6775
-
Mi a demot moddoljuk 

-
Vlala #2594 Így le lennék maradva? Most kaptam a demót... Ti meg már moddoltok? Úgy tűnik, akcióba fog lépni a januári fizum... -
hát sztem a modell béna...
de a merdzsó az állat!!! kell... ;) -
a pözsó néz ki a legemberközelibbnek:) -
möhö :DD
ez aztán targa a javából! :)))) -
En is "csinaltam" egyet:)))
-
Most majd ezek közül valamelyik kocsi kerül be a játékba. A modelelk kidolgozotságától függ majd.
Pugeot 406
Ferrari F40
Drag Bug
Dodge Charger
Több részletesebb képek itt -
Tegnap délután unatkoztam kicsit.
-
Nem te "romlottal el";))
En is versenyezgetek, es ha egy 2 oras folyamatos versenyen el birok terelgetni egy NR-t, GPL-t, LFS-t, GTR-t - s szerencsere hibanelkul - akko rtalan nem csak bennem van itt a hiba:))))))))
Tuti hogy valami nincs jol, de szerencsere tudjak, dolgoznak rajta. Az EU vegleges megy teljesen uj - vagy legalabbis erosen modositott - autokezelessel jon ki (az hogy ez most (csak) a kezelese, mozgasa, fizikaja stb. azt nem tudom;DD). -
Kormány
Segítségeket nagybátran minimálisra vettem
Hardver 2D a hang
Patch van
Körülbelül ugyanzok a vezetési tünetek, mint nálad.. kicsit megnyugodtam. végülis LFS-ben már végignyomtam pár bajnokságot/kupát, GTR-t RBR-t is nyűvöm, reméltem hogy nem én romlottam le ennyire...:) -
Ez mind szep es jo, csak en kicsit masra gondoltam:)) Pontosabban: kormany, full FFB, belsonezet, NO help, manualis valto es kuplung. Ennel azert kell mar gepeszkedni, es elo is jonek a hibak rendesen;)) -
Én full gázal megyek a enyhe ívű kanyarokba és csak épp hogy egy pillanatra nyomom le a jobb vagy bal gombot!(ha nem nyomod a gázt rosszabb) Erősebb kanyarokba fék és ott se sokáig tartom lenyomva az irányító gombokat!(én ritkán fékezek a pályákon, álltalába tövig nyomom a gázt, a Corus és a Buggy nem ér semmit! A Qadro AD a kedvencem azzal tolom! De minél nagyobb a tengelytáv anál jobb az irányítás) -
Valami okos ember nem tudja, hogy hogy lehet a kereket könnyen beállítani?? Mert most raktam be új kereket és mindig üt. Max-al meg elég izés beállítani. A scriptekbe meg nem találtam olyan lehetőséget amivel be lehetne könnyen állítani. -
- Mivel jatszol? Bill vagy kormany?
- Segirsegek?
- A hangoknal allitsd Hardware 2D-re. Ha nem 3D-s vagy alaplapi hangkartya, ott meg lehetnek erdekessegek.
- Patch-et letoltotted? (v1.01 Invictus Live!) Abban van nehany kormanyzas allitasi lehetoseg, sokat segit.
De ettol fuggetlenul, sajnos meg mindig eleg furcsa;( A Corus-szal keptelen vagyok menni, a tobbi ugy-ahogy.
- Nagy ivu kanyarban szep lassan atbillen, megcsuszik, megfoghatatlan.
- Kis gazelvetelre vagy mninimalis fekezesre azonnal korbefordul.
- Sulyathelyezodest, megcsuszast padlofekezessel nem lehet megfogni, mert nem hogy beallna az auto a megcsuszas iranbyaba, hanem azonnal korbe fordul vagy ketszer:))
(Valami oldaltartasi-gorduloellenalasos-lengescsillapitos-rebumpos-mittudomen-lehetahiba:DDDDD)
A veglegesben ezek javitva lesznek, vagy modositva, addig is mint himestojassal ugy kell banni neha:))
De erdemes allitgatni (tuningolni) az autot, mert azokat viszonylag jol kezeli. Valamennyit segit, hasznal, vagy legalabbis mas a helyzet:) Foleg az aszfaltos reszeken problemas, a tobbin azert lehet neki kenni rendesen;PPP
Vezetesi stilussal is lehet rajta segiteni. En pl.: minimalis gazelvetel, minimal fekezes, gaz-fek egyszerre es folyamatos manualis kuplunggal jatszas;))))
-
vajon, mit kellene beállítanom, hogy legalább valamilyen szinten irányitani tudjam a játékot? :(
kipróbáltam, hogy szinte lépésben mentem egy kört, és még úgy is volt olyan hogy dobott egy piruettet a kocsi, egy felettéb enyhe ivű kanyarban. semmi hirtelen mozdulat, semmi plusz gáz kanyar közben, ez meg kipördül. mentem vagy 20-al.
más: a hang az másnál is olyan gáz? elindulok, valami halk szaggatott zümmögés, aztan csak susogás, aztan megint zümmög... általában lehalkítom, hogy még éppen halljak valamit. -
meg nagyobb a kecsáp is ? ;) -
jaja, persze a max beállításokhoz az effektek is hozzátartoznak, de mindenképpen a procicserét javaslom inkább, a 9700-es kari még vígan elmegy, ha nem vagy maximalista...
a verseny végéken én is szoktam hibázni, de a következőkre vezetem vissza: ha jól tapasztaltam, akkor AI az utolsó kör(ök)ben agresszívabb szeretne nyerni és ezért nagyobb a nyomás és a hibalehetőség. Meg izgulok hogy mindjárt nyerek.. aztán nem ;) -
vááá. a harmadik pályánál tartok, de 1xűen nem tudom megnyerni a versenyt. az utolsó körig vezetek és ott mindig elszállok valahol. és nem is megyek gyorsan. kicsit bemozdítom a kormányt és már ki is pördült.
nem mondom hogy nem anyáztam bele a nagyvilágba párszor.
de azért tetszik :)) -
gondolom ha van egy Ati R9700-esem, meg egy 1.2GHz-es AMD-m, akkor a kettő közül a procit kéne kicserélnem a maximum beállítások felé szeretnék konvergálni... -
patchben elérhető lesz, szerintem. -
most vettem meg a játékot. a demo nagyon bejött :) remélem a teljes is tetszeni fog...
vajon, ha kiadják a hollandok(?), akkor a multi elérhető lesz az itthon megvett verzióhoz is, vagy az egy teljesen más edition lesz? -