Eredeti filmek fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg lapkeres akcióban 1.990-ért a következõ DVD-k voltak:
- Collateral Damage
- Amerika kedvencei
- Gattaca
- Kardhal
Ezek közül melyiket érdemes megvenni?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
T3 magazin novemberi melléklet - Haláli fegyver!!!!!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Nem tudom van-e még, én szinte feltúrtam az egész "rekeszt", de többet nem találtam belõle.
Nekem is éppen, hogy sikerült lecsapnom rá, már a kezemben szorongattam a Resident Evil filmet, mellettem egy roma srác válogattott nagy bõszen pakolta stócokba a másik "rekesz" tetejére a dvd-ket, hogy átlássa a káoszt, gondoltam én megspórolom a fáradságot, hagy dolgozzon csak, úgyis látom mit pakol, egyszercsak a keze alatt megjelent vmi, ami felkeltette a figyelememet, a felirat írásmódja tûnt fel nekem, "vmi japán!" , futott át a gondolat az agyamon, gyorsan el is kaptam az orra elõl (bár sztem õt úgyse érdekelte volna) amikor tüzetesebben megvizsgáltam, láttam, csak, hogy mi az, és mint akinek kihagyásai vannak elejtettem a Resident evilt és szaladtam el a Zatoichi-val😊))
Az imdb-n is 7.0 -ra értékelték a nézõk, és amit ott már 6.5 fölé értékelnek, azt érdemes megnézni. Nálam megéri még a 7.5 -et is.
mov ah,4ch int 21h end
Kalandfilm film. Ez Jó<#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps>
Szóval a Farkasok szövetségét csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon remek kalandfilm film.
mov ah,4ch int 21h end
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A csendestárs - Majd' megdöglik érte - T3 Magazin okt.
A pillangó tánca - Egy kölyök Arthur király udvarában - DVD Filmcsillag nov.
A Tökös, a török, az õr meg a nõ - DVDcenter okt.
Fûbenjáró bûn - DVD 2000 okt.
Al Capone bandája - Az erõ gyermekei - PC Gamer extra okt.
Darázsfészek - Tûzhányó okt.
Mr. Bean 5 - FUN okt.
Tankcsapda-Viszlát Debrecenben (koncert) - DVD Music okt.
Halott gengszterek - Filmcsillag Extra okt.
A szív dallamai - Cinema okt.
Tuti Balhé - Házimozi Klub okt.
Kísértetház - Házimozi okt.
Sûrû lé - Kaptár - HM Extra okt.
Monte Cristo grófja - CP dec.
Viharos hétfõ - Sztár rablók - Autószalon 10.
http://www.netpiac.hu/link.php?153
Link.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
Chopper..
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Nagy film.