Eredeti filmek fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus

(mondjuk már itt se)

Punkerwork
itt nem 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Glpetyus
Süt a nap
(célzás😊

Glpetyus
Jó film azt kész!

Punkerwork
még mindig jobban visszadja a CyberPunk világot mint a többi próbálkozás.

Szerintem pedig pontosan nekik kellene kritikusabbnak lenniük az ilyenekkel szemben.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Harmatgyenge Shadowrun regényekhez, vagy megalázott Gibson mûvekhez 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Punkerwork

VinylToy
Ez ilyen modbetegség, vagy mióta a 2k-ba jársz azóta van ez? hm?hm?hm? Akarsz róla beszélni? Tõlük tanultad igaz? 😄DD

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Punkerwork
ne káromold az istent mert visszaélek a hatalmammal 😊

VinylToy
Mihez tudnád hasonlítani? 😄DD

Olyan sötétzsarus, vagy miii?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Punkerwork
azért a közepesnél sokkal jobb, nem tökéletes és a könyvtõl is sokban eltér de aki játszott/olvasott CyberPunk 2020-at annak ez kötelezõ darab 😊

Abszolút közepes cyberpunk.

VinylToy
Ez a Johnny Mnemonic ilyen jó film, már egy éve otthon hever divx-ben, de még nem szántam rá magam hogy megnézem 😊(

Glpetyus
Valaki másszon már ki az újságoshoz pls
(Mnemonic miatt)

Glpetyus
Reggelt

Glpetyus

Mit csinált volna?
Odaszarni csak nem lehet.

Punkerwork
pont a posta mellet van, kamerák biztonságiõr 😞

Hentes Bill
nem baj, akkor lebontom az egész épületet 😛

Boldog Karácsonyt!

Loál János
??? Remélem nem hagytad szó nélkül.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Punkerwork
ez nem bódé volt, rendes nagy újságos 😞

Hentes Bill
lol, az a minimum, hogy rájuk borítom az újságosbódét.

Boldog Karácsonyt!

artschiatwork
sok barom... én még ne láttam újságosnál sajna

Punkerwork
voltam újságosnál, még én lettem leb@szva mert érdeklõdni merek, és mert olyan újságot merek keresni amirõl az eladók még nem is hallottak. majd akkor pofázzanak ha rájuk gyújtom az épületet

Punker
na?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
fenn voltam pesten és a lurdyban a használt cd/dvdsnél vettem 'Majd meg döglik érte' címû filmet dvdn 1300ért a 'Mulholland drive'-ot meg 1700ért,szal a 2 együtt is csak 3k volt,csak meg kéne nézni,amúgy meg ha a tescóba járunk mindig áttúrjuk a akciós részt,néha még jó filmek is vannak 1 rugóért :-)
Glpetyus
Majd hazafelé megállok egy újságosnál 😊

Punkerwork
illetve le kéne menni

Glpetyus
PL = A Kaptár

Punkerwork
reggel be kéne mennem a városba hozzá 😞

Glpetyus
A netpiacon van 1-2 új DVD 1000-é'
(de tényleg csak 1-2)

Glpetyus
Mennyé' már el egy újságoshoz pls

Glpetyus
HI
Nem tom' 4 napja nem láttam újságost :/

Punkerwork
van már újság?

Glpetyus
UP!!!
reggelt'

Glpetyus
Nekem mindegy,én se így se úgy nem veszem meg 😊

mindenhol ennyibe kerül, netennyilván olcsóbb. amúgy semmi értelme, csak fanatikusoknak. úgyis ki fog jönni mindkét rész extrákkal, és egybecsomagolva is.
artschi
nincs lóvém 😞

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Glpetyus
UP!

Az Auchan-ban 3990-ért van a Kill Bill 2

Glpetyus
LOL
Van fóruma a HK-nak...azt írja,hétfõn megjelenik

Glpetyus
Igaza van....még tényleg nem létezik 😊

reggelt'

Punker
Újságos ma reggel közölte fater-ommal hogy HáziMozi Klub magazin nem létezik, tájékozott eladók..... 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

artschiatwork
Nekem mutatta az újságos, az a sima Házimozi lesz. A Klub-osnak zöldes alapja van, nem szürkés-barnás.

Tetsuo
Wazze, lementem újságoshoz, kérdezem aszt mondja: Házimozi Klub most jött. Benne a Koponyák c film!!
'Csába! Hol a Mnemonic???? Haver szerint már egy éve kijött.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

artschi
Az arcnélküli ember jó film.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Glpetyus
1300 Ft,ha esetleg erre a filmre vágyik valaki 😊

Glpetyus
Ha-ha

Glpetyus
Ez lehet hogy érdekel valakit 😊
1 újság-2 DVD 😛

Punker