ilyen hozzaallassal csak megjobban elriasztod a leendo vasarlokat. Mindent meg tudsz magyarazni miert ilyen, miert olyan. Altalaban az jon le hogy nem ti vagytok a hibasak. Fasza. Kb. ilyen lesz a jatek supportja is?

Varenga
Sztem sem a színvilág a legnagyobb probléma, csak a sok értetlenkedés miatt próbáltam kifejteni bõvebben, hogy mi is a gondom vele.
Ha nem lenne semmi hiba a játékban, akkor nem szóltam volna semmi negatívat.

I-NoVa
Nagy kérdés, hogy demopatch lesz-e? Mert mégiscsak ez alapján tudjuk megítélni, érdemes-e pénzt kiadni a fullért. És hát eddig a néhány pozitívum ellenére nagyon negatív a megítélése a játéknak. Nem a színvilág a legnagyobb gond.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Varenga
Szerinted.

Sajnos tévedsz.
Mint már említettem NFS-Porsche. Nem amirikai, nem csicsás színvilág.
SL,SLR-nél még "jó" volt ez a színvilág, de azért valdd be, hogy a CRC-tõl sokan többet vártak ezen a téren is....

- Az õszi és szerpentin pályák sokkal színesebbek, nézzétek meg az Introban vagy a shotokon.
- A hibákat javítjuk (javítottuk), és jó pár játékmódot és még egy pár meglepetést is készítünk, melyek hamarosan letölthetõek lesznek (persze a fullhoz)

- Ottó kollegánk pedig 1:36.489 idõt futott a versenypályán.

I-NoVa
Bakker, ez azért érzed, hogy nagyon elcseszett hozzáállás? Általában a beállításokat fejlesztéstõl független tesztelõk véleménye alapján a lehetõ legjátszhatóbbra állítják default. Na most ez sem kormánnyal, sem billentyûzettel nem túlzottan játszható alapbeállításokkal, mit lát az egyszeri user? Hogy egy kalap szart kapott már megint.

A színvilág nemcsak az amerikai csicsához képest fakó. Ha egy tetszõleges erdõbe elmegyek fotózni, akkor is élénkebb színeket fogok látni. Túllõttetek a célon, ez van.

Carlos
Nálunk egy srác a demóban a versenypályán 1:37-et ment billentyûrõl.
Ezt csak azért mondom, mert nemtom. Szóval, lehet bítelni!
(nekem nem sikerült) Egyszer lementem 1:40 alá de csak épphogy és csak véletlenül... <#buck>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Amúgy a magyar átlagjátékosnak nincs FFB-s kormánya, ezért lett inkább a játék klaviatúrára hangolva!

Þór vígi þessi rúnar

Amse
Thx!Nekem az a csicsa ami pont nem tetszik az Nfsu-ban szóval ez biztos tetszeni fog.FFB-t meg majd meglátom.Me lezsedem és megnézem.

Carlos
Van akinek tetszik, van akinek nem!
Akinek nem, az azért mert nekik túl egyhangú a színvilág. Nem NFSU2 csicsa.
Meg vannak problémák a FFB-el, mert lusták beállítani.
Naggyából ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Én az AI-ról beszéltem, hogy nem hat rá a fû meg a kavicságy! Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

Amse
Hi!
Valaki lenne olyan kedves, hogy leírja mi történd vasárnap óta?Látom kijött a demó, de nincs idõm elolvasni az elõzõ 350 hozzászólást és jó lenne, ha röviden vki összefoglalná aviszhangját.
Thx!

NzzN
Carlos! Ha nekem írtad, hogy tévedek, akkor lécci nézd meg a RevoGT 1 LAP videóban, hogy mi látszik a tükrön, köszi.

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

Carlos
Mert hozzá vagy szokva az amerikai csicsás színvilághoz.
Szerintem.

Þór vígi þessi rúnar

megveszed a full-t?
Zola NFK
Én a szerencsések között vagyok, mivel nekem nagyon bejön (pedig fél óránál nem volt több idõm vele nyomni), és ebbõl csak max 30% az elfogultság.
A színvilág nekem szintén tetszik, szvsz sokkal "életszagúbb" mint amiket eddig láttam...

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

Varenga
nem azt mondom, hogy mindennek világítania kéne és és millióegy színárnyalatú legyen mondjuk pl. egy falevél, de ha már emlegetve volt az a "drága" NFS-Porsche, akkor abban azért volt színvilág rendesen, még a versenypályákon is.....

SZVSZ meg örülnék is neki, hogyha az Invictus csapata olvasgatná a fórumot és valahogy korrigálnák a problémákat....

I-NoVa
Ezt már azt hiszem leírtam (legalábbis akartam). A színvilág egyszerûen teljesen más, mint a többi játékban. Reálisabb, porosabb hatású, de már ez is olyan, mint a lens flare. Az sincs a valóságban, a proginál mégis valószerûbbnek érzik a játékosok, ha látják. Az engine hiába nagyon jó, a grafikusok tehetségesek csak kissé eltévedtek ezzel.

Carlos
Tévedsz!!!

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
kis elégedetlen. Én spec az utat szoktam nézni vezetés közben 😊 de iagazad lehet, nekem nem bántotta a szemem...

NzzN
De a tükrön bezzeg nem tud normálisan tükrözõdni. És ez nem azért van, mert Ati 9200-am van, a videókon is ugyanígy néz ki.
Invictus!
Miért csak a környezet tükrözõdik mindenen? Az ember és kocsi belseje miért nem látszik sehol?

