Eredeti filmek fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre normális áron!!!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
2005 április 2- tôl megvásárolható az újságárusoknál. A magazin DVD melléklettel jelenik meg: Forráspont címû; akciófilm Wesley Snipes fôszereplésével.
forrás
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Nekem azok "nem nagyon" tetszettek, ezért kérdeztem így. 😄
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ugyanis ha így elmegyünk akkor kaját és más egyéb szükséges dolgokat is vételezünk, tehát általában csak egy filmet tudok magamhoz venni, így lett az Equlibrium, utóbbi kettõt ott kellett hagynom😞
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Remélem érthetõek a kérdéseim.
Köszi a választ elõre is
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
hmmmm....
hm...
Csapd le csacsi! 999-ért
28 nappal késõbb 1990-ért
bocs, hogy belejavítottam 😊
írtam volna, ha lett volna a dövödöszentörnek melléklete... 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
/Bocs zaki ezt nem rád értem, hanem általában akinek pl teccik a Halálos iramban c film..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
+ egyet vettünk: muskétást ezeré <#eljen>#eljen>
Most csatlakoztam a témához, ha esetleg volt már róla szó ne morogjatok.
Én már több filmet is videótékák eladásaiból szereztem. Van olyan szervezet ahol összefogtak a tékások és közössen árulják a VHS és DVD filmeket.
Csapd Le Csacsi DVD
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Meg is vettem tegnap 😊
Reklám nincs,viszont sok extra van,annak aki szereti...Van egy 40 perces "így készült" ,azt már megnéztem. <#eljen>#eljen>
vagy aki a boritót csinálta, nem kapta meg a pontos információt
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray