Eredeti filmek fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
vegre megszereztem a trainspottingot egy ezresert. Budafoki tescoban meg van, hogyha vki a kornyeken lakik rohanjon😊
iszonyatosan zsírul szól az angol dts
az gigalol volt, mikor a kosárlabda helyett baseball labdát írtak az 1ik jelenetben 😄
extrákat még nem láttam, majd meglesem azt is vmikor <#papakacsint>#papakacsint>
megneztem az Ozonvizet es a Charlie es a csokigyarat
mindketto tetszett <#eljen>#eljen>
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
a filmrõl: a 2. lemezen van kb 2 órányi extra, biztos nagyon szuper, csak nincs rajta magyar felirat... a filmen van magyar 5.1, nem szól rosszul, csak újra szinkronizálták a filmet, és néhol durván eltér az eredeti szinkron szövegétõl... viszont van rajta angol dts, még nem próbáltam ki, csak a gépen, biztos állatul szól. kár, hogy a magyar felirat sem pontos, elég soxor láttam a filmet, pár részt már kívûlrõl fújok 😊
a film *5-ös, hangok is jók, képe elég szép, extrûk is jók, csak nincs magyar felirat.... na mind1, ennyi pénzért kötelezõ vétel 😛
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
alig várom már a jövõ hetet <#smile>#smile>
de legegyszerûbb ha megkérdezed tõlük
ha ma megírod, hétfpn válaszolnak
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
csak ezek olyan olcsók újonnan is (1-1,5k), hogy nem is csoda, hogy nem veszi meg senki :S
meg akarom venni ezekbõl a 2 lemezeset, azért kéne elpasszolnia filmeket
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
van pár lemezem, amit el kéne sózni 😊))
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Legendák klubja sorozatban adták ki tavaly összel
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=3640&VID=R47144322825240752
http://www.netpiac.hu/display/index.phtml?do=termek&termek_id=6480
ha meg spórolni akarsz, akkor Bp-n a nemtommmilyennevü de mindenütt ott lévõ újságoshálozatban még valahol kifogod 2k-ért
Az ördög ügyvédje - szinkronizált változat (The Devil's Advocate)
Visszavágó - szinkronizált változat (Payback)
Bill és Ted zseniális kalandja (Bill and Ted's Excellent Adventure, sztereo szinkron)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Intercom
2006. február 28.
Légcsavar (Flightplan, 5.1-es szinkron)
Három testõr avagy a királyné gyémántjai (The Three Musketeers, sztereo szinkron)
Bill és Ted zseniális kalandja (Bill and Ted's Excellent Adventure, sztereo szinkron)
Music Box (Music Box, sztereo szinkron)
Ide nekünk az angol csajokat (A Nous La Petites Angalises, sztereo szinkron)
2006. március 7.
Góóól! (Goal, 5.1-es szinkron)
River King (River King, 5.1-es szinkron)
2006. március 14.
Ütközések (Crash, surround szinkron)
FernGully - Az utolsó esõerdõ (FernGully, surround szinkron)
Titan - Idõszámításunk után (Titan A.E., surround szinkron)
Dr. Dolittle 2. (Dr. Dolittle 2., surround szinkron)
Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van (Mrs. Doubtfire, surround szinkron)
2006. március 21.
Csodacsibe (Chicken Little, 5.1-es szinkron)
Elizabethtown (Elizabethtown, 5.1-es szinkron)
2006. március 28.
Egy cipõben (In Her Shoes, 5.1-es szinkron)
Egy ártatlan ember (An Innocent Man, surround szinkron)
My Little Pony 2: Póniváros hercegnõje (My Little Pony 2: Princess Promenade, sztereo szinkron)
SPI
03.02. A gyûlölet ára (Born to Defence)
03.09. Lagzi randi (Wedding Date)
03.16. A spártai (Spartan)
03.16. A rettegés háza (Amityville horror)
03.23. Túszdráma (Hostage)
03.30. A bûvös körhinta (The Magic Roundabout)
04.07. Szõke Kóla
04.07. A Nixon merénylet (The Assassination of Richard Nixon)
04.20. Szép kis firma (In Good Company)
Warner Home Video
2006. március 7.
Hazárd megye lordjai (The Dukes of Hazzard)
A hálózat csapdájában 2.0 (The Net 2.0)
Left Behind III: World at War
Angyalok Amerikában (Angels in America)
Tapsi Hapsi: Az 1001 nyúl meséje (Looney Tunes Golden Movie Collection Disc1 - 1001 Rabbit Tales)
Tapsi Hapsi: Gyalogkakukk története (Looney Tunes Golden Movie Collection Disc2 - Bugs Bunny/Road Runner Movie)
Az ördög ügyvédje - szinkronizált változat (The Devil's Advocate)
Visszavágó - szinkronizált változat (Payback)
Kiképzés - szinkronizált változat (Training Day)
2006. március 14.
Tim Burton: A halott menyasszony (Corpse Bride)
8MM 2
Hunt for Eadle One
Harmadik mûszak - 1. évad (Third Watch - Season 1)
Easter Bunny is Coming to Town
What's New Scooby Doo? - Volume 7
Mély torok mélyén (Inside Deep Throat)
2006. március 21.
Twist Olivér (Oliver Twist)
Foreigner 2: Black Dawn
Hepiendek (Happy Endings)
Sueno Americano
Szeretünk Raymond - 4. évad (Szeretünk Raymond - 4. évad)
Bibliai mesék - Dávid és Góliát (HB's David and Goliath)
Bibliai mesék - Jézus csodái (HB's Miracle of Jesus)
Bibliai mesék - Mózes (HB's Moses)
Bibliai mesék - Noé bárkája (HB's Noah's Ark)
Bibliai mesék - A húsvéti történet (HB's The Easter Story)
Band of the Hand
2006. március 28.
Cake
London
Treasure Island Kids 1
White Dragon
From the Earth to the Moon
Bolondos dallamok - Tapsi Hapsi gyûjteménye 3. rész (Looney Tunes Golden Collection - Best of Bugs Bunny Vol 3)
Bolondos dallamok - Cucu gyûjteménye 2. rész (Looney Tunes Golden Collection - Best of Porky Vol 2)
Bolondos dallamok - A legbolondosabbak gyûjteménye 2. rész (Looney Tunes Golden Collection - All Stars Vol 4)
Ki ez a lány? (Who's that Girl)
Éden klub (Club Paradise)
Deal of the Century
San Francisco-i kölyök (Frisco Kid)
forrás: dvdextra
legyen inkább Mûsoros DVD-k?
ha csak dvd fórum lenne, mindneki idejönne
ha meg film, akkor meg szintén
most már arról is szó lesz, ki mit vett, mi jelent meg, mi tetszett, mi nem, stb
szal már nem csak az akciókról lesz szó
ja ma megvettem a Cabin fever-t 990ért.
<örül>örül>
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A netpiacon a 3. filmet is meg lehet venni 2300-ért.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
tegnap megvettem a Gyöngyvirágtól lombhullásig-ot 950-ért
érdekes, hogy sosem láttam ezt a filmet dvd-n, és amikor elõször találkoztam vele, már 950volt...
angol dts elég jól szólt 😊 kép is tökéletes, pedig már 15 éves a film. mindjárt neki esek az extráknak is 😊
Hurrá!