714
Minden, ami \"Amerika\".
-
#261 Nem így értettem, hanem úgy, hogy senki nem tudja milyen a globalizáció, mert még nem volt, de mindenki azt hiszi, hogy marha jó dolog. -
#260 Attól fogva már az... -
#259 Te aztán tudod,hogy én mit tudok...:///
Na mindegy te így gondolod,én másképp...ennyi..:/ -
#258 Szerinted ha belevezetnek az országod világkereskedelmi központjába két repülőt, akkor az nem háború? -
#257 Azt se tudod mi az, akkor meg mit pattogsz. -
#256 :D -
#255 szóval igen...gondoltam...:/ -
#254 "A globalizációban semmi jó nincs."
ááá boccs, ez ugy hangzott, mint igazgatónk Eu köszöntő beszéde:
"AZ Európai unió, egy... Nagyon jó dolog." -
#253 számodra lehet...hülye...:/ -
#252 Miért nem? -
#251 A globalizációban semmi jó nincs. Ezt nem tom ki találta ki, de elég nagy barom volt. Amúgy nem ez ellen lázadok, csak te hoztad fel ezt a témát. -
#250 mmm a wtc nemigazán fogható fel "háborús cselekményként" -
#249 Már hogyne lenne ugyanaz! Ez is háború! -
#248 Addig lázadozzzon az ember amig fijatal, nem? ;) -
#247 NEm igazán érted a terrorizmus lényegét. de bucser már jól megfogalmazta most nézem ;) -
#246 Te valami globalizáció ellenes iskolás vagy mi?? -
#245 pfff...
Akkor így fogalmazok:Japán,Vietnam mind hadviselő fél volt az USA-val szemben,míg a wtc elleni merénylet nem egészen ugyanez,sztem... -
#244 "Ezért terveznek inkább kontrollálható vírusokat"
-
#243 Azért mert a terroristák célja, hogy megértessenek valami a néppel,hogy felhívják magukra a figyelmet... számukra nem megoldás, hogy mindenki meghal, mert akkor a tanaik is elvesznek... Ezért terveznek inkább kontrollálható vírusokat... Amik kis területen (viszonylag kis területen kb NY hatótáv) hatásosak... Elég nagy olyankor a MAssacre ahhoz, hogy felhívja rájuk az emberek figyelmét és elég nagy a visszhangja és ha ekkora dolgot csinálnak könyebben leülnek velük tárgyalni:) De kiírtani a földet nem fogják soha.... -
#242 Már anélkül is. -
#241 És ha terroristák képesek magukat is fölrobbantani, azaz nem sajnálják magukat sem, akkor miért ne eresztenék a világra a vírusokat? -
#240 Úgy is kipusztítjuk magunkat. És hogy miért? Mert mi vagyunk a Föld legértelmesebb élőlényei. Mondják szakértők. Ha előveszik a biológiai fegyvereket, akkor vége. -
#239 Nyugodj meg, Amerikában is ugyanúgy megy a terrorizmus, csak ott máshogy hívják. Így etetik a népet. -
#238 Szted Hirosimában katonák voltak nagy agy? És a vietnami falvakban? Amerika a legnagyobb gyilkos, nem tom miért olyan nehéz ezt belátni. Bush már Szaddamot is megelőzte vérengzésben (nem vicc, friss felmérések alapján).
Nem egy várost bombázott már a földig. Rengeteg család halt meg, rengeteg kisgyerek rokkant meg. SOKKAL többen haltak meg, mint szeptember 11-én. -
#237 lol -
#236 Ember,akkor háború volt(van),a WTC-ben meg mégis csak civílek haltak meg....:(
Meg szegény tűzoltók+egy csomó rendőr..:((( -
#235 -
#234 ÉS ezeket a gondolatokat nagyon és tisztán lehet érteni.. Csak nagyobb WAr Anime sorozatokat kell megnézni mint amilyen a Gundam sorozat (ezek rajzfilmek és ne tessék röhögni de nagyon komoly Genocide-ok és személyes tragédiák vannak benne és a HAppy endet mindig beárnyékolja valamilyen keserű dolog...) A Világ legmegérintőbb alkotásai és szerintem nem jobban mutatja be a háború értelmetlenségét mint a Ryan közlegény megmentése hanem ugyanúgy csak éppen Sci Fi környezetbe helyezve egy kitalált konfliktuson át... -
#233 Erről van szó. -
#232 A Háború senkinek nem jó. A Háború teljesen öncélú dolog. Ölsz mert megölték valakidet téged pedig azért ölnek meg mert te megölted valakijét annak aki megölt és nincs vége míg az emberiség ki nem pusztul. Az egész élet háború és az emberek köztinek 2 féleképpen lehet tartósan vége. Vagy kipusztul az emberiség(mert kiírtjuk magunkat), vagy jön egy nagyobb erő ami miatt kénytelenek leszünk összefogni.... ÉS a Háborúban mindig mindenki szenved és soha nincs jó és rossz oldal.. csak Vesztes van.... -
#231 A németeknek nem is, legfeljebb a szélsőséges náci politikusoknak, de tudod attól a németek még ugyanúgy szenvedtek a háborúban, mint bárki más. -
#230 Ezt ismertem:)
Másik:
- Mi a különbség a Looser és a User között?
- ???????????
- Isten hozta a Microsoft Ügyfélszolgálatán -
#229 - Mi a különbség egy brit és egy iraki katona között?
- Nem tudom.
- Gratulálunk. Üdvözöljük az amerikai légierőnél. -
#228 NE menj el kérlek:) Csak ne vedd figyelembe azon beszólásokat amik nem tetszenek ez a fórum lényege:) -
#227 pfú, most sajna azt kell mondanom, hogy nem fogok utánajárni a könyvnek, pedig egyszerűbb lenne azt hazudni, hogy majd elolvasom.
(valószínű nem kapom meg az első könyvesboltban, és egyébként is, így vizsgaidőszak vége felé valami könnyebbet olvasok inkább.) -
#226 Samuel P. Huntington: A civilizációk összecsapása és a világrend átalakulása
Olvasd el megéri. Sokan lebutaszaruszozták pár éve. És mostanra valóra vált. -
#225 na ilyet: "afgánoknak és az irakiaknak semmi közük a terrorizmushoz" -- ezzel az erővel azt is írhattad volna, hogy a németeknek semmi közük nem volt a 2.vh szennyéhez.
na én most szálltam ki... :(((
Pedig milyen jól indult ez a topik. -
#224 jelenleg az egyetlen gátló tényező, hogy az EU nagyon sok amerikai terméket vesz.
ha továbbra is távolodnak a gazdasági érdekek, és Ázsiában nagyobb lesz a piac (pl Kína és India fejlődésével), akkor amerikai szempontból semmi nem szól majd egy európai partraszállás ellen. -
#223 te partraszállást írtál... :P -
#222 jah, Geo Metro