207
Ki mit fog csinálni a nyáron? Buli? Meló? stb..
-
#127 Hmmm. Vegyük át mégegyszer. Most felvételizek MÁSODSZORRA. Capisci? [no offense] -
Braveheart #126 és felvettek? -
#125 En Siofokon fogok sokat rohadni...amugymeg lehet kimegyek 2 hetre nyelvet tanulni valahova. Az zsir dolog tud lenni:) -
#124 Jah és buli buli buli -
#123 melo!melo!melo! -
Ronny #122 1-es verzió
gitározás
bicózás
kockulás
meló
valami közeli ország meglátogatás
a másik verzióban meg készülök a pótvizsgákra:) -
#121 LoL RTF???
[őisodajelentkezettmármásodszorra] -
Braveheart #120 Júniusban tanulok érettségire. Júliusban dolgozom vhol. Augusztusban meg mehetek az RTF alapkiképzésére, mármint ha felvesznek. Ha nem, akkor felkötöm magam. Röviden ennyi. -
#119 úgyláccik dózok majd:(
nem akarok, de nagyon kellene a moci:| -
#118 kezdheted írni a tennivaló listát -
#117 hmm... nincs programom -
#116 szvsz kábulathajhászással fogom tölteni!
jóak! -
#115 munka - tavaly képen röhögtek hogy mi az hogy juniusban akarok munkat, legkozelebb decemberben ha felszabadul
nyaralas - ha lesz penz...
buli - ami adodik
kockulas - nyaron kikapcsolom
sport - ha nem jon ossze semmi ertelmes mulatsag, akkor max edzegetek, bringazgatok, legalabb vmi hasznossal toltom el az idot -
kasika #114 alápakolás, rátevés, zúzás, ígyelőúgyolás ésatöbbi...
amúgy meg pici meló, fesztiválozás ezerrel... talán ki olaszhonba, vagyis nem talán, de ez még szervezés alatt... közben a fesztiválok között pardey ezerrel... öööö, jah, asszem ennyi, meg a szokásos... :) -
#113 Lassan topic up :) -
#112 Döglök a hűvösben +
Jeges tea:)
Néha kinézek koncertekreh
a jeges teát montam már..?? -
#111 meló
kocsma
koncertek
pince buli
meg remélhetőleg csajozás -
#110 dörgicsei bulira,haver szőlejébe jól bebaszni! meg utána belefulladni a balatonba! fasza lessz gecófile! -
Puntigamer #109 én bulizok/tam :)
kemény nyár lesz :) -
#108 én azt amit az elmúlt 2 napban műveltem... ehhehh ! :D -
#107 A Beach House megnyitott már? -
#106 reméljük lesz ott is jégverés meg mi a faszom. -
#105 Én is 10 fele megyek reggel valahova haverokkal az egyik srác nagyfaterjának a nyaralójába, valahogy a kisduna mellet. Kira lessz! 7en megyünk!
Beb*szás a köbön! -
#104 ilyen szar időbe valóban király lesz -
Bad Boys #103 holnap indulok 6:50-kor a balatonra!!!!!!!!!!!
Király lessssssssssssssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!4 -
soldier #102 elbasztam!
Igy -
soldier #101 [IMG]http://users.atw.hu/tuvok/index_elemei/egyeb/fuck.gif[/IMG]
valami ilyesmi:) -
#100 dolgozni fogok!!!
#100 -
#99 még szopok amíg nem lesz meg a szigorlat. fucckc. -
soldier #98 eszek iszok baszok:D
Mek fürdök:D
lazulok:D -
#97 bulizok, jatszom, melozom, -
Puntigamer #96 hát én bulizással fogom :) -
#95 Csak mert nekem nem lenne (szerintem) soha annyi pénzem, hogy egy ilyen "körutazást" tehessek. Csak ezért vagyok ilyen kétkedő. -
#94 Bankot? Miért pont nyáron? -
#93 valószínűleg sokat leszek strandon a szoboszlai aqua parkban végre lesz időm játszani, csajozok bulizok és valószínűleg melózom majd valahol... ja és sokat megyek extrém sport bemutatóra, és még megyek a sportszigetre is... ja és sokat fogok motorozni, autókázni stb...
ja és kirabolok egy bankot! :) -
#92 :)
Nekünk érdekes lesz a felállás: 4 pár + 2 facér srác. Kiváncsi vagyok tényleg lesz-e 4 hálószoba, mint ahogy mondták. Ha nem lesz, az elég kellemetlen szitukat fog erdményezni :) -
#91 Ilyesmit nem tapasztaltam
mondjuk annak ellenére, hogy anyu tolmácsolt és hárman voltunk a legkisebb szobát kaptuk
(nem kicsit azért)
és a végére szállóige lett a nema problema -
#90 Nem ide megyünk, azt írtam, hogy sokáig az ezen az oldalon található apartmanokkal szemeztünk. A 75 nemtom honnan jött, nem ennek az ára volot, nem emléxem már, hogy mit állítottam be keresésnek :)
Olyanra gondoltam szívás terén, mint pl. volt asszem Juszt műsorában is, hogy szeméttelep mellett volt a ház, nem volt melegvíz, penészes volt a fal stb. Azaz nehogy véletlenül olyan házba kerüljünk ami csak képen mutat jól.
Tengeri sün az szopás, egyszer nekem is volt szerencsém hozzá :( -
#89 De most ti ide mentek, vagy ide nem mentek? P -
#88 de ez nem 75
vagy netto ár?
Az az érdekes, hogy egy az egyben így nézett ki ahol kajáltunk
Lehet hozok képet.
Alul a teraszon voltak az asztalok bent teritettek (tea, kakao, kifli, zsemle ilyesmik, ja meg felvágott paradicsom, sajt, vaj P)
Felül meg kiadta a tulaj.
De Orebic nagyon délen van ezmeg Isztria nem?
Az biztos, hogy a tengerpart gyönyörű az árak jobbak mint pl olaszban, igaz anyu szerbhorvát tolmács így könnyen voltunk.
Amúgy miért szívnátok meg? Ha a környék jó.
Ha igazi HOrvát a tulaj egy kis borral fog fogadni.
Ja viszont egy jótanács.
Tengeri sün elleni cipőt érdemes beszerezni.
A talpamban lehet még mindig van.