6775
-
szép lesz... -
Királyfenék! Hát ez LOL
-
Letölthető a Gallardo Beta V1.0 a DEMO-hoz.
-
A következő várható autó részemről.
Koenigsegg CC8s
Így első látásra fura lehet, de jó lesz hidjétek el. -
Van benne LAN? Ez nekem is új! 8O -
hát ez nem egészen igaz, LAN azaz multi van benne és a külföldi lapnak adott infókban már szerepel az online lehetőség. Lehet elértelmezése a lapnak és nem igaz, de meglátjuk... -
Igen, úgy lehetne megfogalmazni, hogy az a legnagyobb baja, hogy nincs benne multi. :) -
EVO VI BETA (for DEMO) -
tessék -
hello. kijött már a crc? ha igen egy "híres" linket nyyomjatok már ki -
Jaja! Nem rossz! ;) -
morgo #2544 hali! nem es igen:)szivesen.. -
hali! multi van benne? és jó? :) köszi a válaszokat.. -
na hogy fokozzam még ahangulatot találtam egy nagyon jó Ferrari modellt:
link: letöltés
kép:
-
Ezért jó, hogy létezik a Skype is... hehe -
Na én is képelek.
-
de már megy, de nem volt jó. -
mér neked se jó az msn?
-
oh alakul! (be sz*rt az msn-em 

-
-
-
szal' ne offoljunk :),
ha valaki szeretne valami autót annak csak a belinkelt nevét adja meg; de ne többtexturát használó játéból legyen pl.: GTA:WC
Készülget az EVO VI, majd valami kamu nevet kitalálok neki, képek meg hamarosan, február 28. után minden 'más' lesz :P -
Nincs.Amíg nem lesz benne multy addig biztos, hogy kimarad az életemből. -
Megvan már a game neked??? -
A Racer Xtremes cuccokat ide írjátok topic -

-

Sot, linkelek meg oldalakat, talan segit:))
Racer HomePage
Racer SubPage
Racer-Xtreme (Cars, Tracks, Utils ect.) -
Ha jól tudom még a fullhoz nem jött ki a patch, csak a demóhoz. -
Nem azon akadt ki, hanem ezen:
"Én a játkot nem találtam se DC-n se warezon. Na mind1. Aki tud róla valamit az privizzen rám."
Leírta, hogy:
"Hasonlo stilusu fejlesztes mint az LFS vagy a netKar, csak ez "lassabban" halad es ingyenes maradt."
És még be is linkelte a #2521-ben a full verziót. -
Sziasztok!Bocsanat a hulye kerdesert de lentebb olvastam hogy a jatekhoz kijott egy patch!Nekem nemreg jott meg a jatek es szeretnem feltenni a patcht de az invictus live nem talal frissitest!Segitsegeteket elore is koszonom! -
Látom kiakadtál a Mustangon, de egyelőre nincs kilátás rá 

-

#2519, #2521 -
Én a játkot nem találtam se DC-n se warezon. Na mind1. Aki tud róla valamit az privizzen rám.
A lényeg: Azok a kocsik amik ehez a játékhoz vannak igen faszák. mint ez is:
A modell elég jó ki van dolgozva, importálással sincs gond, de egy mégis van.
nem egy texturából áll a kocsi és itt a Mustangnál is csak a kaszni 2 texturából a belső pedig 3-4 texturából áll. Ezt valahogy egybe kellene hangolni és akkor tuti lenne, mert vannak jó kocsik. -
-
Akkor tessek, lehet tesztelni.:)) Most mar teljesen jo, van AI (bar erdekes), online, host, sok auto es palya.
Racer 0.52r79 Beta FULL
Ferrari Dino 246GT (1969) -
jah régebben néztem akkor még csak 1 autó volt és egy pálya :)
úgyhogy talán ideje, hogy megint rápillantsak... ;)
szépek a verdák... -
Azert erdemes egyszer a Racer-t is kiprobalni, aki meg nem tette meg. Hasonlo stilusu fejlesztes mint az LFS vagy a netKar, csak ez "lassabban" halad es ingyenes maradt. De nagyon komoly hattere van, foleg a tucat auto-fizika konyv, amibol dolgozik;)) Az hogy milyenre sikeredett, az mar teljesen szubjektiv...;) Annyival tobb mint a masik ketto, hogy ehez teljesen ingyenes es egyszeru az auto- es a palyaszerkeszo resz is. Nem hiaba van hozza majd' 200 auto es ~60 palya. -
-
Tessek, 2 Racer kep, hogy en is "szetbarmoljam" a topic-ot;)))
-
amúgy ez a link elég jó, (http://www.racer-xtreme.com/car_index.php) de persze csak akkor ha a jelnelegi DevKIT-el olyan egyszerqen megoldhao a beimportalas mint a HP2bol...
mert arra emlekszem, amikor keszitettema riportot akkor Tamas elmondta, hogy egyszeruen pl a Racerbol siman lehet majd atpakolni verdat, de uj DevKIT tudtommal meg nincs kinnt. :)