Eredeti filmek fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztos dupla rétegü(dvd9) lemezen jött ki, te meg warezen nézted a 6 lemezt(dvd5). :-D

zaki
megvettem a new york bandáit 990-ért az osanban, 1ik kedvenc filmem, hentes bill rulez <#alien>

Bandew
Jóvanna, csak viccõtem... <#wilting>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

artschiatwork
1. rész bónusz lemeze, kimaradt jelenetekkel és egyéb extrákkal.

Punker
mivel a 2. még forgatják .....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bandew
Öööö...
Az Üvegtirgris második részének DVD-s verziója, vagy az elsõ rész két korongos verziója? :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

artschiatwork
skacok! talán hülye kérdés, de a Joey 1. évad elméletileg 3 DVD-n jött ki, de láttam itt-ott 4, ill. 6(!) lemezes verzióban is! Melyik lehet ebbõl a real és melyik a fake?

zaki
<#eljen>

artschiatwork
na, megjött tegnap a Ponyvaregény, meg az Üvegtigris 2 DVD-s, extra verziója.

Bandew
THX!
Ez az oldal valami hiba miatt nem jött be nekem, amikor kerestem.
Hiányolom a magyar szinkront, de azért megveszem.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bandew
Létezik Interjú a vámpírral DVD? Én nem nagyon találtam. :-(

Glpetyus
<#eljen>

artschiatwork
hm... érdekes lehet

zaki
alap <#wink>

artschi
holnap hozzák a Ponyvaregényt!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

zaki
zsír, most látom, hogy már a decemberi&karácsonyi akciókat is meg lehet már nézni

artschi
ja, most rendeltem meg az Üvegtigris 2 DVD-s verzióját 3.990 Ft.

Meg egy ezresért láttam a Kis Buddhát a netpiacon 999 Ft-ért.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Punker
xpress-en millió akciós film van érdemes végignézzni.

zaki
osanban most vettem meg a bourne-csapdát 2.5k-ért <#eljen>

Loál János
<#gonosz1><#eljen>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

hzsolt
Mondjuk érdekes lenne egy sim játék Frank Miller stílusban. <#violent><#violent>

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

hzsolt
Tényleg, elírtam! <#falbav>

zaki
😄DDDDDDDDD

zaki
5. elemnek állítólag nagyon szar a magyar szinkron minõsége, azért nem vettem meg a lemezt.... a hangzásra gondolok. elvileg 5.1, de állítólag a mono szintjén van a hang... 😞

Loál János
siM city? <#idiota>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

hzsolt
Ugyan határeset, de meggondolandó: Sim City 3990
Bár lehet megérni várni a 2 lemezes DVD-re. 😊

No a CD Galaxisban most egy csomó új ócsó film lett (aki nem szereti az online vásárlást) - 990 Ft:
Underworld, Ötödik elem, Kaptár, 13. harcos, Trainspotting, Született gyilkosok, Baraka, Chihiro, stb.

zaki
hoppá <#wow2>

igaz, 1 gramm extra nincs rajta...<#whatever>

Mike
nekme a 2 lemezes kéne, de az még mindig 6,5k 😞

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Glpetyus
Pedig kurva nagy film.

artschiatwork
ööö, passz. Újságosnál láttam, szerintem a sima 1 lemezes.

Mike at home
2 lemezes?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

artschi
nekem se jött be annyira.

zaki
nekem nem teccett a film <#bdead>

artschiatwork
DVD Poszter magazin: Apokalipszis most 1.990 Ft

magus
akkor csak en vagyok hulye. legkozelebb benzinkut kozeleben vagyok megnezem

zaki
szted minek van ott a pultnál, ha nem azért, hogy kérdésekre válaszoljon?

Mike
szerinted mégis honnan a jó fenébõl tudhatná
õ is csak annyi információval rendelkezik, amennyivel te, vagyis ami oda van írva
vagy gondolod minden forgalmatzott filmet kibontanak, megnézik akkurátusan?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

hzsolt
Az összes Shell és MOL kút is tele van vele.

zaki
bementem, és megvettem 😊

volt belõle egy vagonnal. nem turkálóba volt, hanem az akciós filmek köze kirakva.

sok extra nincs rajta, csak ezek: soha nem látott, kivágott jelenetek
a rendezõ audiókommentárja, kb ennyi 😄

de legalább van rajta 5.1-es magyar szinkron. a filmet még nem láttam, de tudom, hogy kultfilm, ezért vettem meg.

magus
nabazz...

fel eve akarhol jarok mindenhol megnezem h lehet e kapni ezt a 999 Ft-os Trainspottingot, de sehol sem jartam sikerrel, hogy vetted meg? ujsagmelleklet vagy csaku gy a turkaloban? extras, vagy csak a sima film? jajj, az a film nagyon kene:/

zaki
jah, de az ígéret megszállottja is jó film szvsz, egy pénzt bõven megér, jó a szinkronja is.

Iori
a Ragyogást elfelejtetted, Nicholson legjobb filmje

I love this game!

artschiatwork
pázz, te tele vagy zsetonnal 😊)

Terminál és Titokzatos folyó <#eljen>
a többit passz.

zaki
voltam a pólusban a media martkban:

A zongorista 999
Titokzatos folyó 1490
Pánikszoba 1490
Terminál (2DVD) 2490
Trainspotting 999
Volt egyszer egy Amerika (2DVD) 1990
Ragyogás 1190
Az ígéret megszállottja 999

jah, az meleg volt: odamentem a pultos csajhoz, megkérdeztem, hgoy van-e felirat az extrákon 1-2 lemeznél, mert az nincs ráírva, csak az, hogy a filmen milyen van. csaj iszonyatbuta fejjel: ide van írva hátra, hogy magyar,angol, bolgár, horvát, szerb, stb... mi a kérdés? <#zavart2><-télleg ilyen feje volt 😄 (mondom magamban az @nyád retkes p!csája az te b@romarcú). szerencsére pont jött a boss, vagy nemtom ki, õ kisegített, rendes volt <#smile>

zaki
ha majd megjön, írjál róla pár szót légy szíves, mert az engem is érdekelne 😊

artschi
legutóbb a Ponyvaregényt rendeltem meg, majd dec. 1-jén adják ki, vmi 30 percnyi plusz extrával.

Punker
4 körül rendeltem

zaki
😞 én mondjuk nem adok ki 3ezer forintnál többet egy dvdért. az már túl sok nekem 😞

Punker a 3 lemezest 4, vagy 5-ért láttam

Punker
én is megjelenéskor 6k körül vettem, aztán mikor kijött a 3 lemezes azt eladtam és megvettema 3 lemezest 😊