MotoGP 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és akármit csinálok anti-blaxx ezzel a progival sem megy !!!elég gyai h ennyit kell baszakodni<#levele><#szomoru1><#vigyor4>

Get a life!

Placebo74
Mintha a MotoGP2 lenne csak gagyi a hang!
Annyira gagyi, hogy zenével nyomom! 😊
na és jo a játék?
gercse
ugyis csinálnak majd cracket azt tudjátok tolni(legalábbis akinek nem megy,nekem még nincs meg a game de folyamatban van)

Placebo74
Van!
BWClone-os változat BlindWrite 4.5.7 kiírva.
THX
Van rendes mûködõ verzió amivel nincs gond?? (visszaolvastam de nem láttam)
höhö hát nem elindult clone cd-s változat 😊

#390-nél lévõ csodát raktam fel...image-nak a .mds-t adtam meg (.mdf hibát jelzett)...amikor indul és elõjön az az ablak hogy Play game ott egybõl Quit kell nyomni mert hibát ad

vasko22
Kinél mûködik a proper bw változat?

Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb

A gamespy nálam nem látja ajátékot nálatok mi a helyzet.
pcguru
Akkor blindwrite és properMOTO GP 3 és már mûködik is??

Elkûldve!
Hi! A ccd-mgp3.mds file-t valaki el tudná küldeni? [email protected] Elöre is thx
forestjr79
indítsátok el az anti-blaxx nevû progival
töltsétek innen

Forza vecchio cuore rossoneri!

valaki próbálta már a hagyományos parasztos módon esetleg hogy kiirja egy cd-re ? 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Nekem sem megy😞
LOL
vasko22
Leírná most már valaki pontossan hogy a külnbözõ verziókat milyen módon kell feltelepíteni!!! Mert nekem meg van mind a két változat de egyik sem megy!!! Pedig alig vártam hogy kiadják ez a játékot!!

Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb

sziasztok nekem sem engedi és azt irja h: NO DISC INSERCED. PLEASE INSERCT THE ORIGINBAL "MOTOGP3"CD/DVD.

HA BETESZEM AKKOR MEG AZT H EMULATION DETECTED!PLEASE DEACTIVE VIRTUAL DRIVE AND EMULATION SOFTWARE!!

wáááááááááá mit csináljak ???

Get a life!

Értékelésem: ( tutorial végigvitele és pár quick race után)

Grafika: 86% ( minden mai effekt megtalálható , bár érthetetlen módon szaggatott a kép )
Zene/Hangok: 90% ( motor hangok elég jól sikerültek , viszont a zene az lehetne jobb is...)
Játékélmény: 82% ( elég buták az ellenfelek )
Irányítás: 80% ( nehéz kanyarodni , kicsit konzolos ; gamepaddal még nem próbáltam )

Végsõ: 85%

Napjaink egyetlen és legjobb motoros gameja! Mindenféleképpen érdemes pár kört lenyomni vele!

SEGÍTSÉG AZOKNAK AKIKNEK NEM INDULNA A JÁTÉK!

1.telepitsd fel a gamet ( én pl daemon és minden emuláció bekapcs!)
2.Ahova telepítetted a játékot abba a mappába menj bele , majd a motogp.exe-t állítsd át Windows2000 compatibilisre!
3.Nyisd meg a regedit-et és keresd meg HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\THQ\MotoGP3\CDPath írd át a virtuális meghajtód betûjelére , nekem I.

GG!!!

hiba
anitblaxos muxik itt is, de ez elsore tok ugyan az mint az elodje, kiveve hogy van az az utcai mod is benne, meg a hangok tok masak de sztem mar ez elozoben is szarok voltak😊

a grafixon meg nem igazan gyurtak, ez elozo resznek jobb lett a grafikaja az elsohoz kepest de ez ranezesre tok ugyan az, es a taj nincs vmi finoman kidolgozva, az utcai szaguldozasrol meg a motoracer3 jut eszembe amit meg ennel is jobban elkurtak, pedig milyen allat volt az elso resze 😊

leszettem ezt a gamét vmi clone cd s izé de nem tudom elinditani a gamét

hogyan kell??

plzzzz help
de kár érte. még nem szedtem le, de már most látom hogy csalódás lesz. pedig nagyon vártam a kettõ után, mostanában azzal nyomtam nosztalgiából.

