714
Minden, ami \"Amerika\".
  • CSOCSO
    hat ha jol tom az SS kartyat nem egyszeru megkapni... azert vagyok kiakadva.. vagy talan azota is rajott hogy nem igazan fogja megkapni..de ha megkapta es tudja hogyan kell megkaparintani akor jo lenne vele beszelnem:)
  • Punkerwork
    nem, mióta nem írja ezt nem hallottam róla :)
  • CSOCSO
    :)
    azt nemtod hogy az SS kartyat megkapta a csako?
  • CSOCSO
    lol ez a ket csako:) mint egy hazaspar:) a camarorol meg annyit hogy igen:) AMERICAN MUSCLE:) LOL...
  • Punkerwork
    érted már miért mondtam hogy olvas bele? :)
  • CSOCSO
    nabazzeg.. sul a fejem:) LOAL.. ezek a hajlektalant miamiba lattak:) AARGHh ez fajt.. en meg leszaroztam:)) ahh.. ez direkt igy alakult:) szal ez veletlen se alakult volna maskeppen:) AGRHh LOAL:)
    no mindegy.. en meg nem lattam ilyet szerencsere...
    mondjuk a miami beachen sokat nem maszkaltam csak itt nalunk... :) gyaaaj ez szegyen:)
  • CSOCSO
    cruiser fokozat: tempomat
    hajvej truper: altalaban nalunk fekete camaro szokott lenni:)
  • CSOCSO
    ...
  • CSOCSO
    nah igen...a sztori eleg erdekes...
    foleg ez a metrozas haverom NY bol jott le.. o is metrozott annyit hogy nem igaz.. ahol en vagyok meg pont az a meredek hogy semmi busz semmi metro viszont mindenkinek van autoja es a legkemenyebb hogy eszre se veszed es leautozol 1000 merfoldet...
    a wc -s dologban egyetertek:) nagyon kocsog dolog mikor a vizecske vissza khm...ertitek?:)
    starbucks... hat azert az egy komoly hely..eleg szepen van megcsinalva belulrol fotelek meg ilyenek, es a kavekrol annyit hogy kurvafinomak.. a 3 dolcsis frapperol meg annyit hogy FEL LITER!!!!!!!
    amugy idtam en mar 5 euroert kavet a starbucksban.. igaz az nemetben volt de eletem legfinomabb kaveja volt!!!!
    mobiltelefon: nah igen.. ebben LOL az amerikai tarsadalom..szobam kozepen nemigazan van terero!!
  • The Garrett
    kurva válaszgomb sose azt akarom megnyomni srY :P
  • The Garrett
    itthon még mindig 4x annyi csövest látok. és nem a tóparton hanem a főutcán a padokon meg aluljáróban. meg mindenhol...
    Mi sem vagyunk jobbak.
  • CSOCSO
    "Rendeltem valami social security kártyát "
    ???????????????????????????????????????????
    SESZT HOGYA'???????????????????????????????
    srac emilcimet kerhetnem?:)
  • CSOCSO
    ja azhem NY... beleolvastam.. azhem NY volt.. hat most mit mondjak?...
  • Punkerwork
    aztér tmutatom mert lusta vagyok kikeresni a hely nevét :)
  • CSOCSO
    most minek mutogatod? tudom hogy ott van...
    nemtok mit mondani...en jopaszor voltam mar a parton egyszer se lattam semmi csovest a kis hazikokon..ellenben mar lattam siman a parton fekudni egy csovest...
  • Punkerwork
    #391......
  • CSOCSO
    hat mi kiultunk az eletmentos hazikonak a feljarojara es 20 perc mulva 2 rendorauto szaguldozott oda hogy huzzuk el a belunket!!!
    szar helyen lakik az aki ilyeneket lat...
  • CSOCSO
    na ezaz.. pszihes dolog.. azhem hungaryba e smas orszagokba fegyvert kaphatsz de elobb megnezik hogy nem e vagy "buta" plusz ha jol tom elobb megtanitanak kezelni azt a fegyvert amit akarsz... es ez dog.. ez lenne jo amcsiban is!
  • CSOCSO
    most lehet en irtam ertelmezhetetlenul.. de ugyan ezt irtam le...vagy nem?
  • CSOCSO
    ezert volt otthon pancelajtonk:)
  • Punkerwork
    ismerem a srácot.
  • Cat #411
    "Leparkoltuk a kocsit egy parkolóban (itt sajna mindenhol fizetős), és Pisti dobott bele 25 centet. Ez épp egy negyed órára elég. Megnéztük a beachet, az óceánt (Már sötétben sajnos…de így is nagyon jó főképp az úszómesterek épületében elfekvő drogos hajléktalanok), és sétáltunk az utcán kicsit."
  • Cat #410
    Ez baszott jó :) érdemes elolvasni
  • Punkerwork
    sajna az nem mindig elég
  • Hellhammer
    Sokkal jobb ötletnek tartom, hogy pont emiatt érdemes eljárni valamelyik harcművészeti ágat tanulni. Az is ad biztonságérzetet, és nincs benne az, hogy vegyvert kelljen hordanod (emelett elég nagy önfegyelemre is tanítják az embert).
  • Punkerwork
    ez pszihés dolog nem érzed magad teljesen védtelennek, a bűnözőknek így is úgyis van fegyvere így van valami esélyed ellene
  • Hellhammer
    Azt nem tudom, hogy miért gondolják azt, hogy ha lőfegyvert vesznek akkor nagyobb biztonságban vannak. Ha alkotmányos jog az, hogy mindenki vehet fegyvert, akkor valószínűleg a támadónak is van, és nagyobb az esélye annak, hogy meglövik a védekezőt és meghal ahelyett, hogy csak "simán" megverték volna.
  • Bandew
    Ez kb olyan, mint a zár az ajtókon. Ha valaki be AKAR törni valahova, lehet egy ajtón akármennyi zár, be fog törni oda.
  • CSOCSO
    meglestem a kola puska sultkrumpli filmet:

