1303
  • vasko22
    Ma is szerintem 7-kor lesz játék tehát aki akar jönni az a szókásos módón jelezzen! Persze az IP itt is megtalálható lesz!!!
  • Joker Hun
    Szia a tabot megnyomod elöjön a menü s ott valamelyik. Pover sliding sensityvi vel a csusztattás érzékenységet állitod,vibration-al ha forcefidbekes a kontrolered az erőségétt állitod.100%ra állitod szimulátor jelegübb lesz de nem az igazi nehezebb menni.
  • Grusi
    Pontsoan annak foghato fel :)
  • BladeW
    Ahogy haladsz elore carrier modban. Viszont amit eszrevettem, hogy multiban is valtozik, igaz csak tized pontokkal, tehat akar vmi ladderpont-felenek is felfoghato.
  • Mikiller
    A játékban lévő Seed-re gondoltam, de már kaptam választ joe69-től.

joe69: Ez mi alapján "szorítódik" lefelé?
  • steweee
    mármint mit rakjak fel maximumra? olyan van hogy vibration meg power sliding sensitivy. ha maximumra rakom őket is a sim level 0%. azért furcsa. mást meg nem lehet állítani
  • joe69
    nem, arra a 99-tol lefele meno pontra gondol karrier modban

az alapjan kapsz jutalmakat, hogy azt minel kisebbre le tudod szoritani. eloszor meg konnyen megy lejjebb, aztan egyre nehezebben
  • ForRedGlory
    Rakd fel szépen maximumra azt s menj esőben :)
  • steweee
    még nem raktam fel, de meg tudná mondani vki hogy a kettőben a simulation levelt hogy lehet állítani, vagy mitől függ? nálam az értéke nulla
  • MerlinW
    Ha a torrent seed -re gondolsz, látogass el a bittorrent topikba.
  • vasko22
    holnap is lesz szerintem szerver!!!
  • abonyitomz
    holnap estére is csinálhatnál szervert!
  • Mikiller
    Fejtsétek már ki bővebben mi is az a seed, és mire jó.
    Thx!
  • magus755
  • vasko22
    IP: 84.0.141.112
  • magus755
    lehet én is mennék de még nem tom megmondani!
  • Joker Hun
    Itt add meg.
  • vasko22
    Hétvégén biztos lesz verseny. Majd akkor szólok úgy is!!!
  • gercse
    én ma biztos nem megyek, tanulnom kell, de azt mond inkább h hétvégén mikor lesz szerver ha lesz
  • vasko22
    Ma este 7-kor megint toljuk multiba a játékot aki akar jönni az jelezzen az msn címemen [email protected]. 6:55-re minimum legyen itt mindenki. Az IP majd akkor adom meg!!!
  • Joker Hun
    Este 7 orakor ip-vel tegnap 4voltunk.
  • Spy Hun
    majd a Gamespy lesz az...
  • MerlinW
    Még nincsenek szerverek. Játékon belül tudtok talán, ill lanozni. Nemtom nem néztem még.
  • abonyitomz
    nincs valami progi amivel a moto gp 3as szervereket lehetne nézegetni és csatlakozni ?
  • MerlinW
    nem tudjuk, nem ott dolgozunk:)
  • Grusi
    Mikor lesz mar MotoGP 3 full a gamespy-on? :(
  • BladeW
    Akiknek szetcseszodott a daemonjuk itt egy kis help:
    - uninstall daemon
    - windowst inditsd csokkentett modban
    - amikor kerdezi hogy d347drv.sys-t betoltse-e esceppel tiltsd le
    - torold ki a windows/system32/drivers mappabol a 2 daemon altal generalt sys-t.
    - inditsd ujra a windowst es telepitsd ujra a daemont, lehetoleg mas mappaba, mint elotte volt.

remelem ez segit
  • cenci
    1.:bwclone változat:kiir cd-re az info file alapján:1.) Unrar, Burn Using BlindWrite 4.5.7 (disable Autoplay in ŰŰ
    ŰŰŰ Options menu) burn in DAO PW at 4-12x click "YES" ŰŰ
    ŰŰ° when asked if you want to physichally include BWA ŰŰ
    ŰŰ° information. ezután:daemontools3.47:emulation:all on--mount:az eredeti/amiröl cdre irtad/játék:install-a kiirt cd-t a meghajtoban hagyod----indito-file.klikk--jáccál vele
  • DayWalker
    kresz oktató
  • pcguru
    KRESZTNEKED????

EZ MI????
  • Sland
    senki?
  • pcguru
    Mondod a megoldást???
  • vasko22
    7-kor indul a szerver IP: 84.0.140.114
  • vasko22
    Este 7 órakor rendezek egy versenyt multiba aki akar jönni az 6:55-re jelentkezzen be az msn címemre: [email protected]
  • Grusi
    Tessék jönni, már hárman vagyunk :)
  • vasko22
    Itt az ip aki akar az jöjönn: 84.0.140.114
  • cenci
    megvan a 100% megoldás akinek kell mindjárt irom:a bw clonecd proper /tehát a késöbb kiadott/ változathoz!!
  • gercse
    az ikonra jobb katt tulajdonságok és akkor ott a kompatibilitás fül....
  • cenci
    na most a clone cd-s-t kiirtam cd-re blindwrite-al ahogy az info-ja irta.most meg ez:setup exe-nél hibát jelez leáll .tehát nem tudom felrakni a blindwrite-al kiirt cd-t. de ha a deamon-bol ha felinstallálom a leszedett kép-file /bwclone szintén/akkor elindul csak pillanatonként valami hibaüzenet jön ki.pedig már látom a pályát meg a motrokat is.azt a win 2000 compatibil-t hol kell bekapcsolni?
  • gercse
    na de akkor miért nem vagy bejelentkezve? ehh