Eredeti filmek fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hmmm...ha kell valakinek,akkor vmi Sztárplakát magazinhoz van a HEGYLAKÓ 2-3 mindössze 1600-é'
(még ha az 1 lenne inkább,az talán érdekelne)
1. Magánügy,hogy milyen filmek tetszenek...
2. Arra költöm a saját pénzemet(amit ÉN keresek meg),amire akarom.
3.Az hogy egymásnak tippeket adunk,hogy hol mi olcsóbb,az nem azt jelenti hogy az összeset meg is vesszük
Nem ér többet mint egy másolt dvd, azon reklám snics a képminõséget meg nem veszed észre egy 72cm tv-n. nemtom minek ilyenre szorni a pénzt nemtudod másra? multko is itt sirtál hogy mnemonic mnemonic
😊
Nem látta valaki már az újságosnál is? 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Közben meg azt írtam mindegy milyen az ára, de behaltam mikor megláttam 1 évadfnyi dvd árát. Hát igen 24 ezer huf az kicsit sok lenne a mókából, de legalább tudom, hogy van és majd arra törekszem, hogy az eredeti gyári lemezek másolatát szerezzem be😊)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Maffiózok sorozatot látta már vki dvd-n, az mindegy mennyiért, csak hol lehetne kapni, mert magyar DVD borítókat már találtam a neten.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Én pl szívesen látnám a Bruce Lee filmeket a Keresztapa trilogyt a Nagy Kékséget, David Cronenberg filmjeit ebben a katekóriában, dehát.. 😞
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A shell benzinkúton megint van U-571 2990-ért
Meg volt még vagy 4-5 film,de azok nem jutnak eszembe :/
A "csomagolása" mindegyiknek nagyon hasonló szal gyüjtõknek ideális lehet!
Egy példa,de tényleg sokféle van
Ez nincs meg sajna 😞
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.