Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NzzN
Lesz multiplayer demo? Mert LANon szívesen kipróbálnánk, hogy lehet-e benne olyan élvezetes versenyeket nyomatni mint LFS-ben. Szerintem több embert tudna maga mellé állítani a progi, ha lenne benne multi.

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

,,Annyit jó tudni, hogy ellentétben a többi játékkkal itt autómatikusan nem tekerõdik vissza a kormány, azaz nincs "játékszervó". Egy kanyar után vissza is kell csûrni a kormányt, ha nem akarjuk megkarcolni a kocsinkat."

Én úgy tudom, hogy pont szervókormányos autókban kell visszacsûrni a kormányt egy kanyar után😊

A probléma az, hogy a kormányon nem érezni a valóságban tapasztalható centrifugális és oldalerõk hatását...

Bocsánat, hogy megint a Live For Speed-del példálódzok...Ott logikus az, hogy álló helyzetben az elfordított kormány nem tér vissza középállásba. Viszont ha az ember elindul az autóval, elkezd hatni az út a kerekekre, és azok értelemszerûen a fizika törvényeinek engedelmeskedve egyenesfutásra akarnak törekedni. Menet közben pl. egy jobb-kanyarban jobbra kormányozva érezhetõ az erõ-ellenerõ hatás, azaz
a kerekek "szeretnének" újra egyenesen haladni, és a kormányon balra ható erõ érezhetõ. Ezért fantasztikusan jól uralható az autó, élvezetes sikánokon keresztülhajtani, jól érezhetõ az alul és a túlkormányozottság, az élvezet versenyezni.

Carlos azt írta, hogy a CRC irányítása billentyûzetre lett optimalzálva, mert az átlag usernek nincs FFB-s kormánya...De azért a többiekre is jó lenne ha gondolnátok!
Nos én nem tartom magamat átlag usernek, a félhavi fizetésem ráment egy Logitech MOMO Racingre, és legfõképp nem vagyok lusta f@szláma; -sokat teszteltem a különbözõ beállításokat, de csak annyit tudtam elérni, hogy a kerékvetõk, falnak ütközések, és az egyéb ilyen számomra jelentéktelen effektek jelentkezzenek...Sehol egy fékezéskori súlypont áthelyezõdés, vagy pl. bal-jobb kanyarkombinációban érzékelhetõ kormányerõk.

Mindenesetre az biztos, hogy legközelebb komolyabban kellene foglalkozni a bétateszterek bevonásával (Pl.: Toya, Alexease bizonyára hasznos segítség lenne e téren)

b-type
sztem megveszem ezt a játékot.
nyomom-nyomom...egyre jobb,filózgattam, hogy ne-e önámítok, de nem hiszem, mivel külön oprendszeren van, tehát elég macera mindig újraindítani a gépet, mégis megteszem negyed óránként mert karikázok vele..😄DD,
és tutter lesz hozzá ez meg az..
kicsit több setup kellene(legalább a merevítés, gumiterpesztés elõl-hátul), ezen a pályán pl. mindjárt az elsõ dõlt kanyarba nem lenne mindegy.
amugy nincs benne semmi ami különösen idegesítene

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

NzzN
Amikor még Off The Roadnak hívták az Insane-t akkor nem örültem annyira a hosszú fejelsztési idõnek 😊.A Terep2 után nagyon kellett valami ami továbbviszi azt a fajta játékmódot. Az Insane volt az elsõ játék amit annyira vártam, hogy egyfolytában azt lestem a neten, hogy mi új van róla. Akkor ez még csak úgy ment, hogy internetkávázóban drága pénzért nézegettem, hogy mire kell még éveket várnom.

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

b-type
ehh..végre megvan a '39..igaz buktam kerek 8tizedet 😞

és a sárkány..

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Carlos
Egyetértek!

Þór vígi þessi rúnar

meg is látszott rajta! nagyon jo, szép munka!

Carlos
<#lookaround>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Jaja...Azt két és fél évig (majnem 3) csinálták.

Þór vígi þessi rúnar

Törölt felhasználó
Ezzel egyedül vagy szerintem 😊))
Insane volt eddig a legjobb!<#worship><#eljen>

még ma is elcsodálkozunk a barátokkal egy-egy lan meccsen. nagyon jol meg volt csinálva! minden ott volt! graf, fizika, minden! mai napig a kedvencem. emléxem.. régen.. Off the Road néven jött volna ki 😊

Carlos
Ja. Az a fura, hogy én IMÁDOM a MG-t.
Végigtoltam legalább 50x. Nemtom. Nekem nagyon tetszett.
Azóta is MG fanatic vagyok. Az epizódokat is töltöm ezerrel.

