Crimson és Viridian Rooms

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
A crimson room-nál a kódot honnan lehet megtudni a széfhez?

magus
orak ota jatszom vele, most lvl 11, ez nagyon addiktiv://

mogyi925
A My Diamond Baby komplett végigjátszása megtekinthetõ linkelésitt:

(2006. március 18 - 00:45 - kor kelt bejegyzés)

Azért így linkelem, mert le van tiltva a szerveren a direkt

Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.

Mi a széf kódja a Crimson Roomban?
Én már végig vittem a Mystery of Time and Spacet.
OKé de akkor hogyan kell megkerülni mert már én mibdent összenyomogattam.
Dzsini
már nem emlékszem rá, de lehet hogy azt nem kinyitni hanem megkerülni kell - volt pár ilyen is...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Én is a 12. szinten tartok és nem tudnád véltlenül hogyan kell kinyitni az ajtót ami a lézerfal után van. Mert én nem tudom.
Dichter

Én a Mystery of Time and Space játékkal játszom és a 12.szinten tartok. Nem tudom hogyan kell kinyitni azt az ajtót ami a lézerfal után van. Nem tudja valaki ,hogy hol van az ajtó kulcsa?
Dichter
"az ágyon a támla és a matrac között van - a párnát felhajtva kell végigpiszkálni a peremet... az hiányzik?"

by: Dzsini

Valaki tudna segiteni hol van az elem a misztikus dobozohoz?

Az életban csak 2 dolog biztos: A HALÁL és az ÉDESANYUKÁD ;)

Szia Anna!

A lényeget már értem,de mivel és hogyan tükrözöm?(a fiókos szekrényben talált dolgokat most kihagyhatjuk..baba stb azokat már feltudom használni)
Le tudnád nekem írni a lépéseket onnan,hogy,megvan a mikroszkóp alatt a "gomb" a négy L alakú kód kirajzolódott.Innentõl hogyan tovább?Milyen eszközre van szükségem a tükrözéshez?És hogyan tükrözöm át a széfre???
Elõre is köszönöm a segítségedet :-)

Akinek tulajdon nyughatatlanságán kívül egyéb közölnivalója nincsen a világgal, keressen fel egy ideggyógyászt, de az olvasót hagyja békén.(Bárány Tamás)

Anna
Szia
A kódot tükrözni kell két irányból. Elõször fejjel lefelé állítod az összeset, aztán az így kapott sort az oldalánál is tükrözöd, tehát a jobb szélsõ elem lesz a bal szélsõ csak épp fordítva, és így a többi. Az L alakú elemek a sarkokat jelzik a többi a középpont fele nyílik.
Remélem, tudtam segíteni.

Sin City life don\'t let the system get you down

Dichter
Ezt lecsekkolom..

Kedves Fórumozók!

Ha valaki játszott már a My diamond Baby játékkal és kijutott az segítsen :-)
A legvégén járok már de hiába mert nem tudom,hogy a széfet,hogy kell kinyitni..(nem tudom melyik billenttyûvel kéne irányítani...)sajnos csak japán nyelven van,angol verzió nincs.(bár én angolul se tudok azt legalább szótár segítségével megoldanám)
http://ctime.cool.ne.jp/MyDiamondBaby/
Elõre is kösz minden segítséget.

Akinek tulajdon nyughatatlanságán kívül egyéb közölnivalója nincsen a világgal, keressen fel egy ideggyógyászt, de az olvasót hagyja békén.(Bárány Tamás)

Dichter
Dzsini
The Dark Room

kegyetlen móka, fényerõt fel! 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Amse
=o)

Benő
Játszottam a Viridian roommal, megvolt minden, de lefagyott a gép és azóta nem tudom felemelni azt a szájbaba**ott kukát...Ez mitõl lehet? Netscape-el sem ment.

áááá erre nem is figyeltem... akkor viszont nemsokára meglesz a teljes játék.
mikike
lehet
elvégre ez:
Mystery Of Time And Space EXCLUSIVE preview of new level

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

igen nekem is feltûnt 😞( Lehet, hogy programhiba??
mikike
van még egy kulcs a színes panel mögött is, de azt fel sem veszi

mikike
igen
ott is elakadtam

szia. Fel kell jegyezni a D szinten lévõ irányokat és a B szinten a képek alatt az irányokhoz tartozó színeket, ezeket behelyettesíted a színgépbe, és bal gomb 2x kar meghúzása 2x és ad egy aranykulcsot, ami viszont fogalmam sincs mire való 😊
mikike
hogy mûködik ez a színgép?

mikike
má el is akadtam

http://members.home.nl/motas/preview.htm
Motas folytatás. Már játszottatok vele??
SBali
Miitt is?

Z
jáááj baz, már itt is? 😄DDD

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Dichter
Köszi

Dzsini
régi kis játék, de többek közt ez inspirálta a színes szobákat 😊 van amúgy rengeteg ilyesmi játék, jobbak rosszabbak...
http://www.woolythinking.com/
ebbe például még nem mertem belemerülni, de nagyon színvonalasnak tûnik. (és most nézem hogy lett második rész is már)

mikike
hát...
az ember mindig többre számít...

Dzsini
többször is vannak csövek 😊 pl. lehettek a színes szelepes csövek amikor rengeteg szobán kell oda-vissza menni, volt elõtte másik csõvezetékes is... elsõre a csempepadlót is lehet csõnek nézni... :o)

mikike
pedig egy dzsininek ezt tudni kéne...

Dzsini
jaja, ennyi - amúgy elég rég játszottam vele, hogy a "csöveknél"bõl ne tudjam hogy hol is tartasz 😊))

mikike
ennyi az egész?
12 szint?

mikike
kihagytam egy 1est a kódból!

Loál János
Jesszus. Lehet, hogy inkább már most fel kéne adnom.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

mikike
http://www.nordinho.com/images/images1/GREENWALL.jpg
most a piros falnál akadtam el

mikike
a lézerkapuknál mi a teendõ?

mikike
a csöveknél mit kell csinálni?

Dzsini
level 4 még csak a bemelegítés a játékhoz :o)

Loál János
htx
Jól haladok, nem azzal van gond, csak már nagyon bíztam benne, hogy mindjárt vége. 😄 Egyébként nem írtam fel, hanem megjegyeztem õket.

Dzsini
kb 20 nyomkodnivaló van, és ha hibázol visszadob pár szinttel. úgyhogy irogasd fel a jó megoldásokat, és elõbbutóbb végigérsz 😊 kitartás!

Loál János
Ja, ez a #42.

Loál János
Level 4-en az ajtó melletti fejtörõt (3 sorban 4 karika különbözõ ábrákkal, el kell találni, hogy melyikre kell kattintani, akkor jön a következõ ábra) hogy kell megoldani? Megtalálom a megfelelõ gombokat, de mintha végtelenítve lenne az egész, komolyan mondom.

Dichter
Egyébként én a Viridianban elakadtam. Valami rituálét kell csinálni, de soha nem jött össze.