147
Japán flash móka, juss ki a szobából. Oldd meg.
-
#106 én a zöld falnál feladtam :D -
Hellsing47 #105 :Dja..
bár nekem a 12. pálya még most sem akar sikerülni :((( -
laliking #104 na, úgy látszik át lettünk ide küldve :D -
#103 Most találtam erre a játékra! Látom, hogy itt már sokan réges-régen végigjátszottátok, ezen a szinten tudna valaki segíteni?
http://www.fasco-csc.com/works/white/white_e.php -
#102 A bíbor meg a zöld meg a fehér szobán kívül van még valami figyelemlekötő? -
#101 Már megcsináltam az összes ilyen játékot... -
#100 Ne blokkold a javascriptet. :D
ésték :D -
#99 A crimson room-nál ugye úgy lehet megtudni a széfhez kódot hogy felmész arra honlapra, ami a cetlire van írva. felmentem, de azt a kódot nem fogadja el a széf! -
Viki 1977 #98 http://tonakai.aki.gs/interactive/out_01e.html
Aki kijutott ebből a szobából segítsen :-) -
#97 egy fel napom ra ment, de megcsinaltam
-
#96 A crimson room-nál a kódot honnan lehet megtudni a széfhez? -
#95 orak ota jatszom vele, most lvl 11, ez nagyon addiktiv:// -
#94 A My Diamond Baby komplett végigjátszása megtekinthető linkelésitt:
(2006. március 18 - 00:45 - kor kelt bejegyzés)
Azért így linkelem, mert le van tiltva a szerveren a direkt -
optipolár2 #93 Mi a széf kódja a Crimson Roomban? -
optipolár2 #92 Én már végig vittem a Mystery of Time and Spacet.
-
optipolár2 #91 OKé de akkor hogyan kell megkerülni mert már én mibdent összenyomogattam. -
#90 már nem emlékszem rá, de lehet hogy azt nem kinyitni hanem megkerülni kell - volt pár ilyen is... -
optipolár2 #89 Én is a 12. szinten tartok és nem tudnád véltlenül hogyan kell kinyitni az ajtót ami a lézerfal után van. Mert én nem tudom. -
#88 [nemismeri] -
optipolár2 #87 Én a Mystery of Time and Space játékkal játszom és a 12.szinten tartok. Nem tudom hogyan kell kinyitni azt az ajtót ami a lézerfal után van. Nem tudja valaki ,hogy hol van az ajtó kulcsa? -
#86 "az ágyon a támla és a matrac között van - a párnát felhajtva kell végigpiszkálni a peremet... az hiányzik?"
by: Dzsini -
TDaniel #85 Valaki tudna segiteni hol van az elem a misztikus dobozohoz?
-
Viki 1977 #84 Szia Anna!
A lényeget már értem,de mivel és hogyan tükrözöm?(a fiókos szekrényben talált dolgokat most kihagyhatjuk..baba stb azokat már feltudom használni)
Le tudnád nekem írni a lépéseket onnan,hogy,megvan a mikroszkóp alatt a "gomb" a négy L alakú kód kirajzolódott.Innentől hogyan tovább?Milyen eszközre van szükségem a tükrözéshez?És hogyan tükrözöm át a széfre???
Előre is köszönöm a segítségedet :-) -
#83 Szia
A kódot tükrözni kell két irányból. Először fejjel lefelé állítod az összeset, aztán az így kapott sort az oldalánál is tükrözöd, tehát a jobb szélső elem lesz a bal szélső csak épp fordítva, és így a többi. Az L alakú elemek a sarkokat jelzik a többi a középpont fele nyílik.
Remélem, tudtam segíteni. -
#82 Ezt lecsekkolom.. -
Viki 1977 #81 Kedves Fórumozók!
Ha valaki játszott már a My diamond Baby játékkal és kijutott az segítsen :-)
A legvégén járok már de hiába mert nem tudom,hogy a széfet,hogy kell kinyitni..(nem tudom melyik billenttyűvel kéne irányítani...)sajnos csak japán nyelven van,angol verzió nincs.(bár én angolul se tudok azt legalább szótár segítségével megoldanám)
http://ctime.cool.ne.jp/MyDiamondBaby/
Előre is kösz minden segítséget. -
#80 Na ezt sakkozzátok ki -
#79 The Dark Room
kegyetlen móka, fényerőt fel! :) -
#78 =o) -
#77 Játszottam a Viridian roommal, megvolt minden, de lefagyott a gép és azóta nem tudom felemelni azt a szájbaba**ott kukát...Ez mitől lehet? Netscape-el sem ment. -
bloodhoney #76 áááá erre nem is figyeltem... akkor viszont nemsokára meglesz a teljes játék. -
#75 lehet
elvégre ez:
Mystery Of Time And Space EXCLUSIVE preview of new level
-
bloodhoney #74 igen nekem is feltűnt :(( Lehet, hogy programhiba?? -
#73 van még egy kulcs a színes panel mögött is, de azt fel sem veszi
-
#72 igen
ott is elakadtam
-
bloodhoney #71 szia. Fel kell jegyezni a D szinten lévő irányokat és a B szinten a képek alatt az irányokhoz tartozó színeket, ezeket behelyettesíted a színgépbe, és bal gomb 2x kar meghúzása 2x és ad egy aranykulcsot, ami viszont fogalmam sincs mire való :) -
#70 hogy működik ez a színgép? -
#69 má el is akadtam -
bloodhoney #68 http://members.home.nl/motas/preview.htm
Motas folytatás. Már játszottatok vele?? -
#67 Miitt is?