Eredeti filmek fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
city press-nél láttam 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Glpetyus
Hát igen...ezért mászkálok a qrva K-pax-ért is

Ha 2000-et is szívesen kifizetsz,akkor 2500 is belefér még,vagy nem?ennél több pénzbe nem kerül egyik magazin sem😊
Glpetyus
hát igen 😞

Mindenesetre jó,hogy van választék mert így lehet találni olyan filmeket amiért 6000-et nem de 1-2-õt szívesen kifizetek...

Házimozi se rossz,árban is jobb,csak az SPI filmeket már lefoglalták más újságok,ezután nem tudom milyen filmek jönnek majd a Házimozihoz,remélem nem kanyarodnak vissza a gyökerekhez (Fotex Records=minõsíthetetlen kiadványok)
Glpetyus
A holló 2 is melléklet most ha kell vkinek😊link 😊

Glpetyus
Amúgy szvsz a Házimozi a legjobb újság mert (számomra) jó filmeket raknak bele...és csak 1600...
Aránytalan,hogy pl a dvdcenter 2500..:/

Glpetyus
Én ezzel arra céloztam,hogy mindegyikhez lehetne 2...😊

Az Aki bújt,aki nem-bõl a 2-õt láttam na az pont elég volt..:/

Kaplan
Ez a fangoria jónak ígérkezik hátha kinyomják a holtak hajnalát és a élõhalottak éjszakáját...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Na jó a Belmondo filmet szeretem,de a másik tényleg nem nagy szám...
"de követendõ példa lehetne a többi újságnak is"

ezen a mondaton lehet nevetni😊
2 "B" kategóriás film és egy korántsem szakmai magazin,már nem tudják mihez csaomagoljanak dvd-t...
a 2 filmbõl a a Belmondo már volt melléklet 1 alkalommal biztos,most akciósan 990,másik meg nem nagy szám,maradok a miõségi magazinoknál,Nemzetközi DVD magazin is egyre lejjebb veszi a mércét,ami a mellékletek igényességét illeti.😞 Holló 2???
nagy a verseny tény ami tény,2 újabb magazin is megjelent,vagy megjelenik a közeljövõben
ART DVD magazin és az új a FANGÓRIA.Utóbbi egy horror magazin,USA-ban már 25 éve létezik.Idehaza hamarosna megjelenik az elsõ szám,melléklete: AKI BÚJT,AKI NEM...
Glpetyus
Ja és természetesen Dvdcenter(K-Pax) nem volt 😞

Glpetyus
Hmmm...most voltam az újságosnál és ott láttam vmi autószalon(vagy vmi ilyesmi) újságot 2db filmmel(gyári) mindössze 2200-ért....
1.Száguldás életre-halálra
2.Kellemes húsvéti(?) ünnepeket (régi Belmondo film)

Mondjuk ezek engem nem érdekelnek,de követendõ példa lehetne a többi újságnak is 😊)

Glpetyus
nézz körûl itt=netpiac.hu...vagy itt= xpress.hu

Kaplan
Nekem most nagyon kéne a régi holtak hajanala és az élõhalottak éjszakája. Valaki nem tudja megjelent-e már ez a két remekmû dvd-n? S ha igen hol kapom meg ?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Glpetyus
izé 😞

Glpetyus
ja tényleg 😊

Punker
postaköltséggel már 1300 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Glpetyus
szal ne szomorkodj 400 ft-n😊

Glpetyus
tudom 2000-ért
Egyébként mindegy mert az legalább gyári...nincs tele béna matricákkal...meg reklámmal..:/

Punker
nincs 2 hete hogy megvettem 😞

Glpetyus
Megvenném,de még nem láttam a kúton 😞

Glpetyus
Ha érdekel valakit=
A T3 magazin 21-én megjelenõ számában a Vaskereszt lesz a melléklet kb.1600 ft...

zaki
ja, az az alcíme

én még nem láttam, ez az a belsõ bolygó vagy mi a szösz? 😊

Punker

Punker
na Balu San megvette nekem is, majd jövõhéten jön haza pestrõl akkor hozza.

zaki
meg is veszem, hatlmas a film, fõleg a hangulata, KS rulez

Alien!
Dvdcenter ehavi számában K-Pax DVD!!!! Szerintem kötelezõ 2490-ért.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

mutattam itthon szülõknek, de nekik nem tetszet... nem tudják, mi a jó 😊

zaki
megvettem a Kapj el, ha tudsz-ot én is, nagyon zsír 😊

zaki
Media Marktban 1990 ft a Nagymenõk

szvsz egy qrva jó film, pont tegnap láttam 😊

artschi
Netpiacon 5.216 a Terminátor 2, a kecskeméti Auchan-ban meg 4.690-ért láttam... hogy is van ez? 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

zaki
ez van

Punkerwork
hamarabbra igérték

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

zaki
Punkerwork
mindegy, második rész idén vagy csak jövõre jön?

zaki

Punkerwork
5999

zaki
mennyi volt akkor?

Punkerwork
én megjelenéskor megvettem, ezek szerint hiba volt

zaki
hmmmm, ezt már láttátok?

Glpetyus
Csak nem tudtam mit írjak😛P

Glpetyus
hmmm-hmmm...!

Punkerwork
hm?

Glpetyus
hmmm...

Glpetyus
😄DD

Punkerwork
rutinos futár 😊

netpiac

elég érdekes volt a futár 😊 leparkol a házunk elõtt az ifájával az út közepén, hogy még véletlenül se férjen el senki mellette, majd toll és pénz nélkül csak a csomaggal, meg az aláirandó papírral elinul a házunk felé. esély se volt rá, hogy vissza tudjon adni 😄