Eredeti filmek fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eric Bana nagyon ász, a film meg igaz történet alapján készült, egy borzalmas figuráról. Kihagyhatatlan.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Bár ez VHS ^.^
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Az újságot dobd el^.^,bár a kis szórólapon lévõ Jamó hangfal nagyon olcsó,lehet fizetéskor beújítok párat ^.^
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Reklám,filmreklám egy szál se,berakod a lemezt,aztcsá' 😊
Bírom a vígjátékokat, ja az elsõben játszik a Mike Myers is 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
(Mallrats - 1995)
Megjelenés: 2004. október 19.
A vásárlók értékelése:
További információk a filmrõl
Xpress ár: 1990 Ft
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!