Eredeti filmek fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
igen, mondjuk ez igaz az összes melléklet filmre.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Botond
lebutított?
a nagy médiaboltokban simán lehet kapni mindet - bár a chicago egy roppant módon lebutított kiadás, szóval szerintem nem érdemes.
artschiatwork
Az Álmatlanságot ennek a magazinnak korábbi mellékletén találod meg, meg is rendelheted tõlük.

De itt nézz szét, itt össze vannak gyûjtve a DVD mellékletes lapok:
http://kiskakas.uw.hu

Glpetyus
netpiac.hu

Tetsuo
A Schindlert meg a Minorityt én is megvenném.
Amúgy asszem az újságtól is rendelhetsz régebbi megjelenéseket.. hátha.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

zaki
auchanban én is láttam múltkor az órákat, az árvák hercegét is, de pl az álmatlanságot, chicagot, vayg a resident evilt nem nagyon... holnap megyek a mediamarktba, múltkor látam 1500-é különvéleményt, schindler listáját, meg vmi háborús filmet. remélem lehet még belõlük kapni...

ja, és köszi 😊

Botond
és boldog szülinapot :-)
Botond
tescoban meg pár ilyen bevásárlóközpontokban ki van rakva,órákat konktétan láttam is,chicagot sztem elkapkodták,resident evilt is láttam(egri tescoban)
zaki
segítetek élgyszíves! vmi olyan oldalt keresek, ahol meg lehet venni a régebbi dvd mellékleteket! pl az órák, árvák hercege, chicago, álmatlanság, resident evil... köszi

Punker
ezt miért nekem?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
kicsit vegyél vissza, nem kell elszállni, köszi. 1000, max 1500 ft a dvd, nem tudta tesóm megmondani pontosan, nem emléxik rá

Punker
ha itt elkezdtek flémelni repültök mind2-en
amúgy én is láttam csapd le csacsit de nem tom mennyiért.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
<#zavart1>
zaki
hát ez kurva vicces volt <#mf3>

Botond
na mer zaki megbízható :-D azse igaz amit kérdez :-o
Mike at home
MM-ekben próbáld

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Loál János
Htx, én haveromtól hallottam, aki nem túl megbízható, azért kérdeztem rá! 😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

zaki
asszem ige, tesóm is vett nemrég egyet

Loál János
Csapd le csacsi tényleg van ezeré?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Punker
1 csomó film 1000 HUF

Punker
Xpress-nél kiárúsítási akció van.

Tetsuo
Metróban szoktak ilyeneket..

artschi
én tavaly decemberben a Plus-ban vettem meg 999 Ft-ért, de már nem lehet kapni.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Punkerwork
Eger 😊

melyikben?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Punkerwork
pedig mintha láttam volna azt is

áá, ott is néztem, de csak a Banán Joe, a Kincs ami nincs, és az és megint dühbe jövünk van ennyiért 😞

Punkerwork
Tesco?

nem tudja v.ki, hogy a Bud Spencer-Terence Hill féle Bûnvadászokakt nem lehet fellelni valahol 999-ért?

Punker
U-571-et megvettem

artschi
a norbi dvd simán megérte <#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

zaki
tesóm most vett sakál dvd-t 1500ft-ért. meg norbi dvd-t 4 ezerért 😄DD

Mike at home
Erdemes korbenezni, igen, en is vettem par filmet 1000-1700 kozott

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Tetsuo
Ha keveset kell adóznom, megveszem a filmet, ha sokat akkor nem. 😊

artschiatwork
hepibörzdéj Punker!

Tetsuo
Azt nem tom de én is láttam.
Kérdés: Az U-571 a hangján kívül (amit mindenki istenít -gondolom jó hangos-) ér vmit?
Úgy értem a film is jó, v csak a plázabontó hangja??

Tetsuo
Az-az! Spielberg legprofibb filmje.

artschi
1500-ért schindler listája király!

zaki
mediamarktban 1500-ért láttam a különvéleményt, schindler listáját, dante poklát (jó, ez szar), ellenség a kapuknált )ezt nem láttaqm, de biztos jó), meg ilyeneket...

Glpetyus
#785 <#nezze><#banplz>

Glpetyus
Házimozi (sima)

Punker
U-571 melyik újsághoz van?

iko
9 DVD 4 dupla + egy sima amiben dokumentum film van CC-rõl.
A nagy filmek: Modern idõk, A diktátor, Aranyláz, Nagyvárosi fények. Amúgy nem semmi, A diktátor-t 1940-ben készült tehát akkoriban kezdõdött el a második világháború. Volt vér a pucájában hogy megmerte csinálni... Hitler simán ráküldhetet volna pár kémet.

spam. sry

iko
Pont ma néztem meg 😄DD

spam. sry

I.C.ram
Na végre kibontották a megajándékozni kivántak a Diktátor dvd-t. Király 2 lemezes változat. Maga a film király 5.1-es felújított eredeti hang, és magyar felirat, nagyon jó képminõség.

2 lemez meg több mint 2 órányi extra, dokumentum filmek, meg egy-két kisebb Chaplin alkotás.

Szerintem baromire megérte 4k forintért, fõleg, hogy rendes Warner Bros kiadás, és látszik is az egész minõségén, hogy nem a direkt az olcsóságra mentek, mint a mediamarktos dvd-k nagyrésze. Ja és ez sorozat. Asszem van 10 ugyanilyen kiadású Chaplin DVD.
Tetsuo
Könnyen elõfordulhat (de ott meg a Föld mágneses mezeje töröl, mint a winyónál.. ez utóbbinál 3-4 év az elõbbinél valamivel tovább tart, bár itt a mozgatás sokat segíthet) Ráadásul a szalagok összetapadnak, ha nem csévélik idönként át. Meg is nyúlik, ha nem legalább 2 motoros a rendszer.
A király az a bakelit (ha függõlegesen tárolod s finom tûnyomással játszod le) akár 100évig is eláll. Persze digitális adatrögzítésre nem igazán alkalmas, de zenéhez tökéletes.
Digitális adatokat biztonságosan MO Diskre (magneto-optikai lemez) rögzítenek, ahol csak akkor lehet átírni egy bitet ha egyszerre lép fel a mágneses és az optikai hatás. Hogy ez meddig áll el nem tudom.. Hátránya: drága, rohadt lassú, adatsûrûsége kb mint a CD (asszem). Külföldön rengeteg helyen használják (fõleg Japánban), Mo-n sehol. De pl mozifilmek digit tárolására még mindig LTOt használnak (mágnesszalagot) az 5-10TB adathoz.

artschi
Boldog Karácsonyt minden, DVD-t 4.000 Ft alatt vásárló tagnak 😊

Waterhorse
Ezzel azt akarod mondani, hogy a mágnesszalag idõtálóbb mint a Cd/DVD??

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Glpetyus
Apokalipszis Most DVD-t vettem vmelyik nap a Dunakeszi-i Auchanban 3900-é' <#eljen>