Cross Racing Championship
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy belga, ket angol, egy sved, egy lengyel, egy magyar, ket ismeretlen...
nyilvan ugy gondoltak, hogy mindegy milyen, csak magyar legyen, ugye!?
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
ez azert nem igaz.
Ehhez is 100% elfogultan álltam hozzá a demo megjelenése elõtt, a legutolsó SLR patch után, mivel nagyon hangoztatták, hogy most aztán igazán megmutatják. Az elfogultságom 10 perc játék után a semmibe veszett, és lehet, hogy a CRC2 patch 6-ig vissza sem tér.
Az engine jobban sikerült, mint az eddigiek. A játékötlet jó. A fizika inkább csak elmegy, nem sikerült eltalálni az arcade és a szimulátor között a helyes arányt. A törés... ha nem lett volna ezelõtt egy SLR, jónak nevezném. De volt. A beállítások rendben. És itt a DE. Még mindig tele van nagyon amatõr koncepciós hibákkal a játék. Még ha a fizikai engine licenszelhetõ lenne, azt mondhatnánk sebaj, ez is egy nagyobb techdemo. Még mindig úgy tûnik, hogy minden lelkesedés elmegy a fizika, grafika párosba, és ezt egy élvezhetõ játékká összegyúrni már csak kötelezõ nyûg, apróságokon úszik el a hangulat. Hiába gyönyörû a belsõ nézet, ha az év legrondább kézmodellje markolja a kormányt elvonva a figyelmet az egészrõl. Hiába lehet jól beállítani az irányítást, ha az alapértelmezett használhatatlan. Hiába a legjobb fizikai modell, ha egy elég bizarr arcade szintûre van butítva, és hiába a kidolgozott egymásra ható törésmodellezés, ha a ez csak egy dobozra hat esetenként 1-2 rátett aprósággal. Ezek ugranak be azonnal úgy, hogy már vagy 14 órája nem láttam a progit, de nem csak ezek zavartak nagyon.
Felhozhatom még az ellenfelek repair használatát problémaként, nekem nem tetszik, hogy komoly törést kockáztatva az elsõ helyért küzdve leszorítom az ellenfelet egy szakadékba, aztán miután újra sikerül egyenesbe jönni, már sértetlenül üldöz.
De hogy ne csak az én kissé keserû véleményem legyen itt, idézgetek egy másik fórumból:
"megnéztem a filmet amit még régen leszedtem.. és meghozta a kedvem..na mondom még1x hátha most jobb lesz.... de nem még rosszabb volt"
"probáltam valami szép esést produkálni de nem ment"
"inkább ki se adták volna.. oh remélem a full 20x ilyen jo lesz
de 1ébként hogy van ez hogy csinálják a játékot és ki akarnak adni egy demot és látják hogy xar mert ok is emberek és kiadják.. ennyire elfogultak a mûvükkel szemben?"
" Én sajna ennyire nem tudtam szemûgyre venni, mert már igy is a hányás kerülgetett tõle.. "
"Szvsz van 1-2 apró nagyon szép grafikai megoldás
De amúgy tényleg szégyen. Irányítás/kamera egy nagy
Hát, nem épp egy game of the year idézetgyûjtemény. Max a pixeleffekteket dícsérték elvétve, egyébként csak és kizárólag negatív vélemények vannak róla mindenhol. Már aki hajlandó volt megnézni, volt aki a feltelepülõ starforce driver láttán uninstallálta azonnal egy sf cleanerrel követve. Én feldobtam egy döglõdõ (kattogós maxtor) vinyóra egy XP-t, azzal néztem meg.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Forza.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Warez-hez meg nem jár support sehol...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ha nem lenne semmi hiba a játékban, akkor nem szóltam volna semmi negatívat.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Sajnos tévedsz.
Mint már említettem NFS-Porsche. Nem amirikai, nem csicsás színvilág.
SL,SLR-nél még "jó" volt ez a színvilág, de azért valdd be, hogy a CRC-tõl sokan többet vártak ezen a téren is....
- A hibákat javítjuk (javítottuk), és jó pár játékmódot és még egy pár meglepetést is készítünk, melyek hamarosan letölthetõek lesznek (persze a fullhoz)
- Ottó kollegánk pedig 1:36.489 idõt futott a versenypályán.
