Mivel töltöd az idei nyarat?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Rovinjban már voltam, az egyik legszebb Horvátországi város.
Infóa városról : http://www.croatia.hr/
hová utazna? =>külföld=> Rovinj (H.ország),
Hotel Monte Mulin, júl 3-tól, 59990/fõ.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
War. War never changes.
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
és minden más egészségre káros dolog, mer menõõ..
egyébként dolgozom D:
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Szóval szerintem nem egy nagy összeg.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
mondjuk ha ottlax az mar mas teszta
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
---meg 5 het mig lekerul a gipsz a labamrol.Mert ugye focizok en hulye.
Be van tervezve pár fesztivál, 1 hét nyaralás hajdunánáson haverokkal, amugy meg ülök a gépelõtt és kockulok 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."