714
Minden, ami \"Amerika\".
  • Glpetyus
    ugyan már...most is mélyponton van az ország
  • Bandew
    Na megvan ez a béna eszmefuttatás.
    Figyelem! Nem azt mondom, hogy mind igaz, ami ide le van írva, de azért elgondolkodtató.
    KATT IDE!
  • The Garrett
    nem "csak" az oljaról van szó. Iraq régóta tüske amerika szemében...

Több minden-t lehet felhozni oknak:
    - lejárt faszavtosságú fegyverek elpuffogtatása.
    - uj megrendelések a hadiiparnak
    - olaj
    - uj fegyverek tesztelése
    .... millió +1 előnye származott az usanak az iraqi háborúból.
  • Glpetyus
    pl??
  • Glpetyus
  • Bandew
    Ezt nem lehet tudni. Mindenesetre érdekes dolgok történtek. Úgymond furcsán egybefolytak a szálak.
  • Glpetyus
    Amúgy meg az első öböl-háború után mi volt??

Ottmaradtak az amik??Vannak ott USA érdekeltségü cégek(nincsenek)??Mexállták az országot???
  • Bandew
    De több hasznot is hoz.
  • The Garrett
    Mindenki tudja ki volt. Mármint aki konkrétan elkövette. Én nemhiszem hogy amerika bérelte volna fel őket. Se laden-t, se egyik tálibot se, se senkit.
    Az lehet, sőt biztos hogy tudtak róla hogy be fog következni. hogy nem tettek ellene semmit, arra is megvoltak az okaik...

de a elkanyarodtunk arró volt szó hogy a wtc háborús cselekmény volt,e. Ez pedig még mindig NEM. hanem terrorcselekmény.
  • Glpetyus
    Jó de ez olyan mint Irak+ az olaj

Valahol olvastam,hogy USA-nak többe van a wtc,Afganisztán,Irak mint amenyit az országból 70 ÉV alatt ki lehet "venni"!!!!!

Na,te se gondolod,hogy Bush bá' az unokáira gondol...
  • Bandew
    Nem tom, hogy arra gondolsz amire én, de lehet. Mindenesetre sok ésszerűség lappang azokban a lapokban, mégha csak egy USA alázó írta is, mert tényleg olyan logikai bukfenceket vet fel, amik tények.
  • Bandew
    Mondom, hogy nem azt mondom, hogy Bush volt! NEm tudom, hogy ki volt! Senki se tudja! Csupán annyit mondok, hogy nem kell egyből lezárni egy ilyen témát.
  • The Garrett
    jajj azt a 11 oldalas eszmefuttatást én is olvastam.. :D
  • Glpetyus
    Jó,hülye példa volt,nem szó szerint értettem...:)
  • The Garrett
    30 hozzászólással előbb még a WTC háborús cselekmény volt amit 1 másik ország/terrorszervezet követette el. Ez te írtad ;)
  • The Garrett
    -1 :D
  • Bandew
    Figy nem mondom, hogy úgy van, de van ratio mögötte. Ezek világméretű összeesküvések, elhinni egyből azt amit mondanak, a legnagyobb naívság.
  • The Garrett
    és micsinál a pusztában víz, élelem akármi nélkül az a több 100.000- millió ember a sivatag közepén?

szaladdig ok hogy.. háorúvan addig kimegyek a pusztába. CSak ott 1 hamarabb halnának meg mint a városban 1 bombától...
  • Glpetyus
    -w
    :P
  • Glpetyus
    lol
    Kewzd el te is hogy biztos Bush+a cia robbantotta fel...pfff..
  • Bandew
    Ez elég hosszú sztori, de megpróbálom előkeríteni azt a dokumentumot valahonnan. Pls wait.
  • Glpetyus
    Na írd már le mire gondolsz...!!
  • Bandew
    Amúgy meg a WTC még egyáltalán nincs tisztázva. Azt se tudják ki lehetett mögötte. De azért egyből mentek a háborúba.
  • The Garrett
    Miért micsinált?
    mik voltak sz.11 "előzményei" ?
  • Glpetyus
    de van módjuk elmenekülni,mittomén kimennek a pusztába,mert TUDJÁK,hogy háború van....!
    Míg a wtc csak egy nyomorult orvtámadás
  • Bandew
    Ez az amit az emberek rosszul tudnak. Igenis háború volt. Ha nem is élesben, de Amerika mindent elkövetett, ami elég egy háború kezdeményezéséhez. Csak úgy tett mintha semmi nem történt volna. Beleavatkozni más politikájába, amihez kurvára semmi köze, az igenis sértő.
    Ez a tipikus "piszkállak, meg anyázlak, te megütsz, és te kezdted a verekedést" taktika.
  • Glpetyus
    egyetértek
  • The Garrett
    ebbe igazad van, de attól még az iraqi civil ugyanugy 100% ig ártatlanul hal meg ha véletlenül ha nem.
  • Glpetyus
    nem közvetlenűl asszociáltam arra...
  • Bandew
    Hát ha kiderül, hogy az angol királyi család tetette oda, akkor igen. :-D
  • Glpetyus
    Már megint keversz...

Amikor a wtc támadták nem volt(még) háború...
    A terroristák DIREKT civileket támadnak,mert másra nincs módjuk...

De ha egy háborúban VÉLETLENŰL meghal pár civil,az egy "kicsit" más nem???????

Ne mond,hogy ebbe nincs igazam..
  • The Garrett
    MErt ha tudjuk ki volt akkor rögtön háborús cselekmény? :P
    amugy nyugodj meg biztos tudják kik csinálták...
  • Bandew
    Mivelhogy nem tudjuk kik csinálták, ezért nem mondhatunk el róla semmit.
  • The Garrett
    Metr az iraqi civilnek miköze volt a WTC hez? semmi. Iraqot nem ezért támadták... az afganszitán volt
  • FtranX
    Nem feltétlenül. Az iraki terroristák küzdelme sokkal inkább hatalmi harc, mint a "gaz amerikai elnyomás megszűntetése". Persze az öngyilkos merénylő erre nem jön rá.
  • Bandew
    De a gazdag hamburgerzabálókat, akiknek sopha semmilyen gondjuk nem volt az életben meg igen. Gratula!
  • Glpetyus
    ???
    Mire gondolsz?
  • The Garrett
    Ha a WTC merényleg háborús cselekmény lett volna, akkor Sokkal nagyobb nemzetközi fellépés lett volna az eredménye. Polgári lakosság szándékos "irtását" robbantgatását, lakott területen vegyi támadást stb-t tiltják a nemzetközi "háborús megállapodások"

Akkor a spanyol vonatrobbantás is háborús cselekmény?
  • Bandew
    Már előtte is az volt, csak azt amit Amerika követett el, azt furcsamód nem hangoztatta a TV.
  • Glpetyus
    Épp ezért,innentől már nem tom sajnálni a halott iraki civileket sem...