MotoGP 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Get a life!
#390-nél lévõ csodát raktam fel...image-nak a .mds-t adtam meg (.mdf hibát jelzett)...amikor indul és elõjön az az ablak hogy Play game ott egybõl Quit kell nyomni mert hibát ad
Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb
töltsétek innen
Forza vecchio cuore rossoneri!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
LOL
Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb
HA BETESZEM AKKOR MEG AZT H EMULATION DETECTED!PLEASE DEACTIVE VIRTUAL DRIVE AND EMULATION SOFTWARE!!
wáááááááááá mit csináljak ???
Get a life!
Grafika: 86% ( minden mai effekt megtalálható , bár érthetetlen módon szaggatott a kép )
Zene/Hangok: 90% ( motor hangok elég jól sikerültek , viszont a zene az lehetne jobb is...)
Játékélmény: 82% ( elég buták az ellenfelek )
Irányítás: 80% ( nehéz kanyarodni , kicsit konzolos ; gamepaddal még nem próbáltam )
Végsõ: 85%
Napjaink egyetlen és legjobb motoros gameja! Mindenféleképpen érdemes pár kört lenyomni vele!
1.telepitsd fel a gamet ( én pl daemon és minden emuláció bekapcs!)
2.Ahova telepítetted a játékot abba a mappába menj bele , majd a motogp.exe-t állítsd át Windows2000 compatibilisre!
3.Nyisd meg a regedit-et és keresd meg HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\THQ\MotoGP3\CDPath írd át a virtuális meghajtód betûjelére , nekem I.
GG!!!
a grafixon meg nem igazan gyurtak, ez elozo resznek jobb lett a grafikaja az elsohoz kepest de ez ranezesre tok ugyan az, es a taj nincs vmi finoman kidolgozva, az utcai szaguldozasrol meg a motoracer3 jut eszembe amit meg ennel is jobban elkurtak, pedig milyen allat volt az elso resze 😊
hogyan kell??
plzzzz help
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
kerdes lesz e belole ujabb tores.
ezekkel a securomos cuccokkal egyre tobb a szivas, de azon gondolkodtam, ha nem indulna el igy, akkor sem vennem meg. tehat megkarositok most vkit? 😊
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Method 1 – By burning CD
-burn the image with rmps to cd
-enable rmps emulation either in Daemon or Alcohol
-open regedit and search for HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\THQ\MotoGP3
-Change the CDPath value to the drive that contains the cd.
-Play the game
Method 2 – By mounting image
-Get VirtualCD Hide sotware from Gamecopyworld or Gameburnworld
-Start VirtualCD Hide program,once started it will dock to your taskbar.Right click on it and select Hide All Virtual Drives.
-Go to MotoGP install folder,select motogp.exe and set the compatibility to Win2000.
-open regedit and search for HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\THQ\MotoGP3
-Change the CDPath value to the drive that contains the mounted image.
-Play the game
Here’s the regedit to change the cd path(just copy in a text document and save it as bat file).
It’s the CD path parameter that’s causing the “insert CD” error.
Windows Registry Editor Version 5.00
"CDPath"="h:\\"
Next PC upgrade: 2022
http://goo.gl/gd6Zi5
Nekem odáig minden rendben van, hogy hogyan kell elindítani a játékot mert elindulni el is indul. Azonban utána miután elindítom a játékot, mondjuk egy sima idõmérõt vagy egy futamot, betölt a játék és utána a játékban írja ki, hogy nem találja a discet! Mindent pontosan állítottam ba a leírtak szerint. Ha valakinek van ötlete akkor az írjon pls... Elõre is thx!
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
thx
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!