1303
-
#1103 lehet hogy csak a reloaded-es image-al működik, szedd le a proper crack-et LINK -
#1102 Valakinek müködik ez a reloaded crackes imagebaszogatos faszság a Clone CD-s verzióval mert nekem egyátalán nem?? -
#1101 Na mivan már csak jövőre válaszoltok -
#1100 :D Igen arra gondoltam. :)
Szal tud valaki nagyon megköszönném...:D -
#1099 Ehhez minek végigjátszás? Mész aztán megnyered a futamokat.
Ha meg mentésre gondoltál akkor azt mond :) -
#1098 Honnan lehetne végigjátszást letölteni, mert megyek lan partyra és kéne....
Köszi előre is! -
#1097 Nem mert volt a sima crack ami rossznak bizonyult és a crackfix az meg javitott változat megpatcheli az eredi imaget+ crack. -
#1096 de a crackfix ugyanaz mint a crack :P -
#1095 Hát még szép. -
#1094 vagyis a crackfixet próbáljam mi? -
#1093 Ha crackelted akkor talán azért mert hibás a crack. -
#1092 vki help -
#1091 NAGGYON KÖSZI!!! -
#1090 CRACKFix feltettim ide lehet tölteni akinek kell.
1. Unrar.
2. Use the ppf file to patch the original image with the working crack or use the included cracked executable directly.
3. Play the game.
Kicsit érdekes modon lett megoldva de meglett.:D
-
#1089 CRACKFIX-et valaki tegye fel!!!!
Vagy mondja meg valaki honnan lehet letölteni???(NEM TORRENT!!!) -
#1088 Honnan tölthető???? -
#1087 Na kijött a normális crack:
Moto GP 3 Ultimate Racing Technology (c) THQ *CRACKFIX* RELOADED -
#1086 szasztok.
az miért van hogy amikor carrer-t kezdek megakad a betöltőképnél és lefagy? mer amúgy megy a time trail meg ezek -
#1085 crack nélkül is megy nemtom miért a para. Akinek nem az IJ. -
#1084 ÍGY SEM MEGY!:((((
REMÉLEM LESZ VALAMI PROPER!!! -
#1083 THX!!! -
#1082 az a parancsikonra vonatkozik. Azon jobb klikk, tulajdonságok, és ott van a kompatibilitás fül -
#1081 EZ MI???make a direct access to motogp.exe -
#1080 rohadt nehéz....állítsd át a kompatibilitást win95-re -
#1079 have a solution to the "RELOADED" crack problem.
first of all my english is not very good
1)Copy over the cracked executable located on the CD to your install dir
2) make a direct access to motogp.exe
3) select in the properties of the direct access the option compatibility with windows 95
4) play
VALAKI FORDÍTSA LE MAGYARRA!!! -
#1078 NEKEM EZÉRT FAGY KI AKKOR!!! -
#1077 Nukeolták! -
#1076 huh! végre van Reloaded -es crack! :)
ti egyébként mivel nyomjátok a gémet? (tehát: billentyűzet,gamepad...) -
#1075 Ezaz!! a crackel végre elindult! -
#1074 van
tess -
#1073 MotoGP3 Mini image & Help -
alakulat #1072 hi
crack van hozzá???? -
#1071 nekem sem ment,mindennel próbálkoztam,de nem... -
#1070 nem tudna valaki serial-t adni? -
#1069 Vki tudna segítenni? Felraktam a gémet, de nem indul el :( . Van antiblaxom is megcsinálom úgy ahogy kell és nemmegy. Mit csináljak? -
#1068 ÁÁÁÁÁ komoly képecske nemtudom mikor élem meg hogy ilyen grafóval toljam a gp széria bármelyikét de már nagyon várom -
#1067 Nem tudom hogy jön nála a kamerához a videókártya :DDDDDD Talán webkamera inkább :DDDDDD
Mellesleg tényleg nézetre gondoltam, mert elég nehezen hihető hogy nincs sebességérzet, ha belsőből nyomja és ráküld minden effektet :DDD -
#1066 Az videokártya;)Szerintem azt kérdezte, hogy külsö vagy belsö nézetböl játszol-e:) -
#1065 na hogy legyenek szép dolgok is, én még ezt nem láttam, de szerintem jól néz ki ;)
-
Beagie #1064 kamerával??? (ha a VGA-ra gondolál akkor Radeon 9700 pro, pIV 3ghz-es gépben szóval graf a maxon 1280*1024-ben)
Mellesleg a MGP2-ben 100% hosszú versenyeket mentem, 100%sim level-en legend fokozatban, így azért hidd el van összehasonlítási alapom és változatlanul azt állítom hogy nincs meg az a sebességérzet mint a 2-ben volt, de végül is most már teljesen mindegy mert még az image-t is töröltem a gépemről