3025
DVD filmekről, Blu-Ray kiadványokról általában
>- Akciós DVD-k, Blu-Ray lemezek itthon és külföldön - Események - Érdekes linkek - Legújabb szerzemények (mit hol mennyiért vettél) -
Csak EREDETI kiadványok! warezzel itt nem foglalkozunk!
-
#1216 tessék -
#1215 Létezik Interjú a vámpírral DVD? Én nem nagyon találtam. :-( -
#1214 -
#1213 hm... érdekes lehet -
#1212 alap -
#1211 holnap hozzák a Ponyvaregényt! -
#1210 zsír, most látom, hogy már a decemberi&karácsonyi akciókat is meg lehet már nézni -
#1209 ja, most rendeltem meg az Üvegtigris 2 DVD-s verzióját 3.990 Ft.
Meg egy ezresért láttam a Kis Buddhát a netpiacon 999 Ft-ért. -
#1208 xpress-en millió akciós film van érdemes végignézzni. -
#1207 osanban most vettem meg a bourne-csapdát 2.5k-ért -
#1206 -
#1205 Mondjuk érdekes lenne egy sim játék Frank Miller stílusban. -
#1204 Tényleg, elírtam! -
#1203 :DDDDDDDDDD -
#1202 5. elemnek állítólag nagyon szar a magyar szinkron minősége, azért nem vettem meg a lemezt.... a hangzásra gondolok. elvileg 5.1, de állítólag a mono szintjén van a hang... :( -
#1201 siM city? -
#1200 Ugyan határeset, de meggondolandó: Sim City 3990
Bár lehet megérni várni a 2 lemezes DVD-re. :)
No a CD Galaxisban [www.cdgalaxis.hu] most egy csomó új ócsó film lett (aki nem szereti az online vásárlást) - 990 Ft:
Underworld, Ötödik elem, Kaptár, 13. harcos, Trainspotting, Született gyilkosok, Baraka, Chihiro, stb.
-
#1199 hoppá
igaz, 1 gramm extra nincs rajta... -
#1198 nekme a 2 lemezes kéne, de az még mindig 6,5k :( -
#1197 Pedig kurva nagy film.
-
#1196 ööö, passz. Újságosnál láttam, szerintem a sima 1 lemezes. -
#1195 2 lemezes? -
#1194 nekem se jött be annyira. -
#1193 nekem nem teccett a film -
#1192 DVD Poszter magazin: Apokalipszis most 1.990 Ft -
#1191 akkor csak en vagyok hulye. legkozelebb benzinkut kozeleben vagyok megnezem -
#1190 szted minek van ott a pultnál, ha nem azért, hogy kérdésekre válaszoljon? -
#1189 szerinted mégis honnan a jó fenéből tudhatná
ő is csak annyi információval rendelkezik, amennyivel te, vagyis ami oda van írva
vagy gondolod minden forgalmatzott filmet kibontanak, megnézik akkurátusan? -
#1188 Az összes Shell és MOL kút is tele van vele. -
#1187 bementem, és megvettem :)
volt belőle egy vagonnal. nem turkálóba volt, hanem az akciós filmek köze kirakva.
sok extra nincs rajta, csak ezek: soha nem látott, kivágott jelenetek
a rendező audiókommentárja, kb ennyi :D
de legalább van rajta 5.1-es magyar szinkron. a filmet még nem láttam, de tudom, hogy kultfilm, ezért vettem meg. -
#1186 nabazz...
fel eve akarhol jarok mindenhol megnezem h lehet e kapni ezt a 999 Ft-os Trainspottingot, de sehol sem jartam sikerrel, hogy vetted meg? ujsagmelleklet vagy csaku gy a turkaloban? extras, vagy csak a sima film? jajj, az a film nagyon kene:/ -
#1185 jah, de az ígéret megszállottja is jó film szvsz, egy pénzt bőven megér, jó a szinkronja is. -
#1184 a Ragyogást elfelejtetted, Nicholson legjobb filmje -
#1183 pázz, te tele vagy zsetonnal :))
Terminál és Titokzatos folyó
a többit passz. -
#1182 voltam a pólusban a media martkban:
A zongorista 999
Titokzatos folyó 1490
Pánikszoba 1490
Terminál (2DVD) 2490
Trainspotting 999
Volt egyszer egy Amerika (2DVD) 1990
Ragyogás 1190
Az ígéret megszállottja 999
jah, az meleg volt: odamentem a pultos csajhoz, megkérdeztem, hgoy van-e felirat az extrákon 1-2 lemeznél, mert az nincs ráírva, csak az, hogy a filmen milyen van. csaj iszonyatbuta fejjel: ide van írva hátra, hogy magyar,angol, bolgár, horvát, szerb, stb... mi a kérdés? <-télleg ilyen feje volt :D (mondom magamban az @nyád retkes p!csája az te b@romarcú). szerencsére pont jött a boss, vagy nemtom ki, ő kisegített, rendes volt -
#1181 ha majd megjön, írjál róla pár szót légy szíves, mert az engem is érdekelne :) -
#1180 legutóbb a Ponyvaregényt rendeltem meg, majd dec. 1-jén adják ki, vmi 30 percnyi plusz extrával. -
#1179 4 körül rendeltem -
#1178 :( én mondjuk nem adok ki 3ezer forintnál többet egy dvdért. az már túl sok nekem :(
Punker a 3 lemezest 4, vagy 5-ért láttam -
#1177 én is megjelenéskor 6k körül vettem, aztán mikor kijött a 3 lemezes azt eladtam és megvettema 3 lemezest :)