Eredeti filmek fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ebben a suttyó Tescoban mindig csak a Tüskevár I. lemeze van, pedig annyira kéne...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Így nekem nem éri meg 😊
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
meg is vettem mindet 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
990 a Tescoban, bár érthetõ okokból nem nagy a tolongás érte... 😄
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
- Bill és Ted zseniális (oltári) kalandja 3.904 Ft
- Hét év Tibetben 1.990 Ft
- Titokzatos folyó 1.590 Ft
- Az ördög ügyvédje (szinkronos) 2.990 Ft
- Visszavágó (szinkronos) 2.990 Ft
- Bill és Ted haláli túrája 4.076 Ft
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Kör extra verzió régóta 3 rongy, mosmá meguntam, szal megrendeltem azt is. A Pofonok földje meg annyira tetszik, hogy muszáj megvennem, pedig az majdnem 5 rongy. D: A többi nagyrészt ezeré van.
Most nézem, majdnem 1 éve rendeltem utoljára. :-o
Üvegtigris (egylemezes) - családnak
A sötétség fejedelme - nekem <#gonosz1>#gonosz1>
Moszkva tér (egylemezes) - családnak
Egri csillagok (egylemezes) - családnak
A kör - különleges kiadás - nekem <#gonosz1>#gonosz1>
Haláli hullák hajnala - nekem <#gonosz1>#gonosz1>
Gyöngyvirágtól lombhullásig - ajándék, bár biztos az egész család rákap
Holtak hajnala (George A. Romero) - nekem <#gonosz1>#gonosz1>
A pofonok földje - nekem <#gonosz1>#gonosz1>, de Tesómnak is kedvence, sazl
Elment a Headbangerbe, ,megvette az új Judas Priest DVD-t
Már alig várta, hogy hazaérjen
Kinyitott egy üveg sört, elhelyezkedett a fotelban kényelmesen, s elindította a DVD-t, melyen megejelent, hogy :
Amadeus - rendezõi változat.
Mivel Mozart nem nagyon írt zenéket a Judas Priestnek, inkább kivette a disket a lejátszóból, de azon Judas Priest szerepelt rászitázva, szóval nem a bolt cserélte el a lemezt
Ma viszi vissza, hogy jó volt a film, de szeretné a koncertet is megnézni
:-DDD
Ilyesmire azért a gyártó/kiadó kicsit figyelhetne...
szal nem igazán értem mirõl beszélsz
dvd-nként 3k postakts-rõl?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ez 1.5 film ára. Tehát 2 DVD-nél még nem éri meg a brittektõl rendelni.
Vagy DVD-re más postaköltségek vannak?
X-men 5,29
Titan A.E. 5,29
a duplázások 10 fontért sem rosszak!
itthon még a moziban sem vetítették, még csak reklámozzák, de Angliában már akciós
Nanny McPhee - sendit.com