Eredeti filmek fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetsuo
A CDk, DVDk mégha nem is írják õket (szerves réteg) hanem préselik (gyári lemez, szervetlen anyag), akkor is tönkremennek idõvel, lebomlanak. A jó alapanyag kb 20évig bírja, az ócskák kb 1-2 évig.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Botond
tehetséges mr.ripleyt én is megvettem igaz a tescóban 990ért,de pókerarcokat 600x láttuk,szal azt nem
Hentes Bill
azok is 1000 ft-ba kerülnek <#eljen>

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
ósönben vettem pókerarcok, és a tehetséges mr ripley-t, 2 ezer ft volt a 2 <#eljen>

meg jövõ héten megveszem még az árvák hercege dvd-t, és még talán az órák c. filmet is <#eljen>

Boldog Karácsonyt!

Botond
gratz ^^
Punkerwork
Nemo-t én is beszereztem (elméletileg a kölköknek😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Glpetyus
hmm...tök jó <#eljen>

Waterhorse
Soroksári Auchanban, az újságosnál, a belsõ részen 999-ért lehet venni régebbi DVD mellékletes újságokat, amiknek az eredeti ára 1500-2000 Ft. Van legalább 1 tucat különbözõ film természetesen több azonos példány is. Meg is vettem a Kvíz DVD Jackie Brown-os számát.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

iko
<#mf2>

spam. sry

artschi
sirályos! most néztem meg kb. 46-odszorra <#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Hentes Bill
óóó, az kell nekem... mármint a bûnvadászok <#vigyor>

thx iko (szándékos spamelésért <#vigyor1><#mf1><#mf2>)

Boldog Karácsonyt!

iko
de itt is van ez

spam. sry

iko
Tesco

spam. sry

artschiatwork
Most a Plus-ban vettem meg a Bûnvadászokat 999 Ft-ért, de ennyiért láttam G.I. Joe-t és Transformers(!) DVD-t is! <#idiota>

Hentes Bill
hol?

Boldog Karácsonyt!

Botond
ja,azt láttam én is,de már megvettük 990ért kóla nélkül :-D
iko
2 2l-es pepsi + meseautó DVD 999 ft <#idiota>

spam. sry

Punker
jól hangzik 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
Tescoban vettem mind2t
Punker
nekem a 990 pénzes Tesco-s Nyugaton a helyzet változatlanban van 1 kis hiba kb 2-3 percig kockás a kép, kölcsönzõs verzió dettó szal az tuti gyártási hibás valszeg azért lett leárazva

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
Nemo-t hol vetted?

artschi
ték 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
np
akkor valószínûleg egyedi eset volt/a csávó bakkerolt vmit/rossz a meghajtója/stb.

Botond
lehet utána húzza a szalagot :-o egyébként ezeket máshol is annyiért adják
Hentes Bill
ez hülyeség, már megbocsáss

Boldog Karácsonyt!

artschi
Haver most mondta, hogy a tecsós/médejamárktos olcsó dvd-k 2-3 megnézés után tönkremennek - egy ismerõse szívta meg így a Gladiátorral... nemtom mi az igaz ebbõl, de mindenesetre elgondolkodtató...

Botond
bazze,az igen
Hentes Bill
feliratos, de az nekem nem baj 😊

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
meg Auchanban 1500-ért Bridget JOnes naplóját <#eljen>

Boldog Karácsonyt!

artschi
hohha! szinkron or not?

Hentes Bill
tesóm tegnap vett a media marktban 1500 ft-ért Forrest Gump 2 lemezes dvd-t. <#wow2><#eljen>

Boldog Karácsonyt!

Botond
némó nyomában 2dvds extra változat+szörny rt együtt 5990ft (ami 3000ft alatt van filmenként),de amerika kedvencei+álljon meg a nászmenet extra szélesvásznú változat együtt 3990ft az asszonynak :-o
I.C.ram
X-men 1.5??? Mi a franc ez? Valami directors cut, vagy mi?
I.C.ram
Én most vettem meg DVD-n a Saturnban a Diktátor-t (Charlie Chaplin) 3990 volt. Rajta van ugye maga a film, meg még egy csomó kisebb filmje is, na meg egy werkfilm-szerûség is.
Glpetyus
Reméljük a legjobbakat 😛

Punker
hó elsõ hetében kapok ha a bankok is úgy akarják 😊

Glpetyus
Ezeket még január elején is megveheted szerintem...😊
(már ha akkor kapsz fizut)

Punker
elköltöttem minden pénzem 😞

Glpetyus
Ja,dehogynem tudom...LOL,de hülye vok

Glpetyus
DVD sztár mag. A zongorista
(ez nem tom' mi,de ismerõs 😛)

Glpetyus
Hopp-hopp 😊
Házimozi decemberi melléklete az U-571!
A T3-hoz meg az Equilibrium(vagy hogy kell leírni😊).

Glpetyus
<#eljen><#eljen>

Botond
Egerben nincs media markt :-(
sanzik
azert azt mondom,hogy ezeken nincs magyar szinkron csak angol
szoval aki nem szereti a feliratos filmeket az ne rohanjon...
kulonben eleg sok akcios film van meg az MM-ben, erdemes benezni
sanzik
MediaMarkt
Botond
hol?
sanzik
Ellenseg a Kapuknal 1490 HUF
Gladiator 1490 HUF
(ezeket vettem ma)
Glpetyus
<#zavart2><#zavart2>

Glpetyus
Tegnap láttam a Tuscoban a Frankensteint,+ az Interjú a vámpirral-t 2990-é' /db

Waterhorse
A "Kalózok" az egy kalózos film Walter Matthau-val, a Viasat adta egy párszor, ott sose tudtam megnézni, ezért konkrétabb infóval nem szolgálhatok. Van vmi ilyesmi címû magyar film is, dehát ki emléxik már arra.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?