714
Minden, ami \"Amerika\".
-
Prank #382 akkor marad a zacskós módszer... -
#381 Most lehet, hogy én vagyok a hülye, de tényleg kurvára nem tudom, hogy miről beszélsz. :-D
Semmi rosszat nem gondoltam rólad, semmi bajom nincs veled, de te anyázol engem állandóan. Nem kértem, hogy nyald a seggem. Nem kell halálosan komolyan venni ezeket a vitákat. Sztem jó, hogy eldumálunk ezekről, de kiakadni emiatt a legnagyobb bolodság. -
#380 Jéézus, ezen a strandon csak fekák vannak???
Elsimerem van egy két jó segg közöttük, de a fejük kegyetlen. Valamelyik csimpánzra, gorillára, némelyik orángutánra emlékeztet. Kimondott emberi ábrázatút egyet se látok... -
#379 nemáltalánosítani mer ... az nemjó és kész :D -
#378 #376: Semióta, erre céloztam én is. :D -
#377 Ilyenek a fiatalok: ha nem nyalsz nekik és megmondod a frankót, akkor egyből a leggonoszabb embernek néznek. Ismerek sok hasonló korút, mint te, és elszomorító a szellemi színvonalotok. Én a hozzászólásaid alapján nem tartalak valami nagy lángésznek. Sőt. -
#376 Bölcsésznek mióta kell értelmesnek lennie? -
#375 ha meg nem akkor bye bye hungary. és hello londoni rokonságö :D -
#374 ugy vagyok vele hogy ahova sikerül :D nemvagok 1 lángész ;) -
#373 #371: Hmmm, pedig értelmesebbnek tűntél annál, minthogy bölcsész legyél... :D
(sry :DD) -
#372 nem fognak... -
#371 jájájáj ezért megyek bölcsészre :D többekközt. má ha felvesznek -
#370 Hát nem tudom de valahogy nálunk a az Élelmiszeripari Fősulin a gépész csajok nem a legszebbek közül kerülnek ki... Ez is szigorúan saját vélemény de Bölcsész és Közgázos csajok nagyon szépek + A jogászok közt is akad nagyon jó nő:) De IMO nem lehet általánosítani... -
#369 Igen mert Vírusok és Bakteriumokról írtam általánosan aztán pedig a Vérhasról te mint egy példáról.. És te a példára kérdeztél rá.:) A Vérhast arra hoztam fel, hogy igenis programozhatók a mikróbák és ugyanígy genetikailag programozhatók a vírusok is... Így már érted amit írtam???
-
#368 a Kohó/anyagmérnök szakon 1 et se láttam :/ -
#367 bocsi a válasz erre nem müködik .) -
#366 Müegyetemen inkabb szép lányok vannak .) bár melyik fösuliba /egyetemen nincsenek? .) -
#365 Azaz! -
#364 Jerry! Jerry! Jerry! :DDD -
#363 Ne veszekedjetek PLÍZ... -
#362 Nem kötekedek te szerencsétlen, de menj csak szépen vissza a #348-as hozzászólásodhoz. Ott van alul, hogy válasz a 344-re.LOL!
Leírtam már, hogy nem utálom az USA-t. Nem tudom milyen biológiai fegyverekről dumálsz, én egyszer sem hoztam fel ezt a témát a vitában.
Amúgy a "hülye kötekedő takony" kiborulásod után nem hiszem, hogy bárkit is jogod lenne degeneráltnak nevezni.
-
#361 352-7=345 Abban az írásban bukkant fel a vírus, te hülye kötekedő takony. Minden fiatal ilyen degenerált mostanában? Akárhogy utálod az USA-t, te is ugyanúgy butulsz el, mint ahogy világszerte megfigyelhető.
