MotoGP 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Devids Pro
lehet hogy csak a reloaded-es image-al mûködik, szedd le a proper crack-et LINK
grebber
Valakinek müködik ez a reloaded crackes imagebaszogatos faszság a Clone CD-s verzióval mert nekem egyátalán nem??

Next PC upgrade: 2022

Jancker
Na mivan már csak jövõre válaszoltok<#vigyor1>

Es gibt nur ein FC Bayern!

Jancker
😄 Igen arra gondoltam. 😊
Szal tud valaki nagyon megköszönném...😄

Devids Pro
Ehhez minek végigjátszás? Mész aztán megnyered a futamokat.
Ha meg mentésre gondoltál akkor azt mond 😊
Jancker
Honnan lehetne végigjátszást letölteni, mert megyek lan partyra és kéne....
Köszi elõre is!

grebber
Nem mert volt a sima crack ami rossznak bizonyult és a crackfix az meg javitott változat megpatcheli az eredi imaget+ crack.

csm
de a crackfix ugyanaz mint a crack 😛

BMW 325 iX Rallye Car :)

grebber
Hát még szép.

csm
vagyis a crackfixet próbáljam mi?

Devids Pro
Ha crackelted akkor talán azért mert hibás a crack.
csm
vki help

dark prince 14
NAGGYON KÖSZI!!!

Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones

grebber
CRACKFix feltettim ide lehet tölteni akinek kell.

1. Unrar.
2. Use the ppf file to patch the original image with the working crack or use the included cracked executable directly.
3. Play the game.

Kicsit érdekes modon lett megoldva de meglett.😄

dark prince 14
CRACKFIX-et valaki tegye fel!!!!

Vagy mondja meg valaki honnan lehet letölteni???(NEM TORRENT!!!)

Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones

dark prince 14
Honnan tölthetõ????

grebber
Na kijött a normális crack:

Moto GP 3 Ultimate Racing Technology (c) THQ *CRACKFIX* RELOADED

csm
szasztok.
az miért van hogy amikor carrer-t kezdek megakad a betöltõképnél és lefagy? mer amúgy megy a time trail meg ezek

grebber
crack nélkül is megy nemtom miért a para. Akinek nem az IJ.

dark prince 14
ÍGY SEM MEGY!😞(((

REMÉLEM LESZ VALAMI PROPER!!!

dark prince 14
THX!!!

Seth
az a parancsikonra vonatkozik. Azon jobb klikk, tulajdonságok, és ott van a kompatibilitás fül

PSN ID.: Beegabor

dark prince 14
EZ MI???make a direct access to motogp.exe

Seth
rohadt nehéz....állítsd át a kompatibilitást win95-re

PSN ID.: Beegabor

dark prince 14
have a solution to the "RELOADED" crack problem.

first of all my english is not very good

1)Copy over the cracked executable located on the CD to your install dir
2) make a direct access to motogp.exe
3) select in the properties of the direct access the option compatibility with windows 95
4) play

VALAKI FORDÍTSA LE MAGYARRA!!!

dark prince 14
NEKEM EZÉRT FAGY KI AKKOR!!!

Csuhai G
Nukeolták!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

k8bal
huh! végre van Reloaded -es crack! 😊
ti egyébként mivel nyomjátok a gémet? (tehát: billentyûzet,gamepad...)

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

allock
Ezaz!! a crackel végre elindult!

#hhwnd

Devids Pro
van
tess
Gugger
hi
crack van hozzá????

\\__/) (O.o) ( } { )

Palinko
nekem sem ment,mindennel próbálkoztam,de nem...
danikarate
nem tudna valaki serial-t adni?

allock
Vki tudna segítenni? Felraktam a gémet, de nem indul el 😞 . Van antiblaxom is megcsinálom úgy ahogy kell és nemmegy. Mit csináljak?

#hhwnd

KulacsKa
ÁÁÁÁÁ komoly képecske nemtudom mikor élem meg hogy ilyen grafóval toljam a gp széria bármelyikét de már nagyon várom <#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

ForRedGlory
Nem tudom hogy jön nála a kamerához a videókártya 😄DDDDD Talán webkamera inkább 😄DDDDD
Mellesleg tényleg nézetre gondoltam, mert elég nehezen hihetõ hogy nincs sebességérzet, ha belsõbõl nyomja és ráküld minden effektet 😄DD

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Tomo15
Az videokártya😉Szerintem azt kérdezte, hogy külsö vagy belsö nézetböl játszol-e😊
M@TriX
na hogy legyenek szép dolgok is, én még ezt nem láttam, de szerintem jól néz ki 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Beagie
kamerával??? (ha a VGA-ra gondolál akkor Radeon 9700 pro, pIV 3ghz-es gépben szóval graf a maxon 1280*1024-ben)

Mellesleg a MGP2-ben 100% hosszú versenyeket mentem, 100%sim level-en legend fokozatban, így azért hidd el van összehasonlítási alapom és változatlanul azt állítom hogy nincs meg az a sebességérzet mint a 2-ben volt, de végül is most már teljesen mindegy mert még az image-t is töröltem a gépemrõl

www.gtr-masters.hu

ForRedGlory
Nincs sebességérzet? LOL
Milyen kamerával nyomod ha szabad megkérdeznem????

