714
Minden, ami \"Amerika\".
-
#301 ugyan már...most is mélyponton van az ország -
#300 Na megvan ez a béna eszmefuttatás.
Figyelem! Nem azt mondom, hogy mind igaz, ami ide le van írva, de azért elgondolkodtató.
KATT IDE! -
#299 nem "csak" az oljaról van szó. Iraq régóta tüske amerika szemében...
Több minden-t lehet felhozni oknak:
- lejárt faszavtosságú fegyverek elpuffogtatása.
- uj megrendelések a hadiiparnak
- olaj
- uj fegyverek tesztelése
.... millió +1 előnye származott az usanak az iraqi háborúból. -
#298 pl?? -
#297 -
#296 Ezt nem lehet tudni. Mindenesetre érdekes dolgok történtek. Úgymond furcsán egybefolytak a szálak. -
#295 Amúgy meg az első öböl-háború után mi volt??
Ottmaradtak az amik??Vannak ott USA érdekeltségü cégek(nincsenek)??Mexállták az országot??? -
#294 De több hasznot is hoz. -
#293 Mindenki tudja ki volt. Mármint aki konkrétan elkövette. Én nemhiszem hogy amerika bérelte volna fel őket. Se laden-t, se egyik tálibot se, se senkit.
Az lehet, sőt biztos hogy tudtak róla hogy be fog következni. hogy nem tettek ellene semmit, arra is megvoltak az okaik...
de a elkanyarodtunk arró volt szó hogy a wtc háborús cselekmény volt,e. Ez pedig még mindig NEM. hanem terrorcselekmény. -
#292 Jó de ez olyan mint Irak+ az olaj
Valahol olvastam,hogy USA-nak többe van a wtc,Afganisztán,Irak mint amenyit az országból 70 ÉV alatt ki lehet "venni"!!!!!
Na,te se gondolod,hogy Bush bá' az unokáira gondol... -
#291 Nem tom, hogy arra gondolsz amire én, de lehet. Mindenesetre sok ésszerűség lappang azokban a lapokban, mégha csak egy USA alázó írta is, mert tényleg olyan logikai bukfenceket vet fel, amik tények. -
#290 Mondom, hogy nem azt mondom, hogy Bush volt! NEm tudom, hogy ki volt! Senki se tudja! Csupán annyit mondok, hogy nem kell egyből lezárni egy ilyen témát. -
#289 jajj azt a 11 oldalas eszmefuttatást én is olvastam.. :D
-
#288 Jó,hülye példa volt,nem szó szerint értettem...:) -
#287 30 hozzászólással előbb még a WTC háborús cselekmény volt amit 1 másik ország/terrorszervezet követette el. Ez te írtad ;) -
#286 -1 :D -
#285 Figy nem mondom, hogy úgy van, de van ratio mögötte. Ezek világméretű összeesküvések, elhinni egyből azt amit mondanak, a legnagyobb naívság. -
#284 és micsinál a pusztában víz, élelem akármi nélkül az a több 100.000- millió ember a sivatag közepén?
szaladdig ok hogy.. háorúvan addig kimegyek a pusztába. CSak ott 1 hamarabb halnának meg mint a városban 1 bombától... -
#283 -w
:P -
#282 lol
Kewzd el te is hogy biztos Bush+a cia robbantotta fel...pfff.. -
#281 Ez elég hosszú sztori, de megpróbálom előkeríteni azt a dokumentumot valahonnan. Pls wait. -
#280 Na írd már le mire gondolsz...!! -
#279 Amúgy meg a WTC még egyáltalán nincs tisztázva. Azt se tudják ki lehetett mögötte. De azért egyből mentek a háborúba. -
#278 Miért micsinált?
mik voltak sz.11 "előzményei" ? -
#277 de van módjuk elmenekülni,mittomén kimennek a pusztába,mert TUDJÁK,hogy háború van....!
Míg a wtc csak egy nyomorult orvtámadás -
#276 Ez az amit az emberek rosszul tudnak. Igenis háború volt. Ha nem is élesben, de Amerika mindent elkövetett, ami elég egy háború kezdeményezéséhez. Csak úgy tett mintha semmi nem történt volna. Beleavatkozni más politikájába, amihez kurvára semmi köze, az igenis sértő.
Ez a tipikus "piszkállak, meg anyázlak, te megütsz, és te kezdted a verekedést" taktika. -
#275 egyetértek -
#274 ebbe igazad van, de attól még az iraqi civil ugyanugy 100% ig ártatlanul hal meg ha véletlenül ha nem. -
#273 nem közvetlenűl asszociáltam arra... -
#272 Hát ha kiderül, hogy az angol királyi család tetette oda, akkor igen. :-D -
#271 Már megint keversz...
Amikor a wtc támadták nem volt(még) háború...
A terroristák DIREKT civileket támadnak,mert másra nincs módjuk...
De ha egy háborúban VÉLETLENŰL meghal pár civil,az egy "kicsit" más nem???????
Ne mond,hogy ebbe nincs igazam.. -
#270 MErt ha tudjuk ki volt akkor rögtön háborús cselekmény? :P
amugy nyugodj meg biztos tudják kik csinálták... -
#269 Mivelhogy nem tudjuk kik csinálták, ezért nem mondhatunk el róla semmit. -
#268 Metr az iraqi civilnek miköze volt a WTC hez? semmi. Iraqot nem ezért támadták... az afganszitán volt -
#267 Nem feltétlenül. Az iraki terroristák küzdelme sokkal inkább hatalmi harc, mint a "gaz amerikai elnyomás megszűntetése". Persze az öngyilkos merénylő erre nem jön rá. -
#266 De a gazdag hamburgerzabálókat, akiknek sopha semmilyen gondjuk nem volt az életben meg igen. Gratula! -
#265 ???
Mire gondolsz? -
#264 Ha a WTC merényleg háborús cselekmény lett volna, akkor Sokkal nagyobb nemzetközi fellépés lett volna az eredménye. Polgári lakosság szándékos "irtását" robbantgatását, lakott területen vegyi támadást stb-t tiltják a nemzetközi "háborús megállapodások"
Akkor a spanyol vonatrobbantás is háborús cselekmény? -
#263 Már előtte is az volt, csak azt amit Amerika követett el, azt furcsamód nem hangoztatta a TV. -
#262 Épp ezért,innentől már nem tom sajnálni a halott iraki civileket sem...