Eredeti filmek fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
te jó ég...
Punker
ha ezt láttjátok valahol akciósan szóljatok <#vigyor3>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Fefe
Én 990-ért a következõket vettem

Banános Joe
Kincs ami nincs
Folytassa Doktor
Folytassa Forradalmár a folytassa sorozatokat különösem szeretem

sanzik
A sebhelyesarcut vettem 2 lemezes kiadsban MM-ben tegnap 1500ert
Botond
Majd Megdöglik Érte megvan nekem is,az jó film,ez a Kalózok meg vmi magyar film,nem?
Waterhorse
990 Ft-ért vettem tegnap a Tûzvirágokat(Hana-Bi) és A Kukorica Gyermekei 4-et. Elõbbi 2.0 japán hang magyar felirattal, utóbbi viszont szinkronnal van, ellenben magyar felirat nincs rajta.

+még ezeket láttam 990-ért (Soroksári Auchan):
Kincs ami nincs
Banános Joe
Szuperzsaru
Különben Dühbe Jövünk
Kellemes Húsvéti ünnepeket
Majd Megdöglik érte
Kalózok

(Fentieket is mid szivesen megvenném, de már nem futotta volna)

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

artschiatwork
Nu, megvettem a dvdcentert, oltári nõ+szerengeti-park +oroszlánkirály promó DVD (ami nem a film, hanem csak ahhoz kapcsolódó promóciós cuccok).

artschi
vegyük meg még 1 példányBAN! 😄

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Glpetyus
A Johnny Mnemonic fenn van a Netpiacon 999-ért <#violent><#vigyor>

artschi
Kissé késõ volt, és nem sasoltam szét... thx!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

artschi
Up!
Dirty Dancing-Piszkos tánc - Film* extra dec.

Glpetyus
Vidocq - MoziNet dec. különszám

Glpetyus
Dirty Dancing-Piszkos tánc - Film* extra dec.
Becsületkódex & A harc mestere - DVD PoszterExtra dec.
Kémkölykök - Film* dec.
A kilencedik kapu - Házimozi nov.

artschiatwork
akkor ok, szinkronosan kellett volna.

Botond
megnéztem a dobozát,jogos az észrevétel :-) sajna megnéznimég nem volt idõm :-(
A Maverick sosem volt szinkronos! Ez hülyeség, feliratos!!

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

artschi
😞((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Botond
szerintem azt a 3at ami volt rég eladták :-(
artschi
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
szerezzetek 1 pld.-t néköm plíííííííííííííííííííííízzzzzzzzz!!!!!!
állom a postaktg-et, utánvétet, mindent, de nagyon kellene!!!!!!!!!!

Botond
az :-)
artschi
szinkronos a Maverick? Ha igen, nekem is kéne 1 pld.!!!!!!!!!!!!!

Botond
asszony húzta a száját,de én mondtam,hogy az kell :-)
Punkerwork
bezárom a boltot és megyek megveszem 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
Maverick 1500 <#wow1><#wow1><#wow1> és ezt csak most mondod bazzzeeee

Botond
Mátrix 1+2 extra 2dvd-s változat(összesen 3DVD,mert nem adják mind2höz a második dvdt) így egybecsomagolva 2990huf az egri centrum(vagy mi van a Dobó téren),ugyanitt Maverick 1500pénz,Mátrix 3 ugyancsak a 2DVDs változat 2990huf,nekem ezeket sikerült beszerezni múlthétvége elõtti hétvégén :-) volt még charlie angyalai 2 meg ilyesmik is hasonló (3k alatti) árfekvésben :-)
Waterhorse
nekem is csak csak forgatod a szívemben a kést, ráadásul most karácson közeledtével teljesen le kell húznom a rolót a dvd-k háza táján. Addig is nézem azt ami már megvan, úgyis felét nem láttam még a filmeimnek😊)

Glpetyus
😊

Punkerwork
plz ne mutogass ilyeneket, nekem most minden pénzem a lakásra kéne költeni 😊

Glpetyus
Hmmm,ha lenne most lóvém ezekre...:/

Glpetyus
Ez "annyira" nem is drága...

Waterhorse
Nem történt semmi. Kimondtad a varázsszót: "szerintem", ezt mindennél többre értékelem.<#kacsint>

Punkerwork
nem viccbõl mondtam, szerintem kegyetlenül gagyi lett, a folytatás pedig valami iszonyat.

Waterhorse
Ez azért még viccnek is rossz<#ejnye1>

Fefe
Én tegnap a Fantomast 2 részét vettem meg😊 3150 Ft\db

Punker
nekem X-Man 1-2 kéne 😊

Punker
2 hulladék filmet, nem dobnak fel az extrák 😊

Waterhorse
Nekem most a díszdobozos Pókember 1-2 keltette fel az érdeklõdésemet, 4 dvd telis-tele extrákkal, csupán olyan 9ezer az is.

Punker
könnyen, nincs bónusz, nincs csak 1 hangsáv, stb...

Waterhorse
Csak ha nagyon szereted a sorozatot, de hogy fért rá az 7 rész 4 dvd-re?<#merges2><#merges2>

artschi
Szerintetek megéri a Rendõrakadémia sorozat (1-7. rész) 4 DVD-n 9.390 Ft-ért? Szinkronyos, igaz mono, de szinkronos.

Waterhorse
Új szerzemények a Farkasok Szövetsége, és A Bosszú Harcosa 990-ért😊

Glpetyus
Házimozi melléklete a Kilencedik kapu...link
Láttam,nem tecc...

Glpetyus
Hi 😊

A tescoban láttam a Titanic-ot 990-é' ,ha érdekel valakit...
Mondjuk én nem vettem meg <#vigyor1>

Waterhorse
Igen inkább mutatták volna, h csávó hónapokig ül a gép elõtt, belakja a környezetét, pizzázik, cigizik, görcsöl, próbálkozik, lehet, így csak egy unalmas sorozat lett volna belõle, de legalább nem klisé, erre gondoltál nem?

Punker
viszont qrvajó a robbanás benne 😊

Tetsuo
A kardhal az überLOL! Ahogy a csávó a (asszem kölcsön) laptoppal 1 perc alatt betör vmi szupertitkos helyre, csak egy klisé az 50000bõl.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Waterhorse
Igen a Kardhal, ami nagyon megéri és a Gattaca, sajnos ez utóbbit nem láttam, de témáját tekintve érdekes és érdemes lehet.

Punkerwork
elsõt nem ismerem, második nem az én világom, 3.-4. nem rossz