pppffff ez aztan jo kis dok film volt.. de en mar csak megen nem ertem azt hogy ilyenkor miert nincs semmi viszhangja annak hogy az elnok penzeli bin ladent.. vagy hogy lehet hogy az egesz wtc cuccost bush csinalta ( bar a pentagont minek bantottak es a pentagon miert nem tett semmit vagy oket is lefizettek?
    szal a lenyeg hogy kurvaerdekes ez a fegyver dolog...
    amihez csak ennyit tudnek hozzafuzni:

valamikor... nem.. valahol a foldon vannak tarsadalmak ahol ugyanigy betorhetnek hozzad, bantalmazhatnak.. mivel nincs annyi fegyver ezert megszurkalnak megvernek...ESETLEG lelonek... de megvedeni se tudod magad mert nincs fegyvered...
    de a nagy amerikaban a sok barom faz azthiszi hogyha fegyvert vehet legalisan es milliardnyi toltenyt akkor biztonsagban van..csak a bokkeno az hogy aki ra fog tamadni az is akarmennyi loszert vehet a kis fegyverebe.. mennyivel biztonsagosabb a dolog?? hat szemmel lathatoen rosszabb a helyzet es valoban kitudja hany % al szarabb a helyzet mint a vilagon mashol...
    amugy a K MART ban lattam mas shotgun fele fegyvereket..igaz vitrinben voltak..es talan loszerek is voltak.. nemtom.. nem neztem utanna...
  • I.C.ram
    Jó lenne már, ha nem csicskása lennénk amerikának... Jó lenne felfogni, hogy európai állam vagyunk és nem amerikai...
  • Glpetyus
    LOÁL
  • Punkerwork
    élmény beszámoló
  • Strahd_
    vannak igen szép lányok is a képen .) de ha magyar starndodn fotozol nem ugyanaz a helyzet? .) vannak bálnák és nem bálnák :D

.) ezek legalább egzotikusak is .) látam már gyönyörü etipo lányt starndon... :) eszméletlenül jol nézet ki.

Hiába szerintem vanank szép fehér, fekete, sárga nök .) lényeg szeresenek engem :) és akkor nincs gond :D
  • Bandew
    Jujj de nagy igazság volt ez!
  • Prank
    hát igen ez a mai "idősebb korosztály" bolhából elefántot csinál...
  • Bandew
    Mekkora ügy lett ebből! :-DDD
  • Prank
    ráhúzod a fejére
  • Gfreiter
  • nemcsakfeel

ezek még nem másztak le a fáról!
  • Prank
    Torrente.... a félreértés abból származik, hogy te a 348-as hozzászólásoddal a 344-es hozzászólásra válaszoltál (Bandewnek) és ő tényleg nem írt a vírusokról...