Eredeti filmek fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem találod, a MediaMark-ot tényleg érdemes megpróbálni.
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Alexandra könyvesboltokban érdemes megnézni. A múlt héten is ott láttam.
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
PErsze ha még lehet valahol akkor tárgytalan a dolog...
mármint ha a Romero féle filmet kérdezed...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ja igen... Ha valaki megválna tõlle pm-ezzen rám mert én megvenném...
- Egyszer volt az élet 1-5. (990 Ft/db)
- Maverick (2990 Ft)
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
EGy nagy halomba be volt hányva jónéhány DVD ... mind extra akciós áron 😊 Így vettem meg a Deep Impactat 297 Forintért 😊 a
Mackótestvért (eredeti disney-DVD-n) 690 Forintért... egy DVD üzletben meséltem milyen jó üzletet csináltam erre a hapsi lehurrogot,hogy biztos nem eredeti volt,mert hogy annyiért nem árulhatják,meg ha eredeti biztos nem annyiért vettem... Nem igazán tudtam neki megmagyarázni,hogy miért mondanám,hogy nem olyan olcsón vettem,ha nem az lenne az igazság? 😊 na mindegy...
úgyhogy tessék résen lenni a hiperekben 😉
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
REAL MADRID
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
- Rekviem egy álomért (!)
- Félelem és reszketés Las Vegasban (!)
- Elfújta a szél
- Az élet nélkülem (!)
- Love Story
- Szép remények
Bárkinek van elérhetõ árban eladó, írjon! Azokért, amelyikek után (!) van téve, viszonylag sokat is hajlandó lennék fizetni, ha tökéletes állapotban van és szinkronos.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
De az azért nem ilyen nagy hiba, mint ami nálad volt. Rendesek voltak akkor, hogy önhibájukon kívül esett kárt is ráfizetés nélkül orvosoltak. Pirospont nekik 😛
A friss szerzemények :
- Az elit alakulat (0 HUF)
- A Keresztapa (0 HUF)
- A zongorista (999 HUF)
- Rocky I (2190 HUF)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
mondjuk én nem gyûjtöm a dvd-t, egyszerüen megveszem ami érdekel, ahogy a könyveket is
igaz a könyveket nem szoktam megszámolni, sem excel táblázatba felirni 😊 - hatalmas munka lenne, 15 éve egyszer belefogtam, de az felejtõs
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Én is gyûjtöttem vagy 3-4 éve a DVD-ket, de csak az utolsó évben durvult el a helyzet, amikor havi több 10 ezer forint költöttem el olyan DVD-kre, amiket meg sem néztem. Idõben ki tudtam szállni a dologból, kevés veszteséggel.
arról nem beszélve, hogy én mindezt 4 év alatt produkáltam, míg te 2? év alatt
na nem mintha érdekelne a darabszám
és még mindig nincs meg minden film ami érdekelne 😞
amugy mamég elmentem megvenni a Terminátor 2 (2lemezes) és a Karib tenger kalozai - a fekete gyöngy átka t(2 lemez)
1592 Ft/ db
REAL MADRID
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Arthur király 1592 Ft
és a függetlenség napja alternativ befejezést jol megcsinálták 😄
REAL MADRID
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Én eddig az XPress-t használtam, de most történt egy kis incidens...ami végülis nem az õ hibájuk, de kíváncsi vagyok, kicserélik-e a DVD-imet.
Megrendeltem a Keresztapa-trilógiát és az Elit alakulatot díszdobozban tõlük (22.000 HUF), és mikor kihozták mindkettõ sérült volt (EA fémdoboza behorpadva, a K.apa DVD-borítói összetörve). Ez igazán nem az õ hibájuk, hanem a GLS futárszolgálaté...elvileg csak visszaküldöm nekik (ez megtörtént), és õk pedig azonnal küldik az újakat...
Na mindegy...ismerem még a DVD-futárt, ami nagyobb, de többet nem nagyon.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Már megrendeltem õket feliratosan.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Meg az Üvöltõ szelek Juliette Binoche + Ralph Finnes-os változatát is valamiért nem akarják kiadnio dvd-n.
Ma rendeltem meg a Keresztapa trilógiát, és az Elit alakulatot díszdobozban, és szomorúan látom, hogy nincs szinkron rajtuk...annyira végülis nem zavar, mert 100-szor jobban megnézek egy filmet felirattal, mint szinkronnal, de akkor is jobb lenne, ha lenne rajta...gondolom már nem is lesz rajta soha...
Erre már régóta meg akarom venni a Forrest Gump-ot, most meg le is vitték az árát, de ezen sincs szinkron...sajnos. :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CHELSEA FOOTBALL CLUB