Crimson és Viridian Rooms

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dichter
Nem baj, ha beírod az url-t, ahol el lehet érni. Ha megvan esetleg.

SBali
Már megjelent a Blue Chamber is. Par perc alatt megfejthetõ. A Viridian volt a legdurvább eddig...

rezsofiz
rakd bele palcikat meg 2 gYURUT

sazl : c

elakadtam crimsonon , nem nyilik ki a kis dobozkanak a teteje...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Dzsini
http://www.albartus.com/motas/
egy picit régebbi, de hosszú és nagyon kellemes sorozat

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dichter
Nem is a pénzt sokallom, hanem milyen már, hogy ezért pénzt kérni??

tudod mennyi 100 jen? kb 170-180 forint 😊
Dichter
Anélkül azért elég húzós. Olyan kis jelek utalnak a megoldásra, hogy az már.... nem is tudom mi. Elég vicces egyébként, hogy a készítõ, Takagasi úr, 100 Japán yen-ért cserébe ad valami infót. Hiába neki is meg kell élni valamibõl

The Garrett
végigcsináltam mind2-t. DE muszály voltam használni a veridian végigjátszást 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Dichter

Lacc
Ja, én nem hagytam, elkattintottam és az ujjamat ott hagytam, csak az ugye nem olyan pontos 😄
Dichter
Hagyd hogy lemenjen a múvi, csak készítsd oda az egérmutatót. Amikor lemegy a múvi, 3x klikk, és kirajzolódik a széf.

Lacc
Hát én megõrülök, már a Crimson roomban nem tudok továbbjutni, ahol a falon kell kattintgatni 3x a ponton amit mutat a táncolós mozi. MEGÕRÜLÖK MÁR BEGÖRCSÖL AZ UJJAM
Dichter
Engem meg elkezdett iszonyatosan felidegesíteni, de kíváncsi vagyok a végére, és mostmár bennem van az a csakazértis érzés.

én meguntam 😄
Dichter
A kukában lévõ szar, az a haj. Ahha. értem. Ki is próbálom mindjárt. Tényleg? Ki hol tart?

mert elõtte meg kell vizsgálnod a kukáBAN lévõ szart
The Garrett
1.nem kell linkekre kattingatni ha aktív ablak megvan nyitva.
2. Nem kell explorert használni.

Dichter
A tegnapi rohadt nagy vihar után nem volt netem, erre mire jövök vissza?? Itt már meg van oldva minden Az elsõ, az elég könnyû, viszont a folytatásban el lehet akadni. Nekem pl ott sikerült, hogy tudom, hogy a kuka alatt van egy öngyújtó, csak nem bírom felemelni azt a kurva kukát.

shaba23
Garret = Garrett
shaba23
htx, bár Garret már "törölte" az "állásomat"
The Garrett
jah vagy kicsit a pont fölé nekem akkor mûködött.

shab: de várd meg míg vége a vetítésnek, mert ha hamarabb kattintasz akkor átvált a cd playerre. és nézheted ujra 😛

Dzsini
igen, megmutatja, hogy hova kell a falon nyomni. a végére figyelj, és utána 3 klikk a pontra amit mutat.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

shaba23
az, hogy lejátszottam azt a táncolós videót jó valamire??
Dzsini
jó móka mindkettõ, bár a másodiknál azért elakadtam egy ideig... de aztán csak sikerült 😊

The Garrett
Egyébként nemhittem volna hogy flashes "játék" ennyire le fog kötni. ez jó 😉

The Garrett
ahh igen csakhát hajnalban inkább már az idegesség ami dominált. Fõleg 3/4 ed óra tétlenség után 😉

de ma nekiállok tisztafejjel aztán ha megint nem akkor jöhet a megoldás 😉

Dzsini
google a jóbarátod címû mûsorunkat látták...

The Garrett
köszi 😊))))

Dzsini

The Garrett
ez kész pedig sört is behûtöttem azzal se lehet semmit.

Ez már nekem tul bonyolult így hajnalban.

The Garrett
hm hajszál elégetve gondolom v. hogy össze kell kombinálni a jeleket a papírra, de nemmegy nyafff.

The Garrett
ég a füstölõ csengetek mint a barom de semmi /:

The Garrett
najó a viridianon csak elakadtam.

van 6 papírom + filc+ gyujtó meg 2 kép meg képkeret meg gyóccerersdoboz benne papír + kóla.

The Garrett
Ez télleg nem volt hosszú 😄

The Garrett
nwm megvan 😛

The Garrett
hol találom a széf kombinációt?

Dzsini
én anno elég hamar végigkavartam mindkettõt

traXion
már kikapcsoltam a gamet. 😄

Dzsini
az ágyon a támla és a matrac között van - a párnát felhajtva kell végigpiszkálni a peremet... az hiányzik?

traXion
az elem?

az nem téglalap, hanem valami pöcök 😄 és az ágynál valahol
0ppika
Már volt a hummeres és arós képek topigban!

http://epica.nl

traXion
a karika megvan...

Szóval, megvan a két karika, hol a téglalap? Vagy hogy kell ezt kinyitni? 😄

traXion
hmm... hol van a dobozkába illõ téglalap, és a másik karika? Nem a gyûrû...

Dichter
Na szóval, a kérdés adott. Akit érdekel a dolog, az nézzen IDE

← ElőzőOldal 3 / 3