Eredeti filmek fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Hentes Bill
hmmm, ezt nézzétek... A tehetséges Mr Ripley, Árvák hercege, Nászok ásza, Pókerarcok, Sátánka, Jay és néma bob visszavág, Bud Spencer és Terence Hill filmek egy ezresért...

Boldog Karácsonyt!

Glpetyus
heh...

Amúgy ahogy hazamentem melóból(oda rendeltem),a dugó közepén jött a telefon hogy megjött a csomag

Tetsuo
Lehet h a szomszéd vette át, má 5x megnézte s nem akarja odaadni neked az agyonkarcolt lemezt. 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Glpetyus
Fasz kivan még mindig nem hozták ki a DVD-ket a netpiacról
Pedig nem a postával,hanem futárral kértem

Glpetyus

Punker
500+postaköltség, ha van a tékában 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Glpetyus
Kiírod 1000-é' darabját + postaköltség....még mindig beljebb lennék mint 7000-el :/
Mondjuk elöbb megpróbálom haverral megbeszélni 😛

Glpetyus
"geci" haverom (aki ír DVD-t)csak azt vesz ki TK-ból ami neki kell

Glpetyus
Látom veszed az adást 😄

heh,képzelem mi maradna belõle mire ideérne 😛
Amúgy velem bármit meg lehet beszélni

Punker
küldjem el postán? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Glpetyus
Gondolom akkor van DVD íród 😊

Hmmm....

Punker
bár elöször tékában nézem meg 😊

Punker
tuti az is van fenn a neten

Glpetyus

#658? 😊

Punker
már megvan 😊

Glpetyus
Ha van még olyan elborúlt elme rajtam kívül aki szereti a Szarvasvadász-t,akkor az megveheti a netpiacon 1600-é'

Glpetyus
DVD-n?

Punkerwork
én ezeket leszedem DC-rõl 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Glpetyus
Ha valaki látja ezeket valahol olcsóbban,akkor kommentse be pls,htx

Glpetyus
Glpetyus
Helló 😊

Ezt nagyon szeretném,de mostanában annyit költöttem filmekre,hogy egy kicsit vissza fogom magam 😛

Punkerwork
cégtól függ, nem csak a netpiacon van 999-es akció én pl xpress-rõl szoktam rendelni az ilyeneket

Vagy már drágábban? Mert most nem vagyok otthon, aztán nem igazán tudok rendelni, majd csak hó vége fele...
Értem, tehát elfogy aztán kampec, nem lehet rendelni...
Punkerwork
áruk ennyi marad, de a raktár készlet véges

Köszi...Nem tudod véletlenül, ezek ennyik maradnak, vagy változhat az áruk?
Punkerwork
minõség jobb, a csomagköltség x kilóig ennyi, ha 10 filmet rendelsz talán olcsóbb, én min 2-3 filmet szoktam egyszerre rendelni úgy nem olyan elkeserítõ a postarablása 😞

Ha többet rendelek egyben, akkor is ennyi? A szállitási dij, vagy darabonként...jó ez az oldal...Gondolom jobb is a minõségük, mint a rippelt letöltögetett filmeké vagy?
Punkerwork
amúgy ennél nagyobb filmek is 999-ért vannak.

Punkerwork
870 HUF a szállítási költség

Nem hiszem el...Ez tényleg 999Ft as netpiacon??? Mennyi a házhozszálitás...MÁr régóta kerestem ezt a filmet. Ja egyébként club 54 a cime...
Punkerwork
volt újság mellékletként kb 2k-ért utórendelést adj le rá

Srácok valaki tudna egy helyet ahol ez a film kapható? 54 -> A film cime! Ja jó lenne minél olcsobban! Köszi
Loál János
A saját nézeteiddel nem bántasz meg senkit.
A Te dolgod, ha a felsoroltak közül semmit sem tudsz értékelni.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Jagi
13. harcos(nem újságból) 1790 Ft

Punker
neked mi a rendes? én Pl a Híd A Kwai Folyón dupla DVD-t is 4k alatt vettem vagy Pl a Nincs Alku-t, Szemtõl Szemben, Száll A Kakukk Fészkére stb...

Tetsuo
Hátha..! Hátha kiadnak vmi rendes filmet 4rugó alatt.. de eddig semmi..

Glpetyus
Inkább kiirattam a haverral 😛

Glpetyus
Ez már súlyos...
Fasznak jöttök ide,ha csak a fikára futja

artschi
UIP filmek 999 Ft-ért!!!
http://www.netpiac.hu/link.php?153

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Tetsuo
😊

Waterhorse
Tehát ezt érthetjük úgy, hogy te nem szereted:

1. a horrorfilmeket ("a B kat horrorfilmek (sõt az A kat is) nem érnek semmit, semmi értelme..")

2. az akciófilmeket ("Meg a sok B, C kat akció")

3. az háborús filmeket ("meg háborús film sem..")

4. a vígjátékokat ("A Bud Spencer meg fõleg nem..")

5. a sci-fi filmeket ("a J Mnemonic (is elég gagyi film)")

Nem bántottál meg senkit sztem, tulajdonképpen, ha nem tévedek az összes kategóriát kilõtted, talán a drámákat nem, de az elég tág kategória, és keresztezõdhet a fenti filmtípusokkal is. Talán nem is szereted a filmeket igazából, persze ez nem baj, mert említettél egy könyvet, gondolom jobban szeretsz olvasni, és a szorakozást, nem a filmnézézben leled, meg, úgy gondolom ez nem olyan nagy probléma, ki így-ki úgy😊))

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

artschiatwork
És meg is vételeztem, megvan a Banditák!

Jagi
Feliratos + olvastam könyvben! : )) Sztem vedd meg!
Jól jöhet.

Jagi
LOAOOOALLL! Mér' ennyi? 75%! 😄DDDD

Tetsuo
Nem akarok megbántani senkit, de a B kat horrorfilmek (sõt az A kat is) nem érnek semmit, semmi értelme.. mind1
Meg a sok B, C kat akció meg háborús film sem.. A Bud Spencer meg fõleg nem..
Mind1 Azért jó hogy itt leírjátok mi jelenik meg mert a J Mnemonic (is elég gagyi film) de az írott formája kultuszmû, meghát vmit azé télleg kell venni! 😊

Tetsuo
Nekem is jutott eszembe..

Waterhorse
Hát nekem csak a három kéne, nem adják féláron az újságot csak 1 dvd-vel?😊))

Amúgy asszem a 2 is úgy van meg, hogy a Koldus és Királyfi van a korong másik felén, és így volt 990 Ft, de nem is olyan régen vettem ezt a tuscoban.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

lol, egy laikus😊)