U.S.A.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
ugyan már...most is mélyponton van az ország

Bandew
Na megvan ez a béna eszmefuttatás.
Figyelem! Nem azt mondom, hogy mind igaz, ami ide le van írva, de azért elgondolkodtató.
KATT IDE!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

The Garrett
nem "csak" az oljaról van szó. Iraq régóta tüske amerika szemében...

Több minden-t lehet felhozni oknak:
- lejárt faszavtosságú fegyverek elpuffogtatása.
- uj megrendelések a hadiiparnak
- olaj
- uj fegyverek tesztelése
.... millió +1 elõnye származott az usanak az iraqi háborúból.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Glpetyus
pl??

Glpetyus

Bandew
Ezt nem lehet tudni. Mindenesetre érdekes dolgok történtek. Úgymond furcsán egybefolytak a szálak.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Glpetyus
Amúgy meg az elsõ öböl-háború után mi volt??

Ottmaradtak az amik??Vannak ott USA érdekeltségü cégek(nincsenek)??Mexállták az országot???

Bandew
De több hasznot is hoz.

The Garrett
Mindenki tudja ki volt. Mármint aki konkrétan elkövette. Én nemhiszem hogy amerika bérelte volna fel õket. Se laden-t, se egyik tálibot se, se senkit.
Az lehet, sõt biztos hogy tudtak róla hogy be fog következni. hogy nem tettek ellene semmit, arra is megvoltak az okaik...

de a elkanyarodtunk arró volt szó hogy a wtc háborús cselekmény volt,e. Ez pedig még mindig NEM. hanem terrorcselekmény.

Glpetyus
Jó de ez olyan mint Irak+ az olaj

Valahol olvastam,hogy USA-nak többe van a wtc,Afganisztán,Irak mint amenyit az országból 70 ÉV alatt ki lehet "venni"!!!!!

Na,te se gondolod,hogy Bush bá' az unokáira gondol...

Bandew
Nem tom, hogy arra gondolsz amire én, de lehet. Mindenesetre sok ésszerûség lappang azokban a lapokban, mégha csak egy USA alázó írta is, mert tényleg olyan logikai bukfenceket vet fel, amik tények.

Bandew
Mondom, hogy nem azt mondom, hogy Bush volt! NEm tudom, hogy ki volt! Senki se tudja! Csupán annyit mondok, hogy nem kell egybõl lezárni egy ilyen témát.

The Garrett
jajj azt a 11 oldalas eszmefuttatást én is olvastam.. 😄

Glpetyus
Jó,hülye példa volt,nem szó szerint értettem...😊

The Garrett
30 hozzászólással elõbb még a WTC háborús cselekmény volt amit 1 másik ország/terrorszervezet követette el. Ez te írtad 😉

The Garrett
-1 😄

Bandew
Figy nem mondom, hogy úgy van, de van ratio mögötte. Ezek világméretû összeesküvések, elhinni egybõl azt amit mondanak, a legnagyobb naívság.

The Garrett
és micsinál a pusztában víz, élelem akármi nélkül az a több 100.000- millió ember a sivatag közepén?

szaladdig ok hogy.. háorúvan addig kimegyek a pusztába. CSak ott 1 hamarabb halnának meg mint a városban 1 bombától...

Glpetyus
-w
😛

Glpetyus
lol
Kewzd el te is hogy biztos Bush+a cia robbantotta fel...pfff..

Bandew
Ez elég hosszú sztori, de megpróbálom elõkeríteni azt a dokumentumot valahonnan. Pls wait.

Glpetyus
Na írd már le mire gondolsz...!!

Bandew
Amúgy meg a WTC még egyáltalán nincs tisztázva. Azt se tudják ki lehetett mögötte. De azért egybõl mentek a háborúba.

The Garrett
Miért micsinált?
mik voltak sz.11 "elõzményei" ?

Glpetyus
de van módjuk elmenekülni,mittomén kimennek a pusztába,mert TUDJÁK,hogy háború van....!
Míg a wtc csak egy nyomorult orvtámadás

Bandew
Ez az amit az emberek rosszul tudnak. Igenis háború volt. Ha nem is élesben, de Amerika mindent elkövetett, ami elég egy háború kezdeményezéséhez. Csak úgy tett mintha semmi nem történt volna. Beleavatkozni más politikájába, amihez kurvára semmi köze, az igenis sértõ.
Ez a tipikus "piszkállak, meg anyázlak, te megütsz, és te kezdted a verekedést" taktika.

Glpetyus
egyetértek

The Garrett
ebbe igazad van, de attól még az iraqi civil ugyanugy 100% ig ártatlanul hal meg ha véletlenül ha nem.

Glpetyus
nem közvetlenûl asszociáltam arra...

Bandew
Hát ha kiderül, hogy az angol királyi család tetette oda, akkor igen. :-D

Glpetyus
Már megint keversz...

Amikor a wtc támadták nem volt(még) háború...
A terroristák DIREKT civileket támadnak,mert másra nincs módjuk...

De ha egy háborúban VÉLETLENÛL meghal pár civil,az egy "kicsit" más nem???????

Ne mond,hogy ebbe nincs igazam..

The Garrett
MErt ha tudjuk ki volt akkor rögtön háborús cselekmény? 😛
amugy nyugodj meg biztos tudják kik csinálták...

Bandew
Mivelhogy nem tudjuk kik csinálták, ezért nem mondhatunk el róla semmit.

The Garrett
Metr az iraqi civilnek miköze volt a WTC hez? semmi. Iraqot nem ezért támadták... az afganszitán volt

FtranX
Nem feltétlenül. Az iraki terroristák küzdelme sokkal inkább hatalmi harc, mint a "gaz amerikai elnyomás megszûntetése". Persze az öngyilkos merénylõ erre nem jön rá.

Bandew
De a gazdag hamburgerzabálókat, akiknek sopha semmilyen gondjuk nem volt az életben meg igen. Gratula!

Glpetyus
???
Mire gondolsz?

The Garrett
Ha a WTC merényleg háborús cselekmény lett volna, akkor Sokkal nagyobb nemzetközi fellépés lett volna az eredménye. Polgári lakosság szándékos "irtását" robbantgatását, lakott területen vegyi támadást stb-t tiltják a nemzetközi "háborús megállapodások"

Akkor a spanyol vonatrobbantás is háborús cselekmény?

Bandew
Már elõtte is az volt, csak azt amit Amerika követett el, azt furcsamód nem hangoztatta a TV.

Glpetyus
Épp ezért,innentõl már nem tom sajnálni a halott iraki civileket sem...

Bandew
Nem így értettem, hanem úgy, hogy senki nem tudja milyen a globalizáció, mert még nem volt, de mindenki azt hiszi, hogy marha jó dolog.

Glpetyus
Attól fogva már az...

Glpetyus
Te aztán tudod,hogy én mit tudok...:///

Na mindegy te így gondolod,én másképp...ennyi..:/

Bandew
Szerinted ha belevezetnek az országod világkereskedelmi központjába két repülõt, akkor az nem háború?

Bandew
Azt se tudod mi az, akkor meg mit pattogsz.

Glpetyus
😄

Glpetyus
szóval igen...gondoltam...:/

The Garrett
"A globalizációban semmi jó nincs."

ááá boccs, ez ugy hangzott, mint igazgatónk Eu köszöntõ beszéde:

"AZ Európai unió, egy... Nagyon jó dolog."

Glpetyus
számodra lehet...hülye...:/

Bandew
Miért nem?