Þór vígi þessi rúnar

Törölt felhasználó
A kedvencem akkor is a Monster Garage címû mûvük, amit a gamespot például csodálatos 3.3 -as (ha jobban tetszik 33%-os minõsítéssel illetett) szóban pedig a BAD jelzõvel látták el.
Jó érzés lehetett látni.
Varenga
Akit én is megbántottam ezzel, annak sorry nem állt szándékomban, de a tények, tények maradnak, fõleg nem az Invictus-t akarnám megsérteni
aki az egyik legjobb autós játékot dobta anno piacra és rengeteg "örömet okozott vele.
Még nincs késõ rendbeszedni a gamét, max. várunk még rá amíg fullosabb nem lesz.
Én szurkolok az Invictus-nak és szeretném, hogy sikerük legyen már végre ennyi "szenvedés" után.
Hajrá Invictus! Peace

Mármint kizárólag azt, egy tech. demoval.
Megint ott tartunk, hogy licenszelhetõ engine-t kellett volna írniuk. Szerintem.
Amugy komolyan mondom most sajnalom az Invictust. Megint nem jott be. Pedig meg az SL utan is picit bizakodtam, hogy talan erre tobb idot szannak es rajonnek, hogy nem csak engine-t kell irni hanem jatekot is. Arra pedig nagyon ritkan eleg 1 ev.

Picit az hozzaallasal lehet gond. Az elso SL patchben is az elso helyen az ujonnan beepitett Pixel Shader volt a fontos nem az hogy a game meg a patch utan is hasznalhatatlan.

Carlos
Neked is igazad van! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ebben igazad van! Hibáztam, de beismertem és megtettem a szükséges lépéseket!

Þór vígi þessi rúnar

I-NoVa
Érthetõ, néha én is baltával kergetem a tesztereket, mikor félkultúrált módon kijelentenek valami nem szépet hamarosan megjelenõ játékomról. Azért fórumon figyelj oda, több rajtad a felelõsség itt, mint azokon, akikbõl árad a tömény fika.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Pont te beszelsz? Aki az ASK forumaban alapbol magasrol es lenezoen kezdte elso hozzaszolasat. En a helyedben csendben maradnek ilyenkor.

gyraph
Szerintem Carlos azokra ertette, akik csak fikaznak es raadasul penetrator modjara. Akik kulturaltan leirjak akar negativ velemenyuket, azoknak szerintem felesleges magukra venni.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Carlos
Akkor ezúton kérek elnézést mindenkitõl, akit esetleg megbántottam az #1542-es hozzászólásban!
Kicsit felment a pumpa!
Mindenkitõl bocsánat, akit megsértettem bármilyen formában!

Þór vígi þessi rúnar

I-NoVa
Még saját véleménynek sem túlságosan elfogadható. Mint játékfejlesztõ, elsõsorban a jövõ havi számlák és kajapénz megkereséséért (realista vagyok, ez van), másodsorban a játékosokért dolgozol. Mint teszter, méginkább felelõs vagy azért, hogy a kimenõ anyag valóban hibátlan, élvezhetõ termék legyen. Nem visszatámadni kéne, hanem levonni a tanulságot mások véleményébõl, végülis õk a végfelhasználók.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

De te itt a csapatot képviseled véleményem szerint.
Valahol téged is meglehet érteni, hiszen egy éves munkátokat szidják néha útszéli hangnemben.
De nem jó megoldás ha ezen a szinten válaszolsz, számomra legalábbis baromi kellemetlen meglepetés volt az #1542-ben olvasható nézet 😞

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Carlos
<#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

gyraph
Ja ok, nem vagtam, hogy brotherre erted. 😊 Amugy szpik inglis meg minden.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Carlos
haver, ilyesmi.
Amerikai brother szóból.
Olyan, mint a M8 (Mate) (szintén havert jelent)

Þór vígi þessi rúnar

gyraph
Csak tudnam miaz a bro....

Carlos
Ez csak a saját véleményem, az Invictus-nak ettõl eltérhet a véleménye!

Þór vígi þessi rúnar

"De egyet mondok: Lehet jobbat csinálni! Ha majd lesz az ittenieknek valami alapja más munkáját ilyen módon becsmérelni, akkor majd hallgatunk is rá."

Ez a beírás meglehetõsen érdekes, ha ez a mentalitás akkor erre nem lehet túlságosan büszke az Invictus.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

NzzN
Leírom a saját pozitív tapasztalataimat is. A grafika nekem alapjában véve bejön, sõt kifejezetten tetszik. A festés sérülése, koszolódása már az Insane-ben is nagyon jó volt, itt csak jobb lett. A füst és por a legjobb amit idáig autós programban láttam. Az autó mozgása is elég korrekt a legtöbb helyzetben. A gumihangok szerintem el lettek találva. Az AI viselkedése is ad egy kis pluszt a játékhoz(sokat löködtem erre kilökött).

Carlos
Egyetértek mindenben bró!

Þór vígi þessi rúnar

12346
aham..😊

Carlos
Ja...Mondhatni.

