Eredeti filmek fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
máskor én is többet rendeltem, de most megszívtam, tegnap jött a Vaskereszt pénteken meg talán már jön a Torrente 2.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Glpetyus
Végülis honnan jött meg??

Glpetyus
Ezé' kell többet rendelni...én is 4-et rendeltem...abból a 3 volt a saját 1 a kollégáé...a költség meg ugyanannyi

Glpetyus

Punkerwork
ja, nekem nincs futár se csak 890-ért posta

nektek? nem vagyok bp-i
890 volt a futár, de a posta is 700 körül lett volna

Punkerwork
jó nektek, én csak postával tudok rnedelni 😞
és a posta költség majdnem annyi mint 1 akciós film

nah épp most hozta meg a futár a két 999-es DVD-t.
azért nem semmi, hogy ifával járnak... 😄

artschi
Csak még újságosnál nem láttam...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Glpetyus

részemrõl xpress-es vagyok és futárral..a legbegbízhatóbb..vagy személyesen ugrok be pár helyre😊)
már rájöttem 😊, és én hibáztam, hogy fateromra bíztam a feladást, én biztos nem levélkén adtam volna föl

zaki
jó, levélben soha nem szabad értékes tárgyakat küldözgetni, mert úgyis lenyúlják (pénz, ékszer, cd, stb...)

Glpetyus
nem semmi... 😞

én azóta nem bízom bennük, miután elromlott az mp3 discmanem, vissza akartam küldeni postán, mert még volt rá garancia, de valahogy nem érkezett meg a céghez... 😞 aztán kiderült hogy faterom levélként adta fel és mondták a postán is, hogy lehet vmielyik alkalmazott nyúlta le... 40 ezer Ft...

dvdabc-rõl postával
netpiacról futárral

Glpetyus
Mondjuk 3 napot vártam csak de...a postában nem szabad bízni...😄

Glpetyus
Alap...családnak,szülõknek mond meg ne vegyék át ha jön...
na persze ha már megjött a másik helyrõl...
De ugye nem postával rendelted?

már megrendeltem ma a netpiacról, úghogy ha mégis küldi a dvdabc, a te módszeredet alkalmazom 😄

Glpetyus
Hmmm-hmmm...

még múlthét szerda körül rendeltem meg, aztán ehéten kb kedden láttam, hogy várni kell rá, rögtön küldtem nekik mailt, hogy meddig kell várni? +csütörtökön még 1 mail másik címükre, de arra se jött válasz

Glpetyus
Nem csináltam,mert most rendeltem elöször neten 😄

Glpetyus
nem de én ezt csinálnám...
azt nem mondtad=mióta szivatnak??

te csináltad már ezt? 😊

Glpetyus

Punker
azt én még tavaly megvettem akkor a tesco-ban volt akciós 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Glpetyus
vissza küldöd=nem veszed át...😊

Glpetyus
megint tettek fel pár új filmet 999-ért...
bár ezek engem nem érdekelnek...
Mondjuk a Nyugaton a helyzet változatlan-t asszem megrendelem..😊

Glpetyus
Egyébként postával kérted??
Mert sztem inkább az szórakozik...
Mit mondjak...megadtam a címet(nem lehet eltéveszteni,mert a melóhelyre kértem,az pedig elég feltünõ)de azért sikerült a barom postásnak rossz helyre vinni...LOL
Mehettem én a postára érte...

Glpetyus
Mivan akkor?? Megjön 1 hónap múlva,max azt vissza küldöd...
A netpiacról 3 nap alatt itt volt..😊

de hogyan mondjam le, ha nem válaszolnak az emailekre?

Glpetyus
Valóban azt adják...2500 Ft

artschi
A júliusi dvdcenterhez állítólag a K-Pax-et adják, újságosnál még nem láttam, pedig nagyon kéne...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Glpetyus
hmmm...ha otthon leszek megnézem😊

Punker
nekem az "1"-es lemezen feketével van a DreamWorks logo, a másikon fehérrel 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Glpetyus
Én is mindíg benzinkúton veszem 😄

Glpetyus
mond le,és rendelj a netpiacról...
nekem postával is hamar itt volt...
én is megrendeltem,az is 2 DVD-s pedig nem is úgy emlékeztem...1 a "baj"= mindkét lemez ugyanúgy néz ki,nincs rajta még annyi se,hogy 1-es vagy 2-es 😄

nekem még mindig nincs kapj el ha tudsz 😞û
e-mailemre nem válaszolnak a dvdabcsok, máshonnan meg nem akarom megrendelni, nehogy 2 jöjjön... 😞

Punker
nem sûrûn jutok el ujságos közelébe....

Glpetyus
Má' vagy egy hónapja megvettem...😊

Punker
HáziMozi magazinhoz K-19 Widowmaker van 1600 pénzért

Glpetyus
Kedden sírtam,hogy nem hozzák a megrendelt filmeket...szerdán meghozták 😛

Punkerwork
probléma megoldva Myth megveszi tõlem a fölös torrente 1 DVD-t 😊

Punkerwork
ja

Glpetyus
Még szerencse,hogy nem elõre kell küldeni a lóvét 😛

Glpetyus
muszáJ 😊

Glpetyus

Punker
nem egyedi a posta szeret viccelõdni a csomagokkal,
nekem muszály postával rendelni 😞

Glpetyus
Hú bazmeg

Remélem,hogy ez valami egyedi eset csak...
Nemis tudom mi a faszér' postával rendeltem

Punker
nekem a posta 1x 1 hónap alatt hozta csak ki felhívtam a céget hogy mikor jön már a film mire közölték hogy 3 hete postázták.....