Egyébként az USA - miután rájött, hogy tévedett - miért nem vitt biológiai és vegyi fegyvert Irakba? Ez egy ilyen ügyes összeesküvő-elméletesnek mint te, eszedbe juthatna. Annyira egyszerű lett volna becsempészni. -
#360 De te azt a #344-hez írtad. :-DDD -
#359 -
#358 De lényegtelen. A lényeg a halál. -
#357 ...Vannak aerob anaerob és olyan baktériumok vírusok melyek spórázódnak ..... azt írtad vírusok -
#356 345 a 7. visszafelé. -
#355 Nem vírusról írtam hanem Mikróbáról ami nem élő sejtek elpusztításával szaporodik hanem önmaga osztódásával. És elpusztul vagy bespórázódik, ha nem megfelelőek az élethez szükséges feltételek. Példámra visszatérve mondjuk megváltozik a víz minősége.. Azt az embert megöli még a mikróba és kész utánna nins hatása... Ha nem mutálódik....
Alapvető különbség a Mikróba és a vírus között, hogy a Mikróba mikor megdöglik akkor okozza a gondot míg a vírus a szaporodása közben roncsolja a szerveket.. Az AIDS (azaz az immunhiányos tünetegyüttes) pedig törli a csecsemőmirigyben lévő összes információt (átírja az ember DNS-ét) ami az immunválaszok eljárásait tartalmazza... -
#354 De a #344-hez nem igazán passzol. :-D -
#353 Olvass vissza hetet. -
#352 Most hogy jön ide a vírus? -
#351 persze uugyis lesz aki megkapja a vírust és a karantén előtt elhagyja NYc-t. -
#350 MERt karantént vezetnének be? :) -
#349 jajjajjajjj :P -
#348 10 millióan élnek New Yorkban és több 10000 a száma turistáknak. Miért ne cipelnék magukkal a vírust máshová? AIDS is Afrika erdőiből jutott ki. -
#347 -
#346 Mindenben egyetértek, szép hozzászólás. Kivéve: Románia az ellenségünk. Már nem. Most már magyarnak magyar az ellensége. Nem mondom ki a nevét annak az embernek, aki miatt ez van, mert úgyis mindenki tudja. A Nép Atyja. -
#345 Akkor elmondom kicsit hlétköznapi nyelven. Vannak aerob anaerob és olyan baktériumok vírusok melyek spórázódnak nem spórázódnak ez eddig ugye tiszta... Aerob baktériumok esetén ha alacsony az oxigénszint akkor lelassul a szaporodás ha elfogy az oxigén bespórázódnak. Majd ha újra megfelelő a szaporodási körülmény újra előbújnak a spórákból. Képesek a genetika segítségével meghatározni azokat a genomokat melyek befolyásolják a tűrőképességét a mikróbáknak. New York pl. meglehetősen szennyezett város ivóvize tartalmaz csak a New York-i ivóvízre jellemző anyagokat (minden városra van egy fajta jellemző íze a víznek, csak mintát kell venni belőle:)... Megfertőzik a víztározót anaerob vízben szaporodó baktériumokkal, melyek mondjuk vérhast okoznak (azért vérhast mert látványos+ gyorsan terjed). Napok alatt elterjed a csatornarendszerben a vízhálózatban és az egymást gondozó családtagokban.. Az emberek kiszáradnak a vérhastól és ezért többet fognak inni így egyre súlyosabb lesz a gond.. ennyi egy Járvány kitörésének a felvázolása... ÉS mi van akkor ha kiírtják a mikróbákat a vízből??? csak hozzá kell keverni az előző telephez egy olyan mikróbát a vérhast okozók családjából ami rezisztens az adott írtási módszerre és ezek átoltják egymásnak a tulajdonságaikat így a 2 teljesen különbözőből 2 teljesen wegyforma BAktérium jön létre.... Ilyen pofon egyszerűen.. ÉS a terroristáknak ehez meg is van a tudásuk.... -
#344 És sajnos az amerikaiak is. -
