Eredeti filmek fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sok sikert!
Ha nem találod, a MediaMark-ot tényleg érdemes megpróbálni.
ancsie18
Nem, eddig csak neten próbálkoztam. Gondoltam ugyanazok a forrásaik mint az üzleteknek, és ha nekik nincs, az üzletekben sincs. De ma mindenképp bemegyek akkor az Alexabdrába, hátha tényleg van.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

A filmrõl. MediaMark-ot próbáltad már?
ancsie18
De a filmrõl beszélsz, ugye? Mert van könyvváltozata is, és én csak azt találom az online áruházukban.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Rekviem egy álomért:

Alexandra könyvesboltokban érdemes megnézni. A múlt héten is ott láttam.
Japep
Valaki nem tudja, netrõl honnan tudám megrendelni a Rocky Marciano címû életrajzi filmet?

Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

A remakere gondoltam... Ha meglenne valakinek és meg akarna szabadulni tõlle az pm-ezzenrám.

PErsze ha még lehet valahol akkor tárgytalan a dolog...
fifi
én békéscsabai Tescoban jó egy hónapja még láttam...
mármint ha a Romero féle filmet kérdezed...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

A Holtak Hajnala eredeti DVD-t még lehet kapni valahol?

Ja igen... Ha valaki megválna tõlle pm-ezzen rám mert én megvenném...
ancsie18
Hello! Nincs valakinek eladó Drót 1-2. évada? Fontos lenne, hogy NE digipackos legyen, mert szeretném végig kigyûjteni és azt akarom, hogy egyformák legyenek, ráadásul nekem teljesen bejönnek a slimtokos kiadások. Ugyanígy keresnék 24 évadokat és Narancsvidéket is.

artschi
Megrendelve:

- Egyszer volt az élet 1-5. (990 Ft/db)
- Maverick (2990 Ft)

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Trisztin
hát igen 😊 engem annyira nem zavart,hogy elárazták 8)

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

fifi
így van, a konténeres-ketreces filmek közé gyakran bekeveredik olyan cucc, ami tuti, hogy el van árazva jópár forinttal... Nekem így lett David Attenborough filmem 799-ért 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Japep

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Trisztin
uhhh Tesco... tavaly ilyenkor életem legjobb vásárát csináltam meg a TEscoba 😊

EGy nagy halomba be volt hányva jónéhány DVD ... mind extra akciós áron 😊 Így vettem meg a Deep Impactat 297 Forintért 😊 a
Mackótestvért (eredeti disney-DVD-n) 690 Forintért... egy DVD üzletben meséltem milyen jó üzletet csináltam erre a hapsi lehurrogot,hogy biztos nem eredeti volt,mert hogy annyiért nem árulhatják,meg ha eredeti biztos nem annyiért vettem... Nem igazán tudtam neki megmagyarázni,hogy miért mondanám,hogy nem olyan olcsón vettem,ha nem az lenne az igazság? 😊 na mindegy...

úgyhogy tessék résen lenni a hiperekben 😉

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

tesco

REAL MADRID

bigfoot
a függetlenség napját hol vetted meg ennyiért??

Mike at home
nézz körbe a használt boltokban

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ancsie18
Na akkor mégegyszer: Nagyon - nagyon szeretnék hozzájutni eredeti, magyar dvd-s kiadásban, szinkronnal a következõ filmekhez:

- Rekviem egy álomért (!)
- Félelem és reszketés Las Vegasban (!)
- Elfújta a szél
- Az élet nélkülem (!)
- Love Story
- Szép remények

Bárkinek van elérhetõ árban eladó, írjon! Azokért, amelyikek után (!) van téve, viszonylag sokat is hajlandó lennék fizetni, ha tökéletes állapotban van és szinkronos.

ancsie18
Hello! Nincs valakinek eladó példánya a Rekviem egy álomért címû filmbõl? Sehol sem találom, mert joglejárt termék... 😞

Japep
Jah, bár elõször azt írták, hogy rá kell fizetnem, mert már nincs akciósan... De a lényeg, hogy megvannak! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ancsie18
Japep! Most minden rendben volt a filmekkel? Én a TESCO-ból vettem meg most a Hõsöket és én is dühös vagyok, mert a hülye mûanyag szalagjuk behorpasztotta egyik oldalt a papír doboz sarkát... 😞
De az azért nem ilyen nagy hiba, mint ami nálad volt. Rendesek voltak akkor, hogy önhibájukon kívül esett kárt is ráfizetés nélkül orvosoltak. Pirospont nekik 😛

Japep
- A bukás (990 HUF)
- Rocky II (2500 HUF)

- Sorozatgyilkosok (999 HUF)

😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Na megjöttek a csereDVD-k (#2834) ... 😄
A friss szerzemények :

- Az elit alakulat (0 HUF)
- A Keresztapa (0 HUF)
- A zongorista (999 HUF)
- Rocky I (2190 HUF)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Mike
szép

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

zaki
350 volt, most van 10 amit megtartok, mert a nõvérem lemezei, és van még 12 db amit nem adtam el. Szal kb 330 DVD-t adtam el olyan 600 rongyért...

