Eredeti filmek fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

batman
Legutóbbi szerzemények a Toy Story 1-2 és a Madárfészek. Xpress és DVD-Home szerzemények. Azt hiszem egyik filmet sem kell bemutatni. Nem volt túl olcsó, de nekem megérte.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Punker
mondom multkor 2300 pénzt fizettem futár költségnek szal 20%-os emelés "belefér"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

artschiatwork
Megjött Az utolsó cserkész (szinkronos) is az Xpress-tõl, de még mindig k. drága a postaköltség (1.200 Ft) 😞(

zaki
megvettem ma az Auchanban 1500-ért a Nevem Samet. majdnem a Predatort vettem meg 990-ért, de abból volt egy vagonnal, Sambõl meg csak 1-2 db <#smile>

hzsolt
Az xpress nem a MP-val dolgozik, hanem egy futárcéggel (GLS).
Egyébként a raktáruk sem Pesten van, hanem Sopronban.
A pesti iroda csak egy lerakat, és ha jól emlékszem februárban nyílt.
A Netpiac a pesti cég, de ott is lehet futáros szállítást választani.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Punker
hát ja rohadt 1 népség 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mike
a Magyar Posta nem csak enyves kezü, de még rabló is
egy DVD Anglia - Bp 1,50 font (570 HUF éppen)
egy DVD Ausztrália - Bp 5 AUD (cc 700)
most ehhez képest Bp - Bp simán egy ezres

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Punker
a vicc az hogy rendeltem londonban postázták pénteken, hétfõn délután itt volt egerben 5 font volt a szállítás, ezek után aszem érthetõ ha kicsit morcos vagyok mikor a BP-eger távolságra is ennnyit fizettetnek ki velem

Mike
egyébként off, de száééításhoz kaõpcsolódik

akartam magamnak egy ilyet na most ez itthon 45k, már ha egyáltalán lehet kapni (végén találtam) kint Ausztriában 50k
USA-ban 36k de a szállítás 100 USD

Mike
akkor rendlej Angliából vagy Ausztráliából
olcsóbb mint a Magyar Posta
igaz a csomag átmegy a MP kezén így el is csórhatják a DVD-id

Punker
ne mond nekem hogy a szállítás több mint maga a termék, mert nem 1 db valami thoznak le a központból, DVD-s cégeknél még annyi jó van hogy be lehet állítani a csoportos szállítást.

Mike
talán mert van valahol vmi telephely, és máshová csak szállítással lehet szállítani? és talán az xpress és a többike nem gyõzik a tolvaj posta támogatását? ha neked drága a szállítás, miért nem vásárolsz helyben?

Punker
az összesre jellemzõ nem csak az xpress-re.

Mike
<#ejnye1>
errõl miért az xpress tehet?

Punker
mindenki más meg bekaphatja.....jellemzõ a mocskokra.

hzsolt
Viszont Pesten már van személyes átvétel, a Blahától 5 percre.

Punker
õk is emeltek? 😞

multkor rendeltem egy mikrofont az 1200 pénz volt a szállítás meg 2300.....

artschiatwork
csak geccdrága a kiszállítás... 1200 Ft 😞

artschiatwork
Megjött a dedikált Üvegtigris 2 az Xpress-tõl.

Iori
Requiem for a Dream is 990

I love this game!

Mike at home
a hsz sorszama mellett a fejlecben ott van, hogy Privat

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

KeszthelyiPéter
O.k. küldenék de azt,hogy kell?

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Jano
Mylord! :-OOO
Memento extra 990.-? :-O

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

artschi
Elõrendelve
- Csengetett mylord 1. évad
- Memento extra változat (990 Ft)

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Mike at home
jo kuldjel
mondjuk miert nem privit inkabb?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

KeszthelyiPéter
Szia a le a cipõvel,és az öreg bánya titka engem is érdekelne.
Küldök mailt!

zaki
basszus, nagyon zsír új akciók vannak... nemrég lett frissítve az xpressen a kínálat <#eljen>

hzsolt
Tegnap vettem egy bueberry-t 1000-ért a MM-ban.

fifi
Corpse Bride-ot én is megvettem, nagyon jó...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Mike
na megint vettem egy rakat filmet

Négyszáz csapás, Anya, Tim Burton: Halott menyasszony, Stephen KLing: Ezüst pisztolygolyók, és két régi magyar: Le a cipõvel és az Öreg bánya titka

Loál János
Netpiac.
2 film (Holtak hajnala, A pofonok földje) miatt csúszik, aszonták nem küldi nekik a kiadó.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

artschiatwork
honnan rendelted, hogy nem kaptad meg?

Loál János
Még mindig nem. 😄

artschiatwork
megjöttek 😊

artschi
Xpress-en elõrendelve:

- Üvegtigris 2. (dedikált)
- Az utolsó cserkész

Mike at home
Ja es megneztem a Zurzavart, esmeletlen jo film

Mike at home
en mostanaban ezeket vettem

Cápasrác és Lávalány
Duma - A vadon hivó szava
A titkok kertje
Wallace és Gromit
Calcium kölyök
David Attenborough: Élet a fagyban

Mike at home
hetfonkent szoktam megnezni, szal nemtom mikor kuldik

zaki
én sme, legutóbb 10-én jött levél

zaki
Terminál 1490 ft-ért, nevetségesen olcsó. kötelezõ vétel. én még kb 3 hónapja 2500-ért vettem meg a media marktban, aztán elcseréltem egy sráccal a gladiátorra (2 lemezes dts változat)+ a bárányok hallgatnakra (ez is 2 lemezes). aztán megvettem a terminált az osanban 1420-ért 😛

artschi
Ezeket azért megrendeltem:

- Halló, halló 5/2.
- Daylight
- Terminál (2 DVD)

artschi
nem kaptam hírlevelet a netpiactól a héten 😞
ti kaptatok?

artschi
szerintem reklamálj.

Mike
én most is rendeltem csomóakat
szerencse, hogy az xpressen lehet tárolni is

Loál János
A mai napig nem kaptam meg. :@

artschiatwork
megjöttek! 😊

hzsolt
Most láttam, hogy az Xpress-en akciós a Toy Story mindkét része, darabja 2200 forint!

fifi
a legközelebbi kb. 70km 😞
de lehet az lesz a vége...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Mike
nezd meg az MM-ben