Tanácsot kérnék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elmúlt években olyan sok atrocitás érte az utcák lakóit, h aláírásgyûjtést szerveztek és petíciót nyújtottak be a polgmesteri hivatalba a cigók ellen, h vagy költöztessék ki õket vagy polgárõrséget kérnek...
Néhány hónapja polgárõrség mûködik kb. reggel 6-7-tõl este 8-9-ig, plusz tervben van vmi kamerás rendszer kialakítása is (ugyan kiírták ott pár helyre, h már mûködik a kamerás rendszer, de sztem még nincs 😞)!!!
Azóta kicsit visszább vettek az arcukból a 10-12 éves kis pöcsök, de mennek a városba máshova

http://www.powerplaymanager.com/r57633
http://druglord.buzz.hu/ ;)
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
a civil ruhás rendõr is jó ötlet, ed ha nincs ismerõsöd akkor baszhatod, a rendõrség nem fog neked ajánlani egy embert...
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Ennek a topiknak amúgy hamar vége lesz, a rasszistának "tûnõ" hozzászólások miatt.
rendõrt CIVILBEN (de szolgálatban) odarendelni, megmondani neki hogy ez és ez van, GYakran elõfordul stb. Teszel 1 bejelentést, elvileg kötelességük kivizsgálni.
És ha ott a rendõr civilben, a cigók meg zaklatják a hugod, akkor közbelép és a tetteseknek elvileg ott kéne ugye maradniuk, rendõri felszólításra. Namármost ha nemteszik, akkor lehet kergetni õket a putriba. HA meg FK sok a cigók akkor lehet hívni a családsegítõ-t, gyámhatóságot, ami jóidõre lefoglalja azt a rengeteg szabadidejüket a kedves c kategóriás állampolgároknak.😉
jo hogy belül felfordulsz, de gondold el.. jobb egy "barát" mint egy ellenség !
A hugodra is majd ráköszönnek meg minden, mer neki van az a nagy jófej bátyja....
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
sok a rokonuk !
De erõfitogtatás lehet ! abból baj nem lehet.....akkora 😛
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Kulonben meg pofatlanabbak lesznek es teljesen a fejetekre nonek.
Engem anno megzsarolt 2 c. srac. Fenyegetoztek, en meg feljelentettem oket. Most lett vege a targyalassorozatnak 2 ev utan.
En a rendorseggel mutattam nekik erot...azota nem ert atrocitas. Neked is ki kell talalni valamit, kulonben meg pofatlanabbak lesznek😞
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
War. War never changes.
Hiába verték meg, hiába csináltak Vele bármit, csak nem hagyta békén. Aztán egyszer úgy adódott, hogy egyedül volt, a csávó ingerült volt, nekiesett. Szerencsére pont arra jött egy ismerõse. És így már mehetett a feljelentés, de aztán a faszi eltûnt. Azóta sem látták. Remélem nálatok lesz jobb megoldás is.
Én még nem voltam ilyen helyztbe, de biztos, hogy nekimennék, bárki is legyen az. Mondjuk én könnyen beszélek, mert nekem van minden "nemzetiségbõl" elég komoly ismeretségem, de ez már Off, és felvágni sem akarok.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
War. War never changes.
Amúgy a polgárõrök ugyanezt teszik csak a törvény palástja alatt!
Amúgy vmi faluban egy csávónak annyira elege lett a cigókkal, és hogy nem tud tenni ellenük semmit sem, hogy meló után betolt 2 felest, majd a dózerral a porig rombolta a putrisort...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
War. War never changes.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Bejelentés rendõrségen, iskolában, és addig üsd az asztalt, míg el nem érsz valamit .
De úgylátom le lettek írva a teendõk már elõttem ...
Vagy mit tegyek? Igazából csa ka nagyobb haverjaiktól félek, mert errefelé van 1-2 nagyobb darab is 😞
War. War never changes.
negyed órája még 10 volt, csak az le volt zárva 😄DDDDD
lehet St megfogadta, amit a mod topikban írtam 😄D
War. War never changes.
War. War never changes.
tesódat esetleg átiratni másik suliba?
War. War never changes.
Ha vkivel történt hasonló eset, nyugodtan tegye közzé!
War. War never changes.
" velük akkor ugye nem sülne ki semmi jó?War. War never changes.
Zsaruk szarra se jók, ráadásul, ha megtudják, hogy ti szóltatok mégjobban basztatnák!
Ez ellen nem lehet semmit tenni, de a húgodnak vegyél egy gáz sprét.
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
JA meg egyszer én is beírtam egy éppen megnyitott topicba, amiben nem volt még semmi, és ráadásul tök normális üzenetet, de úgy leb*sztak hogy csak lestem...
War. War never changes.
Most mesélte a tesóm, hogy amikor megtámadták, egy felnõtt nõ is ment elõtte, hátranézett, és elfutott!
War. War never changes.