Þór vígi þessi rúnar

gyraph
En is azt varnam egy ilyen topictol, hogy az emberkek szepen elmondjak a konstruktiv velemenyuket a jatekrol ezzel segitve a keszitok munkajat. Ez ez elvileg olyan topic ahol erre lehetoseg van, mert ugye a keszitok is csekkoljak a topicot. A sok bitliszre szerintem nem kell odafigyelni, aki ugyis gyorsan megy vissza enefesuzni, mert az jo neki. Azert persze vannak paran akik szepen es epitojellegel le tudjak irni, hogy mi tetszik es mi nem...rajuk erdemes figyelni...gondolom ezt ti is erzitek.

I-NoVa
Vezetõ teszter. Meg volt évfolyamtárs. Alapvetõen csak kicsit nagyon elfogult a CRC-vel érthetõen, pedig nem rossz gyerek 😊.

I-NoVa
"Érted jöttünk elvtárs, nem ellened!" 😊. Nem azt írtam, hogy mindenki csak hibákat lát, de a nagy többségnek az elsõ próba egyértelmûen csak negatív élményt ad. Apró koncepcióbeli hibák, csak épp pont játékélmény szempontjából lényeges helyeken. Részemrõl azért zavar, mert tudom, látszik egyértelmûen, hogy megint egy game of the year lehetett VOLNA. Megint apróságokon múlik, megint patchelgetés, és most még egy agresszív kiadó sem áll a háttérben (legfeljebb pár agresszíven befizetendõ számla).

12346
nem szokásom nagyon ugatni, de te mit csinálsz az invictusnál? mer mintha rémlenének emléképek, hogy érdeklõdve lesed az SL-el kapcsolatos történéseket stb. most meg úgy beszélsz, mintha legalább vezetõ programozó lennél vagy vmi.

Sajnos az én kormányomon not good az FFB... <#nemtudom>
NzzN
Másik idézet ugyanonnan :

"this game is really growing on me

its actually comparable to LFS IMO although not on par it does have some really redeeming features

-mouse controlled H pattern shift = FUN!!
-lots of camera modes
-good FFB
-challenging handling - not 100% realisting but it does what youd expect it to do and is a real joy to get right
-the graphics are actually quite pretty

i know as an 1nsane fan of old ill be really looking into this game"

Carlos
Köszi, bró!
Mostmár nem igazán merek bármit is írni/mondani, mert csak megkapom érte a le***ást az itteniektõl.
Azért jó dolog, hogy Nektek dolgozunk és erre egyes emberek meg csak a hibákat látják.
De egyet mondok: Lehet jobbat csinálni! Ha majd lesz az ittenieknek valami alapja más munkáját ilyen módon becsmérelni, akkor majd hallgatunk is rá.
De amig csak fakkolni tud, addig szerintem csak magát teszi nevetségessé. Fõleg úgy, hogy egymás után hajtogatja, hogy ez sz*a az sz*r. Ha egyszer elmondja kultúráltan érvekkel alátámasztva, annak még értelme is van. De így...

Þór vígi þessi rúnar

igen, de en azzal vitatkoztam, hogy csak es kizarolag negativ velemenyek lennenek. Mert Nyiri es Nova ezt allitjak.

NzzN
Idézet a Live for Speed fórum CRC témájából:

"I like this customization and graphics but the physics arent that good. with steering help off its hard cause the FF isnt great and its way too sensitive."

gyraph
En viszont ugy veszem eszre, hogy altalaban kulfoldi forumokon jobban tetszik az embereknek es nyilvan nem azert mert magyar. Egyebkent meg nem tudom miert olyan nehez elhinni, hogy sok embernek viszont tetszik. Valakinek tetszik, valakinek nem...nem vagyunk egyformak.

Varenga
Azért az Sl sorozat nagyon jó volt sokunknak.....
Én pl. qrva sokat nyomultam vele(még ma is) mert az volt az elsõ komolyabb szerelgetõs game, még ha tele volt hibakkal akkor is.
De persze ízlések és pofonok.

mondjal egy jatekot, amiben igy szetszerelhetted az autod, es utana kiprobalhattad az utakon. Egyebkent az uj gepemen eddig egyszer nem fagyott, siman fut hiba nelkul. Persze ehhez kellettek a patchek...

Azért a BHMS-en is vannak szépen negatív beírások (pl.Flobo).

"Hiába lehet jól beállítani az irányítást, ha az alapértelmezett használhatatlan."
Nekem spec. sokadszorra sem sikerült a MOMO-hoz rendesen beállítani az irányítást. Hiába vettem le mindent 0-ra, akkor sem jó.
A "jó játékötlettel" is vitatkoznék. Van benne valami amit máshol nem láthattunk? Esetleg az átülõs fun mód... "Fun game" -nek pedig még mindig ott a FlatOut ami szvsz. fényévekkel jobb erre a célra.
Sajnálom. Én megvettem volna.
látom szépen megoszlanak a vélemények.