U.S.A.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
pppffff ez aztan jo kis dok film volt.. de en mar csak megen nem ertem azt hogy ilyenkor miert nincs semmi viszhangja annak hogy az elnok penzeli bin ladent.. vagy hogy lehet hogy az egesz wtc cuccost bush csinalta ( bar a pentagont minek bantottak es a pentagon miert nem tett semmit vagy oket is lefizettek?
szal a lenyeg hogy kurvaerdekes ez a fegyver dolog...
amihez csak ennyit tudnek hozzafuzni:
valamikor... nem.. valahol a foldon vannak tarsadalmak ahol ugyanigy betorhetnek hozzad, bantalmazhatnak.. mivel nincs annyi fegyver ezert megszurkalnak megvernek...ESETLEG lelonek... de megvedeni se tudod magad mert nincs fegyvered...
de a nagy amerikaban a sok barom faz azthiszi hogyha fegyvert vehet legalisan es milliardnyi toltenyt akkor biztonsagban van..csak a bokkeno az hogy aki ra fog tamadni az is akarmennyi loszert vehet a kis fegyverebe.. mennyivel biztonsagosabb a dolog?? hat szemmel lathatoen rosszabb a helyzet es valoban kitudja hany % al szarabb a helyzet mint a vilagon mashol...
amugy a K MART ban lattam mas shotgun fele fegyvereket..igaz vitrinben voltak..es talan loszerek is voltak.. nemtom.. nem neztem utanna...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
.) ezek legalább egzotikusak is .) látam már gyönyörü etipo lányt starndon... 😊 eszméletlenül jol nézet ki.
Hiába szerintem vanank szép fehér, fekete, sárga nök .) lényeg szeresenek engem 😊 és akkor nincs gond 😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Semmi rosszat nem gondoltam rólad, semmi bajom nincs veled, de te anyázol engem állandóan. Nem kértem, hogy nyald a seggem. Nem kell halálosan komolyan venni ezeket a vitákat. Sztem jó, hogy eldumálunk ezekrõl, de kiakadni emiatt a legnagyobb bolodság.
Elsimerem van egy két jó segg közöttük, de a fejük kegyetlen. Valamelyik csimpánzra, gorillára, némelyik orángutánra emlékeztet. Kimondott emberi ábrázatút egyet se látok...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Leírtam már, hogy nem utálom az USA-t. Nem tudom milyen biológiai fegyverekrõl dumálsz, én egyszer sem hoztam fel ezt a témát a vitában.
Amúgy a "hülye kötekedõ takony" kiborulásod után nem hiszem, hogy bárkit is jogod lenne degeneráltnak nevezni.
Egyébként az USA - miután rájött, hogy tévedett - miért nem vitt biológiai és vegyi fegyvert Irakba? Ez egy ilyen ügyes összeesküvõ-elméletesnek mint te, eszedbe juthatna. Annyira egyszerû lett volna becsempészni.
Alapvetõ különbség a Mikróba és a vírus között, hogy a Mikróba mikor megdöglik akkor okozza a gondot míg a vírus a szaporodása közben roncsolja a szerveket.. Az AIDS (azaz az immunhiányos tünetegyüttes) pedig törli a csecsemõmirigyben lévõ összes információt (átírja az ember DNS-ét) ami az immunválaszok eljárásait tartalmazza...