Eredeti filmek fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
<#wow2><#wow2><#wow2><#wow2><#wow2>
Végre normális áron!!!

artschi
Nemzetközi DVD magazin áprilisi melléklet: Hamlet

forrás

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
Nemzetközi Autószalon Magazin 8. száma
2005 április 2- tôl megvásárolható az újságárusoknál. A magazin DVD melléklettel jelenik meg: Forráspont címû; akciófilm Wesley Snipes fôszereplésével.

forrás

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
Cinemania melléklet következõ szám: A nyakék nyomában

forrás

artschi
Sztárplakát következô száma a Taxi lesz.

forrás

Loál János
Ja, jóvan, átolvastam ismét a kommented. %)
Nekem azok "nem nagyon" tetszettek, ezért kérdeztem így. 😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Waterhorse
Hát ez az, hogy miét nem?
Ugyanis ha így elmegyünk akkor kaját és más egyéb szükséges dolgokat is vételezünk, tehát általában csak egy filmet tudok magamhoz venni, így lett az Equlibrium, utóbbi kettõt ott kellett hagynom😞

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Tetsuo
De akár Xnview-ban is (egy kicsi/ingyenes progi) átméretezheted a letöltött képet, sztán belõle nyomtacc.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

artschiatwork
hát pl. a Nero-nak van ilyen, Cover Designer néven, ott meg tudod csinálni, elõre el vannak készítve az alapméretek. De egy Corelben vagy egy Photoshopban magad is megcsinálhatod.

Hi!Lenneegy kérdésem.Szoktatok DVD borítót nyomtatni?HA igen akkor van hozzá egy külön program?VAgy csak simán kinyomtatjátok.Ha simán kinyomtatjátok,akkor a méretet mekkorára állítjátok be,hogy méretarányos legyen?

Remélem érthetõek a kérdéseim.

Köszi a választ elõre is
Loál János
Az utóbbi kettõvel miért büntetted meg magad? <#idiota>

Waterhorse
Tegnap Auchanban megvettem az Equilibriumot 999-ért, és láttam még Halálos Kitérõt, meg Aki bújt, aki nemet ugyanennyiért😊

Glpetyus
Én is,ma reggel ^.^

Punker
nem neked kéne kapnod valamit? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
na asszony ezt kapja húsvétra akkor :-D
PetruZ
Bad Boys 1+2 egyben, dupla tokban, a tekkóban 3900 körül (talán 3890, ha jól emléxem).
Esõember (Rainman) a Tescoban 3190Ft. Én már megvettem.

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

artschiatwork
én izs megvettem.

zaki
igen? akkor irány a tesco <#vigyor0>

Ahhh, sikerült megmenteni az újságosnál az utolsó példány DVD Sztárt a Trainspottinggal. Pont jókor adták ki, már kacérkodtam a kétlemezes originál megvásárlásával.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Tesco-ban 890-ért K-Pax. Qrvára megéri.

artschi
dvd poszterhez, meg is vételeztem már 😊

Punker
Kill Bill-t láttam valamelyik magazinhoz.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

artschiatwork
megjött.

Botond
Man in Black 2 a tescóban 2500pénz,most volt a tvben az elsõ megnéztem,és rájöttem,hogy elképzelésem sincs mirõl szól,szal a kiváncsiságom kielégítendõ beruháztam :-D dupla lemezes extra hiperszuper változat
artschi
megvéve.

Glpetyus
<#guluszem1>

artschi
DVD Poszter magazin március 3-tól: KILL BILL VOL1. 1990 Ft.
hmmmm....

artschi
DVD Sztár magazin március 10-tõl: TRAINSPOTTING 1490 Ft.
hm...

artschi
Kóla, puska, sültkrumpli 999 pénz a netpiacon!!

Loál János
Megvettem:
Csapd le csacsi! 999-ért
28 nappal késõbb 1990-ért

Szerintem sok embernek tetszik ez a film és nem rossz szerintem sem. Pedig nem egy olyan átlagember vagyok, mint akit részleteztél. 😊 Igaz a második része már kicsit gáz, de kis kikapcsolódásnak elmegy az is.

artschiatwork
meg ugye nem itthon adja occsóé'...

artschiatwork
kihallni nem fog, max. kihalni 😊
bocs, hogy belejavítottam 😊
írtam volna, ha lett volna a dövödöszentörnek melléklete... 😊

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

zaki
ne mláttam még a filmet <#zavart1>

Tetsuo
😊) Nekem is ez jutott eszembe, csak nem bántanék meg egy átlagmagyar embert (aki napi 4órát néz TVt, Azt gondolja h a Tények mûsorban télleg tények vannak, a Blikk a kedvenc lapja.. és olyan mobilteló a vágya amit a Retekklubbon reklamálnak)

/Bocs zaki ezt nem rád értem, hanem általában akinek pl teccik a Halálos iramban c film..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

zaki
nem gagyik <#ejnye1>

Punker
a sok gagyi film árából már kijött volna 1 gyári CoD Deluxe Edition 😊

zaki
halálos iramban dvd-t most megvettem az auchanban 1500-é <#eljen>
+ egyet vettünk: muskétást ezeré <#eljen>

artschi
meg is rendeltem gyorsan 😊

artschi
és hol van ilyen szervezet? honlap?

Tloszk
Sziasztok!
Most csatlakoztam a témához, ha esetleg volt már róla szó ne morogjatok.
Én már több filmet is videótékák eladásaiból szereztem. Van olyan szervezet ahol összefogtak a tékások és közössen árulják a VHS és DVD filmeket.

Waterhorse
Ez viszont kicsit téves, mert a megjelenés dátuma elvileg február 8.

Waterhorse

Punkerwork
biztos DVD? mert én multkor láttam de az VCD volt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Waterhorse
Hóóó most nézem, hogy kijött a Csapd le csacsi DVD-n méghozzá a netpiaci ára 990 Ft.<#taps>

Glpetyus
1490-é' van DVD sztár magazinhoz a Magasfeszültség.
Meg is vettem tegnap 😊
Reklám nincs,viszont sok extra van,annak aki szereti...Van egy 40 perces "így készült" ,azt már megnéztem. <#eljen>

Mike
lehet, hogy beelszámolták a menüt is

vagy aki a boritót csinálta, nem kapta meg a pontos információt

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

artschi
az a másik Célkeresztben, amit 990-ért adnak és szinkronos.
Az Eastwood-féle 3.990 pénz és feliratos...