Mike
"Idõben ki tudtam szállni a dologból, kevés veszteséggel." ez mit fed, eladtál mindent? :o
mondjuk én nem gyûjtöm a dvd-t, egyszerüen megveszem ami érdekel, ahogy a könyveket is
igaz a könyveket nem szoktam megszámolni, sem excel táblázatba felirni 😊 - hatalmas munka lenne, 15 éve egyszer belefogtam, de az felejtõs

zaki
Nem veszek többet, így igaz.
Én is gyûjtöttem vagy 3-4 éve a DVD-ket, de csak az utolsó évben durvult el a helyzet, amikor havi több 10 ezer forint költöttem el olyan DVD-kre, amiket meg sem néztem. Idõben ki tudtam szállni a dologból, kevés veszteséggel.

Mike
szálltál? hova? ne mond, hogy már nem veszel dvd-ket
arról nem beszélve, hogy én mindezt 4 év alatt produkáltam, míg te 2? év alatt

Loál János
ONFG

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

zaki
Ehh... :o
Én 350-nél szálltam ki... 😄

Mike
átléptem a 600-at :o
na nem mintha érdekelne a darabszám
és még mindig nincs meg minden film ami érdekelne 😞

Boldog Karácsonyt mindenkinek 😊

amugy mamég elmentem megvenni a Terminátor 2 (2lemezes) és a Karib tenger kalozai - a fekete gyöngy átka t(2 lemez)

1592 Ft/ db

REAL MADRID

artschi
Boldog Karácsonyt minden eredeti DVD-t vásárló pajtásomnak! 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Függetlenség napja 2 lemezes 1592 Ft

Arthur király 1592 Ft

és a függetlenség napja alternativ befejezést jol megcsinálták 😄

REAL MADRID

Mike at home
netpiac.hu

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Japep
Hát igen...ajándéknak szántam, és erre meg ez történt...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ancsie18
Auu... 22000.- forint ráköltése után ez elég kellemetlen... Pedig gondolom alig vártad már, hogy megérkezzenek...

Japep
Amúgy melyik Magyarország legnagyobb online DVD-áruháza?
Én eddig az XPress-t használtam, de most történt egy kis incidens...ami végülis nem az õ hibájuk, de kíváncsi vagyok, kicserélik-e a DVD-imet.
Megrendeltem a Keresztapa-trilógiát és az Elit alakulatot díszdobozban tõlük (22.000 HUF), és mikor kihozták mindkettõ sérült volt (EA fémdoboza behorpadva, a K.apa DVD-borítói összetörve). Ez igazán nem az õ hibájuk, hanem a GLS futárszolgálaté...elvileg csak visszaküldöm nekik (ez megtörtént), és õk pedig azonnal küldik az újakat...

Na mindegy...ismerem még a DVD-futárt, ami nagyobb, de többet nem nagyon.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Ha valkinewk meg lenne egy teljes extrás Dawn of the Dead DVD- és meg szeretne szabadulni tõlle az pls PM-ezzen rám.
Japep
Köszi, de nem jó a VHS...nem is tudnám megnézni... 😄

Már megrendeltem õket feliratosan.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ancsie18
Amúgy VHS-en a TeszVeszen fent van a 3 rész együtt 2500.- forintért és az tuti szinkronos.

ancsie18
Én a Love Story-ra várok már mióta, de úgy néz ki azt sem akarják kiadni szinkronosan.

Meg az Üvöltõ szelek Juliette Binoche + Ralph Finnes-os változatát is valamiért nem akarják kiadnio dvd-n.

Japep
Hello!

Ma rendeltem meg a Keresztapa trilógiát, és az Elit alakulatot díszdobozban, és szomorúan látom, hogy nincs szinkron rajtuk...annyira végülis nem zavar, mert 100-szor jobban megnézek egy filmet felirattal, mint szinkronnal, de akkor is jobb lenne, ha lenne rajta...gondolom már nem is lesz rajta soha...

Erre már régóta meg akarom venni a Forrest Gump-ot, most meg le is vitték az árát, de ezen sincs szinkron...sajnos. :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

zaki
Én anno azt hiszem a Miami Vice-al nyertem egy Karib 3 mozijegyet... 😊

Japep
Ma vettem meg a Kardhalat (1500 HUF), és kaptam egy ingyen mozijegyet... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Ma jött meg a Transformers fémdobozos (2DVD) limitált változata (3990 HUF)...nagyon durván néz ki... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ancsie18
Óóóó... 😞 Csak én nem járok arra... :S

zaki
Pecsában 6k-ért láttam Heroes-t a múlt héten, de alkudd le egy kicsit, 5500-ért oda fogják adni...

Mike at home
ezt miért ne lehetne itt?
csak warezt ne kérj, kérdezz