Eredeti filmek fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
a sebhelyesarcút majdnem megvettem még 2500-é, de inkább félretettem a zsét a leon a profira, hátha lesz a jövõ héten 😄
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Elveszett jelentés 790
Született gyilkosok 790
A.I. - Mesterséges Értelem 2DVD 1990
A Karib-tenger kalózai 2DVD 1990
Az utolsó szamuráj 2DVD 1990
Lean, a profi sajnos nem volt 😞
holnap úgyis megyünk az auchanba, majd megnézem, hátha ott lesz
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A kérdésedre a válasz az hogy magam töltöm le és írom ki a filmeket, viszont a DVD lemezeket a www.rcdvd.tk ról rendelem. Szerintem nagyon jó oldal! Megadnád az email címed?
mondjuk, a titokzatos folyó nem rossz 😊
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
karib tenger kalózait is meg akartam venni, csak elfogyott a zsé 😛 az is 2k volt. meg volt egy pár jó film még...
egy csodálatos elme 2dvd 1990
ronin 2 dvd 1990
lesz ez még így se 1500
<#smile>#smile>
Ennyire depressziós filmet már rég láttam.
Majdnem ûbereli a Halott Embert. :-)
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
láttam egy csomó ilyen 2-t fizet 3 kap akciós filmet 5kért, jövõ héten lehet, hgoy veszek egy ilyet 😊
"magus, épp ma kaptam erre választ az InterComtól, azt írták,hogy tárgyalásokat
folytatnak az ügyben de, a közeljövõben biztosan nem jelenik meg a sorozat a további terveik közt, viszont szerepel a kiadása."
nyeaaauh, vagyis nagyon jo, csak itthon nincs ra eleg kereslet, majd talan:/
de bezzeg a szeretunk raymondot meg a tobbi idiota sorozatot kiadjak, csak ezt nem:/
I love this game!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
bar lehet h megrendelem igyis, 35$ egy evad
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Szinkronos 😊
Az egyik legjobb magyar szinkron volt EVÖR!
Ez Harsányi Gábor megalázása. :C Iszonyat jól nyomta Nicki Santoro-t. :C
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Az extra dvd-n viszont nincs magyar felirat.
vagy ajánlani tudom még a sendit-et (www.sendit.com)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray