6775
  • M@TriX
    fizetős is jó?
    www.cdgalaxis.hu
  • streeter
    A magyar verziót nem tudod letölteni sehonnan, főleg nem fizetős oldalról. Esetleg a nemzetközi változatot, ha kiadják.
  • Zetorg
    nem lehet letölteni!
  • Zetorg
    cd-galaxisban adtak hozzá egy bögrét.
    kék színű és egy ezüst, "invictus" felirat van rajta.elég pofás :)
  • báttyó02
    hali
    már mindenhol keestem,de sehol se találom a játékot....
    honnan lehet letölteni? ha lehet ne fizetőst...
    légyszi segitsetek,és sry hogy nem olvasok vissza..
  • Ch_Slater
    hmmm. milyen bögrét? adtak mellé bögrét is? nekem nincs..
  • Zetorg
    kell a pénz...már a kormányomat is eladtam :(
  • Toya
    Igen, ez egy jogos felvetés.
  • Alexease
    Azert szerintem az europai megjelenest erdemes lenne megvarnod:) Azert lesznek benne ujdonsagok, uj handling es foleg online...
  • Zetorg
    link
  • arty
    lesz live! nélkküli pecs?

(
    csak azért kérdezem meg harmadszor, mert

1.) nem kaptam rá eddig választ ;)
    2.) utálom a netes frissitést
    3.) mi lesz, mikor 5 év mulva akarnám felpecselni, és sehol a live! ... ?
    )

Pl. nem tom mit csinálnék, ha a screamer 4x4 is CSAK netes peccselős lenne, és én a mai napig szoktam vele játszani ...

szal.. vki megszánna az infoval? :)
  • M@TriX
    jaja, ha választani kell én is inkább a DevKit-re szavaznék :)
    meg gondolom a nemz. megjelenés is most van még folyamatban... nem hallottam, hogy megjelent volna már...
  • kitamas
    Készül a magyar oldal is, csakhát a magyar látogatók csekély száma miatt nem ez a legfontosabb.
  • karikusz
    :D
  • Alexease
    Szerintem majd akkor mondj velemeny ha befejezik az oldalt, de foleg akkor, ha te is megveszed es ha egyaltalan a Magyar eladasokbol esetleg egy embernek a beret lehet fedezni az Invictusnal (bar azert remelem, hogy ennel sokkal jobb a helyzet, es sokan megvettek az itthoni megjeleneskor:D).
  • karikusz
    Főleg azért , mert magyarok készítették a játékot, és a honlapjuk angol
  • M@TriX
    nyami, szépek
  • Alexease

Download!!
  • kitamas
    CRC renders
  • Alexease
  • kitamas
    CRC cars
  • Beniboy
    ja ilyenkor jó magyarnak lenni!
  • arty
    mikor lesz önálló pecs? (live mentes) :)
  • Vlala #2612
    és még nem is a grafika a lényeg, a fizika is istenes!
    A demo első köre után tíz percig keresgéltem a fogaimat a padlón, mert szétgurultak az államból :-) Ilyenkor jó magyarnak lenni :-)
  • Alexease
    Azert ezeket a palya screenshotokat vegignezve, igencsak ott van a toppon a jatek grafikaja.
    http://www.invictus.hu/crc/tracks.htm
  • Vlala #2610
    Joyjal nem lehetne? (a kormányom mellé)
  • Vlala #2609
    tegnap vettem észre a Virtuális váltó jelentését, nevezetesen azt, hogy az egérrel is tudom tologatni a botot. Ez valami brutálnagy ötlet, nagyon tetszik!
  • streeter
    Új kerék elhejezésére nem tud valaki valami egyszerű és gyors elhelyezési módot??? Mert próbálkoztam vele, de másképp állt a kerék a "garázsba" és másképp a pályán.
  • Gregorius
    Hát, szerintem ha csak a nyelvi fájlokat kéne átírni a demo-hoz, akkor már kijött volna angolul is. Biztos tartalmazni fog még újításokat az a demó.
  • morgo
    egyebkent most akkor lesz meg egy harmadik demo is, vagy amit ott irnak, az az angol 1.1-es demo?

ha lesz meg egy demo, akkor szerintem jo lenne kiadniuk legalabb egy honappal az europai megjelenes elott, ugyanis az eddigi tapasztalatok alapjan egy-ket kisebb hiba mindig becsuszik, es akkor meg lenne ido azokat kijavitani.
  • basta002
    Télleg!! Csak kár, hogy árva topic nincs még létrehozva... :)
  • Gregorius
    P3Interactive, csak pillanatnyi üzemzavar
    Erre tessék!
  • Gregorius
    A P3International készít egy modder fórumot (nemzetközit), és nagyon örülne neki, ha a magyar modder banda indítaná be az életet odaát.
  • 12346
    ne szójjá be niga:)) akinek Szivik kell, az psszt:)
  • 12346
    hűű bázz miket nem mondasz:D úgy értettem, hogy ebben a formában naggyon gagyi. ha csak simán, mint átlag autó kerülne bele és mentesülne a lee jellemzőktől, akkor simán ok.
  • ALIENwoods
    a 'patkány' megjelenéséig várnunk kell, no meg a full is jó lenne már; csak éppen elszált a vinyóm és így állati kényelmetlen dolgozni
  • Ch_Slater
    ezek az uj autók egyenlőre csak a kinézetet változtatják a játékban ugye? vagy a tulajdonságait is?
  • Varenga
    Nah, látod milyen vagy te tudatlan! :)
    Azt se tudod mifán terem a Dodzs Cserdzser...

Szerintem is a 406 lenne kira a gammába..

Üdv.
  • streeter
    A dodge charger hogyne létezne. Hazárd megye lordjaiba is van :D Meg egy igazi amerikai izomautó.
  • 12346
    úgy gondoltam, hogy ebből a 4ből jó. a ferrari már unalmas. minden szutyok játékba beraknak minimum 500 félét, a másik kettő meg "nem létezik".