U.S.A.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
ismerem a srácot.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

"Leparkoltuk a kocsit egy parkolóban (itt sajna mindenhol fizetõs), és Pisti dobott bele 25 centet. Ez épp egy negyed órára elég. Megnéztük a beachet, az óceánt (Már sötétben sajnos…de így is nagyon jó fõképp az úszómesterek épületében elfekvõ drogos hajléktalanok), és sétáltunk az utcán kicsit."

Ez baszott jó 😊 érdemes elolvasni

Punkerwork
sajna az nem mindig elég

Hellhammer
Sokkal jobb ötletnek tartom, hogy pont emiatt érdemes eljárni valamelyik harcmûvészeti ágat tanulni. Az is ad biztonságérzetet, és nincs benne az, hogy vegyvert kelljen hordanod (emelett elég nagy önfegyelemre is tanítják az embert).

Punkerwork
ez pszihés dolog nem érzed magad teljesen védtelennek, a bûnözõknek így is úgyis van fegyvere így van valami esélyed ellene

Hellhammer
Azt nem tudom, hogy miért gondolják azt, hogy ha lõfegyvert vesznek akkor nagyobb biztonságban vannak. Ha alkotmányos jog az, hogy mindenki vehet fegyvert, akkor valószínûleg a támadónak is van, és nagyobb az esélye annak, hogy meglövik a védekezõt és meghal ahelyett, hogy csak "simán" megverték volna.

Bandew
Ez kb olyan, mint a zár az ajtókon. Ha valaki be AKAR törni valahova, lehet egy ajtón akármennyi zár, be fog törni oda.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CSOCSO
meglestem a kola puska sultkrumpli filmet:

pppffff ez aztan jo kis dok film volt.. de en mar csak megen nem ertem azt hogy ilyenkor miert nincs semmi viszhangja annak hogy az elnok penzeli bin ladent.. vagy hogy lehet hogy az egesz wtc cuccost bush csinalta ( bar a pentagont minek bantottak es a pentagon miert nem tett semmit vagy oket is lefizettek?
szal a lenyeg hogy kurvaerdekes ez a fegyver dolog...
amihez csak ennyit tudnek hozzafuzni:

valamikor... nem.. valahol a foldon vannak tarsadalmak ahol ugyanigy betorhetnek hozzad, bantalmazhatnak.. mivel nincs annyi fegyver ezert megszurkalnak megvernek...ESETLEG lelonek... de megvedeni se tudod magad mert nincs fegyvered...
de a nagy amerikaban a sok barom faz azthiszi hogyha fegyvert vehet legalisan es milliardnyi toltenyt akkor biztonsagban van..csak a bokkeno az hogy aki ra fog tamadni az is akarmennyi loszert vehet a kis fegyverebe.. mennyivel biztonsagosabb a dolog?? hat szemmel lathatoen rosszabb a helyzet es valoban kitudja hany % al szarabb a helyzet mint a vilagon mashol...
amugy a K MART ban lattam mas shotgun fele fegyvereket..igaz vitrinben voltak..es talan loszerek is voltak.. nemtom.. nem neztem utanna...
I.C.ram
Jó lenne már, ha nem csicskása lennénk amerikának... Jó lenne felfogni, hogy európai állam vagyunk és nem amerikai...
Glpetyus
LOÁL

Punkerwork

Strahd_
vannak igen szép lányok is a képen .) de ha magyar starndodn fotozol nem ugyanaz a helyzet? .) vannak bálnák és nem bálnák 😄

.) ezek legalább egzotikusak is .) látam már gyönyörü etipo lányt starndon... 😊 eszméletlenül jol nézet ki.

Hiába szerintem vanank szép fehér, fekete, sárga nök .) lényeg szeresenek engem 😊 és akkor nincs gond 😄

Bandew
Jujj de nagy igazság volt ez!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

hát igen ez a mai "idõsebb korosztály" bolhából elefántot csinál...
Bandew
Mekkora ügy lett ebbõl! :-DDD

ráhúzod a fejére
Gfreiter

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

nemcsakfeel

ezek még nem másztak le a fáról!

*hihi ** *

Torrente.... a félreértés abból származik, hogy te a 348-as hozzászólásoddal a 344-es hozzászólásra válaszoltál (Bandewnek) és õ tényleg nem írt a vírusokról...
akkor marad a zacskós módszer...
Bandew
Most lehet, hogy én vagyok a hülye, de tényleg kurvára nem tudom, hogy mirõl beszélsz. :-D
Semmi rosszat nem gondoltam rólad, semmi bajom nincs veled, de te anyázol engem állandóan. Nem kértem, hogy nyald a seggem. Nem kell halálosan komolyan venni ezeket a vitákat. Sztem jó, hogy eldumálunk ezekrõl, de kiakadni emiatt a legnagyobb bolodság.