A színvilág nemcsak az amerikai csicsához képest fakó. Ha egy tetszõleges erdõbe elmegyek fotózni, akkor is élénkebb színeket fogok látni. Túllõttetek a célon, ez van.
Ezt csak azért mondom, mert nemtom. Szóval, lehet bítelni!
(nekem nem sikerült) Egyszer lementem 1:40 alá de csak épphogy és csak véletlenül... <#buck>#buck>
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Akinek nem, az azért mert nekik túl egyhangú a színvilág. Nem NFSU2 csicsa.
Meg vannak problémák a FFB-el, mert lusták beállítani.
Naggyából ennyi.
Þór vígi þessi rúnar
Valaki lenne olyan kedves, hogy leírja mi történd vasárnap óta?Látom kijött a demó, de nincs idõm elolvasni az elõzõ 350 hozzászólást és jó lenne, ha röviden vki összefoglalná aviszhangját.
Thx!
Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu
A színvilág nekem szintén tetszik, szvsz sokkal "életszagúbb" mint amiket eddig láttam...
Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu
SZVSZ meg örülnék is neki, hogyha az Invictus csapata olvasgatná a fórumot és valahogy korrigálnák a problémákat....
Invictus!
Miért csak a környezet tükrözõdik mindenen? Az ember és kocsi belseje miért nem látszik sehol?
Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu
Ami nagyon bejön, hogy belsõ nézetben tükrözõdik az ablakon és a bukócsövön a környezet.
de:
1. Az FFBrol nem is volt szerintem vita, hogy nem tul jo.
2. nem ketlem, hogy jol ismered a beallitasokat, de az elozo hozzaszolas alapjan ugy ertettem, az a problemad, hogy 'veszodni' kell a beallitasokkal(jatekbeli), hogy valosaghu erzest adjon.
3.nem neztem a TRD1-et, de en nem latom hogy az tipikus csalas, hogy megfogja a fu a kocsit(szerintem a fu alatti fold kemenysegetol fugg). Az mar tenyleg csalas, hogy a te kocsidat megfogja az AI-jet pedig nem. De erre nem tudom, hogy honnan vettel peldat a CRC-bol...
a Replay-nál látszik azért, hogy nagyon jó a környezet..a felülnézetin bámészkodtam.
a sisakon is vissztükrözõdik a táj..monjuk ez sztem nem kell.
sztem nagyon jó ez a játék, kell rajta javítani, fõleg az ívtartáson való viselkedést...egyszerüen mászik lefelé, néha megszúródik az eleje és akkor szépen fordul, de nagy sebességnél soxor mászik, és olyan mintha hátul lenne a motor, nagyon gyorsan átcsóválja magát, és ezért nehéz fogni amikor már megindul a hátulja.. 😞
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nem értem, hogy jön ide, hogy van-e a fû a Nascar Racingben. De persze, hogy van. rengeteg nem oválpálya is van hozzá. De menj Watkins Glenben, ott van kavicságy, meg homok is. 😊)))
Ha megnézted a TRD1-et annak idején, ott alkalmazták ezt a tipikus csalást: a te kocsidat azonnal megfogta a fû, az AI bezzeg gyorsabban ment füvön, mint az úton. Csússzon az utó az útviszonyöoknak mefelelõen, de nem normális, ha egy trigger ilyenkor lefogja az autó teljesítményét.
Na de mind1, a lényeg, ez nem az én játékom.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Hmmmm, ezek szerint nem is láttad a NR2003-at?
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
NR2003-ban fu?
egyebkent azert kell allitgatni szerintem, mert egy szimulatorrajongo inkabb veszi a faradtsagot, hogy beallitgassa az autojat, mint egy arcaderajongo. Igy a celkozonseg nagyobb lehet. Ha eleve nehez iranyitani es szim, akkor az arcade rajongok nem veszik meg. Igy viszont az arcade rajongo is veheti, meg a szimes is, ha veszi a faradtsagot...
a fékeket, és a nyomtávszélességet mindig újra és újra be kell lõni, mert akárhányszor fõmenû mindig visszaáll, minden más marad ahogy állítottam, de ezek visszállnak. 😞