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Beagie
Na utánajártam a dolgoknak és kiderült hog nincs simulation mód a játékban hogy b@sznák meg. Így ez a játék részemrõl ezennel az arcade szemét kategóriába sorolódott és uninstallálódot.

www.gtr-masters.hu

Beagie
Sziasztok!

Végre volt egy kis idõm kipróbálni a játékot, de hát nem nagyon jön be. Pl 1xüen nincs sebességérzet, furcsa az irányítás stb. de a legnagyobb gondom az volt hogy nem találom a SIM LEVEL állítási lehetõséget (100%-ra akarom rakni természetesen). Arra gondolni sem merek hogy ebbõl kihagyták, ha vki tudja hol van megmondhatná.

www.gtr-masters.hu

ALCATELGOD
Sziasztok!

Nah szóval én is szórakoztam ezzel a szar,de kár volt,mert egy nagy kalap Kaka....,szép grafika,jó zene,jól optimalizálták,de az irányítás...borzasztó! Nekem anno az egynek tetszett az irányítása meg régen volt asszem olyan Superbike2000 nah az volt még jó,de ez egy nagy kalap kaka.... Egyébként a védelem titka:

Fel fullon játék-->SR7.Stop_1.0.exe-->itt hide,majd mountold be az iso-t és indul a játék tuti,nekem azért nem indult,mert felraktam ezt a szar antiblaxx-ot,de szart sem ér...jah meg a kompitabilitást állítsátok át,de ne az asztalon lévõvel,mert az csak a lanhucher,hanem motogp3.exe-t mennie kell,de amúgy kaka gém,inkább jáccok a Call of Duty(R) 2 vel... :-))))

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Hú vazzeg ! Bocsi, a #1058-as Akácnak szólt !
#1054 hozzászólás !
Endre88
Sziasztok!A teljes játékot honnan lehet letölteni?

http://gamefarm.hu/

Szevasztok!

Az a helyzet, hogy én letöltöttem a moto gp 3-t egy warezrõl, és a telepítés után, amikor elakarom indítani a játékot, azt írja ki, hogy helyezzem be az eredeti cd-t/dvd-t!
Ilyenkor mit csináljak?
Elõre is köszi!!
nesto
A motogp3-mal szarakodtam majd egy hetet, uninstall volt, ujraleszedés is volt, és hát még talán bamba is voltam ,mert nemis gondoltam hogy ennyi program kell hozzá, de végül csak sikerült.A daemon közbe beszart, még a driverek közt is kellett nyulkálnom a windows-ba, de csak jólett.Két hét játék után leszedtem a Richard Burns Rally-t és azóta egyszersem inditottam el a motogp-t.Ezt talán a RBR-forumba kéne irnom? Na mind1, én nemvagyok nagy motoros, de ha valaki kerülni akarja a szarakodást inkább Richard Burns Rally-zzon.

<#wow1> Jim Beam 4ever <#wow1>

Tessék akkor mindenkinek itt egy szájbarágós verzió :
Hozzátennem még hogy ez a proper-féle blindwrite-s verzióhoz jó és winxp SP2-vel!

Még valami ! Ha nem tiszta XP-t teszel fel hanem már az elõtte próbálkozott összebuhárált rendszerre telepíted,akkor nem fog müködni !! Rendszer dll-ekhez fûzi bele magát(modósítja) tehát utána már cseszheted...

A MOTOGP 3 Telepítése

1. Mivel Securom 7-es védelem van rajt, telepítés elõtt nem árt ha új winfost teszel fel,sok kellemetlenségtõl megkíméli az embert.

2. Alkoholt telepítení (ha még nem lenne) és minden emulációt bekapcsolni !!! (az alkohol beállítások emuláció/extra emulációnál)MINDENT kipipálni.

3. Mielõtt a játékot telepítenéd az "SR7 Stop" progit elindítani és letiltani a virtuális meghajtót (alkohol).

4. Ezután kell bemountolni az alkoholba az image file-t és telepíteni a játékot.

5. Utána közvetlen játszhatsz is...😊