#343 Olvastam egy pár könyvet gazdasági fejtegetésekről.Azok alapján az én véleményem: (szigorúan magánvélemény) HA nincs hidegháború most a világ gyötrődne a gazdasági recesszió miatt. Ha nincs erőltetett fegyverkezési verseny és nincs ami életet lehel a gazdaságba. Ha nincsen egy ellenségkép mindkét tábor előtt akkor a Nyugat lehúzhatta volna a rolót gazdaságilag... Minden a 70-80-as évek idején elért jelentős kutatás Katonai projekt volt. Vegyük a Jet eket a torlósugárhajtóműveket a gázturbinákat minden katonai kezdeményezés. Még az Internet is onnan jött... ellenségkép mindenkinek kell. Minden országnak... a Mi klasszikus ellenségünk pl: Románia... Amerikának a SZU felbomlása óta nincs klasszikus ellenségképe... A világméretű gazdasági recesszió a katonai rendelések visszaesése miatt (Gondolj bele a hidegháború alatt évente több száz-ezer milliárd dollárt költöttek fegyverekre szerte a Nyugati világon) elérte a költségvetési szférákat... Nincs pénz annyi fegyvert venni váltani.. Ami még fontosabb a költségvetésre jobban odafigyelnek az emberek.. 200 milliárd eltűnik mindenki felkapha a fejét, hogy ez vajon hova lett??? Nincs ellenség akik ellen használni kellene... Hát Íme vegyük elő a Tálibokat Oszama Bin Ladennel úgyis régóta szúrja a szemünket a Szaúdi olajmilliárdos fia. Vagy pl. Husszein az USA iszonyatos erőt adott Szaddam kezébe mikor Irak tetejére ültette. (ne tagadjuk ők tették) Azért tették oda, mert ő a SZU-val sem szövetkezett nyíltan igaz az USA-val sem... Bár az USA-nak ha sok olaj kellett ott volt Irán, Saud Arabia, Kuvait... KEll valaki aki ellen harcolhat a nép akit utálhatnak az emberek különben túl sokat fognak foglalkozni a belpolitikával... Javaslom mindenkinek megtekintésre vagy elolvasásra Orwell 1984 című könyvét vagy az az alapján készül filmet... Hatalomról és háborúról van szó benne és szegénységről...
Visszatérve a nyitó gondolatomhoz. Ugyebár 40-50-60-70-es években mi volt a Húzóágazat?? A hadiipar és a fegyverkezés, 80-as években kezdődött a szolgáltatások iszonyatos elterjedése 90-es években ezek tovább erősödtek megjelent a magasszintű számítástechnika... A 21. századra újabb húzóágazat van kibontakozóbna.. Mégpedig az űripar.. egyre több műhold kering a fejünk felett és egyre több pénz kerül a nemzetközi és nemzeti űralapokba... Csak az űállam képes támogatni ezeket, de ők még nem látják elérkezettenek az időt... Várnak.. de figyeljétek meg, hogy az Űrkutatásra fordított összegek hamarosan megduplázódnak majd egyre vastagabbak lesznek mindenhol...
Az űripar a jövő és nem az Olaj... Az USA kezében van majd minden jelentősebb nem Szénhidrogénalapú erőforrás szabadalma... Szaddamot el kellett tűntetni... Szembe szállt az USA-val... Ez egy Fricska volt... Mint amikor rossz felelet után leültet a tanár, beszólsz neki és ezért újra felállit az egész osztály előtt és megint kapsz egy karót... Szal nem csak az olaj van a háttérben.. Az még elképzelhető, hogy tudtak a támadás egy részéről, de nem az egész tervről... Vagy épp a terroristák mozgásáról tudtak csak arról nem, hogy éppen mire készülnek...
Botorság azt hinni, hogy az USA van olyan hülye, hogy ilyen erejű Cassus Bellit találjon ki.... A CIA-nek ennél sokkal kifinomultabb módszerei vannak...