Eredeti filmek fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most válaszolt a fõszerk =
"Ma szállítottuk be a Házimozi Klubot a Hírkerbe, tehát holnap már kint kell legyen az újságosoknál. A magazin elõfizethetõ lesz. Magában a lapban találnak elõfizetési lapot, illetve a megjelenés után a netre is felkerül a megfelelõ online elküldhetõ formula."
Üdvözlettel
Komáromi Zsombor
VÉGRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444
Reggel voltam a tesco-ban de annyian voltak,hogy nem akartam 1 órát sorba állni...
szal ha valaki arra jár,kérdezzen rá a HÁZIMOZI-KLUB-ra pls 😊
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Van 2 dvd-s verziója is.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ez nálam alapfilm de hátha nincs meg valakinek ÓÓÓCSÓÓ 😊
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DAS BOOT 4K ALATT!!!!
Ezt fizetéskor megrendelem!
Hát nem csoda,hogy nem sokan veszik a klasszikusokat...
Pedig én csípem a filmet...de még a fele is sokkkk 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Úgy örülök neki.
És elõlem happolta el egy faszi a Gyilkosság lólépésben címû filmet/fasza!/ uí. egy ezresért...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...