3025
DVD filmekről, Blu-Ray kiadványokról általában
>- Akciós DVD-k, Blu-Ray lemezek itthon és külföldön - Események - Érdekes linkek - Legújabb szerzemények (mit hol mennyiért vettél) -
Csak EREDETI kiadványok! warezzel itt nem foglalkozunk!
-
#1501 -
#1500 Fűrész és Cliffhanger (szinkronosok) megjöttek ma :) -
#1499 Dogma DVD kötelező darab :) -
#1498 Ami késik, nem múlik. :) -
#1497 xpress-en rendeltem még tavaly tavasszal 1 DVD-t de nem volt sehol, erre ma jött a mail hogy beszerezték :) -
#1496 MM-ban Alien 1-4, Holnapután, X-Men 1.5 1984Ft. -
#1495 Aham, ezt nem tudtam. Így már valóban barátságos. -
#1494 a senditnél a postaköltség filmenként 1,50 GBP -
#1493 a 2485 HUF psotaköltséggel értendő
szal nem igazán értem miről beszélsz
dvd-nként 3k postakts-ről? -
#1492 Hát amiko rkönyvet rendelek az angoloktól, akkor kb 3000 Ft. szokott lenni.
Ez 1.5 film ára. Tehát 2 DVD-nél még nem éri meg a brittektől rendelni.
Vagy DVD-re más postaköltségek vannak? -
#1491 2485 HUF /db sok? -
#1490 Viszont az Xpress is tegnap frissítette az akcióit. -
#1489 Hát sajnos a postaköltség miatt, 2 DVD-t még nem érdemes megrendelni. -
#1488 magyar felirattal:
X-men 5,29
Titan A.E. 5,29
a duplázások 10 fontért sem rosszak!
-
#1487 további akciós filmek -
#1486 Lemony Snicket's a senditen 7,79-ért (6,29+1,5) cc 2800 HUF
magyar 5.1!
sendit
-
#1485 Ez mekkora LOLság
itthon még a moziban sem vetítették, még csak reklámozzák, de Angliában már akciós
Nanny McPhee - sendit.com -
#1484 az Aviator 1k lesz persze csak az 1 lemezes verzsön -
#1483 Pillangó megvan -
#1482 Tesco 950Ft:
Crash /Cronenberg/
Pillangó /Dustin Hoffmann, Steve McQueen/
Paranoia 1.0
Igazság helyett 1990Ft
ezeket meg is vettem... -
#1481 mintha MOL kúton is láttam volna... -
#1480 VEGRE
vegre megszereztem a trainspottingot egy ezresert. Budafoki tescoban meg van, hogyha vki a kornyeken lakik rohanjon:) -
#1479 úúúú megnéztem ma az apollo13at, hát vmi kegyetlenül szólt, legdurvább a kilövés volt, majd szétrobbant a szoba :D
iszonyatosan zsírul szól az angol dts
az gigalol volt, mikor a kosárlabda helyett baseball labdát írtak az 1ik jelenetben :D -
#1478 Csokigyárat én is most néztem meg pénteken, zsír volt
extrákat még nem láttam, majd meglesem azt is vmikor -
#1477 jah es akkor te bepakolhatod a kosarba :)
megneztem az Ozonvizet es a Charlie es a csokigyarat
mindketto tetszett -
#1476 megyünk megint vásárolni :D
a filmről: a 2. lemezen van kb 2 órányi extra, biztos nagyon szuper, csak nincs rajta magyar felirat... a filmen van magyar 5.1, nem szól rosszul, csak újra szinkronizálták a filmet, és néhol durván eltér az eredeti szinkron szövegétől... viszont van rajta angol dts, még nem próbáltam ki, csak a gépen, biztos állatul szól. kár, hogy a magyar felirat sem pontos, elég soxor láttam a filmet, pár részt már kívűlről fújok :)
a film *5-ös, hangok is jók, képe elég szép, extrűk is jók, csak nincs magyar felirat.... na mind1, ennyi pénzért kötelező vétel :P -
#1475 miert, akkor mi lesz? -
#1474 Auchanban ma megvettem az Apollo 13-at 1430 ft-ért. volt még ebben az árban a bourne csapda, dante pokla, deep impact, született július 4-én, van helsing, terminál, stb...
alig várom már a jövő hetet -
#1473 ha hozzá is csapják majd levonják
de legegyszerűbb ha megkérdezed tőlük
ha ma megírod, hétfpn válaszolnak -
#1472 a gond csak az, hogy az előző rendelést már kifizettem, amiben benne volt a szállítási költség is. Ha most megrendelem, nem csapják hozzá ehhez is a plusz költséget? -
#1471 rendeld meg a cuccot, és irj nekik egy mail-t, hogy egyben szeretnéd -
#1470 Skacok! a netpiacnál meg lehet azt csinálni, hogy már rendeltem tőlük filmet, de még láttam 1-2-t és azt szeretném hozzácsapni a csomaghoz, hogy egybe hozzák ki az egészet, ne kelljen dupla szállítási költséget fizetnem? -
#1469 csak az 1... (megvettem a 2 lemezeset, erre csak 1 lemez volt a tokban, és b@szták kicserélni). 1k -
#1468 Matrixnak mind3 része ?
Mennyi az annyi ? :) -
#1467 ennyi :) -
#1466 ésmég? ezek közül egyik sem kell -
#1465 pl texasi láncfűrészes, matrix, elveszett jelentés
csak ezek olyan olcsók újonnan is (1-1,5k), hogy nem is csoda, hogy nem veszi meg senki :S
meg akarom venni ezekből a 2 lemezeset, azért kéne elpasszolnia filmeket -
#1464 mik? -
#1463 Hát én a teszvesz és a vatera oldalain szoktam néha keresgélni, bár inkább csak játékokat -
#1462 vmi jó kis dvd-s apro oldalt tudtok? olyanra gondolok, mint pl a dvdcsere.hu, vagy dvdturkalo.hu.
van pár lemezem, amit el kéne sózni :)))