Mivel töltöd az idei nyarat?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BADE
A Beach House megnyitott már?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

nemcsakfeel
reméljük lesz ott is jégverés meg mi a faszom.

*hihi ** *

Tufa16
Én is 10 fele megyek reggel valahova haverokkal az egyik srác nagyfaterjának a nyaralójába, valahogy a kisduna mellet. Kira lessz! 7en megyünk!
Beb*szás a köbön!

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Factor_007
ilyen szar idõbe valóban király lesz

holnap indulok 6:50-kor a balatonra!!!!!!!!!!!
Király lessssssssssssssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!4

elbasztam!

Igy

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

valami ilyesmi😊

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

ollie
dolgozni fogok!!!

nemcsakfeel
még szopok amíg nem lesz meg a szigorlat. fucckc.

*hihi ** *

eszek iszok baszok😄
Mek fürdök😄
lazulok😄

magus
bulizok, jatszom, melozom,

hát én bulizással fogom 😊

Evin
Csak mert nekem nem lenne (szerintem) soha annyi pénzem, hogy egy ilyen "körutazást" tehessek. Csak ezért vagyok ilyen kétkedõ.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Dichter
Bankot? Miért pont nyáron?

PAYNE
valószínûleg sokat leszek strandon a szoboszlai aqua parkban végre lesz idõm játszani, csajozok bulizok és valószínûleg melózom majd valahol... ja és sokat megyek extrém sport bemutatóra, és még megyek a sportszigetre is... ja és sokat fogok motorozni, autókázni stb...
ja és kirabolok egy bankot! 😊

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Hellhammer
😊
Nekünk érdekes lesz a felállás: 4 pár + 2 facér srác. Kiváncsi vagyok tényleg lesz-e 4 hálószoba, mint ahogy mondták. Ha nem lesz, az elég kellemetlen szitukat fog erdményezni 😊

Breki33
Ilyesmit nem tapasztaltam
mondjuk annak ellenére, hogy anyu tolmácsolt és hárman voltunk a legkisebb szobát kaptuk
(nem kicsit azért)

és a végére szállóige lett a nema problema
Hellhammer
Nem ide megyünk, azt írtam, hogy sokáig az ezen az oldalon található apartmanokkal szemeztünk. A 75 nemtom honnan jött, nem ennek az ára volot, nem emléxem már, hogy mit állítottam be keresésnek 😊
Olyanra gondoltam szívás terén, mint pl. volt asszem Juszt mûsorában is, hogy szeméttelep mellett volt a ház, nem volt melegvíz, penészes volt a fal stb. Azaz nehogy véletlenül olyan házba kerüljünk ami csak képen mutat jól.
Tengeri sün az szopás, egyszer nekem is volt szerencsém hozzá 😞

Breki33
De most ti ide mentek, vagy ide nem mentek? P
Breki33
de ez nem 75
vagy netto ár?

Az az érdekes, hogy egy az egyben így nézett ki ahol kajáltunk
Lehet hozok képet.

Alul a teraszon voltak az asztalok bent teritettek (tea, kakao, kifli, zsemle ilyesmik, ja meg felvágott paradicsom, sajt, vaj P)

Felül meg kiadta a tulaj.
De Orebic nagyon délen van ezmeg Isztria nem?

Az biztos, hogy a tengerpart gyönyörû az árak jobbak mint pl olaszban, igaz anyu szerbhorvát tolmács így könnyen voltunk.

Amúgy miért szívnátok meg? Ha a környék jó.
Ha igazi HOrvát a tulaj egy kis borral fog fogadni.

Ja viszont egy jótanács.
Tengeri sün elleni cipõt érdemes beszerezni.
A talpamban lehet még mindig van.
Hellhammer
Elsõ linkemben csak a keresõrendszert adtam meg 😊

Jaja. Arról beszéltem 😊 Amúgy milyenek ezek az apartmanok? Nem voltam még így nyaralni, remélem nem szívjuk meg.

Breki33
Hát eddig mást mutattál

Errõl beszélsz?

Öcsém ha nem lenne odaírva ez hol van azt mondanám ott nyaraltam tavalyelõtt, tök ugyanolyan mint ahol az étterem volt Orebic-en
már miért ne lenne az?

-the invisible-

SoDI---
utazgatással
bulizással
pénzkereséssel

ilyen fontossági sorrendben 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Hellhammer
Nemtom mit néztél, de ezt nézd meg (remélem mûködik a link).

Breki33
hát itt ha jól látom fõidényre húzósabb árak vannak

12.06.2004 17.07.2004 4 92.820
12.06.2004 17.07.2004 5 103.530
17.07.2004 21.08.2004 4 116.030
17.07.2004 21.08.2004 5 126.740
21.08.2004 11.09.2004 4 92.820
21.08.2004 11.09.2004 5 103.530
11.09.2004 30.10.2004 4 67.830
11.09.2004 30.10.2004 5 74.970

10.30 azért nem fõidény
Evin
Ugye ez most nem komoly.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

én egy edélyi körutazásra megyek (5 nap), utána pedig los angeles, las vegas, hawaii - 1 hónapig..

-the invisible-

hát, ha azokkal nem találkoznál, a berberek is legalább annyira ijesztõek 😄

-the invisible-

én voltam ott, nagy király 😊

-the invisible-

NaNoKuTyA
buckalakókkal azért szerintem találkozni fogok!😊

\':..:\'

Dzsini
forgattak - tunéziában van nagyjából teljes Tatooine 😊 Mos Eisley, a kanyon, meg minden... csak a déli részen

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

NaNoKuTyA
ott forgatnak?

Dzsini
kár 😞 akkor messze leszel a Starwars-os helyszínektõl 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

nemcsakfeel
meg passz, remelem majd vizsga utan sorba jonnek a jo programok fesztivalokon, bulikon kivul.

*hihi ** *

NaNoKuTyA
maga az út 39/koponya + reptéri illeték + biztosítás, félpanzió!

NaNoKuTyA
Hammamet, ha jól emlékszem!

Dzsini
mennyiér' melyik részre?

NaNoKuTyA
pénteken Tunézia, lásztminit okosság

rövíd túrák: Szigetköz, Garda-tó, Duna-delta, Orfû, Szent György-hegy...
(mind 3-4 nap)

ezenkívül munka...

http://gaborszantai.co.uk/

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Hellhammer
Vagy vinni kell rambókést és levadászni a helyi élõvilágot 😊

Hellhammer
A guriga nálam 1000-et jelent 😊 Érdekes amúgy, csomó helyen mást jelentenek a szleng szavak. Szal 76e HUF az 1 hét/4 fõ.

Dzsini
vagy zacskós levest 😊 konzerv nehéz 😊

Punker
fõzni? konzervet melegíteni 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini
van akinél még csak ezer a guriga :o)

amúgy egyéni vagy kiscsoportos utazásra szerintem ideális a hátizsákos hostel.. olcsóbbat nehéz találni, aludni lehet, fõzni fürdeni lehet... mi kell még?

Punker
76 milla kibérelsz 1 partszakaszt?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

PResident Evil
utazzatok !

Hellhammer
4 személynek, 1 hétre fõidényben 76 gurigából kijön...

Hellhammer
Nekem is van egy tippem a horvátországba kívánkozóknak:
Klikk
Mi sokáig ezen filóztunk, de jött egy benfentes infó ismerõstõl, úgyhogy nem innen válaztottunk, de ha nincs belsõs ember, akkor ez is tuti jó.