3025
DVD filmekről, Blu-Ray kiadványokról általában
>- Akciós DVD-k, Blu-Ray lemezek itthon és külföldön - Események - Érdekes linkek - Legújabb szerzemények (mit hol mennyiért vettél) -
Csak EREDETI kiadványok! warezzel itt nem foglalkozunk!
-
#2902 hát mert extraprofitra vágynak -
Gauge #2901 Azt mesélje már el nekem valaki, hogy a BUZI hazai kiadók miért még mindig 8990-ft-os áron kínálják a BR filmeket, miközben mindenhol máshol már 5000Ft körül vagy alatta árulják őket? -
CitizenX #2900 Ezzel az erővel évek óta meg kellett volna szünnie a hagyományos könyvkiadásnak... Hülyeség, Lucas egyre nagyobb baromságokat mond/művel. Kár érte... -
#2899 szvsz mihelyt elárasztják a piacot, olcsó BR lejátszókkal, és a BR lemezek DVD árban lesznek, a DVD lesz halott, de ez sem azonnal fog végbemenni, hanem hosszú évek alatt -
#2898 ez semmit nem jelent -
Sawyer2 #2897 MEg általában 1 filmnél fontos is hogy legyen külseje. Főleg ha a kedvenced. Az meg hogy egy filmekkel foglakozó ember ilyet mond hogy: "és én sem szeretném a polcot Blu-ray lemezekkel megtölteni." egyenesen röhej. De ha ez tényleg így lesz, bízzunk abban hogy a film készítőknek lesz annyi eszük hogy a jobb filmeket kiadják rendes dvd-n vagy blurayen. -
Real13 #2896 Eszement baromság. Pont azért szeretek gyűjteni eredetiben filmeket, mert örül a szívem, ha egy kedvenc filmem ott van a polcon szép kiadásban, stb.
Ha most ez elmarad, akkor mi fogjon vissza a letöltésektől? Nekem nem pálya, ha USB szarságokon van a film... -
Sawyer2 #2895 ROSSZ HÍR a dvd gyűjtők/kiadvány kedvelők számára. -
#2894 itt, ma a Csizmás Kandúrt adják hozzá -
#2893 hol lehet azt megnézni, hogy a BORS nevű újsághoz melyik nap milyen dvd-t adnak? -
#2892 Hát szvsz ez már nem a kiadó hibája sztem. Legalábbis az Azumi. Az már a Tesco egyéni "akciója". Mondjuk a legdurvább az egészben az, hogy még rajta volt a régi 4k-s ár a fólián :DDD
Egyébként
Tesco, Szentes
Kickboxer - 799FT
A Barlang - 799FT
Azumi 2 - 2990FT, Fémdoboz
Versus - 2990FT, Fémdoboz
Cora, Szeged
Van Helsing - 1990FT, 2DVD
Betépve - 950FT
Kabinláz - 399FT
Jay & Némabob Visszavág - 599FT
Horrorra Akadva - 599FT
Horrorra Akadva 2 - 599FT
Equilibrium - 599FT -
#2891 ezzel az egésszel egy baj van
ilyen lépések után, ki fogja a teljes áras filmket több ezer forintért megvenni?
pl. a 2 lemezes azumi, olyan 4k volt, hogy öröm nézni -
#2890 na neee
ennyire nem lehetnek hülyék a kiadók -
#2889 New York Bandái - 799Ft
A Hét Kard Legendája - 799Ft -
#2888 Hát röviden annyit, hogyha alátoltad egy árleolvasónak akkor az kiírta, hogy nincs ilyen cikk. Ennyi :)
Amúgy
Erőszakos Múlt - 1499FT
Titokzatos Folyó - 990FT -
Prof William #2887 "Annyi a történet, hogy a filmet a rendszer nem vitte." - Ez mit takar pontosan? -
#2886 Háhh, máker. :O)
Beszteszt vétel evör. :D -
#2885 Te vagy az első aki ezt megkérdezi :D
Nem, nem maradt le.Valóban ennyi volt. Annyi a történet, hogy a filmet a rendszer nem vitte. Amit a rendszer nem visz azt időnként leárazzák. Biztos találkoztál már ilyen termékekkel Te is bármelyik Tescoban, merthogy onnét van. Votl vagy 30 film, szintén 149Ft-os áron, de ez volt az egyetlen számomra értékelhető film köztük :D
-
#2884 Ugye lemaradt egy nulla az Azumi áráról? :O) -
#2883 azumit hol? :o -
#2882 Hétvégi szerzemények:
Miami Vice - 990FT
Popeye a Tengerész 1. rész - 599FT
Popeye a Tengerész 2. rész - 599FT
Alvilági Játékok - 299FT
Azumi (2DVD) - 149FT
:D -
Zsolcz #2881 szia Mike -
#2880 Vagy 1 éve is annyi volt a MM-ban. -
taylorp #2879 Ryan közlegény megmentése 2DVD Digipack - 1990, Saturn. -
#2878 Die Hard 1-2. egy tokban 1990 Ft a médijamárktban. -
#2877 Daily Price hálózat - üzemeltető: Premier Média Kft -
#2876 van au a kék-sárga emblémás bolt
nem tudom mi a neve -
#2875 Debrecen mellett lakom, itt ilyesmiről nem nagyon tudok... :( -
#2874 Próbáld meg a Hungarton boltjaiban (ha még van ilyen bolt - MOM parkban az Alexandra mellett) ott sokminden van, mert mindent aranyáron adnak
aztán megnézheted még a használt boltokban is, ott is van esélyed -
#2873 Voltam Debrecenben a Media Marktban és az Alexandrában, egyik helyen sem volt. Ha tudnál nekem szerezni egyet, dupla áron megveszem tőled! -
kék #2872 Sok sikert!
Ha nem találod, a MediaMark-ot tényleg érdemes megpróbálni. -
#2871 Nem, eddig csak neten próbálkoztam. Gondoltam ugyanazok a forrásaik mint az üzleteknek, és ha nekik nincs, az üzletekben sincs. De ma mindenképp bemegyek akkor az Alexabdrába, hátha tényleg van. -
kék #2870 A filmről. MediaMark-ot próbáltad már? -
#2869 De a filmről beszélsz, ugye? Mert van könyvváltozata is, és én csak azt találom az online áruházukban. -
kék #2868 Rekviem egy álomért:
Alexandra könyvesboltokban érdemes megnézni. A múlt héten is ott láttam. -
#2867 Valaki nem tudja, netről honnan tudám megrendelni a Rocky Marciano című életrajzi filmet?
Előre is kössz! -
Prof William #2866 A remakere gondoltam... Ha meglenne valakinek és meg akarna szabadulni tőlle az pm-ezzenrám.
PErsze ha még lehet valahol akkor tárgytalan a dolog... -
#2865 én békéscsabai Tescoban jó egy hónapja még láttam...
mármint ha a Romero féle filmet kérdezed... -
Prof William #2864 A Holtak Hajnala eredeti DVD-t még lehet kapni valahol?
Ja igen... Ha valaki megválna tőlle pm-ezzen rám mert én megvenném... -
#2863 Hello! Nincs valakinek eladó Drót 1-2. évada? Fontos lenne, hogy NE digipackos legyen, mert szeretném végig kigyűjteni és azt akarom, hogy egyformák legyenek, ráadásul nekem teljesen bejönnek a slimtokos kiadások. Ugyanígy keresnék 24 évadokat és Narancsvidéket is.