6775
-
fizetős is jó?
www.cdgalaxis.hu -
A magyar verziót nem tudod letölteni sehonnan, főleg nem fizetős oldalról. Esetleg a nemzetközi változatot, ha kiadják. -
nem lehet letölteni! -
cd-galaxisban adtak hozzá egy bögrét.
kék színű és egy ezüst, "invictus" felirat van rajta.elég pofás :) -
hali
már mindenhol keestem,de sehol se találom a játékot....
honnan lehet letölteni? ha lehet ne fizetőst...
légyszi segitsetek,és sry hogy nem olvasok vissza.. -
hmmm. milyen bögrét? adtak mellé bögrét is? nekem nincs.. -
kell a pénz...már a kormányomat is eladtam :( -
Toya #2628 Igen, ez egy jogos felvetés. -
Azert szerintem az europai megjelenest erdemes lenne megvarnod:) Azert lesznek benne ujdonsagok, uj handling es foleg online... -
link
-
lesz live! nélkküli pecs?
(
csak azért kérdezem meg harmadszor, mert
1.) nem kaptam rá eddig választ ;)
2.) utálom a netes frissitést
3.) mi lesz, mikor 5 év mulva akarnám felpecselni, és sehol a live! ... ?
)
Pl. nem tom mit csinálnék, ha a screamer 4x4 is CSAK netes peccselős lenne, és én a mai napig szoktam vele játszani ...
szal.. vki megszánna az infoval? :) -
jaja, ha választani kell én is inkább a DevKit-re szavaznék :)
meg gondolom a nemz. megjelenés is most van még folyamatban... nem hallottam, hogy megjelent volna már... -
kitamas #2623 Készül a magyar oldal is, csakhát a magyar látogatók csekély száma miatt nem ez a legfontosabb. -
:D -
Szerintem majd akkor mondj velemeny ha befejezik az oldalt, de foleg akkor, ha te is megveszed es ha egyaltalan a Magyar eladasokbol esetleg egy embernek a beret lehet fedezni az Invictusnal (bar azert remelem, hogy ennel sokkal jobb a helyzet, es sokan megvettek az itthoni megjeleneskor:D). -
Főleg azért , mert magyarok készítették a játékot, és a honlapjuk angol
-
nyami, szépek -

Download!! -
kitamas #2617 CRC renders -

-
kitamas #2615 CRC cars
-
ja ilyenkor jó magyarnak lenni! -
mikor lesz önálló pecs? (live mentes) :) -
Vlala #2612 és még nem is a grafika a lényeg, a fizika is istenes!
A demo első köre után tíz percig keresgéltem a fogaimat a padlón, mert szétgurultak az államból :-) Ilyenkor jó magyarnak lenni :-) -
Azert ezeket a palya screenshotokat vegignezve, igencsak ott van a toppon a jatek grafikaja.
http://www.invictus.hu/crc/tracks.htm -
Vlala #2610 Joyjal nem lehetne? (a kormányom mellé) -
Vlala #2609 tegnap vettem észre a Virtuális váltó jelentését, nevezetesen azt, hogy az egérrel is tudom tologatni a botot. Ez valami brutálnagy ötlet, nagyon tetszik! -
Új kerék elhejezésére nem tud valaki valami egyszerű és gyors elhelyezési módot??? Mert próbálkoztam vele, de másképp állt a kerék a "garázsba" és másképp a pályán. -
Hát, szerintem ha csak a nyelvi fájlokat kéne átírni a demo-hoz, akkor már kijött volna angolul is. Biztos tartalmazni fog még újításokat az a demó. -
morgo #2606 egyebkent most akkor lesz meg egy harmadik demo is, vagy amit ott irnak, az az angol 1.1-es demo?
ha lesz meg egy demo, akkor szerintem jo lenne kiadniuk legalabb egy honappal az europai megjelenes elott, ugyanis az eddigi tapasztalatok alapjan egy-ket kisebb hiba mindig becsuszik, es akkor meg lenne ido azokat kijavitani. -
Télleg!! Csak kár, hogy árva topic nincs még létrehozva... :) -
P3Interactive, csak pillanatnyi üzemzavar 
Erre tessék! -
A P3International készít egy modder fórumot (nemzetközit), és nagyon örülne neki, ha a magyar modder banda indítaná be az életet odaát. -
ne szójjá be niga:)) akinek Szivik kell, az psszt:) -
hűű bázz miket nem mondasz:D úgy értettem, hogy ebben a formában naggyon gagyi. ha csak simán, mint átlag autó kerülne bele és mentesülne a lee jellemzőktől, akkor simán ok. -
a 'patkány' megjelenéséig várnunk kell, no meg a full is jó lenne már; csak éppen elszált a vinyóm és így állati kényelmetlen dolgozni -
ezek az uj autók egyenlőre csak a kinézetet változtatják a játékban ugye? vagy a tulajdonságait is? -
Nah, látod milyen vagy te tudatlan! :)
Azt se tudod mifán terem a Dodzs Cserdzser...
Szerintem is a 406 lenne kira a gammába..
Üdv. -
A dodge charger hogyne létezne. Hazárd megye lordjaiba is van :D Meg egy igazi amerikai izomautó. -
úgy gondoltam, hogy ebből a 4ből jó. a ferrari már unalmas. minden szutyok játékba beraknak minimum 500 félét, a másik kettő meg "nem létezik".