Eredeti filmek fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mindenesetre jó,hogy van választék mert így lehet találni olyan filmeket amiért 6000-et nem de 1-2-õt szívesen kifizetek...
Aránytalan,hogy pl a dvdcenter 2500..:/
Az Aki bújt,aki nem-bõl a 2-õt láttam na az pont elég volt..:/
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ezen a mondaton lehet nevetni😊
2 "B" kategóriás film és egy korántsem szakmai magazin,már nem tudják mihez csaomagoljanak dvd-t...
a 2 filmbõl a a Belmondo már volt melléklet 1 alkalommal biztos,most akciósan 990,másik meg nem nagy szám,maradok a miõségi magazinoknál,Nemzetközi DVD magazin is egyre lejjebb veszi a mércét,ami a mellékletek igényességét illeti.😞 Holló 2???
nagy a verseny tény ami tény,2 újabb magazin is megjelent,vagy megjelenik a közeljövõben
ART DVD magazin és az új a FANGÓRIA.Utóbbi egy horror magazin,USA-ban már 25 éve létezik.Idehaza hamarosna megjelenik az elsõ szám,melléklete: AKI BÚJT,AKI NEM...
1.Száguldás életre-halálra
2.Kellemes húsvéti(?) ünnepeket (régi Belmondo film)
Mondjuk ezek engem nem érdekelnek,de követendõ példa lehetne a többi újságnak is 😊)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Egyébként mindegy mert az legalább gyári...nincs tele béna matricákkal...meg reklámmal..:/
A T3 magazin 21-én megjelenõ számában a Vaskereszt lesz a melléklet kb.1600 ft...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
mutattam itthon szülõknek, de nekik nem tetszet... nem tudják, mi a jó 😊
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
elég érdekes volt a futár 😊 leparkol a házunk elõtt az ifájával az út közepén, hogy még véletlenül se férjen el senki mellette, majd toll és pénz nélkül csak a csomaggal, meg az aláirandó papírral elinul a házunk felé. esély se volt rá, hogy vissza tudjon adni 😄