Istencsászár
ez a játék valahogy ugytünik adjuk el a 2õt 3ra átirva + egy modocskát rakjunk bele hogyazér nelegyen feltünõ.. de a hangokat sikerült faszán elrontaniuk 😄 egyszerûen idegesitõ irritáló

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tjay
nekem a properes megy antiblaxxal 😊
kerdes lesz e belole ujabb tores.
ezekkel a securomos cuccokkal egyre tobb a szivas, de azon gondolkodtam, ha nem indulna el igy, akkor sem vennem meg. tehat megkarositok most vkit? 😊

NuCLEARScoRp
A hangok tényleg katasztrófálisak... a grafika szebb mint a 2-esben de nem egetrengetõ... pozitívum az utcai mód, Online játék... annyi biztos a hangok jelentõsen rontanak a játékélményen... kár

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

NuCLEARScoRp
Már van egy cloneCD és egy Proper verzió... részemrõl inkább várok a normális törésig..

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Goodwill
Hát ezt rendesen elkúrták...a grafika még hagyján, de a motorhangok vmi irtózatosan szarok. Ilyen prüntyögést utoljára c64-en hallottam, innentõl a játék halott.... <#levele>

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

bithun le van írva, anti-blaxx-al megy, nekemis azzal sikerült 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

grebber
I got it running after some testing and there’s no need to install Antiblaxx.There are 2 methods and here’s what you got to do:

Method 1 – By burning CD
-burn the image with rmps to cd
-enable rmps emulation either in Daemon or Alcohol
-open regedit and search for HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\THQ\MotoGP3
-Change the CDPath value to the drive that contains the cd.
-Play the game

Method 2 – By mounting image
-Get VirtualCD Hide sotware from Gamecopyworld or Gameburnworld
-Start VirtualCD Hide program,once started it will dock to your taskbar.Right click on it and select Hide All Virtual Drives.
-Go to MotoGP install folder,select motogp.exe and set the compatibility to Win2000.
-open regedit and search for HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\THQ\MotoGP3
-Change the CDPath value to the drive that contains the mounted image.
-Play the game

Here’s the regedit to change the cd path(just copy in a text document and save it as bat file).
It’s the CD path parameter that’s causing the “insert CD” error.

Windows Registry Editor Version 5.00

"CDPath"="h:\\"

Next PC upgrade: 2022

Nekem sem megy ez a verzió van meg:MotoGP 3 (PROPER)

Barni
nekem nem megy sem daemonból sem alcoholból 😞

Avanti Italia!

viso 007
Igaza van, én is alcohol-ba mountoltam emulálást bekapcsoltam és mûxik! (igaz újra kellett installálni miután próbáltam azt az anitblaxx-t)

sumi
azt hogy csináltad?nekem a 3.47es van azt semmi....hibaüzi az van...

Szia amit irtál nem értem miröl van szo .Kicsit konkrétabban légyszives köszönöm.
[HUN]FaTaL
a ma kiadott properhez nem kell anti-blaxx simán az imaget bemountolva is mûködik

http://goo.gl/gd6Zi5

kilyking
Hali mindenkinek!
Milyen verzió ami fent van a neten?

!!!HALA MADRID!!!

GuRu
Hali!

Nekem odáig minden rendben van, hogy hogyan kell elindítani a játékot mert elindulni el is indul. Azonban utána miután elindítom a játékot, mondjuk egy sima idõmérõt vagy egy futamot, betölt a játék és utána a játékban írja ki, hogy nem találja a discet! Mindent pontosan állítottam ba a leírtak szerint. Ha valakinek van ötlete akkor az írjon pls... Elõre is thx!

gercse
ha meg nem látja se daemon se alcohol a cuccost akkor nálad lehet vmi bibi

magus755
nekem a daemon 3.47-es verzsön van meg és abba raktam bele ha nem jó akkor szedd le a gépröl és tedd fel ujra!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

gercse
elöbb instaláld tulok,alcohollal,v dameonnal,aztán használd az antiblaxxot

fireball
tudom,ez a kép nekem is megvan,de én még nem is telepítettem a játékot,mer egyáltalán nem érzékeli a játékot...szval nincs mit belinkelni abba a szar anti gecibe...

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

magus755
tessék a beállitás!

magus755

fireball
az anti izét??le..de micsinájjak vele????írd már le plz,mer nem akar menni..
thx

magus755
leszedted a progit ami kell hozzá?

fireball
de hogy tetted be??vagy mibe??mer nekem nem érzékeli a cd-t,pedig be van mountolva...

magus755
nekem elindul a game de mihelyst jáccnék vele kéri a cd-t pedig bent van!😞 ezek után megubntam és letöröltem én biztos nem szorakozok vele!

fireball
éss unána?????mer az alcoholt ha telepíteni akarom,akkor azt írja ki,h bensõ hiba...

fireball
csáááááááh
akkor mi van,ha bemountolom d tolls 3.47 be és nem érzékeli ,arármit csináéálok..plz help...