Crimson és Viridian Rooms
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(2006. március 18 - 00:45 - kor kelt bejegyzés)
Azért így linkelem, mert le van tiltva a szerveren a direkt
Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
by: Dzsini
Az életban csak 2 dolog biztos: A HALÁL és az ÉDESANYUKÁD ;)
A lényeget már értem,de mivel és hogyan tükrözöm?(a fiókos szekrényben talált dolgokat most kihagyhatjuk..baba stb azokat már feltudom használni)
Le tudnád nekem írni a lépéseket onnan,hogy,megvan a mikroszkóp alatt a "gomb" a négy L alakú kód kirajzolódott.Innentõl hogyan tovább?Milyen eszközre van szükségem a tükrözéshez?És hogyan tükrözöm át a széfre???
Elõre is köszönöm a segítségedet :-)
Akinek tulajdon nyughatatlanságán kívül egyéb közölnivalója nincsen a világgal, keressen fel egy ideggyógyászt, de az olvasót hagyja békén.(Bárány Tamás)
A kódot tükrözni kell két irányból. Elõször fejjel lefelé állítod az összeset, aztán az így kapott sort az oldalánál is tükrözöd, tehát a jobb szélsõ elem lesz a bal szélsõ csak épp fordítva, és így a többi. Az L alakú elemek a sarkokat jelzik a többi a középpont fele nyílik.
Remélem, tudtam segíteni.
Sin City life don\'t let the system get you down
Ha valaki játszott már a My diamond Baby játékkal és kijutott az segítsen :-)
A legvégén járok már de hiába mert nem tudom,hogy a széfet,hogy kell kinyitni..(nem tudom melyik billenttyûvel kéne irányítani...)sajnos csak japán nyelven van,angol verzió nincs.(bár én angolul se tudok azt legalább szótár segítségével megoldanám)
http://ctime.cool.ne.jp/MyDiamondBaby/
Elõre is kösz minden segítséget.
Akinek tulajdon nyughatatlanságán kívül egyéb közölnivalója nincsen a világgal, keressen fel egy ideggyógyászt, de az olvasót hagyja békén.(Bárány Tamás)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
elvégre ez:
Mystery Of Time And Space EXCLUSIVE preview of new level
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Motas folytatás. Már játszottatok vele??
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
http://www.woolythinking.com/
ebbe például még nem mertem belemerülni, de nagyon színvonalasnak tûnik. (és most nézem hogy lett második rész is már)
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
most a piros falnál akadtam el
Jól haladok, nem azzal van gond, csak már nagyon bíztam benne, hogy mindjárt vége. 😄 Egyébként nem írtam fel, hanem megjegyeztem õket.