Eredeti filmek fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az Üvegtirgris második részének DVD-s verziója, vagy az elsõ rész két korongos verziója? :-D
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ez az oldal valami hiba miatt nem jött be nekem, amikor kerestem.
Hiányolom a magyar szinkront, de azért megveszem.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Meg egy ezresért láttam a Kis Buddhát a netpiacon 999 Ft-ért.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Bár lehet megérni várni a 2 lemezes DVD-re. 😊
No a CD Galaxisban
Underworld, Ötödik elem, Kaptár, 13. harcos, Trainspotting, Született gyilkosok, Baraka, Chihiro, stb.
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
õ is csak annyi információval rendelkezik, amennyivel te, vagyis ami oda van írva
vagy gondolod minden forgalmatzott filmet kibontanak, megnézik akkurátusan?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
volt belõle egy vagonnal. nem turkálóba volt, hanem az akciós filmek köze kirakva.
sok extra nincs rajta, csak ezek: soha nem látott, kivágott jelenetek
a rendezõ audiókommentárja, kb ennyi 😄
de legalább van rajta 5.1-es magyar szinkron. a filmet még nem láttam, de tudom, hogy kultfilm, ezért vettem meg.
fel eve akarhol jarok mindenhol megnezem h lehet e kapni ezt a 999 Ft-os Trainspottingot, de sehol sem jartam sikerrel, hogy vetted meg? ujsagmelleklet vagy csaku gy a turkaloban? extras, vagy csak a sima film? jajj, az a film nagyon kene:/
A zongorista 999
Titokzatos folyó 1490
Pánikszoba 1490
Terminál (2DVD) 2490
Trainspotting 999
Volt egyszer egy Amerika (2DVD) 1990
Ragyogás 1190
Az ígéret megszállottja 999
jah, az meleg volt: odamentem a pultos csajhoz, megkérdeztem, hgoy van-e felirat az extrákon 1-2 lemeznél, mert az nincs ráírva, csak az, hogy a filmen milyen van. csaj iszonyatbuta fejjel: ide van írva hátra, hogy magyar,angol, bolgár, horvát, szerb, stb... mi a kérdés? <#zavart2>#zavart2><-télleg ilyen feje volt 😄 (mondom magamban az @nyád retkes p!csája az te b@romarcú). szerencsére pont jött a boss, vagy nemtom ki, õ kisegített, rendes volt <#smile>#smile>
Punker a 3 lemezest 4, vagy 5-ért láttam