Gfreiter
Jéézus, ezen a strandon csak fekák vannak???
Elsimerem van egy két jó segg közöttük, de a fejük kegyetlen. Valamelyik csimpánzra, gorillára, némelyik orángutánra emlékeztet. Kimondott emberi ábrázatút egyet se látok...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

The Garrett
nemáltalánosítani mer ... az nemjó és kész 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Guest
#376: Semióta, erre céloztam én is. 😄
torrente
Ilyenek a fiatalok: ha nem nyalsz nekik és megmondod a frankót, akkor egybõl a leggonoszabb embernek néznek. Ismerek sok hasonló korút, mint te, és elszomorító a szellemi színvonalotok. Én a hozzászólásaid alapján nem tartalak valami nagy lángésznek. Sõt.

torrente
Bölcsésznek mióta kell értelmesnek lennie?

The Garrett
ha meg nem akkor bye bye hungary. és hello londoni rokonságö 😄

The Garrett
ugy vagyok vele hogy ahova sikerül 😄 nemvagok 1 lángész 😉

Guest
#371: Hmmm, pedig értelmesebbnek tûntél annál, minthogy bölcsész legyél... 😄

(sry 😄D)
Glpetyus
nem fognak...

The Garrett
jájájáj ezért megyek bölcsészre 😄 többekközt. má ha felvesznek

Bucser
Hát nem tudom de valahogy nálunk a az Élelmiszeripari Fõsulin a gépész csajok nem a legszebbek közül kerülnek ki... Ez is szigorúan saját vélemény de Bölcsész és Közgázos csajok nagyon szépek + A jogászok közt is akad nagyon jó nõ😊 De IMO nem lehet általánosítani...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Igen mert Vírusok és Bakteriumokról írtam általánosan aztán pedig a Vérhasról te mint egy példáról.. És te a példára kérdeztél rá.😊 A Vérhast arra hoztam fel, hogy igenis programozhatók a mikróbák és ugyanígy genetikailag programozhatók a vírusok is... Így már érted amit írtam???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

The Garrett
a Kohó/anyagmérnök szakon 1 et se láttam :/

Strahd_
bocsi a válasz erre nem müködik .)

Strahd_
Müegyetemen inkabb szép lányok vannak .) bár melyik fösuliba /egyetemen nincsenek? .)

Bandew
Azaz!

Loál János
Jerry! Jerry! Jerry! 😄DD

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Glpetyus
Ne veszekedjetek PLÍZ...

Bandew
Nem kötekedek te szerencsétlen, de menj csak szépen vissza a #348-as hozzászólásodhoz. Ott van alul, hogy válasz a 344-re.LOL!
Leírtam már, hogy nem utálom az USA-t. Nem tudom milyen biológiai fegyverekrõl dumálsz, én egyszer sem hoztam fel ezt a témát a vitában.

Amúgy a "hülye kötekedõ takony" kiborulásod után nem hiszem, hogy bárkit is jogod lenne degeneráltnak nevezni.

torrente
352-7=345 Abban az írásban bukkant fel a vírus, te hülye kötekedõ takony. Minden fiatal ilyen degenerált mostanában? Akárhogy utálod az USA-t, te is ugyanúgy butulsz el, mint ahogy világszerte megfigyelhetõ.
Egyébként az USA - miután rájött, hogy tévedett - miért nem vitt biológiai és vegyi fegyvert Irakba? Ez egy ilyen ügyes összeesküvõ-elméletesnek mint te, eszedbe juthatna. Annyira egyszerû lett volna becsempészni.

Bandew
De te azt a #344-hez írtad. :-DDD

torrente

torrente
De lényegtelen. A lényeg a halál.

torrente
...Vannak aerob anaerob és olyan baktériumok vírusok melyek spórázódnak ..... azt írtad vírusok

torrente
345 a 7. visszafelé.

Bucser
Nem vírusról írtam hanem Mikróbáról ami nem élõ sejtek elpusztításával szaporodik hanem önmaga osztódásával. És elpusztul vagy bespórázódik, ha nem megfelelõek az élethez szükséges feltételek. Példámra visszatérve mondjuk megváltozik a víz minõsége.. Azt az embert megöli még a mikróba és kész utánna nins hatása... Ha nem mutálódik....

Alapvetõ különbség a Mikróba és a vírus között, hogy a Mikróba mikor megdöglik akkor okozza a gondot míg a vírus a szaporodása közben roncsolja a szerveket.. Az AIDS (azaz az immunhiányos tünetegyüttes) pedig törli a csecsemõmirigyben lévõ összes információt (átírja az ember DNS-ét) ami az immunválaszok eljárásait tartalmazza...

Bandew
De a #344-hez nem igazán passzol. :-D

torrente
Olvass vissza hetet.