1303
-
#583 Ma is szerintem 7-kor lesz játék tehát aki akar jönni az a szókásos módón jelezzen! Persze az IP itt is megtalálható lesz!!! -
Joker Hun #582 Szia a tabot megnyomod elöjön a menü s ott valamelyik. Pover sliding sensityvi vel a csusztattás érzékenységet állitod,vibration-al ha forcefidbekes a kontrolered az erőségétt állitod.100%ra állitod szimulátor jelegübb lesz de nem az igazi nehezebb menni. -
Grusi #581 Pontsoan annak foghato fel :) -
BladeW #580 Ahogy haladsz elore carrier modban. Viszont amit eszrevettem, hogy multiban is valtozik, igaz csak tized pontokkal, tehat akar vmi ladderpont-felenek is felfoghato. -
#579 A játékban lévő Seed-re gondoltam, de már kaptam választ joe69-től.
joe69: Ez mi alapján "szorítódik" lefelé? -
steweee #578 mármint mit rakjak fel maximumra? olyan van hogy vibration meg power sliding sensitivy. ha maximumra rakom őket is a sim level 0%. azért furcsa. mást meg nem lehet állítani -
joe69 #577 nem, arra a 99-tol lefele meno pontra gondol karrier modban
az alapjan kapsz jutalmakat, hogy azt minel kisebbre le tudod szoritani. eloszor meg konnyen megy lejjebb, aztan egyre nehezebben -
#576 Rakd fel szépen maximumra azt s menj esőben :) -
steweee #575 még nem raktam fel, de meg tudná mondani vki hogy a kettőben a simulation levelt hogy lehet állítani, vagy mitől függ? nálam az értéke nulla -
#574 Ha a torrent seed -re gondolsz, látogass el a bittorrent topikba. -
#573 holnap is lesz szerintem szerver!!! -
abonyitomz #572 holnap estére is csinálhatnál szervert! -
#571 Fejtsétek már ki bővebben mi is az a seed, és mire jó.
Thx!
-
#570 -
#569 IP: 84.0.141.112 -
#568 lehet én is mennék de még nem tom megmondani! -
Joker Hun #567 Itt add meg. -
#566 Hétvégén biztos lesz verseny. Majd akkor szólok úgy is!!! -
#565 én ma biztos nem megyek, tanulnom kell, de azt mond inkább h hétvégén mikor lesz szerver ha lesz -
#564 Ma este 7-kor megint toljuk multiba a játékot aki akar jönni az jelezzen az msn címemen [email protected]. 6:55-re minimum legyen itt mindenki. Az IP majd akkor adom meg!!! -
Joker Hun #563 Este 7 orakor ip-vel tegnap 4voltunk. -
#562 majd a Gamespy lesz az... -
#561 Még nincsenek szerverek. Játékon belül tudtok talán, ill lanozni. Nemtom nem néztem még. -
abonyitomz #560 nincs valami progi amivel a moto gp 3as szervereket lehetne nézegetni és csatlakozni ? -
#559 nem tudjuk, nem ott dolgozunk:) -
Grusi #558 Mikor lesz mar MotoGP 3 full a gamespy-on? :( -
BladeW #557 Akiknek szetcseszodott a daemonjuk itt egy kis help:
- uninstall daemon
- windowst inditsd csokkentett modban
- amikor kerdezi hogy d347drv.sys-t betoltse-e esceppel tiltsd le
- torold ki a windows/system32/drivers mappabol a 2 daemon altal generalt sys-t.
- inditsd ujra a windowst es telepitsd ujra a daemont, lehetoleg mas mappaba, mint elotte volt.
remelem ez segit -
cenci #556 1.:bwclone változat:kiir cd-re az info file alapján:1.) Unrar, Burn Using BlindWrite 4.5.7 (disable Autoplay in ŰŰ
ŰŰŰ Options menu) burn in DAO PW at 4-12x click "YES" ŰŰ
ŰŰ° when asked if you want to physichally include BWA ŰŰ
ŰŰ° information. ezután:daemontools3.47:emulation:all on--mount:az eredeti/amiröl cdre irtad/játék:install-a kiirt cd-t a meghajtoban hagyod----indito-file.klikk--jáccál vele -
#555 kresz oktató
-
#554 KRESZTNEKED????
EZ MI???? -
#553 senki? -
#552 Mondod a megoldást??? -
#551 7-kor indul a szerver IP: 84.0.140.114 -
#550 Este 7 órakor rendezek egy versenyt multiba aki akar jönni az 6:55-re jelentkezzen be az msn címemre: [email protected] -
Grusi #549 Tessék jönni, már hárman vagyunk :) -
#548 Itt az ip aki akar az jöjönn: 84.0.140.114 -
cenci #547 megvan a 100% megoldás akinek kell mindjárt irom:a bw clonecd proper /tehát a késöbb kiadott/ változathoz!! -
#546 az ikonra jobb katt tulajdonságok és akkor ott a kompatibilitás fül.... -
cenci #545 na most a clone cd-s-t kiirtam cd-re blindwrite-al ahogy az info-ja irta.most meg ez:setup exe-nél hibát jelez leáll .tehát nem tudom felrakni a blindwrite-al kiirt cd-t. de ha a deamon-bol ha felinstallálom a leszedett kép-file /bwclone szintén/akkor elindul csak pillanatonként valami hibaüzenet jön ki.pedig már látom a pályát meg a motrokat is.azt a win 2000 compatibil-t hol kell bekapcsolni? -
#544 na de akkor miért nem vagy bejelentkezve? ehh