3025
DVD filmekről, Blu-Ray kiadványokról általában
>- Akciós DVD-k, Blu-Ray lemezek itthon és külföldön - Események - Érdekes linkek - Legújabb szerzemények (mit hol mennyiért vettél) -
Csak EREDETI kiadványok! warezzel itt nem foglalkozunk!
-
#735 Csak ha nagyon szereted a sorozatot, de hogy fért rá az 7 rész 4 dvd-re? -
#734 Szerintetek megéri a Rendőrakadémia sorozat (1-7. rész) 4 DVD-n 9.390 Ft-ért? Szinkronyos, igaz mono, de szinkronos. -
#733 Új szerzemények a Farkasok Szövetsége, és A Bosszú Harcosa 990-ért:) -
#732 Házimozi melléklete a Kilencedik kapu...link
Láttam,nem tecc... -
#731 Hi :)
A tescoban láttam a Titanic-ot 990-é' ,ha érdekel valakit...
Mondjuk én nem vettem meg
[utálja] -
#730 Igen inkább mutatták volna, h csávó hónapokig ül a gép előtt, belakja a környezetét, pizzázik, cigizik, görcsöl, próbálkozik, lehet, így csak egy unalmas sorozat lett volna belőle, de legalább nem klisé, erre gondoltál nem? -
#729 viszont qrvajó a robbanás benne :) -
#728 A kardhal az überLOL! Ahogy a csávó a (asszem kölcsön) laptoppal 1 perc alatt betör vmi szupertitkos helyre, csak egy klisé az 50000ből. -
#727 Igen a Kardhal, ami nagyon megéri és a Gattaca, sajnos ez utóbbit nem láttam, de témáját tekintve érdekes és érdemes lehet. -
#726 elsőt nem ismerem, második nem az én világom, 3.-4. nem rossz -
#725 Na, megvettem a T3-at Haláli fegyveres DVD-vel 1.495-öt megért, nem?
Meg lapkeres akcióban 1.990-ért a következő DVD-k voltak:
- Collateral Damage
- Amerika kedvencei
- Gattaca
- Kardhal
Ezek közül melyiket érdemes megvenni? -
#724 itt még nem jelent meg :( -
#723 A 2. szar, de az elsőt még én is megvenném.. -
#722 az kéne! de mindkettő... -
#721 mammut saturnban shrek dvd 990 ft!!!! Shrek 2 3999.- !! -
#720 Ja,én is majd csak reggel :C -
#719 majd holnap -
#718 Péntek van :P -
#717 A Dogma már ez előtt is volt DVD mellékletként, nem tudom miben, már van annak 1 éve is. -
#716 Up!
T3 magazin novemberi melléklet - Haláli fegyver!!!!! -
#715 :)))) -
#714 max hétvégén jutok el az újságoshoz :( -
#713 Mondhuk megjelenésről infót nem láttam,de lehet,hogy már lehet kapni is :P -
#712 ezt aszem megveszem a Dogma kell :) -
#711 Ez egész jó szvsz :) -
#710 A soroksári Auchanban volt.
Nem tudom van-e még, én szinte feltúrtam az egész "rekeszt", de többet nem találtam belőle.
Nekem is éppen, hogy sikerült lecsapnom rá, már a kezemben szorongattam a Resident Evil filmet, mellettem egy roma srác válogattott nagy bőszen pakolta stócokba a másik "rekesz" tetejére a dvd-ket, hogy átlássa a káoszt, gondoltam én megspórolom a fáradságot, hagy dolgozzon csak, úgyis látom mit pakol, egyszercsak a keze alatt megjelent vmi, ami felkeltette a figyelememet, a felirat írásmódja tűnt fel nekem, "vmi japán!" , futott át a gondolat az agyamon, gyorsan el is kaptam az orra elől (bár sztem őt úgyse érdekelte volna) amikor tüzetesebben megvizsgáltam, láttam, csak, hogy mi az, és mint akinek kihagyásai vannak elejtettem a Resident evilt és szaladtam el a Zatoichi-val:))) -
#709 HOL??? -
#708 Tegnap vettem meg a Zatoichi-t, vagyis magyar címen a Szamurájt, 990 Ft-os áron, 5.1-es Magyar és Japán hanggal. -
#707 Én már régebben megvettem (kiirattam :P),és nekem is teszett. -
winnie #706 szokatlan volt, de hosszú -
#705 Gary Oldman meg Joey a jóbarátokból szerepel benne asszem, nem egy nagy durranás szvsz. -
#704 Tényleg? Oh... hát nemtom, a tiéd is egy vélemény. Kinek mi tetszik, ugye.
Az imdb-n is 7.0 -ra értékelték a nézők, és amit ott már 6.5 fölé értékelnek, azt érdemes megnézni. Nálam megéri még a 7.5 -et is. -
#703 nekem életem egyik legszarabb filmje :P -
#702 jó van akko bakker kosztümös, de kaland is -
#701 "...nagyon remek kalandfilm film."
Kalandfilm film. Ez Jó -
#700 XPress-en a 999-es filmek között ott van a farkasok szövetsége. Had mondjam el, hogy mikor az érettségi szünetben elmentünk haverommal, hogy megnézzük a Hegylakó 4-et (azt hiszem akkor vetítették a két filmet együtt), sokat kellett várni még a filmre. Mit csináljunk addig? Hát itt van ez a francia xar, nézzük meg azt. Miért ne... És nem, hogy nem volt xar, de iszonyatosan jó film, kellemesen csalódtam benne, pazar. Inkább a Hegylakó négyet nem kellett volna megéni :)
Szóval a Farkasok szövetségét csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon remek kalandfilm film. -
#699 Én nem is emléxem a filmre :/ -
#698 az inkább vígjáték volt :) -
#697 Sci-fi kedvelőknek LOST IN SPACE 1000-é' -
#696 Topik áp!