Tanácsot kérnék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és a rendõrséget meg a suli vezetését mindenképp értesítsétek, minél többen tudnak arról, hogy gond van annál jobb
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
War. War never changes.
War. War never changes.

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Sajna ezekkel semmit nem lehet tenni, a gázosításon kívül, mert akkor nem szólnak a többi cigánynak...
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Ki siettet? Rohansz valahová? A körmödet rágod miközben én írom a szövegem? Besz*rok komolyan az ilyenektõl...
War. War never changes.
Ugyanis mikor jön haza a suliból, rendre megtámadja 5-6 gyerek (gondolom tudja mindenki, hogy melyik kisebbséghez tartoznak), ma is sírva jött haza, alig kapott levegõt az ijedtségtõl. Nos, én elég magas meg idõs vagyok azokhoz az ált. iskolás gyerekekhez, szóval le tudnám rendezni õket, meg önvédelmet is tanulok, szóval ez nem lehet gond. De régen is megtörtént hogy amikor megtámadott egy köcsög c...., másnap megvertük a haverokkal. De rá egy hétre legalább 10-en jötte kvissza, és akkorát szívtunk, mint az állat...
Tehát mit lehet ilyenkor tenni? Szüleim bemennek holnap az iskolájukba (ami kb 100 méterre van a házunktól) de az igazgató tuti nem fog tudni semmit csinálni. Verjem meg õket, aztán imádkozzak hogy ne találjon meg a környék összes romája? Szerintetek?
(ha nem lenne komoly a dolog nem írtam volna be ide)
War. War never changes.
War. War never changes.