Eredeti filmek fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
én minden ilyet az xpress-rõl rendelek mert itt nincs semmi ilyen üzlet tesco-ban a filmek 10%-a sincs 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Iori
ma megyek az auchanba, megnézzem hogy van e

I love this game!

Nem tudjátok az álmosvölgy legendája kapható még? És ha igen mennyiért?
zaki
igaz, mert láttam... ha lesz még (sztem biztos), akkor megveszem én is a jövõ héten...

Glpetyus
nemis 😊
Most nézem,hogy 799-é' van 😊

Glpetyus
Ha igaz amit az újság ír,akkor az Auchanban,többek mellett a Született gyilkosokat is meg lehet venni 999-é' <#eljen>
Holnap úgyis menni kell ( <#wilting> ),megnézem igaz-e.

zaki
az

Iori
1 lemezes?

I love this game!

zaki
osanban 1k-ért most vettem meg a donnie darko-t <#eljen>

LittleL
hát ilyen filmekbõl elég sok van...

2000 ft.- alatt már nincs ilyen sok, sajnos

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

hzsolt
2x2 nincs.
Egyébként: http://www.galaxisnet.hu/lista.php?kategoria=41DVD&tipus=klasszikusok&jel=8

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

artschiatwork
ha se a netpiacon, se az xpress.hu-n nincs DVD verzióban, akkor azt vagy már nem lehet kapni DVD-n, vagy még nem adták DVD-n.
Így egyelõre passz...

Max. annyit tudsz tenni, hogy beszerzed vhs-en, és vkivel átíratod DVD-re.

Glpetyus
😄DDD

bakker. Rákerestem. Nincs med dvd-n, csak videókazin. Épp ezért kérdeztem titeket, mert már a Google rég csõdöt mondott.

I will use google nem mindig jön ám be, ugye tudjátok.

artschiatwork
bakker, keress rá. Van mindkét oldalon keresõ.

nem tudjátok, hogy a kétszer kettõ néha 5 egyáltalán megvan-e dvd-n?

(egy hozzászólásban írtam le 10-szer az alanti mondatot. Azért kaptam büntit.)

artschiatwork
vagy netpiac.hu

Nem, hanem azért, mert leírtam 10-szer ezt:

Megígérem, hogy Google-t fogok használni, és nem kérdezek hülyeségeket.

jointeer
ezér kapott büntypontot?

köcsög

Punker

amúgy meg pl xpress.hu

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sziasztok!

Ajánljatok nekem 990 meg 1990 forintos árkategóriában mozgó dvd filmeket. Legyenek magyar filmek. Általában régebbiek. Engem a kétszer kettõ néha 5 érdekelne, hogy megvan-e dvd-n.

Netes dvd áruházakat nem tudtok?

Üdv:
DJviolin

zaki
hát, én már lassan nem is nézek szinkronos filmeket, csak ilyen klasszikusokat, mint pl die hard, vagy ötödik elem, blöff meg hasonlók <#nyes> Wilson 😄DD

a Bourne rejtély az 1 lemezes, csak elnéztem, sry :o

Botond
angol és cseh szinkron+magyar felirat a castawayen :-D de lehet így is berendelem,asszony egyik kedvence Wilson :-D
zaki
hmmm, itt 1190 a 2 lemezes bourne rejtély, és számkivetett <#wow2><#eljen>

zaki
én az osanban a gyûrûk ura 3-at 1500-é vettem (2 lemezes verzsön), biztos el volt árazva, vagy valami, pedig lecsekkoltam a kódolvasó géppel is, mielõtt megvettük volna <#idiota>

ugyanott Titanic 2000 Ft, Gyûrûk ura (több rész) 2990 Ft
magyar irodalmi/történelmi filmek pl. Az Aranyember, Egri csillagok, A kõszívû ember fia, A tanú, stb. 990 Ft

Jurassic Park III 2590 Ft Media Markt-ban (akciók között keresd, ne a polcról vedd le)

zaki
a napfény ízét azt láttam amúltkor az osanban 1500é

artschi
DVD-ünnep októberben

A magyar DVD forgalmazók újfajta módszerrel, a Moziünnep mintájára szervezett DVD ünneppel próbálják felhívni a figyelmet a korongok legális megvásárlására. A kezdeményezés elindítói az InterCom, a Universal és a Warner hazai képviseletei voltak.
Míg a Moziünnep kedvezményes jegyekkel csábított, az október 7-23-a közötti DVD ünnep is tulajdonképpen egy akció: Mindhárom résztvevõ igyekszik kedvezményekkel, különlegességekkel elõrukkolni a két hetes idõszakban. Többek között olyan DVD-ket kínálnak akciós áron, mint a Jóbarátok sorozat elsõ hét szezonja, az Alien sorozat, Szabó István híres filmje, a Napfény Íze, de a fitneszelõ Béres Alexandrát is kedvezõbb áron "vihetjük haza" (még ha nem is úgy, ahogy egyesek szeretnék).
A kiadók egyértelmûen a silány, másolt kópiák elleni harc egyik fontos állomásának tartják a kezdeményezést, és úgy tervezik, ezentúl minden évben megrendezik a "fesztivált", ahol reményeik szerint folyamatosan bõvülõ akciós filmkínálattal számolhatunk. Az akciós korongok a legnagyobb áruházláncokban biztosan elõfordulnak majd.

gamestar.hu

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Punkerwork
na ide ért, 2 filmet meg pihentetek havernak, mert nem ért volna ide a héten, és a kölök szülinapjára filmet kap 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

hzsolt
Hja!
Fõleg, hogy ez csak 1990 volt. Errõl jól lecsúsztam :-(

artschiatwork
hzsolt
nincs 😞

artschiatwork
netpiac?

hzsolt
Nem tudjátok hol lehet megvenni a Super size me DVD-t?
Az újságosoktól visszarendelték. :-(

artschiatwork
DVD Poszter magazin: A motoros naplója 1990 HUF

zaki
most meg Jerry Maguire-t 1500-é (2 lemezes változat)<#eljen>

zaki
fahrenreit 9/11 dvdt vettem az osanban egy pénzért <#eljen>

Tesco-ban van alien filmek 1990 ft-ért,de az extra lemezen sajnos nincs magyar felirat,bár szerencsére nagyjából én így is megértem 😊Hátha érdekel valakit.Szerintem ennyit megér.

jointeer
azt se tudtam kit sajnáljak a film folyamán. de hogy nincs rendben vele valami az tuti😊))

köcsög

artschiatwork
jah, kissé beteg 😊

jointeer
keserû mézet vettem. elég jó polanski film

köcsög

Punker
Arnold kormányzó úr garázdálkodik a marson 😊

Atkamon
Az Emlékmás milyen film? Régen láttam, de már nem emlékszem rá.

Botond
Nekem az Ice Age kell,az tuti.
Punker
2 kupacban vannak, csak túrni kell.

Botond
Nem mondod?Holnap megyek akkor.
Punker
Tesco-ban rakás film le van árazva IceAge 2k meg hasonlók.

Punkerwork
haver most küldi a listát mit csapjak a rendeléshez, annyi film van hogy kamionnal hozzák majd ki 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.