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

M@TriX
ízlések és pofonok, én mondjuk az NFS színkavalkádjától meg Barbie-nak érzem magam 😊

Varenga
graf silány: ok, hogy mindennek van textúrája, de! Nekem úgy tûnik (nem vok színvak) hogy kevesek a színek, pedig nem csak egyszerûen az egész olyan hülyén kifejthetõen szar....Sztem sokan így vannak vele!
Ami nagyon bejön, hogy belsõ nézetben tükrözõdik az ablakon és a bukócsövön a környezet.

M@TriX
ezt azért is gondolom, mert ekkora baklövést az Invictus sem lõne, ugyanis az AI is ki lett emelve szépen...

M@TriX
jaja, valszeg az AI-é is szépen lelassul és megcsúszik sztem, de ezt majd 20-a után tudjuk meg...

na jo, latom hiaba volt a smile a hozzaszolasom vegen...

de:
1. Az FFBrol nem is volt szerintem vita, hogy nem tul jo.
2. nem ketlem, hogy jol ismered a beallitasokat, de az elozo hozzaszolas alapjan ugy ertettem, az a problemad, hogy 'veszodni' kell a beallitasokkal(jatekbeli), hogy valosaghu erzest adjon.
3.nem neztem a TRD1-et, de en nem latom hogy az tipikus csalas, hogy megfogja a fu a kocsit(szerintem a fu alatti fold kemenysegetol fugg). Az mar tenyleg csalas, hogy a te kocsidat megfogja az AI-jet pedig nem. De erre nem tudom, hogy honnan vettel peldat a CRC-bol...

b-type
az elsõn már 'háromkerekezik' 😊
a Replay-nál látszik azért, hogy nagyon jó a környezet..a felülnézetin bámészkodtam.
a sisakon is vissztükrözõdik a táj..monjuk ez sztem nem kell.
sztem nagyon jó ez a játék, kell rajta javítani, fõleg az ívtartáson való viselkedést...egyszerüen mászik lefelé, néha megszúródik az eleje és akkor szépen fordul, de nagy sebességnél soxor mászik, és olyan mintha hátul lenne a motor, nagyon gyorsan átcsóválja magát, és ezért nehéz fogni amikor már megindul a hátulja.. 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Panther
De itt nem az autót állítod be, hanem valszeg majd a játékban kell turkálni, hogy optimalizáld egy kicsit a gépedre, hogy az FFB megfelelõ legyen. Hidd el, én elég jól ismerem a beállításokat, benne vagyok az ETCC ligában, rengeteg szimulátorral mentem már.

Nem értem, hogy jön ide, hogy van-e a fû a Nascar Racingben. De persze, hogy van. rengeteg nem oválpálya is van hozzá. De menj Watkins Glenben, ott van kavicságy, meg homok is. 😊)))

Ha megnézted a TRD1-et annak idején, ott alkalmazták ezt a tipikus csalást: a te kocsidat azonnal megfogta a fû, az AI bezzeg gyorsabban ment füvön, mint az úton. Csússzon az utó az útviszonyöoknak mefelelõen, de nem normális, ha egy trigger ilyenkor lefogja az autó teljesítményét.

Na de mind1, a lényeg, ez nem az én játékom.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

b-type
pár sztemjó kép:

egy kép az idõkrõl..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

igaz, hogy nem lattam, mert alapbol nem jon be nekem a stilus, csak nevebol itelve gondoltam, hogy talan nascar racingrol szol😉

JuanG
persze, meg van egy csomó nem ovál pálya hozzá 😊...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

M@TriX
amúgy nekem az is tetszik, hogy az aszfalt végre nem egysíkû, kissé változatos textúrák és huplik is befigyelnek...

M@TriX
jah, elképzeléseim szerint olyan lehet kb. a fû, át lehet rajta menni, de kisebb kormánymozdulatra csúszás van. szóval ha a sebesdségredukciót kivesszük, akkor jó lenne a CRC vezió

"NR2003-ban fu?"
Hmmmm, ezek szerint nem is láttad a NR2003-at?

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Gregorius
Jaja, én is írtam, reméle figyelnek! Mert így azért tényleg rezeg a léc. Jól esne egy kis megnyugtatás, hogy lesz ez jobb is, mielõtt megveszem.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Nem igazan ertem, hogy miert lenne tipikus(!) arcade(?) csalas, ha fure mesz akkor bizony lassulsz, persze a mertek az kerdeses lehet...
NR2003-ban fu?

egyebkent azert kell allitgatni szerintem, mert egy szimulatorrajongo inkabb veszi a faradtsagot, hogy beallitgassa az autojat, mint egy arcaderajongo. Igy a celkozonseg nagyobb lehet. Ha eleve nehez iranyitani es szim, akkor az arcade rajongok nem veszik meg. Igy viszont az arcade rajongo is veheti, meg a szimes is, ha veszi a faradtsagot...

b-type
ja.
a fékeket, és a nyomtávszélességet mindig újra és újra be kell lõni, mert akárhányszor fõmenû mindig visszaáll, minden más marad ahogy állítottam, de ezek visszállnak. 😞

I-NoVa
Na meg egy demopatchet, mert akárhogy is bizonygatják a készítõk, hogy ez mennyire jó játék, inkább a saját szememnek hiszek mint nekik. A fullt meg nem veszem meg, amíg nem kapok egy tényleg jó játékot a pénzemért.