147
Japán flash móka, juss ki a szobából. Oldd meg.
-
#66 jáááj baz, már itt is? :DDDD -
#65 Köszi -
#64 Crimson, Viridian Room, Blue Chamber -
#63 régi kis játék, de többek közt ez inspirálta a színes szobákat :) van amúgy rengeteg ilyesmi játék, jobbak rosszabbak...
http://www.woolythinking.com/
ebbe például még nem mertem belemerülni, de nagyon színvonalasnak tűnik. (és most nézem hogy lett második rész is már) -
#62 hát...
az ember mindig többre számít...
-
#61 többször is vannak csövek :) pl. lehettek a színes szelepes csövek amikor rengeteg szobán kell oda-vissza menni, volt előtte másik csővezetékes is... elsőre a csempepadlót is lehet csőnek nézni... :o) [megmagyarázza] -
#60 pedig egy dzsininek ezt tudni kéne...
-
#59 jaja, ennyi - amúgy elég rég játszottam vele, hogy a "csöveknél"ből ne tudjam hogy hol is tartasz :))) -
#58 ennyi az egész?
12 szint?
-
#57 kihagytam egy 1est a kódból! -
#56 Jesszus. Lehet, hogy inkább már most fel kéne adnom. -
#55 http://www.nordinho.com/images/images1/GREENWALL.jpg
most a piros falnál akadtam el
-
#54 a lézerkapuknál mi a teendő?
-
#53 a csöveknél mit kell csinálni?
-
#52 level 4 még csak a bemelegítés a játékhoz :o) -
#51 htx
Jól haladok, nem azzal van gond, csak már nagyon bíztam benne, hogy mindjárt vége. :D Egyébként nem írtam fel, hanem megjegyeztem őket. -
#50 kb 20 nyomkodnivaló van, és ha hibázol visszadob pár szinttel. úgyhogy irogasd fel a jó megoldásokat, és előbbutóbb végigérsz :) kitartás! -
#49 Ja, ez a #42. -
#48 Level 4-en az ajtó melletti fejtörőt (3 sorban 4 karika különböző ábrákkal, el kell találni, hogy melyikre kell kattintani, akkor jön a következő ábra) hogy kell megoldani? Megtalálom a megfelelő gombokat, de mintha végtelenítve lenne az egész, komolyan mondom. -
#47 Egyébként én a Viridianban elakadtam. Valami rituálét kell csinálni, de soha nem jött össze. -
#46 Nem baj, ha beírod az url-t, ahol el lehet érni. Ha megvan esetleg. -
#45 Már megjelent a Blue Chamber is. Par perc alatt megfejthető. A Viridian volt a legdurvább eddig... -
#44 rakd bele palcikat meg 2 gYURUT -
Ben C #43 elakadtam crimsonon , nem nyilik ki a kis dobozkanak a teteje... -
#42 http://www.albartus.com/motas/
egy picit régebbi, de hosszú és nagyon kellemes sorozat -
#41 Nem is a pénzt sokallom, hanem milyen már, hogy ezért pénzt kérni?? -
Takezó #40 tudod mennyi 100 jen? kb 170-180 forint :) -
#39 Anélkül azért elég húzós. Olyan kis jelek utalnak a megoldásra, hogy az már.... nem is tudom mi. Elég vicces egyébként, hogy a készítő, Takagasi úr, 100 Japán yen-ért cserébe ad valami infót. Hiába neki is meg kell élni valamiből -
#38 végigcsináltam mind2-t. DE muszály voltam használni a veridian végigjátszást :) -
#37 -
#36 Ja, én nem hagytam, elkattintottam és az ujjamat ott hagytam, csak az ugye nem olyan pontos :D -
#35 Hagyd hogy lemenjen a múvi, csak készítsd oda az egérmutatót. Amikor lemegy a múvi, 3x klikk, és kirajzolódik a széf. -
#34 Hát én megőrülök, már a Crimson roomban nem tudok továbbjutni, ahol a falon kell kattintgatni 3x a ponton amit mutat a táncolós mozi. MEGŐRÜLÖK MÁR BEGÖRCSÖL AZ UJJAM -
#33 Engem meg elkezdett iszonyatosan felidegesíteni, de kíváncsi vagyok a végére, és mostmár bennem van az a csakazértis érzés. -
Takezó #32 én meguntam :D -
#31 A kukában lévő szar, az a haj. Ahha. értem. Ki is próbálom mindjárt. Tényleg? Ki hol tart? -
Takezó #30 mert előtte meg kell vizsgálnod a kukáBAN lévő szart -
#29 1.nem kell linkekre kattingatni ha aktív ablak megvan nyitva.
2. Nem kell explorert használni. -
#28 A tegnapi rohadt nagy vihar után nem volt netem, erre mire jövök vissza?? Itt már meg van oldva minden Az első, az elég könnyű, viszont a folytatásban el lehet akadni. Nekem pl ott sikerült, hogy tudom, hogy a kuka alatt van egy öngyújtó, csak nem bírom felemelni azt a kurva kukát. -
#27 Garret = Garrett