714
Minden, ami \"Amerika\".
-
#342 Semelyik mellett nem állsz biztosan, csak amellett, hogy Amerika bűnös és több mint 50 %, hogy nem terroristák műve volt a wtc. Összeesküvés-elméletet egy délután én is tudok gyártani. -
#341 :) -
#340 Még semmit:)) -
#338 Beleoltják a vírusba, hogy csak New Yorki ember halhat meg? Miért nem terjedhet tovább? Mert az emberek génjeiben már benne van, hogy ők Washingtoniak, vagy new yorki turisták Budapesten? -
#337 Mit eszel? :-) -
#336 akkor tanuljál bammeg:)
sok sikert:) -
#335 hmmm... -
#334 Persze, 18. Holnap szóbelizek érettségin, szal ideje lenne kicsit tanulgatnom is. :-D -
#333 Csak azon nevettem, hogy milyen hülyén hangzik ez a mondtad, nem kell megsértődnöd. Csak viccesnek tartom, hogy az emberek ilyenekkel ütik el az időt. :-D -
#332 izé...megkérdezhetem hány éves vagy??
nem baszogatni akarlak,csak érdekel... -
#331 Hiába röhögsz... Mikrobiológiát is tanulunk és a Professzorom (Aki kint oktatott a Helsinki-i egyetemen mikrobiológiai tervezést) kegyetlenül sok érdekes dolgot mond el... És tényleg kordában tarthatók a vírusok a tenyésztésük és a genetikai összetevőik manipulálásával... -
#330 ja ide:P -
#329 Semelyik mellett nem állok biztosan
Mégegyszer mondom nem utálom az amcsikat (szal nem elvakultan gondolkozom), csak a vezetőket, de őket leköpném
-
#328 :) -
#327 Én csak lereagálom mindegyik verziót. Semelyik mellett nem állok biztosan. A lényeg az, hogy egyáltalán nem hiszem el azt a mesét, hogy szegény ártetlan Amerikát megtámadták.
Mégegyszer mondom nem utálom az amcsikat (szal nem elvakultan gondolkozom), csak a vezetőket, de őket leköpném. Azt hiszik ők az istenek, és emberek millióinak életével játszanak, csak hogy sok pénzük legyen, amit aztán majd el se tudnak költeni, legfeljeb egy újabb háborúra. A háborút nem ők vívják, számukra ez csak egy játék. -
#326 "Ne azt gondold, amit megmondanak neked!
Legyen tényleg saját véleményed!"
Ez viszont legalább igaz a cikk végén :D
és le is lehet zárni ja vitát.
-
#325 neha opera neha nem :D -
#324 elromlott a válasz gomb??:P -
#323 DE akkor viszont végképp nemértem miért írtad a #276 ot... Mert a sorrend
wtc
amerika háborús indítványa
és nem
amerikai piszkálás
wtc
amerika háborús felszólítás -
#322 Na jó, asszem inkább húzok tanulni. :-D -
#321 Direkt leszögeztem a linknél, hogy nem hiszem el minden szavát, nehogy ezért belémkössetek. :-D
Amúgy ez angol iromány.
De Bush gyors háborús indítvénya tény. Meg a sok hülye bizonyíték a terroristák ellen. -
#320 Azt is bele lehetne abba a cikkbe magyarázni, hogy a tálibok gondolták hogy nem lesz elég 2 géppel belemenni a wtc be. ezért + robbanószereket is hagytak a épületben. A WTC szabadon látopgatható... vagy a 1000+1 dolgozó közül lehet valaki ottfelejtett 1 szatyrot az asztala alatt. -
#319 -
#318 na ezaz,ezt mondom!! -
#317 Naná, de ha most se tudunk semmi biztosat, akkor meg végképp nem tudtunk. Bár Bush "lehet", hogy tudja. -
#316 de hülye vagy:)) -
#315 csak 1 kérdés:
megbizonyosodtál minden állítás igazáról? Vagy csak elolvastad ami a lapon volt és készpénznek veszed?
gondolod, ha valami Buda nevű magyar faszagyerek így kiderített mindent, az nem jutott volna a naaagy amerikai titkosszolgálat tudtára?
kétlem..
Énis bármikor összedobok 1 ilyen leírást linkekket meg képekkel a sajónekeresdi ufókatasztrófáról... -
#314 abból példáloztam... -
#313 Nem rád mondtam bammeg:) az "újságíróra"
Amit belinkeltél:)) -
#312 De hát te is mondtad,hogy tudtak a tervezett merényletről,de nem tudtak(akartak)csinálni semmit... -
#311 #290
A faszfej szót pedig mellőzd kérlek. -
#310 Nem, de pl az, hogy Bush egy órával a támadás után háborút indított Afganisztán ellen, amikor még semmit nem lehetett tudni (mert még most sem) az igaz. -
#309 Nem zárkozom el ,de ha minden 3. mondata ez:"senki se tudhatja"...akkor kérdezném meg:te honnan tudod faszfej???
-
#308 Egyből az elején le van írva. Világméretű manipuláció. Nem hiszem, hogy ezt bárki jó szemmel nézi. -
#307 a konspirációs teóriák, nemigazn sorohatók a racionláis elkézelések kategóriába :DD
hogy tudományosan foglamazzak :D -
#306 mélyponton a hadrő túlzott fejlesztése miatt...
Elszámolták magukat kicsit. -
#305 Egyáltalán nem lol, mert sok igazság van benne.
Ha most makacsul elzárkózol egy racionális elképzeléstől, az a te hibád. -
#304 Ige de ebben sehol nem találom azt a részt ami erre vonatkozna.:
". Beleavatkozni más politikájába, amihez kurvára semmi köze, az igenis sértő.
Ez a tipikus "piszkállak, meg anyázlak, te megütsz, és te kezdted a verekedést" taktika." -
#303 Ezt már olvastam..lol -
#302 Olvasd el az alábbi linket.