3025
DVD filmekről, Blu-Ray kiadványokról általában
>- Akciós DVD-k, Blu-Ray lemezek itthon és külföldön - Események - Érdekes linkek - Legújabb szerzemények (mit hol mennyiért vettél) -
Csak EREDETI kiadványok! warezzel itt nem foglalkozunk!
-
#1336 ott van, mm
budaörsiben
bajárat mellett a túrkálóban -
#1335 az jó lehet, én 2 rongyért láttam kb egy hete a mm-ban, meg most az auchanban. melyikben vetted? -
#1334 na majd ott addig bontogatom, míg nem találok egy 2 lemezeset :D -
#1333 tegnap túrtam egy vágott verzió c. filmet az mm-ben, Robin Williams főszereplésével, 954 HUF-ért, nemtommilyen :) -
#1332 csak nehogy aztán azok is egylemezesek legyenek -
#1331 ja, meg láttam harry potter 1-2-3-at 2500-é, mind1ik 2 lemezes, jövő héten valszeg meg is veszem őket -
#1330 ez az. jövő héten visszaviszem, cseréljék ki -
#1329 vidd vissza
vagy ha nem akarják, cseréltesd ki a forgalmazóval
felesleges fantáziálni, meg elképzelt dolgok miatt idegeskedni -
#1328 ehh, akkor miért van úgy hírdetve, hogy duplalemezes extra változat?
tokon is ez szerepel. menjenek a f@szomba -
#1327 milyen jó, hogy én ezt még anno megvettem
első dvd-m volt, még olvasóm sem volt hozzá -
#1326 Pedig az nem dupla dvds. Nekem az egy 1-2 volt duplacsomagban vmi 2300 forint,mind2re rá van írva,hogy dupla dvd,de csak a 2 volt dupla dvd,az egy nem. Megvehettem volna 2ezerért külön külön,akkor mind2 dupla dvds lett volna,a dolog szépséghibája,hogy mind2höz tartalmilag ugyanolyan az extra lemez. -
#1325 hát, ha visszaviszed szó nélkül ki fogják cserélni -
#1324 Auchanban vettem pár filmet
Leon, a Profi 2DVD 1990
Trója 2DVD 1990
Matrix 1-2-3 2DVD 1490
bazze, hazaérek, lecsekkolom a filmeket, erre a Matrix 1-hez csak egy lemez van, holott "duplalemezes extra változat". még jó, hogy megvan a blokk. életemben nem láttam még ilyet. fel vagyok háborodva -
#1323 nem hagynatok fel ezzel az egesszel? htx -
#1322 Akkor sírtam volna igazán.
De őszintén, miért akarod rámerőltetni az ízlésedet? Nekem kurvára tetszik a magyar szinkron (AZ EREDETI), ezért kb. hidegen hagy az angol hang. Nem hagynál fel ezzel az erőszakossággal? htx -
winnie #1321 mit csesztek el? george macfly nevetését? marty hangját? jobb lett volna, ha teljesen más emberekkel forgatják újra a szinkront? akkor nem sírtál volna?
csak arra céloztam, hogy nem tetszik a szinkron, akkor ott a felirat. eredeti hanggal mérföldekkel jobb. -
#1320 Donnie Darko rendezői változatát lehet vhol mo-n kapni dvd-n? mert rákerestem googlen de nem talaltam -
blackgamer #1319 Segítség, apa lettem! 990 Ft + 5% kedvezmény, ElectroWorldben -
#1318 Megint kötekszel? :) Leírtam mindent, nem tudom, mit nem értesz. -
winnie #1317 Ezek a gyíkok meg elcseszték
mit csesztek el a gyíkok? a szinkron meg amúgy sem ér fel az eredetivel. -
#1316 teszkóból száll a kakukk a fészkére (2dvd) 1990
mm-ból elemi ösztön (2dvd) 1491
ezeket vettem tegnap -
#1315 nézzed eredetiben -
#1314 Sajnos igen.
Mike: Életemben nem röhögtem sz@rrá magam annyira egy szinkronon, mint amilyen a BttF-é volt, főleg az első részé. George McFly nevetése egyszerűen totálkész. Ezek a gyíkok meg elcseszték. Olvasom is netszerte, hogy csomó rajongó kizárólag emiatt nem vette meg a díszdobozos trilógiát - hát én sem fogom, pedig 5 rongyért igazán remek ajánlat lenne. :C -
#1313 why? -
#1312 érdemes ránézni a senditre
hatalmas mennyiség a januári akciójuk
www.sendit.com -
#1311 ezek szerint újraszinkronizált?
mondjuk én még nem láttam a régi szinkronnal se, bár megvannak vhol az 1ik biztonsági dvdn :) -
#1310 Megvan a válasz - sírok, de nem veszem meg. :CCCCCCCCC -
#1309 Valaki mondja meg plíz, hogy a Vissza a Jövőbe trilógia újraszinkronizált, vagy csak újrakevert régi szinkron? -
#1308 OFF
hepibörzdéj!
ON -
#1307 DVDCenter dec.-jan. szám: New York bandái
bár felénk csak melléklet nélküli verziót láttam... -
#1306 A CD galaxisban csökkentek.
Például A Tenkes kapitánya már csak 950 ft. :-) -
#1305 nagyon kiváncsi vagyok a DVD árak fognak-e csökkenni az áfa változása miatt -
#1304 netpiacon vannak jó kis akciók, ezeket valszeg meg is rendelem:
Ocean's Eleven 1990
Ocean's Twelve (2DVD) 2490
Leon, a profi (2DVD) 1990
Matrix 1-2-3 (mind 2DVD-s) 1490
Trója, az utolsó szamuráj 1990, meg ilyenek -
#1303 akkor miért kérdezné? :P
hát én előbb voltam lent, kb ezekre emléxem vissza: Erin Brockovich, Titokzatos folyó, Passió, Nagy Sándor a hódító, az élet szép, az angol beteg, Elemi ösztön (2 dvd), több nem jut eszembe. -
#1302 tudod vannak olyan városok ahol nincs MM -
#1301 menj el, és nézd meg :D -
#1300 Milyen DVD-k vannak a Média Marktban 1490-ért? -
#1299 Sziasztok! Mennyi igazság lehet abban, hogy decemberben valamelyik újsághoz a Bosszúvágy volt mellékelve? -
#1298 akkor egy idő műéva megkérdezik, hogy kéred-e a rendelés bontását
ha kéred, akkor 2x szállítanak, igen, vagy rendelsz mellé még vmit
egyébként el is mehetsz érte: Hősök tere, 30-as busz, Petneházy utcáig, buszról le, jobbre be
nincs vészesen messze -
#1297 de van